Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.606
- Πόντοι
- 6.536
Tι εννοεις ενεργα Βιρνα???
![]()
Tι εννοεις ενεργα Βιρνα???
![]()
Οι Τούρκοι δεν κατάγονται από την Πελοπόννησο,ήταν κατακτητές.Ρε μλκ, οι άνθρωποι που μάχονται για την ελευθερία και την πατρίδα τους είναι τρομοκράτες? Δηλαδή και ο Κολοκοτρώνης ήταν τρομοκράτης?
Πάντα είναι.ήταν επί Οτσαλάν ...
μετά τον θάνατο του Οτσαλάν δοκίμασαν την αμερικάνικη στολήΠάντα είναι.
Ίδια χρονιά σε διακοπές,ένας γνωστός μου ελληνοεβραίος κι ο αδερφός του που μόλις είχε γυρίσει από κει κάτω... και λέει το τυπάκι ..."αυτοί μας μισούνε θανάσιμα, εμείς απλά τους περιφρονούμε ".Έχω κουραστεί να επιμορφώνω τον κόσμο για το θέμα....
Έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με αντιθέσεις.
Η μητέρα ΚΚΕ και ενεργή φιλοπαλαιστίνια κτλ και Ολυμπιακός()Αθηναία.Μέσα στο πολυτεχνείο κανονικά όχι ντεμέκ.
Πατέρας φιλοισραηλινός Μητσοτακικός και άρρωστος Παναθηναικός Πειραιώτης...Πως τακίμιασαν τρομερό...
Μέχρι και το 2006(μόλις τέλειωσε ο πόλεμος)ήμουν ενεργά φιλοπαλαιστίνιος όταν και πήγα κάτω για πρώτη φορά τέλη καλοκαιριού....
Εκεί λοιπόν είδα την πραγματικότητα που δεν θα σου διδάξει κανένα βιβλίο και κανένας επιμορφωτής "ιστορικός"....
Μέχρι και σήμερα απορώ με το πόσο πλανεμένος μαλάκας ήμουν....
Διαβάστε,ψάξτε και αφήστε στην άκρη τις ιδεοληψίες σας.
Τους προσέγγισαν Ισραηλινοί(2009) πρώτα και μέσω αυτών οι Αμερικανοί.μετά τον θάνατο του Οτσαλάν δοκίμασαν την αμερικάνικη στολή
και τους πήγαινε κουφέτο
Δεν ξέρω γιατί δεν τα βρήκανε με usa στη πορεία και το ρίξανε στο ρέμπελο![]()
Το χειρότερο τους πρόβλημα είναι η μή μόρφωση τους....Ίδια χρονιά σε διακοπές,ένας γνωστός μου ελληνοεβραίος κι ο αδερφός του που μόλις είχε γυρίσει από κει κάτω... και λέει το τυπάκι ..."αυτοί μας μισούνε θανάσιμα, εμείς απλά τους περιφρονούμε ".
...χάζεψα, για χρόνια έλεγα τι λέει τί εννοεί ο τύπος, αργότερα μίλησα με Έλληνα φίλο που δούλεψε εκεί δύο χρόνια, μου λέει αυτά και πολύ χειρότερα για τους πιλιστίνες και με πολύ συγκεκριμένες ίνφοζ.
Προσωπική μαρτυρία δεν έχω ωστόσο δέχομαι αυτό που λες κι όντως λίγο ιστορία άμα σκαλίσεις έτσι κολλάει το πάζλ.
μωρέ τους εκπαίδευαν οι αμερικάνοι τους PKK με ωραίες στολές ,η αμερικάνικη σημαία στο μπράτσο ,Τους προσέγγισαν Ισραηλινοί(2009) πρώτα και μέσω αυτών οι Αμερικανοί.
Ελπίζοντας ότι κάτι θα βγάλουν απο αυτό.
Οι Ρώσοι ήταν πάντα εναντίον τους,ποιος άλλος?Μόνο οι Κινέζοι μείνανε μετά....
Οι Κούρδοι δεν είναι και τόσο θρησκευόμενοι.μωρέ τους εκπαίδευαν οι αμερικάνοι τους PKK με ωραίες στολές ,η αμερικάνικη σημαία στο μπράτσο ,
από εχθροί γίναν φίλοι κ μετά πάλι εχθροί και με κάποιες φατρίες ακόμη φίλοι
Τι τους θες βρε Μάξιμε ? όλοι αυτοί τούρκοι κουρδοι μουσλίμια είναι βρώμικοι αδερφέ, σε πουλάνε....
