tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
50%-50%!!!
πούτσες μπλέ... το ότι μετακόμισες κάποια στιγμή στην ζωή σου στην Αμερική δεν σε κάνει και Αμερικάνο...
50%-50%!!!
Πρόχειρο γκαλοπακι για δικους μου γνωστους
Κομμουνιστες που πηγαν για μεταπτυχιακο Κούβα : 0
Κομμουνιστες που πηγαν για μεταπτυχιακο Αμερική : 15
σου λεει κάτι?
Η αρχαία Μακεδονία ήτανε κ το έδαφος των Σκοπίων(μαζί κ οι κάτοικοι)!!!πούτσες μπλέ... το ότι μετακόμισες κάποια στιγμή στην ζωή σου στην Αμερική δεν σε κάνει και Αμερικάνο...
50%-50%!!!
Ότι η Αμερική έχει περισσότερα πεδία εκπαίδευσης από την Κούβα.
Και λογικό είναι να προτιμάται όταν έχει τεχνολογική ανωτερότητα κ διαθέτεις το ανάλογο κεφάλαιο για την απολαύσεις...
φυσικά.. στο Μοναστήρι υπάρχουν ακόμη απόγονοι τους...Η αρχαία Μακεδονία ήτανε κ το έδαφος των Σκοπίων(μαζί κ οι κάτοικοι)!!!
Ότι η Αμερική έχει περισσότερα πεδία εκπαίδευσης από την Κούβα.
Και λογικό είναι να προτιμάται όταν έχει τεχνολογική ανωτερότητα κ διαθέτεις το ανάλογο κεφάλαιο για την απολαύσεις...
Τί είναι στην Ρωσία;;;Άσε την Κούβα τότε που είναι υπανάπτυκτη.Και γιατί δεν πάνε Ρωσία που είναι πολύ καλά πανεπιστήμια.
Και λες 50%-50% να ναι οι γύφτοι οι Σλάβοι απόγονοι του Μέγα Αλεξάνδρου;Δηλαδή τι να μιλήσει κανείς μαζί σας;Εσείς είστε ικανοί οι ΚΚΕ και Συριζαίοι αν μπει ο εχθρός είτε Τούρκος είτε Αλβανός να πείτε δεν πολεμάω γιατί η γη ανήκει σε όλους
Γεωγραφικά υπήρξανε Μακεδονία κάποτε πάντως...
Και το να θεωρείς ότι δεν έχουνε καμία σχέση είναι βλακώδες(δες έναν χάρτη της αρχαίας Μακεδονίας)!!!
Οπότε ο Μέγας Αλέξανδρος κ όλη η ιστορία είναι κοινή...
Το ότι αργότερα κατεβήκανε οι Σλάβοι σε αυτά τα εδάφη δεν τους καθιστά Σλάβους.
Η Κούβα έχεις υπόψην πόσο πόλεμο δέχεται;;;αρα ρε μαλάκα τι μας πρηζεις με τον κομμουνισμό και τα καλά του?
ουτε εσεις δεν το πιστεύετε και οι πραξεις σας το βροντοφωνάζουν!
Δεν μιλάμε για τον ιμπεριαλισμό του Μέγα κ πριν από αυτό εδαφός της Αρχαίας Μακεδονίας ήτανε τα Σκόπια....άρα μέχρι το Αφγανιστάν που έφασε ο Μ. Αλεξανδρος είναι Μακεδονία και οι κάτοικοι αυτής της αχανούς έκτασης Μακεδόνες.
Εβραικός δάκτυλος,αυτό φταίει λοιπόν,το βρήκαμε!!!Παιδιά για να μην ξεφεύγουμε έχω γράψει ένα μεγάλο μήνυμα και έχω ανεβάσει βιντεο.Θέλω πρώτα να δείτε τα βιντεο.Είναι σελίδα 23.Σας παρακαλώ δείτε τα.Θα καταλάβετε πολλά για τους πολιτικούς μας και τι παγκοσμιο βρωμικο παιχνίδι παίζεται.
Την διοχετεύω κ αλλού,κοιμάμαι λίγο κ έτσι έχω πολύ ελεύθερο χρόνο!!!Ρε ζωντόβολο, δεν έχεις που αλλού να διοχετεύσεις την ενεργεία σου φοιτητής πράμα;
Την διοχετεύω κ αλλού,(σ.σ στο cosmopolitan και στο κοκκινο φως) κοιμάμαι λίγο κ έτσι έχω πολύ ελεύθερο χρόνο!!!
Περαστικά σας!!!
Μπααα όχι,τα βαρέθηκα αμφότερα,μόνο εσάς εδώ αγαπάω πια!!!
Λατρεία μου!!! :-*1)Γιατί σε λένε παπαζόλη?
2)Πού φοιτείς?
3)Είσαι εκείνος ο γκέυ τύπος που μου έλεγε ένα βράδυ μαλακίες για τους οικολόγους πράσινους και τις γαμημένες απόψεις τους για το Μακεδονικό και τον είχα κάνει αλοιφή? (είχες φάει γαμώτα καντήλια τότες από τον συνάδελφο ονόματι Πουτσαρά αν θυμάσαι...)
Αν και εσύ πρέπει να είσαι γιατί εξακολουθείς να διαλέγεσαι με τον ίδιο τρόπο.
Όχι κουραμπιεδάκι μου...
Το λένιν και το κατασκευασμά του το θάβουν, στον πολιτισμένο κόσμο, ιστορικοί απ' όλο το πολιτικό φάσμα...
Στην ελλάδα μόνο για να ασκήσεις κριτική στα ιερά και τα όσια του μαρξισμού πρέπει να ζητήσεις άδεια από το δίκτυο διανομής που λέγαμε πιο πάνω...
Και αν κριτίκή είναι ένα κλικ πιο αυστηρή από ανελέητο γλείψιμο, βγαίνει και "μαύρο" πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων...
Δεν μου κάνει εντυπωση.....απλώς θα ήθελα να δω πως συμπεριφέροντε στη "Μέκκα" του καπιταλισμού.
Αυτά που κάνουν εδώ τα έκαναν στις ΗΠΑ? Αφίσες με το σφυροδρέπανο κόλλυσαν στις ΗΠΑ??? Πόσες Καταλύψεις έκαναν???