Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Πουθενά c'est la vieΝαι , το κακο που το βλεπεις?
Πουθενά c'est la vieΝαι , το κακο που το βλεπεις?
Μεχρι και μαντηλα θα εβαζεςΠού κολλαει η κυβερνηση τωρα?
Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι αν ο Κουλης τασσόταν στο πλευρο των Παλαιστινιων, θα ελεγα μπραβο?
Ελα ρε φιλε τωρα. Ποιες εναλλακτικες? Οι εναλλακτικες που προτεινες ηταν στο στυλ να αγκαλιαστουμε ολοι κλαιγοντας, να νιωσουμε τον πονο του αλλου, να κρατηθουμε απο τα χερια και να αναφωνησουμε "ποτέ ξανα πολεμος"Εγώ αράδιασα 10 εναλλακτικές για το πως θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και δεν απάντησε καν.
Ξεκάθαρα...Πού κολλαει η κυβερνηση τωρα?
Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι αν ο Κουλης τασσόταν στο πλευρο των Παλαιστινιων, θα ελεγα μπραβο?
Το κείμενο το έσπασες σε προτάσεις, αλλά μετράς τις πρώτες πέντε γραμμές, γιατί τις αλλες που εσπασες σε προτάσεις τις εγραψε άλλος μάλλον.το καθαρό κείμενο είναι 5 μιση γραμμές.
Άμα είσαι τόσο χαζός που δεν καταλαβαίνεις πως έσπασε σε προτάσεις μόνο επειδη παρέθετα τμηματικά το δικό σου ποστ
Θα μου πεις εδώ τις προάλλες έγραφες για 30 γραμμές αλλά δεν μου είπες με ποια αριθμητικη τις μέτρησες
Βλέπω και πως απαντας και βρίζεις τους περισσότερους εδώ μεσα και μαζί με τη χαζομάρα που σε δέρνει βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα.
Κοίτα να ξελογκαρεις λίγο γιατί το 24ωρο κωλοβάρεμα ονλαιν σε έχει κάψει
Πόσες γραμμές είναι αυτές ρε καραγκιόζη;
το καθαρό κείμενο είναι 5 μιση γραμμές. Άμα είσαι τόσο χαζός που δεν καταλαβαίνεις πως έσπασε σε προτάσεις μόνο επειδη παρέθετα τμηματικά το δικό σου ποστ Θα μου πεις εδώ τις προάλλες έγραφες για 30 γραμμές αλλά δεν μου είπες με ποια αριθμητικη τις μέτρησες Βλέπω και πως απαντας και βρίζεις τους περισσότερους εδώ μεσα και μαζί με τη χαζομάρα που σε δέρνει βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα. Κοίτα να ξελογκαρεις λίγο γιατί το 24ωρο κωλοβάρεμα ονλαιν σε έχει κάψει
τώρα πόσες γραμμες βλέπεις ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;
Έλα πες μας άλλη μια γενικότητα αμπελοφιλόσοφε....Ελα ρε φιλε τωρα. Ποιες εναλλακτικες? Οι εναλλακτικες που προτεινες ηταν στο στυλ να αγκαλιαστουμε ολοι κλαιγοντας, να νιωσουμε τον πονο του αλλου, να κρατηθουμε απο τα χερια και να αναφωνησουμε "ποτέ ξανα πολεμος"
Δεν χρειάζεται....αυτός πάει εκεί που θέλει από την αρχή....δεν το κρύβει κιόλας...το είπε...θα δείτε πράγματα που δεν έχετε ξανά δείΕχει ενημερωθει ο Νετανιαχου οτι ο Σαουλ εχει βρει εναλακτικες? δεκα κιολας, μη παιδευεται τζαμπα ο ανθρωπος
Δε γνωριζω πως βιοποριζεσαι και τι συμφέροντα έχεις. Θεωρώ πως το κάνεις για να ισχυροποιείς τη θέση που εκφράζεις. Κάποιου ειδους ιδεολογική ικανοποίηση. Θελω να πιστεύω ότι δεν έχεις κάποιου αλλου είδους κίνητρο.Για να λεω ψεματα συνειδητα θα πρεπει να μου πεις και το συμφερον που εξυπηρετω
Ποτε κανενας εμπολεμος στην ανθρωπινη ιστορια,δεν νοιαστηκε για τα παιδακια και για τις μανες των αντιπαλων τυπε,καποιες φορες ουτε για τα δικα του.Ο πολεμος ειναι σοβαρη δουλεια δεν ειναι αμπελοφιλοσοφιεςΔεν χρειάζεται....αυτός πάει εκεί που θέλει από την αρχή....δεν το κρύβει κιόλας...το είπε...θα δείτε πράγματα που δεν έχετε ξανά δεί
ποπ κορν μπυρίτσες και βγήκε το σαββατόβραδο με διαμελισμένα παιδάκια και τις μανάδες τους να κλαίνε από πάνω τους
ΔεκτόΠοτε κανενας εμπολεμος στην ανθρωπινη ιστορια,δεν νοιαστηκε για τα παιδακια και για τις μανες των αντιπαλων τυπε,καποιες φορες ουτε για τα δικα του.Ο πολεμος ειναι σοβαρη δουλεια δεν ειναι αμπελοφιλοσοφιες
Ασε που τα παιδακια μεγαλωνουν κ αυτα καποια στιγμη δεν μενουν παντα παιδια
3 βδομαδες τωρα και οι Εβραιοι ολο μπαινουν, και ολο γυρα γυρα το φερνουν.Αν βρεθει ποτε το Ισλαμ σε αντιστοιχη θεση ισχυως σε λιγες ωρες μεσα δεν θα υπαρχει Ισραηλ.