Αθήνα έχει μαγαζιά που τα έχουν PKKάδες .... τα πάντα όλα πλην ιδεολογία ... μακρυά εκτός αν σε ενδιαφέρει κανά μουνέτο Κούρδικο![]()
Όσοι γνώρισα όντως ήταν καλοί μόνο όσο τους εξυπηρετούσες, ενδιαφέρον μηδέν για οτιδήποτε εκτός από το Κουρδιστάν, πολιτισμικό άνοιγμα μηδέν και φοβερά κουραστικοί στην παρέα κλπκλπ. Πιθανότατα και ύπουλοι, και άλλα.μωρέ τους εκπαίδευαν οι αμερικάνοι τους PKK με ωραίες στολές ,η αμερικάνικη σημαία στο μπράτσο ,
από εχθροί γίναν φίλοι κ μετά πάλι εχθροί και με κάποιες φατρίες ακόμη φίλοι
Τι τους θες βρε Μάξιμε ? όλοι αυτοί τούρκοι κουρδοι μουσλίμια είναι βρώμικοι αδερφέ, σε πουλάνε....
Αθήνα έχει μαγαζιά που τα έχουν PKKάδες .... τα πάντα όλα πλην ιδεολογία ... μακρυά εκτός αν σε ενδιαφέρει κανά μουνέτο Κούρδικο![]()
Καλή φάση μήπως να γαμηθούν μεταξύ τους αφού μισιούνται τόσο;;; Ρε αφήστε τα μίση ρέεεΟι Κούρδοι δεν είναι και τόσο θρησκευόμενοι.
Είναι πολλοί κομμουνιστές,αναρχικοί,αλεβίτες,μπεχτασήδες,γιαζιντί και πολλά άλλα παρεμφερή.
Έχουν ένα όμως βασικό συστατικό,το απύθμενο μίσος για τον Τούρκο.
Σε πουλάνε ναι,εύκολα,το μίσος για τον Τούρκο δεν το πουλάνε ποτέ,αυτό μένει σταθερό.
Οι Τούρκοι απο αυτούς θα το βρούνε....
Εμένα με βλέπανε αλλιώς γιατί....Όσοι γνώρισα όντως ήταν καλοί μόνο όσο τους εξυπηρετούσες, ενδιαφέρον μηδέν για οτιδήποτε εκτός από το Κουρδιστάν, πολιτισμικό άνοιγμα μηδέν και φοβερά κουραστικοί στην παρέα κλπκλπ. Πιθανότατα και ύπουλοι, και άλλα.
Καλή φάση μήπως να γαμηθούν μεταξύ τους αφού μισιούνται τόσο;;; Ρε αφήστε τα μίση ρέεε![]()
Κάατι ξέρεις από κουρδίτσες εσύ μου φαίνεται... νομίζω κάτι θυμάμαι έλεγεςΕμένα με βλέπανε αλλιώς γιατί....
Λένε πρώτη φορά βλέπουμε μη Κούρδο να μισεί πιο πολύ από εμάς τους Τούρκους....
Είναι αιτία να σε κάνουν αδερφό....
Έχουν ένα ωραίο μαγαζί προς Βύρωνα,με καλά κρέατα....
Προσοχή μόνο,δεν κοιτάμε σε καμμία περίπτωση δικές τους.
Μόνο αν αυτές έρθουν να μιλήσουν.
![]()
αφού τα ξέρεις , όλοι δηλώνουν(θεωρητικά) πως είναι κάτι αλλά στην πράξη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο εαυτούλης τουςΟι Κούρδοι δεν είναι και τόσο θρησκευόμενοι.
Είναι πολλοί κομμουνιστές,αναρχικοί,αλεβίτες,μπεχτασήδες,γιαζιντί και πολλά άλλα παρεμφερή.
Έχουν ένα όμως βασικό συστατικό,το απύθμενο μίσος για τον Τούρκο.
Σε πουλάνε ναι,εύκολα,το μίσος για τον Τούρκο δεν το πουλάνε ποτέ,αυτό μένει σταθερό.
Οι Τούρκοι απο αυτούς θα το βρούνε....
Κλείνω τραπέζι στό όνομα Δημήτριος Σελευκίδης-Στρίκτης; Ναί;;;Μεσοποταμία κεμπάμπ.
Θα δείτε και αρκετούς Μακκαβαίους να τρώνε εκεί...
![]()
Κάατι ξέρεις από κουρδίτσες εσύ μου φαίνεται... νομίζω κάτι θυμάμαι έλεγες
Άν έρθει αυτή σε σένα τότε τι κάνεις;;;...μπρός γκρεμός κλπ;;;