Νέα

Παλαιστίνη-Ισραήλ... υπό τον ήχο των πυροβολισμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει το δίκιο κατά την γνώμη σας?

• Το Ισραήλ φυσικά.

Ψήφοι: 12 60,0%
  • Οι Παλαιστίνιοι

Ψήφοι: 2 10,0%
  • Κανένας από τους 2

Ψήφοι: 6 30,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ρε φίλε θες να μας τρελάνεις; Όταν οι Εβραίοι κάνουν περιτομή στα παιδιά τους τα ρωτάνε; Η ρωτάνε τα μωρά αν θέλουν να γίνουν Εβραίοι; Τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας τα έχει κάνει ο Ιουδαϊσμός με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, εσύ να διαβάσεις και να μην λες πίπες, οι κατ εξοχήν υπεύθυνοι για τον Β παγκόσμιο, υπεύθυνοι για τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία, υπεύθυνοι για τον πόλεμο στην Συρία, υπεύθυνοι για τον πόλεμο στον Λίβανο, στο Ιράκ και πάει λέγοντας, τι μαλακίες μας λες; Υπεύθυνοι για τον COVID, δεν υπάρχει έγκλημα που να μην είναι υπεύθυνοι. Αν μασκαρεύονται και δεν τους γνωρίζεις, αυτό είναι άλλο θέμα.
Ο χριστιανισμός έχει κάνει τ πιο πολλά εγκλήματα.. Οι βασιλιάδες ερχόντουσαν το μεσαίωνα κια σε σφαζανε άμα έλεγες κάτι κακό για το παπαδαριό.. Οι Εβραίοι ποτέ σε υποχρεωσαν να γίνεις Εβραίος? ?

• Like
Αντιδράσεις: Katz

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Μάλιστα
Έχεις πάει Ισραήλ ,,ποτέ πήγες φίλε;;
Όλοι εσείςπου μισείτε τους Εβραίους γιατί δεν θέλετε άραβες στη χώρα σας? Από τη μια γουστάρει Παλαιστίνιος, από την άλλη δεν θες άραβες μετανάστες στο ελλαντα?. Αφού είσαι τόσο καλός άνθρωπος δεν θα έπρεπεσαν Ελλάδα να φέρεις ένα εκατομμύριο κακόμοιρος Παλαιστίνιος να τους βάλεις στη βόρεια Ελλάδα πχ να τους φτιάξεις πόλεις, χωρίς και να γλιτώσουν οι άνθρωποι από τους κακούς εβραιους??

• Like
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.960
Πόντοι
26.141
Όλοι εσείςπου μισείτε τους Εβραίους γιατί δεν θέλετε άραβες στη χώρα σας? Από τη μια γουστάρει Παλαιστίνιος, από την άλλη δεν θες άραβες μετανάστες στο ελλαντα?. Αφού είσαι τόσο καλός άνθρωπος δεν θα έπρεπεσαν Ελλάδα να φέρεις ένα εκατομμύριο κακόμοιρος Παλαιστίνιος να τους βάλεις στη βόρεια Ελλάδα πχ να τους φτιάξεις πόλεις, χωρίς και να γλιτώσουν οι άνθρωποι από τους κακούς εβραιους??
Σε ρώτησα δύο φορές κ δεν μου απαντάς

Όσο για το που είναι οι παλαιστηνιοι;; Εδώ κ δύο χιλιάδες χρόνια στην Ιουδαία ενώ οι Εβραίοι έφευγαν κ ερχόντουσαν Ευρώπη εδώ κ δύο χιλιάδες χρόνια κ εμφανίστηκαν ξανά στην Ιουδαία πριν εβδομήντα χρόνια

