george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εμένα γιατί μου φαίνεται συντηρητικός φιλελεύθερισμος,είμαι τόσοο κολλήμενος;;;
Οχι σου λειπουν κομματια του παζλ
Εμένα γιατί μου φαίνεται συντηρητικός φιλελεύθερισμος,είμαι τόσοο κολλήμενος;;;
Δώσε τα φώτα σου!!!Οχι σου λειπουν κομματια του παζλ
Δεν ειμαι ετοιμος ακομαΔώσε τα φώτα σου!!!
Όταν ολοκληρώσεις σε περιμένω!!!Δεν ειμαι ετοιμος ακομα
ΥΓ μπορεις να ξεκινησεις ομως με το τι σχεση εχει η στοχοποιηση της θρησκειας σε συντηρητικο φιλελευθερισμο. Και η απαξιωση του εθνους σαν συνδετικο κρικο...
Σωστα...σχεδον..Αλλα ειναι αυτο που σου λεω, δεξια οικονομια σε αριστερο περιβαλλον...Λεγεται καπως αυτο?Όταν ολοκληρώσεις σε περιμένω!!!
Υ.Γ.Πανεύκολο:συγκέντρωση εξουσίας για καλύτερο έλεγχο!!!
Απαξιώση έθνους δεν υπάρχει από Πασόκ κ Νδ,συνεχεία η Ελλάδα κ το εθνός για το καλό του λένε...
Καλα μην χαιρεσαι, αυτοι λενε αυτα που πιστευουν οτι θελουν να ακουσουμε. Ξερεις τωρα...λεφτα υπαρχουν...Απαξιώση έθνους δεν υπάρχει από Πασόκ κ Νδ,συνεχεία η Ελλάδα κ το εθνός για το καλό του λένε...
Αριστερό περιβάλλον πού βλέπεις;;;Σωστα...σχεδον..Αλλα ειναι αυτο που σου λεω, δεξια οικονομια σε αριστερο περιβαλλον...Λεγεται καπως αυτο?
Καλα μην χαιρεσαι, αυτοι λενε αυτα που πιστευουν οτι θελουν να ακουσουμε. Ξερεις τωρα...λεφτα υπαρχουν...
και κάτι για να σας ελαφρυνω τη διάθεση
Καλέ οι σημαίες της σοβιετικής ένωσης κ η φωτογραφία Στάλιν που κατήγγειλε ο μπουμπούκος πού είναι;;;
και κάτι για να σας ελαφρυνω τη διάθεση
Καλέ οι σημαίες της σοβιετικής ένωσης κ η φωτογραφία Στάλιν που κατήγγειλε ο μπουμπούκος πού είναι;;;
Απατεώνα,φωτομονταρισμένη φωτογραφία μας δείχνεις!!!
Ψευτές,κομμουνιστοπροπαγανδιστές,ψάξε να βρεις την αληθινή φωτογραφία με τον Στάλιν κ τις σημαίες της Σοβιετικής ένωσης!!!Δεν είναι δικιά μου ρε.
τυχαία σε ενα blog έπεσα και την είδα
Σωστα ,διορθωνω, σε και-καλα-αριστερο περιβαλλον.Αριστερό περιβάλλον πού βλέπεις;;;
Η εκμετάλευση-ισοπέδωση των κατώτερων-αδύναμων κ η προσπάθεια δημιουργίας 2 τάξεων:των πλουσίων(ολιγάριθμη) κ των δούλων(πλειοψηφία) δεν είναι αριστερά,ας το διαποτίζεις όσο θες με την ελευθερία έκφρασης...
Δεν είμαστε κοινοί θνητή σαν εσένα να μας νοιάζουνε μικροπράγματα,είμαστε κουλτουριάρηδες εμείς!!!Eδω ρε ανεβηκε η ΔΕΗ και εσεις ασχολειστε με τετοια
Τώρα μάλιστα σωστός!!!Σωστα διορθωνω, σε και-καλα-αριστερο περιβαλλον.
Α πα να γαμηθεις ψευτοκουλτουριαρη, μου θες και αξιοπρεπη ζωη με τον καρατζαφουρερ...Δεν είμαστε κοινοί θνητή σαν εσένα να μας νοιάζουνε μικροπράγματα,είμαστε κουλτουριάρηδες εμείς!!!
Ρε άντε τράβα εδώ: να πεις την γνώμη σου που θα πιάσεις στο στόμα σου την προεδράρα!!!Α πα να γαμηθεις ψευτοκουλτουριαρη, μου θες και αξιοπρεπη ζωη με τον καρατζαφουρερ...
εχεις παει σχολειο;;;καποιο τεστ i.q. εχεις κανει;;;πιστευεις οτι καταλαβαινεις αυτα που θελει να πει ο αλλος ;;;οταν τα λεει οπως ακριβως τα σκεπτεται;;τι δεν καταλαβες;;;ειπα εγω οτι ο μαρξισμος δεν επιδεχεται κριτικης;;;σαφως και επιδεχεται οπως οποιοσδηποτε λεει τις δικες του κοσμοθεωριες......δλδ η μαρξιστική θεωρία δεν επιδέχεται κριτικής?
Ρε άντε τράβα εδώ: να πεις την γνώμη σου που θα πιάσεις στο στόμα σου την προεδράρα!!!