Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.145
- Πόντοι
- 6.536
Και με άρωμα Ελλάδας.Επιτέλους λίγη εναλλαγή στο νήμα, με ένα ζήτημα οικολογικής συνείδησης.![]()
Και με άρωμα Ελλάδας.Επιτέλους λίγη εναλλαγή στο νήμα, με ένα ζήτημα οικολογικής συνείδησης.![]()
τυπε εννοειται πως οι αποψεις σου δεν με ενδιαφερουν ,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,ειναι οτι για να διαβασει καποιος αποψεις μελων που εχουν ενδιαφερον ,πρεπει να προσπερασει δεκαδες ανουσια ,αναρχα γραμμενα και γεματα παλινωδιες ,ηλιθια εντελως ,δικα σου ποστ....κανονικα μιλαμε για ρυπανση,δεν ειναι οτι διαφωνω η συμφωνω με την αποψη σου...εισαι τοσο ηλιθιος που γραφεις μονο για να γραφεις και τα γραπτα σου θυμιζουν γατα που κυνηγα την ουρα της.....προφανως και δεν υπαρχει περιπτωση να σου εξηγησω γιατι εισαι ηλιθιος ,γιατι το να καταλαβεις οτι εισαι ηλιθιος απαιτει στοιχειωδης εξυπναδα -την οποια αν διεθετες -θα ειχες τουλαχιστον αποφυγει το να εισαι τοσο ηλιθιος....θα εβαζες καπου ενα φρενο στις μαλακιες σου.....δυστυχως τα εγκεφαλικα σου κυτταρα ειναι τοσα οσα κατσαριδας μετα απο βαρυ εγκεφαλικο.....Μόλις άκουσες, ότι παραμένω ευγενής, πετάχτηκες κι εσύ να πεις τα δικά σου.
Διάβασε σε άλλο νήμα, αν τύχον δεν σε ενδιαφέρουν οι απόψεις μου εδώ.
τυπε εννοειται πως οι αποψεις σου δεν με ενδιαφερουν ,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,ειναι οτι για να διαβασει καποιος αποψεις μελων που εχουν ενδιαφερον ,πρεπει να προσπερασει δεκαδες ανουσια ,αναρχα γραμμενα και γεματα παλινωδιες ,ηλιθια εντελως ,δικα σου ποστ....κανονικα μιλαμε για ρυπανση,δεν ειναι οτι διαφωνω η συμφωνω με την αποψη σου...εισαι τοσο ηλιθιος που γραφεις μονο για να γραφεις και τα γραπτα σου θυμιζουν γατα που κυνηγα την ουρα της.....προφανως και δεν υπαρχει περιπτωση να σου εξηγησω γιατι εισαι ηλιθιος ,γιατι το να καταλαβεις οτι εισαι ηλιθιος απαιτει στοιχειωδης εξυπναδα -την οποια αν διεθετες -θα ειχες τουλαχιστον αποφυγει το να εισαι τοσο ηλιθιος....θα εβαζες καπου ενα φρενο στις μαλακιες σου.....δυστυχως τα εγκεφαλικα σου κυτταρα ειναι τοσα οσα κατσαριδας μετα απο βαρυ εγκεφαλικο.....
H μόνη αλήθεια είναι ότι οι Εβραίοι σταύρωσαν το χριστουλη μαςΟποιος καταφερει να βγαλει ακρη στο Μεσανατολικό ,να μου πει κι εμενα...
Ολόκληρος συναδελφος, καθηγητης Διεθνων Σπουδων στο Αμερικανικο Πανεπιστημιο των ΗΑΕ τωρα πια,με ειδικότητα στα κρατη της Μεσης Ανατολής και τον ρωταω τι παιζει και μου απανταει ηξεις αφιξεις...
Ειλικρινά δεν βγαζω ακρη....
Μην ξεχνάς το μίσος των δυτικών , από το 1979 , που ο Αγιατολάχ, τους πήρε τα πετρέλαια του Ιράν .Οποιος καταφερει να βγαλει ακρη στο Μεσανατολικό ,να μου πει κι εμενα...
Ολόκληρος συναδελφος, καθηγητης Διεθνων Σπουδων στο Αμερικανικο Πανεπιστημιο των ΗΑΕ τωρα πια,με ειδικότητα στα κρατη της Μεσης Ανατολής και τον ρωταω τι παιζει και μου απανταει ηξεις αφιξεις...
