Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.664
Πόντοι
3.556
Ρε μλκ, οι άνθρωποι που μάχονται για την ελευθερία και την πατρίδα τους είναι τρομοκράτες? Δηλαδή και ο Κολοκοτρώνης ήταν τρομοκράτης?

Αγαπητέ, το τι ήταν ποιος το 1821 και τι ονομάζουμε τρομοκρατία το 2024, είναι άλλη φάση.

Αν ρωτάς τώρα εμένα, αν όταν καρφώνονταν οι βάρκες της Μπουμπουλίνας ή του Μιαούλη στις φρεγάτες των Τούρκων, αν η Μπουμπουλίνα κι ο Μιαούλης ήταν δηλαδή τρομοκράτες, θα σου πω «ΟΧΙ». Ήταν πειρατές σε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.
Το ίδιο ισχύει και για τους αρματολούς, όπως τον Κολοκοτρώνη.

Επειδή ήταν και πριν τρεις χιλιάδες χρόνια η δική μας γη, κι οι Τούρκοι ήρθαν δυο χιλιάδες χρόνια μετά.

Κι όταν με ρωτήσεις για τους Αραβοπαλαιστίνιους θα σου πω, αργήσανε. Η γη εκεί ανήκει εδώ και χιλιάδες χρόνια στους Εβραίους.

Τα λέμε αυτά σε όλο το νήμα.

Δικαίωμα σου να διαφωνείς.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.932
Πόντοι
1.336
Ρε μλκ, οι άνθρωποι που μάχονται για την ελευθερία και την πατρίδα τους είναι τρομοκράτες? Δηλαδή και ο Κολοκοτρώνης ήταν τρομοκράτης?
Όσοι δε δέχονται το "πατρίς όλη η γής" βεβαίως μπορεί και να χαρακτηριστούν τρόμοζ... κατά το δοκούν φυσικά, εξαρτάται ποιός τους κρίνει κάθε φορά.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Tι εννοεις ενεργα Βιρνα??? :confused::confused::confused:
OIP.nfpz13ljgZQf_3NJ8txaEgHaFm
:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Οι Τούρκοι δεν κατάγονται από την Πελοπόννησο,ήταν κατακτητές.
Ο Κολοκοτρώνης απελευθερωτής ήταν.
Οι Ισραηλινοί είναι στην πατρώα γή τους.
Ατυχής η σύγκριση.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.208
Πόντοι
6.056
μετά τον θάνατο του Οτσαλάν δοκίμασαν την αμερικάνικη στολή
και τους πήγαινε κουφέτο
Δεν ξέρω γιατί δεν τα βρήκανε με usa στη πορεία και το ρίξανε στο ρέμπελο :dunno:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.932
Πόντοι
1.336
Έχω κουραστεί να επιμορφώνω τον κόσμο για το θέμα....
:undecided:
Έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με αντιθέσεις.
Η μητέρα ΚΚΕ και ενεργή φιλοπαλαιστίνια κτλ και Ολυμπιακός(:cheesy:)Αθηναία.Μέσα στο πολυτεχνείο κανονικά όχι ντεμέκ.
Πατέρας φιλοισραηλινός Μητσοτακικός και άρρωστος Παναθηναικός Πειραιώτης...Πως τακίμιασαν τρομερό...

