Νέα

Σεισμούλης πάλι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lambros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πριν 13-14 λεπτά (ακίνητος στην καρέκλα εγώ), κούνησε στην περιοχή Κηφισιάς. Αισθητός, και κοντινός (τρέμουλο, όχι "κυματική" δόνηση).
πολυ κουνημα νομιζα οτι ηταν ο αερας :uglystupid: :uglystupid: :headbang:
τι θα γινει με τους κωλοσεισμους ουτε μια τσοντα δεν μπορουμε να δουμε?αν μαθεις λεπτομερειες γραψε

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τό άκρον άωτον τής στωικότητας : Νά :knockinb: καί να περιμένεις σεισμό γιά να  :sperm:

ou re

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το άκρον άωτον της βαρεμάρας: Να περιμένεις με το πουλί στο χέρι, τον επόμενο σεισμό!!

Foogy

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μολις τωρα η Νετ ειπε οτι ειναι 4.4 με επικεντρο την Παρνηθα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Οταν κανει σεισμο παντως εγω προσπαθω να το διασκεδαζω παρα να κλονιζομαι :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι να χαλαω τα νευρα μου με τους σεισμους'Εδω στο νησι οι σεισμοι πλεον ειναι <<...part of our life...>> και τους εχουμε συνιθησει , οπως και ολα τα σπιτια ειναι αντισεισμικα .Πρεπει να γινει ο διπλασιος του 1953 για να ισοπεδοθουν. :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ε, Ε, Ε, έρχεται και άλλος μεγάλος!

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
για αυτο προσεξτε, μην βρεθουμε σε κανα καλο σεισμο σε ετοιμοροπο πορνοχαουζ και μας τιμησουν τα καναλια δεοντος με το πουλι στο χερι.

Επισκέπτης
Οταν κανει σεισμο παντως εγω προσπαθω να το διασκεδαζω παρα να κλονιζομαι :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι να χαλαω τα νευρα μου με τους σεισμους'Εδω στο νησι οι σεισμοι πλεον ειναι <<...part of our life...>> και τους εχουμε συνιθησει , οπως και ολα τα σπιτια ειναι αντισεισμικα .Πρεπει να γινει ο διπλασιος του 1953 για να ισοπεδοθουν. :2funny: :2funny:

Πές τα ρε francesco  !
Έχω βαρεθεί εδω πέρα το  "κούνια μπέλα"  με το κωλο-νήσι ...
Κι η Μύκονος ... τόσο δεν κουνιέται (αν και έχει και αυτή τους λόγους της :cheesy:)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πές τα ρε francesco  !
Έχω βαρεθεί εδω πέρα το  "κούνια μπέλα"  με το κωλο-νήσι ...
Κι η Μύκονος ... τόσο δεν κουνιέται (αν και έχει και αυτή τους λόγους της :cheesy:)

Καλημερα,που χαθηκες βρε;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Σκεψου με τετοιο κρυο που κανει να πεσουν και τα σπιτι μας / οτι χειροτερο .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom