Πάνε οι εποχές που υπήρχαν μπουδέλα που άκουγες "Μόνο Έλληνες".Στην εποχή μου όσοι φάγαμε πουτάνες σαν την Άντζελα στη Διδύμου πριν δεκαετία και κάτι Γερμανίδες γκομενάρες ειδικά ένα ξανθό που θυμάμαι τότε θα θυμούνται τι ωραίες εποχές που τρώγαν όλοι οι Πακιστανοί και Αλβανοί πόρτα.Τώρα όπως ακούω και χάλια γκόμενες και δεν βγάζουν χρήμα οπότετους παίρνουν όλους..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε ποια μπουρδέλα της Φυλής τρώνε πόρτα αλλοδαποί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Τώρα πια όλα τα μπουρδέλα περιοχής φυλής/μεταξουργείου δέχονται πάκιδες αραπάδες αφγανούς άραβες και φυσικά αλμπάνια μέχρι και μεθυσμένους. Ήμουνα ένα βράδυ στο μεταξουργείο, σε ένα μπουρδέλο στη Λεωνίδου και μπήκαν μέσα κάτι σκατόφατσες μεθυσμένοι, μάλλον ρουμάνοι οι οποίοι βρωμάγανε και ζέχνανε. Μόλις βγήκε η πουτάνα στο σαλόνι οι δύο τη πλάκωσαν στο κανονικό μπαλαμούτι και αυτή άρχισε να τους γλύφει. Σηκώθηκα και έφυγα αμέσως.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.998
- Πόντοι
- 5.015
Τώρα πια όλα τα μπουρδέλα περιοχής φυλής/μεταξουργείου δέχονται πάκιδες αραπάδες αφγανούς άραβες και φυσικά αλμπάνια μέχρι και μεθυσμένους. Ήμουνα ένα βράδυ στο μεταξουργείο, σε ένα μπουρδέλο στη Λεωνίδου και μπήκαν μέσα κάτι σκατόφατσες μεθυσμένοι, μάλλον ρουμάνοι οι οποίοι βρωμάγανε και ζέχνανε. Μόλις βγήκε η πουτάνα στο σαλόνι οι δύο τη πλάκωσαν στο κανονικό μπαλαμούτι και αυτή άρχισε να τους γλύφει. Σηκώθηκα και έφυγα αμέσως.
Larson το Μεταξουργείο είναι χαροπάλη κανονική... Sorry αλλά δεν πατάω ποτέ εκεί!
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Sorry αλλά δεν πατάω ποτέ εκεί!
greeksexyboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ισχύει ότι σε όλα τα μπουρδέλα της Φυλής τρώνε πόρτα οι αλλοδαποί ή υπάρχουν και μερικά που τους δέχονται?
NooneX
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ισχύει ότι σε όλα τα μπουρδέλα της Φυλής τρώνε πόρτα οι αλλοδαποί ή υπάρχουν και μερικά που τους δέχονται?
Σχεδόν σε όλα τους δέχονται. Στα στούντιο τρώνε πόρτα.
Σε μερικά δεν δέχονται πακιστανούς μόνο.
NooneX
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και για ποιό λόγο πληρώνουμε τα διπλάσια του Μεταξουργείου αν ΚΑΙ εκεί περνάνε αλλοδαποί; Τελείως μαλάκες μας πιάνουν.
Τύπε μπουρδέλα είναι τα περισσότερα μπουρδέλα ούτε άδεια δεν έχουν.
Άκου σκηνικό.
Είχαμε πάει με παρέα λιάρδα από ξενύχτι και πληρώσαμε στην αρχή, λοιπόν βγήκα πρώτος γιατί δεν μου σηκωνόταν ούτε με σφαίρες πλήρωσα ξανά τον γκευ που έκανε την τσατσα (κουρούμπελο εντελώς) και όταν φύγαμε τους λέω πλήρωσα εγώ μάγκες και γυρνάνε και μου λένε τι? Πληρώσαμε και εμείς!
Πήγαμε πίσω κλειδωμένη η πόρτα ασφαλείας η τσατσα χεσμένη δεν άνοιγε. Της κάναμε ένα βαθούλωμα της πόρτας και φύγαμε.
Μπουρδέλα είναι τύπε τι περιμένεις? Πολύ λίγα από τα μπουρδέλα λένε μόνο Έλληνες και αυτά γιατί έχουν καμιά Ελληνίδα μιλφ που γαμιέται.
