Καλησπερα, πρωτο θεμα τοσο καιρο διαβαζα το σαιτ ποφασισα λοιπον να γινω μελος ! Οπως λεει και ο τιτλος λοιπον αυριο σκευτομαι να κανω καταθεση και τελευταια εχουμε ΣΕΙΣΜΟΥΣ και οπως ειπαν κατι σειςμολογοι στα καναλια δεν ηταν ο κυριος σειςμος, οταν μπαινω σε τετοιο σπιτι εχω στο μυαλο μου να μην κανει σεισμο οσο ειμαι μεσα. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεισμοι και μπουρδελα μεταξουργειου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα M_kats
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τουλάχιστον θα φύγεις στα χέρια καμιάς Ρουμάνας - Ρωσίδας - Ουκρανέζας ! Κάτι είναι και αυτό τύπε !Καλησπερα, πρωτο θεμα τοσο καιρο διαβαζα το σαιτ ποφασισα λοιπον να γινω μελος ! Οπως λεει και ο τιτλος λοιπον αυριο σκευτομαι να κανω καταθεση και τελευταια εχουμε ΣΕΙΣΜΟΥΣ και οπως ειπαν κατι σειςμολογοι στα καναλια δεν ηταν ο κυριος σειςμος, οταν μπαινω σε τετοιο σπιτι εχω στο μυαλο μου να μην κανει σεισμο οσο ειμαι μεσα. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Καλησπερα, πρωτο θεμα τοσο καιρο διαβαζα το σαιτ ποφασισα λοιπον να γινω μελος ! Οπως λεει και ο τιτλος λοιπον αυριο σκευτομαι να κανω καταθεση και τελευταια εχουμε ΣΕΙΣΜΟΥΣ και οπως ειπαν κατι σειςμολογοι στα καναλια δεν ηταν ο κυριος σειςμος, οταν μπαινω σε τετοιο σπιτι εχω στο μυαλο μου να μην κανει σεισμο οσο ειμαι μεσα. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
.....
Κι οπωs αυτα τα σπιτια ειναι νεοτατα(1800 κι εντευθεν) θ αρχισουν να διαλυονται σαν χαρτοπολεμοs
Τον αντρα δεν κανει να τον κοβουν αποτομα στο γαμησι αλλα και στο κατουρημα
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
τυπε αφου δεν εχουν πεσει με τοσα γαμησια,ο εγκελαδος ειναι αστειος..Καλησπερα, πρωτο θεμα τοσο καιρο διαβαζα το σαιτ ποφασισα λοιπον να γινω μελος ! Οπως λεει και ο τιτλος λοιπον αυριο σκευτομαι να κανω καταθεση και τελευταια εχουμε ΣΕΙΣΜΟΥΣ και οπως ειπαν κατι σειςμολογοι στα καναλια δεν ηταν ο κυριος σειςμος, οταν μπαινω σε τετοιο σπιτι εχω στο μυαλο μου να μην κανει σεισμο οσο ειμαι μεσα. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
τυπε οι τοιχοι των μπουρδελων στο μεταξι εχουν τοσο πολυ πηχτο κολλημενο πακικο χυσι,που εχει πετρωσει και δεν ραγιζουν ουτε κολωνες ουτε δοκαρια ακομα και με 15 ριχτερ
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Τουλάχιστον θα φύγεις στα χέρια καμιάς Ρουμάνας - Ρωσίδας - Ουκρανέζας ! Κάτι είναι και αυτό τύπε !
τυπε βιαζονται που βιαζονται οι τσατσαδες,θα γινει κι ο σεισμος,και θα μας κοψει τι γαμησι στη μεση :S
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
τυπε αφου δεν εχουν πεσει με τοσα γαμησια,ο εγκελαδος ειναι αστειος..
δεν υπαρχεις ρε σουκερμαν!!
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
τυπε οι τοιχοι των μπουρδελων στο μεταξι εχουν τοσο πολυ πηχτο κολλημενο πακικο χυσι,που εχει πετρωσει και δεν ραγιζουν ουτε κολωνες ουτε δοκαρια ακομα και με 15 ριχτερ
τι οπλισμενο σκυροδεμα κι αρχιδια ε ?
Καί όμως αυτή η συζήτηση έγινε χθές σε μιά παρέα όπου παρών ήταν κάποιος , παππούς πλέον , κάτοικος της περιοχής Μεταξουργείου , όπου είπε ότι τα σαράβαλα κτήρια της περιοχής άντεξαν στους τότε σεισμούς του 1987-88 περίπου (τότε που έγιναν καί οι μεγάλοι σεισμοί ατην Θεσσαλονίκη) και τα κτήρια άντεξαν.Καλησπερα, πρωτο θεμα τοσο καιρο διαβαζα το σαιτ ποφασισα λοιπον να γινω μελος ! Οπως λεει και ο τιτλος λοιπον αυριο σκευτομαι να κανω καταθεση και τελευταια εχουμε ΣΕΙΣΜΟΥΣ και οπως ειπαν κατι σειςμολογοι στα καναλια δεν ηταν ο κυριος σειςμος, οταν μπαινω σε τετοιο σπιτι εχω στο μυαλο μου να μην κανει σεισμο οσο ειμαι μεσα. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
Επισκέπτης
τυπε αφου δεν εχουν πεσει με τοσα γαμησια,ο εγκελαδος ειναι αστειος..
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μην σε ξεγελουν τα τσαρδια .... αντεχουν καθημερινα πολλες σεισμικες ηδονες!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 395