- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
@Marquis_de_Sade αφού πολιτική χροιά είχε εξ αρχής και στο τέλος μάλιστα μόνο τέτοια.
σου εκαναν φάλαγγα; ηλεκτροσοκ στα αρχίδια, σκότωσες τον φρουρό; πως κατάφερες και επέστρεψες απο το εξπρες του μεσονυχτίου;Ας ξεκινήσουμε λοιπόν
Ήθελα να πάω στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη
αντιμετωπίζω όμως τα εξής προβλήματα έχω πάει Λίβανο έχω πάει Μαρόκο έχω πάει Ιορδανία οι δύο χώρες δεν έχουν αναγνωρίσει το Ισραήλ
επίσης είχα λίγες μέρες στη διάθεσή μου και πρέπει να κάτσει φωνητική καραντίνα μίας ημέρας μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοιου που κάνεις και στο αεροδρόμιο υποχρεωτικά
Επίσης πρέπει να είσαι εμβολιασμένος και να έχεις ένα τεστ και από την Ελλάδα
Σου κατεβάζουν εφαρμογή στο κινητό ώστε να μην μπορείς να φύγεις από το ξενοδοχείο που θα δηλώσω της μιας μέρας καραντίνα καθώς επίσης φοράς και βραχιολάκι
Πώς τα αποφεύγεις αυτά;;;;;;;;
παίρνεις ένα δεύτερο κινητό που το δηλώνεις και βάζεις μέσα τη δεύτερη sim card και το αφήνει στο ξενοδοχείο όταν βγαίνεις την πρώτη μέρα και για το βραχιολάκι έχεις μόνιμα μία τσάντα φαγητών ώστε να σταματήσουν να πεις ότι βγήκες έξω για να φας διότι θα δουν το βραχιολάκι σου
Αποδεκτό.@Marquis_de_Sade αφού πολιτική χροιά είχε εξ αρχής και στο τέλος μάλιστα μόνο τέτοια.
Xα ΧΑ ..........σύντομα κ Αφγανιστάν
Τουριστικά το έφτιαξα όπως όλα τα άλλα νήματα κ μάλιστα οι πρώτες σελίδες είναι φωτογραφίες ....από al.aqsa τζαμί ,Βηθλεέμ ναι γεννήσεως κ Ιερουσαλήμ αναστάσεως κ του Δαβίδ το σύμβολο.κσι το μνημείο δύσκολα για πολιτικό νήμα@Marquis_de_Sade αφού πολιτική χροιά είχε εξ αρχής και στο τέλος μάλιστα μόνο τέτοια.
Σκατοχωρα και δε σέβονται κανέναν άλλον το γαμωισραηλ.Το σκατό εχει φτάσει κάλτσα στους αλαχμπάρηδες....
Το Ισραήλ πρώτα και μετά η Ιαπωνία είναι τα κορυφαία κράτη όσον αφορά στον σεβασμό και την ασφάλεια των πολιτών τους.
Πείραξες-σκότωσες-τραυμάτισες Ισραηλινούς πολίτες?Θα σε γαμήσω....
Θα πυροβολήσω και μετά θα ρωτήσω....
Πολύ υπερβολικοί όντως.Σκατοχωρα και δε σέβονται κανέναν άλλον το γαμωισραηλ.
Μια φορά έτυχε να περάσω από το σκατοαεροδρομιο του Τελ Αβίβ και παραλίγο να χάσω την πτήση μου λόγω των ηλιθίων ελέγχων τους.
Άχρηστοι, προκλητικοί και ξεκάθαρα δεν νοιάζονται για τους τουρίστες.
Αν το έκανε αυτό κάποιος Έλληνας σεκιουριτας σε δικό μας αεροδρόμιο προς κάποιο τουρίστα θα είχαμε γίνει βούκινο σε όλη την Ευρώπη.
Ισραήλ. Όμως έχει ζωή τύπουεσογειου κ θα ζούσα αλλά Τόκυο με τίποτα διότι με αγχωνει η οργάνωσή τουςΤο σκατό εχει φτάσει κάλτσα στους αλαχμπάρηδες....
Το Ισραήλ πρώτα και μετά η Ιαπωνία είναι τα κορυφαία κράτη όσον αφορά στον σεβασμό και την ασφάλεια των πολιτών τους.
Πείραξες-σκότωσες-τραυμάτισες Ισραηλινούς πολίτες?Θα σε γαμήσω....
Θα πυροβολήσω και μετά θα ρωτήσω....
Καλά κάνουν.Σκατοχωρα και δε σέβονται κανέναν άλλον το γαμωισραηλ.