Μέχρι και το 2006(μόλις τέλειωσε ο πόλεμος)ήμουν ενεργά φιλοπαλαιστίνιος όταν και πήγα κάτω για πρώτη φορά τέλη καλοκαιριού....
Εκεί λοιπόν είδα την πραγματικότητα που δεν θα σου διδάξει κανένα βιβλίο και κανένας επιμορφωτής "ιστορικός"....
Μέχρι και σήμερα απορώ με το πόσο πλανεμένος μαλάκας ήμουν....
Διαβάστε,ψάξτε και αφήστε στην άκρη τις ιδεοληψίες σας.
Ίδια χρονιά σε διακοπές,ένας γνωστός μου ελληνοεβραίος κι ο αδερφός του που μόλις είχε γυρίσει από κει κάτω... και λέει το τυπάκι ..."αυτοί μας μισούνε θανάσιμα, εμείς απλά τους περιφρονούμε ".
...χάζεψα, για χρόνια έλεγα τι λέει τί εννοεί ο τύπος, αργότερα μίλησα με Έλληνα φίλο που δούλεψε εκεί δύο χρόνια, μου λέει αυτά και πολύ χειρότερα για τους πιλιστίνες και με πολύ συγκεκριμένες ίνφοζ.
Προσωπική μαρτυρία δεν έχω ωστόσο δέχομαι αυτό που λες κι όντως λίγο ιστορία άμα σκαλίσεις έτσι κολλάει το πάζλ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
μετά τον θάνατο του Οτσαλάν δοκίμασαν την αμερικάνικη στολή
και τους πήγαινε κουφέτο
Δεν ξέρω γιατί δεν τα βρήκανε με usa στη πορεία και το ρίξανε στο ρέμπελο :dunno:
Τους προσέγγισαν Ισραηλινοί(2009) πρώτα και μέσω αυτών οι Αμερικανοί.
Ελπίζοντας ότι κάτι θα βγάλουν απο αυτό.
Οι Ρώσοι ήταν πάντα εναντίον τους,ποιος άλλος?Μόνο οι Κινέζοι μείνανε μετά....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Ίδια χρονιά σε διακοπές,ένας γνωστός μου ελληνοεβραίος κι ο αδερφός του που μόλις είχε γυρίσει από κει κάτω... και λέει το τυπάκι ..."αυτοί μας μισούνε θανάσιμα, εμείς απλά τους περιφρονούμε ".
...χάζεψα, για χρόνια έλεγα τι λέει τί εννοεί ο τύπος, αργότερα μίλησα με Έλληνα φίλο που δούλεψε εκεί δύο χρόνια, μου λέει αυτά και πολύ χειρότερα για τους πιλιστίνες και με πολύ συγκεκριμένες ίνφοζ.
Προσωπική μαρτυρία δεν έχω ωστόσο δέχομαι αυτό που λες κι όντως λίγο ιστορία άμα σκαλίσεις έτσι κολλάει το πάζλ.
Το χειρότερο τους πρόβλημα είναι η μή μόρφωση τους....
Εκτός και αν θεωρείς μόρφωση τα ισλαμοδιδασκαλεία....
Οι άλλοι Άραβες(και άλλοι μουσουλμάνοι)τους έχουν σαν εργαλείο και τους χρησιμοποιούν....
Το τελευταίο που κάνουν είναι να τους παρέχουν μόρφωση....
Δορυφορικές κεραίες για να βλέπουν Τούρκικα σίριαλ,iPhone,όπλα...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.208
Πόντοι
6.056
Τους προσέγγισαν Ισραηλινοί(2009) πρώτα και μέσω αυτών οι Αμερικανοί.
Ελπίζοντας ότι κάτι θα βγάλουν απο αυτό.
Οι Ρώσοι ήταν πάντα εναντίον τους,ποιος άλλος?Μόνο οι Κινέζοι μείνανε μετά....
μωρέ τους εκπαίδευαν οι αμερικάνοι τους PKK με ωραίες στολές ,η αμερικάνικη σημαία στο μπράτσο ,
από εχθροί γίναν φίλοι κ μετά πάλι εχθροί και με κάποιες φατρίες ακόμη φίλοι
Τι τους θες βρε Μάξιμε ? όλοι αυτοί τούρκοι κουρδοι μουσλίμια είναι βρώμικοι αδερφέ, σε πουλάνε....
Αθήνα έχει μαγαζιά που τα έχουν PKKάδες .... τα πάντα όλα πλην ιδεολογία ... μακρυά εκτός αν σε ενδιαφέρει κανά μουνέτο Κούρδικο :rockon:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Αυτή την στιγμή μέσα στο Ισραήλ έχουν επικρατήσει τα ακραία στοιχεία,που συνεργάζονται με τον Νετανιάχου.
Η επίθεση της 7/10 φίμωσε όλες τις λογικές φωνές....
Άνοιξε την πόρτα που θα κλείσει όταν θα υπάρχει η πλήρης ήττα των Παλαιστινίων και όλων των γύρω εχθρών....
Μέχρι τότε θα μιλάμε για πολλές χιλιάδες νεκρών.
Οι Ισραηλινοί αν πραγματοποιήσουν εκτεταμένη εισβολή στον Λίβανο,θα νικήσουν αλλά θα έχουν τρομακτικές απώλειες....
Μιλάμε για έναν στρατό ανώτερο του Αμερικανικού σε πολλούς τομείς,παρότι ο αμερικανικός στρατός είναι πλήρως επαγγελματικός.
Κάποιος εδώ,δεν θυμάμαι ποιος ακριβώς,είπε ότι ο Ισραηλινός στρατός είναι γτπ....
Ε,είναι ακριβώς τι αντίθετο...
Παρότι έχει πολίτες-οπλίτες,το σύστημα τους είναι προς μελέτη....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
μωρέ τους εκπαίδευαν οι αμερικάνοι τους PKK με ωραίες στολές ,η αμερικάνικη σημαία στο μπράτσο ,
Τι τους θες βρε Μάξιμε ? όλοι αυτοί τούρκοι κουρδοι μουσλίμια είναι βρώμικοι αδερφέ, σε πουλάνε....
Αθήνα έχει μαγαζιά που τα έχουν PKKάδες .... τα πάντα όλα πλην ιδεολογία ... μακρυά εκτός αν σε ενδιαφέρει κανά μουνέτο Κούρδικο :rockon:
Οι Κούρδοι δεν είναι και τόσο θρησκευόμενοι.
Είναι πολλοί κομμουνιστές,αναρχικοί,αλεβίτες,μπεχτασήδες,γιαζιντί και πολλά άλλα παρεμφερή.
Έχουν ένα όμως βασικό συστατικό,το απύθμενο μίσος για τον Τούρκο.
Σε πουλάνε ναι,εύκολα,το μίσος για τον Τούρκο δεν το πουλάνε ποτέ,αυτό μένει σταθερό.
Οι Τούρκοι απο αυτούς θα το βρούνε....