Πάντως μην περιμένεις ειλικρίνεια κλπ στα μπουρδέλα. Άνθρωποι της νύχτα είναι.
Επίσης αυτό το μόνο Έλληνες το λένε όταν υπάρχει και Έλληνας μέσα. Οι αλλοδαποί πάνε μπουλούκι και αν δεν έχει Έλληνα γαμάνε.
Τώρα ειδικά με την κρίση αυτά δεν τα λογαριάζουν καν!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.998
- Πόντοι
- 5.015
Τύπε μπουρδέλα είναι τα περισσότερα μπουρδέλα ούτε άδεια δεν έχουν.
Άκου σκηνικό.
Είχαμε πάει με παρέα λιάρδα από ξενύχτι και πληρώσαμε στην αρχή, λοιπόν βγήκα πρώτος γιατί δεν μου σηκωνόταν ούτε με σφαίρες πλήρωσα ξανά τον γκευ που έκανε την τσατσα (κουρούμπελο εντελώς) και όταν φύγαμε τους λέω πλήρωσα εγώ μάγκες και γυρνάνε και μου λένε τι? Πληρώσαμε και εμείς!
Πήγαμε πίσω κλειδωμένη η πόρτα ασφαλείας η τσατσα χεσμένη δεν άνοιγε. Της κάναμε ένα βαθούλωμα της πόρτας και φύγαμε.
Μπουρδέλα είναι τύπε τι περιμένεις? Πολύ λίγα από τα μπουρδέλα λένε μόνο Έλληνες και αυτά γιατί έχουν καμιά Ελληνίδα μιλφ που γαμιέται.
Πάντως μην περιμένεις ειλικρίνεια κλπ στα μπουρδέλα. Άνθρωποι της νύχτα είναι.
Επίσης αυτό το μόνο Έλληνες το λένε όταν υπάρχει και Έλληνας μέσα. Οι αλλοδαποί πάνε μπουλούκι και αν δεν έχει Έλληνα γαμάνε.
Τώρα ειδικά με την κρίση αυτά δεν τα λογαριάζουν καν!
Ισχύει αυτό οπότε καλύτερα studio, ειδικά για όσους από εμάς είμαστε πιο τολμηροί στη συνεύρεση, για να μην πάθουμε καμιά νίλα... Απ' τη στιγμή που έσφιξε για τα καλά η κρίση δεν έχω πάει σε μπουρδέλο γι' αυτόν το λόγο και αν και ώρες - ώρες μου έρχεται η επιθυμία να ξαναπάω τελικά επικρατεί η λογική.
menios34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν εμπιστεύομαι τα στούντιο. Μια φορά έχω πάει. Τελείωσε με μένα, άπλωσε λιπαντικό στον κώλο της και πήγε στον επόμενο. Ούτε χέρια να πλύνει, ούτε τίποτα. Γενικά το ότι χρεώνουν περισσότερο μου φαίνονται απατεωνίστικο. Με προϊδεάζει ότι θέλουν να μου φάνε λεφτά χωρίς αντίστοιχες υπηρεσίες.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.040
- Πόντοι
- 22.266
φιλε μεγαλη κουβεντα ειπες!!!!!!!!!ουσιαστικα ακι νομικα δεν υπαρχει διαφορα στα χαρτια μεταξυ νταλου και στουντιου αλλα εφοσον αποφασισαν να το βαπτισουν στουντιο και να παιρνουν παρα πανω λεφτα τοτε ας κανουν στανταρακι το ντουζ με την κοπελα και να εχουν σε καθε συνευρεση και σεντονια και μια μαξηλαροθηκη!!!τουλαχιστον αυτα τα ολιγα για να παιρνουν και να ψευτοδικαιολογουν τα 30-40-50 ευρωΔεν εμπιστεύομαι τα στούντιο. Μια φορά έχω πάει. Τελείωσε με μένα, άπλωσε λιπαντικό στον κώλο της και πήγε στον επόμενο. Ούτε χέρια να πλύνει, ούτε τίποτα. Γενικά το ότι χρεώνουν περισσότερο μου φαίνονται απατεωνίστικο. Με προϊδεάζει ότι θέλουν να μου φάνε λεφτά χωρίς αντίστοιχες υπηρεσίες.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
φιλε μεγαλη κουβεντα ειπες!!!!!!!!!ουσιαστικα ακι νομικα δεν υπαρχει διαφορα στα χαρτια μεταξυ νταλου και στουντιου αλλα εφοσον αποφασισαν να το βαπτισουν στουντιο και να παιρνουν παρα πανω λεφτα τοτε ας κανουν στανταρακι το ντουζ με την κοπελα και να εχουν σε καθε συνευρεση και σεντονια και μια μαξηλαροθηκη!!!τουλαχιστον αυτα τα ολιγα για να παιρνουν και να ψευτοδικαιολογουν τα 30-40-50 ευρω
σσσοοοουτ !!! δε λέμε τέτοια πράγματα σε ένα site που διαφημίζει studio και γραφεία cg/ct
μας διώχνεις την πελατεία βρε σεξοβεζούβιε
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.040
- Πόντοι
- 22.266
χα χα ξερεισ το μαυρο προβατο ειμαι!!!!!!!!!
