Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Η συνεχεια;;;;
Απο οτι ξερω μονο στην Πατραγίνονται τέτοια πράγματα ρε σεις;;;;;;
Φιλε σε ποιο τευχος την βγαζεις στο κλαρι?Πες μας μην το χασουμε...Ήθελα πρώτα να εξοικιωθεί με το περιβάλλον. Έτσι, παραγγείλαμε τα ποτά μας και παρακολουθούσαμε το show στην πίστα. Όταν την είδα να χαλαρώνει της πρότεινα αν ήθελε να κεράσουμε ποτό μια χορεύτρια. Δεν έφερε αντίρρηση. Έτσι και αλλιώς μετά από λίγη ώρα άρχισαν να έρχονται οι κοπέλες μία μία προτείνοντας μας να μας κάνουν παρέα. Εγώ ήθελα να επιλέξω κάποια που να δείχνει και άνετη και χαβαλετζού για να σπάσει ο πάγος. Και όταν βρέθηκε κάποια δέχτηκα να καθήσει μαζί μας.
Η κοπέλα ήταν ελληνίδα και πολύ χαλαρή και άνετη και έκανε την Σταυρούλα να νοιώσει και κείνη χαλαρή. Αφού της κεράσαμε ένα ποτό, της ψιθύρισα ότι θα θελα να πείσει την Σταυρούλα να ανέβει στην πίστα. Και έτσι ξεκινήσαμε την κουβέντα και με την Σταυρούλα η οποία όμως έδειχνε ντροπαλή και απρόθυμη να κάνει κάτι τέτοιο. Η στριπτιζού της είπε ότι πάνω στην πίστα θα είναι μαζί της, θα την καθοδηγεί αυτή και ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι παρά την θέληση της. Απλώς θα την ξαλάφρωνε από λίγα ρουχαλάκια.
Η στριπτιζού έφυγε για να ετοιμαστεί για το show της και μας είπε σε κανένα τέταρτο θα ανέβει. Στο διάστημα αυτό εγώ προσπαθούσα να την πείσω λέγοντας της ότι θα με καύλωνε απίστευτα κάτι τέτοιο. Η ίδια έδειχνε διστακτική αλλά έδειχνε ότι δεν το απέκλειε κιόλας.
Η καύλα της αναμονής είχε χτυπήσει κόκκινο ως τα μηνίγγια μου. Η ιδέα να δω την κατά τα άλλα σοβαρή και λόγω δουλειάς Σταυρούλα στην πίστα με τρέλαινε. Έτσι όταν ανέβηκε η στριπτιζού πάνω στην μπάρα του show είπα στη Σταυρούλα ετοιμάσου… και αυτή απλά χαμογέλασε αμήχανα.
Πράγματι, η στριπτιζού αφού έκανε δύο γύρες μόνη της γύρω από τον στύλο έκανε νόημα στη Σταυρούλα να ανέβει. Η Σταυρούλα όμως ντρεπόταν αλλά της είπα πάνε δεν τρέχει τίποτα. Μια εμπειρία είναι απλά και έτσι σηκώθηκε τελικά.
Η στριπτιζού την έβαλε να καθήσει σε μια πολυθρόνα πάνω στην πίστα στο σημείο που ένας μηχανισμός την περιστρέφει, και η ίδια έκανε το show της αρχίζοντας να ξεντύνεται ενώ ταυτόχρονα στριφογύριζε γύρω από την Σταυρούλα χαιδευοντάς την πάνω από τα ρούχα. Η Σταυρούλα ήταν αμήχανη αλλά πίστευα ότι θα εξοικιωθεί με την φάση. Στο μαγαζί όλα τα βλέμματα των αντρών ήταν στραμμένα στην πανέμορφη γυναίκα μου με το ωραίο σώμα και το σπινθηροβόλο βλέμμα.
Η στριπτιζού έμπειρη και προσεκτική σε πρώτη φάση το πουκάμισό της και έτσι έμεινε η Σταυρούλα μόνο με το σουτιέν. Η καύλα είχε χτυπήσει στα μηνίγγια μου κόκκινο. Και σιγά-σιγά της έβγαλε και την φούστα. Η Σταυρούλα είχε μείνει πλέον μόνο με το σουτιέν, τις ζαρτιέρες, το κιλοτάκι, τις κάλτσες και τις γόβες της. Το θέαμα ήταν απογειωτικό όταν η στριπτιζού της άνοιξε τα πόδια. Έτσι η Σταυρούλα ημίγυμνη πια ήταν εκτεθειμένη στα μάτια όλων των αντρών οι οποίοι έβλεπαν μέσα από το διάφανο στριγκάκι της την μουνάρα της. Επιπλέον, η πιθανότητα να ήταν στο μαγαζί σαν θαμώνας κανένας συμπολίτης μας που θα έβλεπε την σοβαρή Σταυρούλα πάνω στην πίστα με τρέλαινε.
Αφού την κράτησε την Σταυρούλα αρκετή ώρα στην πίστα και τελείωσε το show της, την πήρε μαζί της στα καμαρίνια για να ντυθεί και σε λίγο η Σταυρούλα επέστρεψε στο τραπέζι, λέγοντάς μου ότι δεν πίστευε ότι βρήκε το θάρρος να το κάνει. Εγώ έβαλα το χέρι μου στο μουνί της και διαπίστωσα πόσο υγρή ήταν. Τι ρώτησα τι την καύλωσε και μου είπε ότι την καύλωνε που ήταν εκτεθειμένη στα μάτια τόσων άγνωστων ανδρών.
Συνεχίζεται
Φιλε σε ποιο τευχος την βγαζεις στο κλαρι?Πες μας μην το χασουμε...
Ειδες το τρειλερ τυπε?ποιο κλαρι ρε τυπε .. δεν είναι πουτανα η κοπελα, απλα θα την βιαζουνε κάθε τρεις και λιγο ένα ντατσουν γυφτοι
κλαιω ρε τυπεποιο κλαρι ρε τυπε .. δεν είναι πουτανα η κοπελα, απλα θα την βιαζουνε κάθε τρεις και λιγο ένα ντατσουν γυφτοι
Λοιπόν συναγωνιστές τη συμβουλή σας... Η δικιά μου δέχεται να πάει μαζί μου σε κωλόμπαρο που δούλευε πριν από 10 χρόνια, να πάμε για ένα ποτό... να δω όπως λέει πως δε γίνεται κάτι το ανήθικο μέσα στο μαγαζί, πως δεν έχει χορούς απλούς η πριβέ.. μόνο χορό στην πίστα και παρέα στο ποτό χωρίς μπαλαμούτι. Εκεί ήταν η καλύτερη όπως λέει, κάναν ουρές οι πελάτες και ποτέ μα ποτέ δεν έκανε κάτι σεξουαλικό μαζί τους! Το αφεντικό στεναχωριόταν όταν έφυγε από το μαγαζί και την ήθελε πίσω.. τί λέτε να πάω? Ή θα βρεθώ σε δύσκολη θέση?
...τυπε ,πριν το χειροφρενο που κραταει, μηπως το χε χωσει στην μουναρα της?