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.932
Πόντοι
1.336
Όσοι γνώρισα όντως ήταν καλοί μόνο όσο τους εξυπηρετούσες, ενδιαφέρον μηδέν για οτιδήποτε εκτός από το Κουρδιστάν, πολιτισμικό άνοιγμα μηδέν και φοβερά κουραστικοί στην παρέα κλπκλπ. Πιθανότατα και ύπουλοι, και άλλα.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.932
Πόντοι
1.336
Είναι πολλοί κομμουνιστές,αναρχικοί,αλεβίτες,μπεχτασήδες,γιαζιντί και πολλά άλλα παρεμφερή.
Σε πουλάνε ναι,εύκολα,το μίσος για τον Τούρκο δεν το πουλάνε ποτέ,αυτό μένει σταθερό.
Καλή φάση μήπως να γαμηθούν μεταξύ τους αφού μισιούνται τόσο;;; Ρε αφήστε τα μίση ρέεε:rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Όσοι γνώρισα όντως ήταν καλοί μόνο όσο τους εξυπηρετούσες, ενδιαφέρον μηδέν για οτιδήποτε εκτός από το Κουρδιστάν, πολιτισμικό άνοιγμα μηδέν και φοβερά κουραστικοί στην παρέα κλπκλπ. Πιθανότατα και ύπουλοι, και άλλα.
Εμένα με βλέπανε αλλιώς γιατί....
Λένε πρώτη φορά βλέπουμε μη Κούρδο να μισεί πιο πολύ από εμάς τους Τούρκους....
:grin:
Είναι αιτία να σε κάνουν αδερφό....
Έχουν ένα ωραίο μαγαζί προς Βύρωνα,με καλά κρέατα....
Προσοχή μόνο,δεν κοιτάμε σε καμμία περίπτωση δικές τους.
Μόνο αν αυτές έρθουν να μιλήσουν.