menios34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εφοσον αποφασισαν να το βαπτισουν στουντιο και να παιρνουν παρα πανω λεφτα τοτε ας κανουν στανταρακι το ντουζ με την κοπελα και να εχουν σε καθε συνευρεση και σεντονια και μια μαξηλαροθηκη!!!τουλαχιστον αυτα τα ολιγα για να παιρνουν και να ψευτοδικαιολογουν τα 30-40-50 ευρω
Στα μασάζ από πλευράς πλυσίματος και αλλοδαπών τι λέει; Εκεί βέβαια θα έχει πολλούς γέρους, που είναι και αυτοί επικίνδυνοι γιατί δε φοράνε προφυλακτικό ούτε στο μεταξουργείο. Έτσι έμαθαν στα νιάτα τους, έτσι συνεχίζουν.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.998
- Πόντοι
- 5.015
Δεν εμπιστεύομαι τα στούντιο. Μια φορά έχω πάει. Τελείωσε με μένα, άπλωσε λιπαντικό στον κώλο της και πήγε στον επόμενο. Ούτε χέρια να πλύνει, ούτε τίποτα. Γενικά το ότι χρεώνουν περισσότερο μου φαίνονται απατεωνίστικο. Με προϊδεάζει ότι θέλουν να μου φάνε λεφτά χωρίς αντίστοιχες υπηρεσίες.
Φίλε κι εγώ έτσι πίστευα παλιότερα αλλά υπερτερούν απ' τα μπουρδέλα σε τρία πράγματα: Είναι πολύ καλύτερος ο χώρος τους, έχουν καλύτερα μουνιά (σε γενικές γραμμές) και ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ. Το περιστατικό που έγινε με 'σένα ίσως ήταν τυχαίο.
judasisthekey34
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
''διοτι αυτοι θα εισελθουν στην βασιλεια των ουρανων''μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι
condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
πες τα μπας και τα ακούσουν,
τα στούντιο είναι μούφα. Τσάμπα τα λεφτά. όσες φόρες και αν πήγα, μετά έλεγα τη μαλακία έκανα, εκτός από μία που έμεινα μαλάκας
τα στούντιο είναι μούφα. Τσάμπα τα λεφτά. όσες φόρες και αν πήγα, μετά έλεγα τη μαλακία έκανα, εκτός από μία που έμεινα μαλάκας
Καλά, το ότι είναι πιο ωραίες οι κοπέλες στα στούντιος μην το δένεις και κόμπο. Θα βρεις και πολύ ωραίες κοπέλες, αλλά κυκλοφορούν και κάτι γκόμενες σε στούντιος που στο Μετάξι με 15 Ευρώ, δύσκολα θα πέρναγες. Σίγουρα ο χώρος είναι πιο καλός, αλλά υπάρχουν και μπουρδέλα σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση. Στα 30 ευρώ θα ήταν καλά. Δεν κατάλαβα όμως. Τον ωραίο χώρο και την καθαριότητα δεν τα χαίρονται κι αυτές? Τα 50 που ζητάνε είναι απλά εκτός πραγματικότητας...Φίλε κι εγώ έτσι πίστευα παλιότερα αλλά υπερτερούν απ' τα μπουρδέλα σε τρία πράγματα: Είναι πολύ καλύτερος ο χώρος τους, έχουν καλύτερα μουνιά (σε γενικές γραμμές) και ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ. Το περιστατικό που έγινε με 'σένα ίσως ήταν τυχαίο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 8K