Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Καλά, το ότι είναι πιο ωραίες οι κοπέλες στα στούντιος μην το δένεις και κόμπο. Θα βρεις και πολύ ωραίες κοπέλες, αλλά κυκλοφορούν και κάτι γκόμενες σε στούντιος που στο Μετάξι με 15 Ευρώ, δύσκολα θα πέρναγες. Σίγουρα ο χώρος είναι πιο καλός, αλλά υπάρχουν και μπουρδέλα σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση. Στα 30 ευρώ θα ήταν καλά. Δεν κατάλαβα όμως. Τον ωραίο χώρο και την καθαριότητα δεν τα χαίρονται κι αυτές? Τα 50 που ζητάνε είναι απλά εκτός πραγματικότητας...
Σωστά μιλάς. Εγώ απλά ανέφερα κάποια δεδομένα, δεν είπα ότι δικαιολογείται να ξεκινούν οι τιμές από 50 ευρώ γιατί τουλάχιστον από ένα αξιοπρεπές μπουρδέλο δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά. Άσε κάτι παράλογες επιπλέον χρεώσεις π.χ. για ισπανικό ή... ποδομαλακία! Πάντως υπάρχει και άλλη μία παράμετρος στην οποία υπερτερούν τα studio και δεν την αναφέραμε: Το θέμα του χρόνου. Υπάρχει πολλή μεγαλύτερη άνεση χρόνου στο studio, δεν είναι 10 - 12 λεπτά όπως στο μπουρδέλο. Sorry παίδες αλλά εγώ σε τόσο χρόνο δεν μπορώ να τελειώσω γι' αυτό κι όποτε έχω πάει σε μπουρδέλο (κυρίως παλιότερα) ή έσκαγα τα διπλάσια αν άξιζε κι η κοπέλα για να έχω την άνεσή μου ή πήγαινα π.χ. καθημερινή στη νυχτερινή βάρδια όπου δε θα είχε κόσμο ώστε να βιάζεται η πουτάνα... Πάντως είναι αλήθεια πως και στα μπουρδέλα και στα studio αν πας κάπου συστημένος, σε καλό μαγαζί δηλαδή που διαπνέεται από επαγγελματισμό ή σε βολική κοπέλα τα όρια γίνονται λίγο ασαφή, π.χ. μπορεί να πας σε studio, να σκάσεις 50 ευρώ και να περάσεις χάλια (επειδή ο χώρος δεν ήταν καλός, επειδή ήταν κομοδίνο η πουτάνα κ.τ.λπ.) και μπορεί να πας σε μπουρδέλο με εικοσάρικο και να περάσεις τέλεια, επειδή ήταν ο χώρος καλός (συνήθως στα μπουρδέλα της Φυλής), επειδή ήταν VFM η κοπέλα ή και τα δύο (π.χ. η Χριστίνα που ήταν στο Φυλής 69Α).