Ειλικρινά δεν βγαζω ακρη....
Αδερφε,δεν βγαζω ακρη ειλικρινά..Καταραμένος τόπος στην κυριολεξια,από τα λίγα μερη που λες να εξαφανιστούν από προσωπου γης....Μην ξεχνάς το μίσος των δυτικών , από το 1979 , που ο Αγιατολάχ, τους πήρε τα πετρέλαια του Ιράν .
Και το ότι ξέρουν ότι η τωρινή υπεροπλία των ΗΠΑ, θα ανατραπεί .
Όσο περνάνε τα χρόνια θα γίνονται πιο ισχυροί Κίνα και Ρωσία και οι σύμμαχοί τους.
Οι σύμμαχοι της δύσης από την άλλη, είναι πτώματα που προχωρά συνεχώς η σήψη τους.
Οπότε οι ΗΠΑ, θέλουν τώρα πόλεμο .
Άλλο γεγονός.
Παραμονές και του Α' και του Β' Παγκοσμίου πολέμου
οι υποψήφιοι των δημοκρατικών έταζαν ότι δεν θα βάλουν τις ΗΠΑ στον πόλεμο.
Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν παγκόσμιοι .
Οι ρεπουμπλικάνοι , εστιάζαν πάντα εντός ΗΠΑ.
Και στις δύο περιπτώσεις, εξελέγησαν οι Δημοκρατικοί ... και είδαμε το αποτέλεσμα ....
Και τώρα , η δημοκρατικιά Καμάλα .... τάζει ... ότι δεν θέλει πολέμο .......
H μόνη αλήθεια είναι ότι οι Εβραίοι σταύρωσαν το χριστουλη μας![]()
Κάθε Κυριακή Τετάρτη είμαι ..απιστοιΠήγαινε τότε συχνότερα στην Εκκλησία, μήπως και νιώσεις καλύτερα, μήπως και σου χρειαστεί.![]()
Αλλη μια φορα ο δρόμος του Μεταξιού είναι το μήλον της έριδος. Δρόμος ανεφοδιασμού για την Ευρώπη. Οι δυτικοί θέλουν να μην έχει πρόσβαση στη θαλασσα ο ανατολικος άξονας μεσω Ιραν Συριας Λιβάνου και Τουεκιας που παραμένει επαμφορτερίζουσα. Θα σπασουν Συρια Ιρακ και Ιράν ενωνοντας τα Κούρδικα κομματια τους. Λογικά η Συρία και το Ιρακ θα ειναι παιχνιδακι για να νικήσουν στο έδαφος κανοντας εισβολες οι Αμερικάνοι με τους Ισραηλινους και συναντώντας εκει τους συμμάχους τους Κούρδους. Υο μέγα ερωτημα τι θα γίνει με το μεγαλύτερο μέρος των Κούρδων που ζουν στην Τουρκία.... Θα τη σπάσουν και αυτη δημιουργωντας ενα Κουρδισταν των 45 εκατομυρίων; Ή θα την αφήσουν για να εχει το πρόβλημα στα σπλάχνα της και να την εκβιάζουν; Νομίζω το δεύτερο. Εμείς πλάκα πλάκα με την στρατηγική του φελου, με το τιποτα, καθόλου, ουγκα μπούγκα που είναι οι πολιτική μας, πάλι θα επιπλεύσουμε και θα βγούμε αλώβητοι απο το χάος του Γππ.
Κάθε Κυριακή Τετάρτη είμαι ..απιστοι
H μόνη αλήθεια είναι ότι οι Εβραίοι σταύρωσαν το χριστουλη μας![]()
και ο άθεος Τσιπρίνιο μας φόρεσε υπερταμείο κ 99 χρόνια γαλέραH μόνη αλήθεια είναι ότι οι Εβραίοι σταύρωσαν το χριστουλη μας![]()
Νομίζω είχε και κάποιους ντοντεκάθεϊστς στις συνιστώσες,μετά σποχώρησαν.και ο άθεος Τσιπρίνιο μας φόρεσε υπερταμείο κ 99 χρόνια γαλέρα![]()
και ο άθεος Τσιπρίνιο μας φόρεσε υπερταμείο κ 99 χρόνια γαλέρα![]()