Κ οπου Ισραηλ βαλτε οτι αλλο θελετε
Τα πυρηνικα πλακα πλακα εχουν λυσει το προβλημα εδω και 80 χρονια, γιατι θα ειχαμε αλλους δυο παγκοσμιους πολεμους για πλακα χωρις αυτα.Δεκτό
Αν θες κάθετες λύσεις υπάρχουν για όλα......πυρηνικά λέγονται....και μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα σε λίγα λεπτά...
Μιλουσα για πολεμο και οχι για καιρο ειρηνης.Σε καιρο πολεμου εχει συμβει και αυτο που λεςκαι γιατί να σταματήσεις εκεί? Και το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας...το συνταξιοδοτικό....αν τους αφανίσεις τους γέρους και τις γριές θα σου μείνουν και τα λεφτά....
ναι ,και?υπήρχε κάποιος κάποτε που δεν νοιαζόταν για τίποτα για χάρη της προόδου....είχε ένα μικρό μουστάκι και σήμερα τον λένε εγκληματία πολέμου στον πολιτισμένο κόσμο
Το Ισλαμ ειναι και η Χαμας,και γενικα αυτοι που εχουν πολεμησει τους Ισραηλινους 80 χρονια τωραΚαταρχάς το Ισραήλ μπήκε στη Γάζα.
Αλλά τί εννοείς; Τους λυπάται και δεν έμπαινε μέχρι τώρα;
Ισλαμ είναι η Χαμάς ή εννοείς κάποιο υποτιθέμενο συνασπισμό μουσουλμάνων που η ύπαρξή του μόνο στο μυαλό σου υπάρχει;
Το Ισλαμ ειναι και η Χαμας,και γενικα αυτοι που εχουν πολεμησει τους Ισραηλινους 80 χρονια τωρα
Αν κ με έχει ignore για χαζά θέματα ,,,,το έχω γράψει πολλάκις ότι έχω αδιάσειστα στοιχεία ότι το λογαριασμό του μπατζανακη τον διαχειρίζονται δύο άτομαΔε γνωριζω πως βιοποριζεσαι και τι συμφέροντα έχεις. Θεωρώ πως το κάνεις για να ισχυροποιείς τη θέση που εκφράζεις. Κάποιου ειδους ιδεολογική ικανοποίηση. Θελω να πιστεύω ότι δεν έχεις κάποιου αλλου είδους κίνητρο.
Θελω.....
ποιες 5 πρώτες γραμμες και επόμενες ρε χαζοβιόλη ; για το #2.944 αναφέρομαι.Το κείμενο το έσπασες σε προτάσεις, αλλά μετράς τις πρώτες πέντε γραμμές, γιατί τις αλλες που εσπασες σε προτάσεις τις εγραψε άλλος μάλλον.
Δεν υπάρχει αμφιβολία. Είσαι ψυχασθενής.
Α, για να μη μπερδεύεσαι. Βρίζω μόνον όποιον ξεκινήσει να βρίζει αυτός πρωτος ή να πουλάει ειρωνεία.
Καταλαβες ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;
Υπάρχουν και χειρότερα. Το ίδιο ποστ το γράφουν δύο άτομα. Τις πρώτες πέντε γραμμές ο ένας και τις υπόλοιπες ο δεύτερος.Αν κ με έχει ignore για χαζά θέματα ,,,,το έχω γράψει πολλάκις ότι έχω αδιάσειστα στοιχεία ότι το λογαριασμό του μπατζανακη τον διαχειρίζονται δύο άτομα
Κ ζει για την ίντριγκα το δεύτερο πρόσωπο που μπαίνει για τα πολιτικά
Το πρώτο πρόσωπο στα υπόλοιπα νήματα είμαι κ γαμω τα ατομα