Νομίζω είχε και κάποιους ντοντεκάθεϊστς στις συνιστώσες,μετά σποχώρησαν.και ο άθεος Τσιπρίνιο μας φόρεσε υπερταμείο κ 99 χρόνια γαλέρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 232K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.664
- Πόντοι
- 3.556
και ο άθεος Τσιπρίνιο μας φόρεσε υπερταμείο κ 99 χρόνια γαλέρα
Εδώ μόνο να δώσω ένα δίκιο στον Βολκάνο. Με τον Αντρέα έφαγε και ήπιε κόσμος για καιρό, κι ας πήγε στραβά το πράμα.
Ενώ ο Τσίπρας εκτίναξε το χρέος στα ύψη «με τη διαπραγμάτευση του», και μείναν οι φτωχοί με άδειες τσέπες.
Ανδρέας - Αλέξης: 1-0
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.664
- Πόντοι
- 3.556
Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ήταν οι δύο που πρωτοφρόντισαν από κοινού να βελτιωθούν οι σχέσεις μας με το Ισραήλ.
Να μην ψάχνω τώρα τους συνδέσμους.
Και οι δυο τους πολύ αγαπητοί στον Ελληνικό Λαό.
εδώ είχε τον τρισμέγιστο Πανούλη που σαλονάρισε Μύκονο με ροζ παντελονάκι και παίζαν τσαφ τσουφ το τρενάκι ...Νομίζω είχε και κάποιους ντοντεκάθεϊστς στις συνιστώσες,μετά σποχώρησαν.
οι 12θειστές να μην δροσιστούνε κι αυτοί λιγάκι ? όλες οι
αν όμως είναι και με τους δυό ? και με αντρέα και με αλέξη ?Εδώ μόνο να δώσω ένα δίκιο στον Βολκάνο. Με τον Αντρέα έφαγε και ήπιε κόσμος για καιρό, κι ας πήγε στραβά το πράμα.
Ενώ ο Τσίπρας εκτίναξε το χρέος στα ύψη «με τη διαπραγμάτευση του», και μείναν οι φτωχοί με άδειες τσέπες.
Ανδρέας - Αλέξης: 1-0
αν ήταν (σιγουράκι) και με τον γαπ για "να πέσει η δεξιά" ?
βάλε λοιπόν σε όλα τα σκορ Χ να μην μας στεναχωριέται
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.664
- Πόντοι
- 3.556
Να κι οι πρώτες συζητήσεις περί προληπτικής επιστράτευσης στην Ελλάδα «λόγω Ισραήλ».
Απίστευτη καταγγελία Χρυσανθόπουλου: «Προληπτική επιστράτευση» στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ (Video) - Documento
Σε μια πρωτοφανή δήλωση-καταγγελία προχώρησε ο πρέσβης επί τιμή Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος αναφερόμενος σε έγγραφο..
www.documentonews.gr
Πώς όμως πηδάνε ούπσ...έεεεε αποχωρούν με αξιοπρέπεια διάφοροι όταν αρχίζει να βυθίζεται το τρένο... και βέβαια ευθύνη γιόκ για τη συμμετοχή τους στα τεκταινόμενα.εδώ είχε τον τρισμέγιστο Πανούλη που σαλονάρισε Μύκονο με ροζ παντελονάκι και παίζαν τσαφ τσουφ το τρενάκι ...
οι 12θειστές να μην δροσιστούνε κι αυτοί λιγάκι ? όλες οιζαβέςκοπελιές χωράνε
Πανούλης ...ποιόν λές;
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Ειδικά ο Αντρέας ειναι ο αγαπημένος τους....Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ήταν οι δύο που πρωτοφρόντισαν από κοινού να βελτιωθούν οι σχέσεις μας με το Ισραήλ.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.664
- Πόντοι
- 3.556
Ειδικά ο Αντρέας ειναι ο αγαπημένος τους....
Ναι. Ο Ανδρέας μας έμπλεξε με τους οπλαρχηγούς των τότε τρομοκρατών. Επειδή ο Έλληνας πίστεψε, ότι θα βρέξει πετροδολάρια από την έρημο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Για το ότι μας θεωρούν κάπως αναξιόπιστοι οι Ισραηλινοι το βρίσκω λογικό...Ναι. Ο Ανδρέας μας έμπλεξε με τους οπλαρχηγούς των τότε τρομοκρατών. Επειδή ο Έλληνας πίστεψε, ότι θα βρέξει πετροδολάρια από την έρημο.
Τρομερά ξεφτιλικια...
Επί χούντας και επί Ανδρέα είμασταν εχθρικό κράτος απεναντι στο Ισραήλ...
Ο πρώτος που κατέρριψε το ταμπού ήταν ο Μητσοτάκης ο Τσέπες...