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ο χριστιανισμός έχει κάνει τ πιο πολλά εγκλήματα.. Οι βασιλιάδες ερχόντουσαν το μεσαίωνα κια σε σφαζανε άμα έλεγες κάτι κακό για το παπαδαριό.. Οι Εβραίοι ποτέ σε υποχρεωσαν να γίνεις Εβραίος? ?
Από την μία μιλάς για μεσαίωνα που δεν ζούσες, από την άλλη μιλάς για το σήμερα και πότε οι Εβραίοι υποχρέωσαν εμένα να γίνω Εβραίος, που άμα είχες έστω και την παραμικρή ιδέα, θα ήξερες ότι δεν γίνεται να γίνω Εβραίος ακόμα και αν το θέλω. Σήμερα, κανένας δεν με υποχρέωσε να γίνω χριστιανός η οτιδήποτε, όπως εσένα. Έτυχε να γεννηθούμε εδώ και ακολουθήσαμε τον τρόπο ζωής των δικών μας ανθρώπων οι οποίοι έτυχε να είναι χριστιανοί, εάν είχαμε γεννηθεί στην Σαουδική Αραβία θα ήμασταν μουσουλμάνοι κοκ.

Αυτό το τόσο απλό δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις, οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Σε ρώτησα δύο φορές κ δεν μου απαντάς

Όσο για το που είναι οι παλαιστηνιοι;; Εδώ κ δύο χιλιάδες χρόνια στην Ιουδαία ενώ οι Εβραίοι έφευγαν κ ερχόντουσαν Ευρώπη εδώ κ δύο χιλιάδες χρόνια κ εμφανίστηκαν ξανά στην Ιουδαία πριν εβδομήντα χρόνια
Και τι να κάνουν εβρε Τυπε και εσείς κατακτήστε τη Μακεδονία μετά από 2000χρο ία με αυτή τη λογικη?η Θράκη ας πούμε ποτέ ήταν ελληνική τα αρχαία χρόνια που την δώσανε στην Ελλάδα?

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Από την μία μιλάς για μεσαίωνα που δεν ζούσες, από την άλλη μιλάς για το σήμερα και πότε οι Εβραίοι υποχρέωσαν εμένα να γίνω Εβραίος, που άμα είχες έστω και την παραμικρή ιδέα, θα ήξερες ότι δεν γίνεται να γίνω Εβραίος ακόμα και αν το θέλω. Σήμερα, κανένας δεν με υποχρέωσε να γίνω χριστιανός η οτιδήποτε, όπως εσένα. Έτυχε να γεννηθούμε εδώ και ακολουθήσαμε τον τρόπο ζωής των δικών μας ανθρώπων οι οποίοι έτυχε να είναι χριστιανοί, εάν είχαμε γεννηθεί στην Σαουδική Αραβία θα ήμασταν μουσουλμάνοι κοκ.

Αυτό το τόσο απλό δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις, οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε.
Δεν είμαστε όλοι χριστιανοί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη..οι άθεοι αθρησκοι είμαστε τουλάχιστον οι μισοί.. Δεν γίνεται να λες η Ευρώπη είναι χριστιανική οταν η μισή Ευρώπη είναι άθεοι..

• Like
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.960
Πόντοι
26.141
Και τι να κάνουν εβρε Τυπε και εσείς κατακτήστε τη Μακεδονία μετά από 2000χρο ία με αυτή τη λογικη?η Θράκη ας πούμε ποτέ ήταν ελληνική τα αρχαία χρόνια που την δώσανε στην Ελλάδα?
Η Θράκη ήταν ελληνική από το 800 πχ με το δεύτερο αποικισμό έως το 1400 μετά Χριστού κ ξαναήρθε το 1900