Μια φορά έτυχε να περάσω από το σκατοαεροδρομιο του Τελ Αβίβ και παραλίγο να χάσω την πτήση μου λόγω των ηλιθίων ελέγχων τους.
Άχρηστοι, προκλητικοί και ξεκάθαρα δεν νοιάζονται για τους τουρίστες.
Αν το έκανε αυτό κάποιος Έλληνας σεκιουριτας σε δικό μας αεροδρόμιο προς κάποιο τουρίστα θα είχαμε γίνει βούκινο σε όλη την Ευρώπη.
Οι ελληνορθόδοξοι είναι ελάχιστοι πλέον....Πολύ υπερβολικοί όντως.
Στο αεροδρόμιο σε ξεψαχνιζουν
Ισραήλ. Όμως έχει ζωή τύπουεσογειου κ θα ζούσα αλλά Τόκυο με τίποτα διότι με αγχωνει η οργάνωσή τους
Κ Παλαιστίνη που πήγα Βηθλεέμ οι ελληνορθόδοξοι είμαι οκ εξευγενισμένη κ τελικά αν.καξ δεν είμαι θρήσκος ,η θρησκεία στον τρόπο ζωής παίζει τεράστιο ρόλο
Καλά κάνουν.Πολύ υπερβολικοί όντως.
Στο αεροδρόμιο σε ξεψαχνιζουν
Ισραήλ καλά είναι.Ισραήλ. Όμως έχει ζωή τύπουεσογειου κ θα ζούσα αλλά Τόκυο με τίποτα διότι με αγχωνει η οργάνωσή τους
Χάνεις πολύ χρόνο με τις υπερβολικά ηλίθιες ερωτήσειςΚαλά κάνουν.
Αν δεν έχεις να κρύψεις κάτι εισαι άνετος.
Τυπε διαβάζεις ή γράφεις έτσι για πλάκα;Καλά κάνουν.
Αν δεν έχεις να κρύψεις κάτι εισαι άνετος.
Ποιο είναι το πρόβλημα σου δεν καταλαβαίνω.Τυπε διαβάζεις ή γράφεις έτσι για πλάκα;
Σαφώς και δεν είχα τίποτα να κρύψω, σαφώς και δε βρήκαν τίποτα και ενώ παραλίγο να χάσω την πτήση, δε ζήτησαν καν συγγνώμη.
Έτσι κάνουν τα ζώα και οι κομπλεξικοί, και σίγουρα δεν είσαι καθόλου άνετος με τέτοιους αλήτες.
Είναι εντελώς άγνωστο το τι μπορεί να σου τύχει.
Για να μην πούμε για τις μπόμπες που σκάνε στα clubs και την πληρώνουν οι τουρίστες.
Απλώς όταν βλέπουν ελληνικό διαβατήριο καλό είναι να κάνουν τουμπεκί τα νιαμου ....θα τους γαμησει ο Κυριάκος αν ξαναπεδαιυσουν Έλληνα..!!!!Ποιο είναι το πρόβλημα σου δεν καταλαβαίνω.
Αν θες να πας εκεί υπακούς τους κανόνες τους.
Δεν θες, δεν πας.
Οι μπόμπες σκάνε από τους αλαχμπάρηδες.....
Οπότε καλα κάνουν και έχουν τέτοια μέτρα ασφαλειας.
Έλα,θα δώσουν και Merkava στην Κύπρο.....Απλώς όταν βλέπουν ελληνικό διαβατήριο καλό είναι να κάνουν τουμπεκί τα νιαμου ....θα τους γαμησει ο Κυριάκος αν ξαναπεδαιυσουν Έλληνα..!!!!
Εμένα με ξεβρακωσαν κιόλας κ το καυλακι η αστυνομία ανακριτρια ακόμα σκουπίζεται από τα χυσια ...Ποιο είναι το πρόβλημα σου δεν καταλαβαίνω.
Αν θες να πας εκεί υπακούς τους κανόνες τους.
Δεν θες, δεν πας.
Οι μπόμπες σκάνε από τους αλαχμπάρηδες.....
Οπότε καλα κάνουν και έχουν τέτοια μέτρα ασφαλειας.
Εγώ τελευταία φορά μπαμ μπαμ πέρασα....Εμένα με ξεβρακωσαν κιόλας κ το καυλακι η αστυνομία ανακριτρια ακόμα σκουπίζεται από τα χυσια ...
Απορώ όταν βλέπουν χριστιανικό όνομα γιατί κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις
Λες να λέγομαι Γιώργος Κ να γιορταζω μπαιραμια;;;