το ότι τα έτσουξε δεν λέει τίποτα...καλά έκανε ...Πανούλης ...ποιόν λές;
Η εμφάνιση η πουστερλέ είναι το θέμα και το ψωνάρισμα ότι και καλά είναι κομψούλα δίδα στο νησί του αδερφάτου
Ήταν η τίμια εποχή που σε κάθε μα κάθε πορεία σχεδόν συμμετείχαν και τα μπλόκ του πεκακά αφενός και των εξόριστων Τούρκων κομμουνιστών αφετέρου , ειδικά οι δεύτεροι ήταν μια φωνή μια γροθιά, να σείεται η Πατησίων λέμε...δεν ήταν πάνω από 30 άτομα και πολλά λέω.Ναι. Ο Ανδρέας μας έμπλεξε με τους οπλαρχηγούς των τότε τρομοκρατών. Επειδή ο Έλληνας πίστεψε, ότι θα βρέξει πετροδολάρια από την έρημο.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.664
- Πόντοι
- 3.556
το ότι τα έτσουξε δεν λέει τίποτα...καλά έκανε ...
Η εμφάνιση η πουστερλέ είναι το θέμα και το ψωνάρισμα ότι και καλά είναι κομψούλα δίδα στο νησί του αδερφάτου
Τότε ήταν καλά, μετά τελείωσαν τα λεφτά, κι αρχίσαν οι πλειστηριασμοί...
Χαχα μεγαλεία όντως!!!το ότι τα έτσουξε δεν λέει τίποτα...καλά έκανε ...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Έχω κουραστεί να επιμορφώνω τον κόσμο για το θέμα....
Έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με αντιθέσεις.
Η μητέρα ΚΚΕ και ενεργή φιλοπαλαιστίνια κτλ και Ολυμπιακός()Αθηναία.Μέσα στο πολυτεχνείο κανονικά όχι ντεμέκ.
Πατέρας φιλοισραηλινός Μητσοτακικός και άρρωστος Παναθηναικός Πειραιώτης...Πως τακίμιασαν τρομερό...
Μέχρι και το 2006(μόλις τέλειωσε ο πόλεμος)ήμουν ενεργά φιλοπαλαιστίνιος όταν και πήγα κάτω για πρώτη φορά τέλη καλοκαιριού....
Εκεί λοιπόν είδα την πραγματικότητα που δεν θα σου διδάξει κανένα βιβλίο και κανένας επιμορφωτής "ιστορικός"....
Μέχρι και σήμερα απορώ με το πόσο πλανεμένος μαλάκας ήμουν....
Διαβάστε,ψάξτε και αφήστε στην άκρη τις ιδεοληψίες σας.
Η μητέρα ΚΚΕ και ενεργή φιλοπαλαιστίνια κτλ και Ολυμπιακός()Αθηναία.Μέσα στο πολυτεχνείο κανονικά όχι ντεμέκ.
Πατέρας φιλοισραηλινός Μητσοτακικός και άρρωστος Παναθηναικός Πειραιώτης...Πως τακίμιασαν τρομερό...
Μέχρι και το 2006(μόλις τέλειωσε ο πόλεμος)ήμουν ενεργά φιλοπαλαιστίνιος όταν και πήγα κάτω για πρώτη φορά τέλη καλοκαιριού....
Εκεί λοιπόν είδα την πραγματικότητα που δεν θα σου διδάξει κανένα βιβλίο και κανένας επιμορφωτής "ιστορικός"....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Πεκακά είναι παλίκαροι τεράστιοι να ξέρεις....Ήταν η τίμια εποχή που σε κάθε μα κάθε πορεία σχεδόν συμμετείχαν και τα μπλόκ του πεκακά αφενός και των εξόριστων Τούρκων κομμουνιστών αφετέρου , ειδικά οι δεύτεροι ήταν μια φωνή μια γροθιά, να σείεται η Πατησίων λέμε...δεν ήταν πάνω από 30 άτομα και πολλά λέω.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.882
- Πόντοι
- 1.406
Tι εννοεις ενεργα Βιρνα???Έχω κουραστεί να επιμορφώνω τον κόσμο για το θέμα....
πάλι καλά που δεν την έπαθες όπως ο Βιττόριο ΑριγκόνιΜέχρι και το 2006(μόλις τέλειωσε ο πόλεμος)ήμουν ενεργά φιλοπαλαιστίνιος όταν και πήγα κάτω για πρώτη φορά τέλη καλοκαιριού....
Πεκακά είναι παλίκαροι τεράστιοι να ξέρεις....
ήταν επί Οτσαλάν ...
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 602
- Πόντοι
- 81
Ρε μλκ, οι άνθρωποι που μάχονται για την ελευθερία και την πατρίδα τους είναι τρομοκράτες? Δηλαδή και ο Κολοκοτρώνης ήταν τρομοκράτης?Ναι. Ο Ανδρέας μας έμπλεξε με τους οπλαρχηγούς των τότε τρομοκρατών. Επειδή ο Έλληνας πίστεψε, ότι θα βρέξει πετροδολάρια από την έρημο.
Στις πορείες πάντως εντυπωσιακότεροι ήταν οι τούρκοι κόμμιιζ,μην ξεχνάς ότι λέω για εξόριστους όχι για τους εκεί μαχητές.Πεκακά είναι παλίκαροι τεράστιοι να ξέρεις....
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 11K