Οι Εβραίοι έλειπαν δύο χιλιάδες χρόνια από τη ιουδαια

Sai Baba

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2014
Like
44
Πόντοι
0

λαθος φιλε ολη η παραγραφως σου οπως και να το δεις. πρωτον ο καθενας μπορει να γινει εβραιως βαση αγιας γραφης. μπερδευομαστε συχνα και αποκαλουμε τους ισραηλιτες με τα στερεοτυπα που τους εχουνε δωσει. (jew,hebrew etc). δευτερον στην σαουδικη αραβια δεν τυχαινει να γεννιουνται μουσουλμανη. πολυ απλα δεν μπορουν να κανουν κατει αλλο διοτι ειναι παρανομο να αφησεις την μουσουλμανικη θρησκεια βαση νομου! μην λεμε οτι θελουμε σε θεματα που δεν εχουμε ιδεα.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Καλύτερα να μιλάς για την πατρίδα σου, άσε την Ελλάς και τους Έλληνες ήσυχους διότι δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα είμαι ευγενικός.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
λαθος φιλε ολη η παραγραφως σου οπως και να το δεις. πρωτον ο καθενας μπορει να γινει εβραιως βαση αγιας γραφης. μπερδευομαστε συχνα και αποκαλουμε τους ισραηλιτες με τα στερεοτυπα που τους εχουνε δωσει. (jew,hebrew etc). δευτερον στην σαουδικη αραβια δεν τυχαινει να γεννιουνται μουσουλμανη. πολυ απλα δεν μπορουν να κανουν κατει αλλο διοτι ειναι παρανομο να αφησεις την μουσουλμανικη θρησκεια βαση νομου! μην λεμε οτι θελουμε σε θεματα που δεν εχουμε ιδεα.
Μη νομίζεις ότι έγινες Έλλην επειδή γεννήθηκες εδώ....

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Καλύτερα να μιλάς για την πατρίδα σου, άσε την Ελλάς και τους Έλληνες ήσυχους διότι δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα είμαι ευγενικός.
Αφού κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά το αλλοδαπό τρολ. Ούτε να γράφει δεν ξέρει το δίποδο... Έχει και γνώμη. Πάντως τυπε ο Ζεμουρ παίζει να είναι ο πιο σοβαρός Εβραίος. Συμφωνείς? Προσωπικά τον πάω με τα χίλια και συμφωνώ στα περισσότερα μαζί του.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Αφού κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά το αλλοδαπό τρολ. Ούτε να γράφει δεν ξέρει το δίποδο... Έχει και γνώμη. Πάντως τυπε ο Ζεμουρ παίζει να είναι ο πιο σοβαρός Εβραίος. Συμφωνείς? Προσωπικά τον πάω με τα χίλια και συμφωνώ στα περισσότερα μαζί του.
Δεν υπάρχει μασκαρεμένος Εβραίος που να συμπαθώ, με τους Εβραίους στο φυσικό τους περιβάλλον, με τα καντάφια τους, τα κοτσιδάκια τους, τις στολές τους δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν με ενοχλούν αυτοί, ούτε με επηρεάζουν. Οι Εβραίοι που πετάνε τα κιπά τους, φοράνε κουστούμια, ξυρίζονται και γενικά μασκαρεύονται για να εξαπατήσουν, με αυτούς έχω τεράστιο πρόβλημα, απλά παίρνει η μπάλα και τους άλλους που δεν φταίνε, αλλά πως να τους πεις; Λες Εβραίοι αλλά είναι μια μειοψηφία.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.518
Πόντοι
2.596
Εσένα σε έκανε κανένας χριστιανό με το ζόρι; Η σου έβαλε κάποιος το σπαθί στο λαιμό; Στη Παλαιστίνη ποιοι εκτόπισαν μερικά εκατομμύρια κατοίκους για να φτιάξουν το κράτος τους; Οι χριστιανοί;

Σταμάτα να βλέπεις πολλές ταινίες....
Είναι από τα πιο περίπλοκα πολιτικά ζητήματα, βαθύτερο και από το Κυπριακό, με λάθη και από τις δύο μεριές. Και να τα ξεχωρίσουμε επιτέλους: Άλλο Ισραηλινός άλλο Ισραηλίτης. Μόνο για τους Εβραίους συμβαίνει αυτό, δηλαδή δεν σε προσφωνεί κανένας Χριστιανό εσένα αλλά Έλληνα και από ότι βλέπω και από το αβαταρ σου τη φλάντζα την έχεις καμμένη οπότε το αφήνω στην ευχή να φύγει.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.960
Πόντοι
26.141
Θα ήθελα κ τη γνώμη των ελληνοεβραιων πάντως διότι συνήθως δύσκολα εκφράζονται από όσους έχω γνωρίσει εδώ στην Ελλάδα