:tooth:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Μεσοποταμία κεμπάμπ.
Θα δείτε και αρκετούς Μακκαβαίους να τρώνε εκεί...

:coffee:

• Αγάπη

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.664
Πόντοι
3.556
Καλή φάση μήπως να γαμηθούν μεταξύ τους αφού μισιούνται τόσο;;; Ρε αφήστε τα μίση ρέεε:rockon:

Δεν τρέφω συμπάθειες για τους Κούρδους, αν και έχω πετύχει αρκετούς. Και στη Γερμανία, και στην Ισπανία, και στην Κύπρο, όχι όμως εδώ.

Ενδεχομένως να αποδειχθούν καλοί σύμμαχοι εκείνοι που είναι υπό την Αμερικανική επιρροή .Ε, μουσουλμάνοι σύμμαχοι, είναι πάντα βέβαια λίγο θέμα.:P

• Like

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.932
Πόντοι
1.336
Εμένα με βλέπανε αλλιώς γιατί....
Λένε πρώτη φορά βλέπουμε μη Κούρδο να μισεί πιο πολύ από εμάς τους Τούρκους....
:grin:
Είναι αιτία να σε κάνουν αδερφό....
Έχουν ένα ωραίο μαγαζί προς Βύρωνα,με καλά κρέατα....
Προσοχή μόνο,δεν κοιτάμε σε καμμία περίπτωση δικές τους.
Μόνο αν αυτές έρθουν να μιλήσουν.

:tooth:
Κάατι ξέρεις από κουρδίτσες εσύ μου φαίνεται... νομίζω κάτι θυμάμαι έλεγες :think:

Άν έρθει αυτή σε σένα τότε τι κάνεις;;;...μπρός γκρεμός κλπ;;;

• Χαχα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.208
Πόντοι
6.056
αφού τα ξέρεις , όλοι δηλώνουν(θεωρητικά) πως είναι κάτι αλλά στην πράξη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο εαυτούλης τους
και πως θα κονομήσουν βάζοντας τους αγαθούς στον ντορβά...

Εμείς σαν σύνολο ,σαν Έλληνες πρέπει να κοιτάμε την δική μας πρόοδο , να είμαστε δυνατοί
Το ίδιο ισχύει και ατομικά στον καθένα μας
Εαν εμείς είμαστε οκέι, ξέρουμε τι θέλουμε , τότε δεν έχουμε ανάγκη κανέναν
Κομμουνιστές αναρχικοί κτλπ κτλπ τα έχει πεί ο συχωρεμένος Τζιμάκος... οι πλέον ερωτευμένοι με τον καπιταλισμό είναι οι πάσης φύσεως Δαμανάκηδες
και με το "εξουσιάζειν" οι αντιεξουσιαστές:2funny: Οι απόλυτοι νεροκουβαλητές της σκληρής κεφαλαιοκρατίας :rockon:
Είναι κωμωδία φίλε,αριστεροί = οι μέγιστοι Ταρτούφοι !!!!
τις προηγούμενες εποχές οκέι , ήταν αντίπαλοι αλλά σεβαστοί παρά τις αυταπάτες τους

έλα ο Τζιμάκος, ισχύει και για ΠΚΚ μετά τον Οτσαλάν ,
αν αυτοί είναι κομμουνιστές αναρχικοί ,εμείς ειμαστε οι φρουροί της επανάστασης του ιράν :tooth:

:headbaning2::headbaning1:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.932
Πόντοι
1.336

Stories