Στις 08:32 - Εγινε ιδιαίτερα αισθητός
Σεισμός 3,3 Ρίχτερ με επίκεντρο το Μαρούσι
Πασοκική πουτάνα....ο χοντρο-Μπένι ήταν,που του έχει πάει το σκατό...στην κάλτσα...
Ετοιμαστείτε,καρΓιόλια.....
[move] :-* :-* :-*
:-* :-* :-*
[/move]
Στις 08:32 - Εγινε ιδιαίτερα αισθητός
Σεισμός 3,3 Ρίχτερ με επίκεντρο το Μαρούσι
που τελικά ήταν Γαλάτσι κι όχι ΜαρούσιΠασοκική πουτάνα....ο χοντρο-Μπένι ήταν,που του έχει πάει το σκατό...στην κάλτσα...
Ετοιμαστείτε,καρΓιόλια.....
[move] :-* :-* :-*
[/move]
που τελικά ήταν Γαλάτσι κι όχι Μαρούσι
Οι σεισμολόγοι δηλώνουν έκπληκτοι για το επίκεντρο που ήταν στο Μαρούσι γιατί είναι τύποι του παλαιού καθεστώτος.
Τώρα με τον Αλέξη το επίκεντρο όλων των σεισμών θα είναι στα βόρεια προάστια!!!
6.1 σεισμουλης?????
έλα ρε τυπε και ήθελα να ειμαι ο πρώτος !ρεεεεε τον ενιωσε κανεναςςςς ?
έλα ρε τυπε και ήθελα να ειμαι ο πρώτος !
εγώ λεω να τραβήξω μια τωραρεεε τραβαγα μαλακια και μου την εκοψε στην μεση....αντε να ξανασηκωθει τωρα....παω για υπνοο γαμα το...εκτος αν εχει και αλλον σεισμο πιο μετα
επειδη σηκωθηκε ο μπεννυ απο την καρεκλα του αρχηγου της πασοκαρας ρε εγινε ο σεισμος5 χλμ εστιακό βάθος
Σεισμός - 5,2 Ρίχτερ βόρεια της Χαλκίδας
09/06/201504:1909/06/2015 04:32 (upd)
Σεισμικη δόνηση μικρής διάρκειας αλλά μεγάλης έντασης, έγινε αισθητή και στο κέντρο της Αθήνας
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, στην υποθαλάσσια περιοχή της Χαλκίδας
Αν και δεν είχε ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο κέντρο της Αθήνας, καθώς το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.
Η ένταση στο σημείο εκτονώθηκε εκ νέου, λίγα λεπτά αργότερα, αφού ακολούθησαν δυο μικρότερες δονήσεις που δεν ξεπέρασαν σε μέγεθος τα 3 Ρίχτερ.
επειδη σηκωθηκε ο μπεννυ απο την καρεκλα του αρχηγου της πασοκαρας ρε εγινε ο σεισμος
τον ενιωσα στον υπνο μου...πολύ δυνατος