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Δεν μας αφορά το ζήτημα. Οι Παλαιστίνιοι είναι φανατικοί μουσουλμάνοι κανίβαλοι. Οι Εβραίοι απο την άλλη είναι γνωστό ότι κατέχουν στα χέρια τους το τραπεζικό σύστημα κάι γενικότερα τον δυτικό καπιταλισμο. Ας σκοτωθούν μοναχοι.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.960
Πόντοι
26.141
Δεν μας αφορά το ζήτημα. Οι Παλαιστίνιοι είναι φανατικοί μουσουλμάνοι κανίβαλοι. Οι Εβραίοι απο την άλλη είναι γνωστό ότι κατέχουν στα χέρια τους το τραπεζικό σύστημα κάι γενικότερα τον δυτικό καπιταλισμο. Ας σκοτωθούν μοναχοι.
Νομίζω οι Παλαιστίνιοι οι ιορδανοι κ μαροκκανοι είναι οι πιο light μουσουλμάνοι κ έχω πάει σε αυτές τις χώρες για να το επιβεβαιώσω

Εξαιρω τις πρώην μουσουλμανικές σοβιέτ χώρες

Επίσης ίσως όμως σαν Ελλάδα πρέπει. Να ενδιαφερθούν Ε για τους ελληνορθόδοξους παλαιστηνιους που είναι αρκετοί

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Νομίζω οι Παλαιστίνιοι οι ιορδανοι κ μαροκκανοι είναι οι πιο light μουσουλμάνοι κ έχω πάει σε αυτές τις χώρες για να το επιβεβαιώσω

Εξαιρω τις πρώην μουσουλμανικές σοβιέτ χώρες

Επίσης ίσως όμως σαν Ελλάδα πρέπει. Να ενδιαφερθούν Ε για τους ελληνορθόδοξους παλαιστηνιους που είναι αρκετοί
Βασικά όταν ηταν ο Ανδρέας στα πράγματα η Ελλάδα ήταν ίσως το πιο φιλομουσουλμανικο κρατίδιο στη δύση. Γι'αυτο κάι ακόμα δεν την έχουν γαμησει...

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86
Λένε για πόλεμο με το Ιράν ισχύει;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.129
Πόντοι
3.656

Ναι, πολύ σωστός. Η Θρησκεία, για την οποία αμέτρητα άτομα έχουν πεθάνει, είναι θέμα χωροχρονικής σύμπτωσης. Ο Ίδιος άνθρωπος που σήμερα είναι ορθόδοξος Χριστιανός, αν είχε γεννηθεί στην Ινδία το πιθανότερο είναι να ήταν Ινδουιστής κι αν είχε γεννηθεί στη Σαουδική Αραβία θα ήταν Μουσουλμάνος. Αλλά και στην Ελλάδα που γεννήθηκε, αν είχε γεννηθεί σε οικογένεια Παλαιοημερολογητών, Μαρτύρων του Ιεχωβά ή στην Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, το πιθανότερο είναι να είχε αυτή τη θρησκεία. Σε άλλο χρόνο στην Ελλάδα θα πίστευε στο Δωδεκάθεο, στην Δανία θα πίστευε στον Όντιν και στο υπόλοιπο Πάνθεον των Βίκινγκς.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.518
Πόντοι
2.596
Βασικά όταν ηταν ο Ανδρέας στα πράγματα η Ελλάδα ήταν ίσως το πιο φιλομουσουλμανικο κρατίδιο στη δύση. Γι'αυτο κάι ακόμα δεν την έχουν γαμησει...
Και επειδή είναι μπάχαλο και μπαινοβγαίνουν με την άνεση τους . Μέλος του ΙΣ που δικάστηκε εχθές στη Γερμανία είχε συλληφθεί στην Ελλάδα το 2019. Οι ίδιοι οι Ισλαμιστές έχουν δηλώσει ότι δεν σκοπεύουν να χτυπήσουν την Ελλάδα διότι είναι θεοκρατικό κράτος (δηλαδή μπανανία ) και επίσης γιατί σε λίγα μέρη της Ευρώπης πλέον μπορείς να νοικιάζεις διαμερισμα και να μένουν μέσα 20 άτομα αντί για 3 πχ στη Γερμανία αυτό δεν περνάει με τίποτα και άπαξ και συμβεί (όπως έχει συμβεί σε σπάνιες περιπτώσεις ) τότε υπόλογος είναι ο ιδιόκτητης που το επέτρεψε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom