Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγώ αράδιασα 10 εναλλακτικές για το πως θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και δεν απάντησε καν.
Ελα ρε φιλε τωρα. Ποιες εναλλακτικες? Οι εναλλακτικες που προτεινες ηταν στο στυλ να αγκαλιαστουμε ολοι κλαιγοντας, να νιωσουμε τον πονο του αλλου, να κρατηθουμε απο τα χερια και να αναφωνησουμε "ποτέ ξανα πολεμος"

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Πού κολλαει η κυβερνηση τωρα?
Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι αν ο Κουλης τασσόταν στο πλευρο των Παλαιστινιων, θα ελεγα μπραβο?
Ξεκάθαρα...

θα ερχόσουν να μας πεις για ανθρωπιστική προσέγγιση :confused:

ε τώρα μεταξύ μας θα κοροιδευόμαστε ρε τυπε???

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
το καθαρό κείμενο είναι 5 μιση γραμμές.
Άμα είσαι τόσο χαζός που δεν καταλαβαίνεις πως έσπασε σε προτάσεις μόνο επειδη παρέθετα τμηματικά το δικό σου ποστ :jerking:
Θα μου πεις εδώ τις προάλλες έγραφες για 30 γραμμές αλλά δεν μου είπες με ποια αριθμητικη τις μέτρησες :jerking:
Βλέπω και πως απαντας και βρίζεις τους περισσότερους εδώ μεσα και μαζί με τη χαζομάρα που σε δέρνει βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα.
Κοίτα να ξελογκαρεις λίγο γιατί το 24ωρο κωλοβάρεμα ονλαιν σε έχει κάψει

Πόσες γραμμές είναι αυτές ρε καραγκιόζη;

το καθαρό κείμενο είναι 5 μιση γραμμές. Άμα είσαι τόσο χαζός που δεν καταλαβαίνεις πως έσπασε σε προτάσεις μόνο επειδη παρέθετα τμηματικά το δικό σου ποστ :jerking: Θα μου πεις εδώ τις προάλλες έγραφες για 30 γραμμές αλλά δεν μου είπες με ποια αριθμητικη τις μέτρησες :jerking: Βλέπω και πως απαντας και βρίζεις τους περισσότερους εδώ μεσα και μαζί με τη χαζομάρα που σε δέρνει βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα. Κοίτα να ξελογκαρεις λίγο γιατί το 24ωρο κωλοβάρεμα ονλαιν σε έχει κάψει

τώρα πόσες γραμμες βλέπεις ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;
Το κείμενο το έσπασες σε προτάσεις, αλλά μετράς τις πρώτες πέντε γραμμές, γιατί τις αλλες που εσπασες σε προτάσεις τις εγραψε άλλος μάλλον.
Δεν υπάρχει αμφιβολία. Είσαι ψυχασθενής.
Α, για να μη μπερδεύεσαι. Βρίζω μόνον όποιον ξεκινήσει να βρίζει αυτός πρωτος ή να πουλάει ειρωνεία.
Καταλαβες ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ελα ρε φιλε τωρα. Ποιες εναλλακτικες? Οι εναλλακτικες που προτεινες ηταν στο στυλ να αγκαλιαστουμε ολοι κλαιγοντας, να νιωσουμε τον πονο του αλλου, να κρατηθουμε απο τα χερια και να αναφωνησουμε "ποτέ ξανα πολεμος"
Έλα πες μας άλλη μια γενικότητα αμπελοφιλόσοφε....

Εγώ δεν πρότεινα...δεν είμαι στρατηγός....ανάφερα 3-4 βασικά πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν αν ΔΕΝ είχαν ως σκοπό την σφαγή των πάντων.

Το επιχείρημα "πόλεμος είναι θα πεθάνουν όλοι" δεν στέκει στο 2023. Εκτός αν είσαι αναίσθητος.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
3 βδομαδες τωρα και οι Εβραιοι ολο μπαινουν, και ολο γυρα γυρα το φερνουν.Αν βρεθει ποτε το Ισλαμ σε αντιστοιχη θεση ισχυως σε λιγες ωρες μεσα δεν θα υπαρχει Ισραηλ.
Κ οπου Ισραηλ βαλτε οτι αλλο θελετε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Εχει ενημερωθει ο Νετανιαχου οτι ο Σαουλ εχει βρει εναλακτικες? δεκα κιολας, μη παιδευεται τζαμπα ο ανθρωπος :2funny:
Δεν χρειάζεται....αυτός πάει εκεί που θέλει από την αρχή....δεν το κρύβει κιόλας...το είπε...θα δείτε πράγματα που δεν έχετε ξανά δεί

ποπ κορν μπυρίτσες και βγήκε το σαββατόβραδο με διαμελισμένα παιδάκια και τις μανάδες τους να κλαίνε από πάνω τους :rockon::rockon::rockon:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Για να λεω ψεματα συνειδητα θα πρεπει να μου πεις και το συμφερον που εξυπηρετω
Δε γνωριζω πως βιοποριζεσαι και τι συμφέροντα έχεις. Θεωρώ πως το κάνεις για να ισχυροποιείς τη θέση που εκφράζεις. Κάποιου ειδους ιδεολογική ικανοποίηση. Θελω να πιστεύω ότι δεν έχεις κάποιου αλλου είδους κίνητρο.
Θελω.....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Δεν χρειάζεται....αυτός πάει εκεί που θέλει από την αρχή....δεν το κρύβει κιόλας...το είπε...θα δείτε πράγματα που δεν έχετε ξανά δεί

ποπ κορν μπυρίτσες και βγήκε το σαββατόβραδο με διαμελισμένα παιδάκια και τις μανάδες τους να κλαίνε από πάνω τους :rockon::rockon::rockon:
Ποτε κανενας εμπολεμος στην ανθρωπινη ιστορια,δεν νοιαστηκε για τα παιδακια και για τις μανες των αντιπαλων τυπε,καποιες φορες ουτε για τα δικα του.Ο πολεμος ειναι σοβαρη δουλεια δεν ειναι αμπελοφιλοσοφιες
Ασε που τα παιδακια μεγαλωνουν κ αυτα καποια στιγμη δεν μενουν παντα παιδια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ποτε κανενας εμπολεμος στην ανθρωπινη ιστορια,δεν νοιαστηκε για τα παιδακια και για τις μανες των αντιπαλων τυπε,καποιες φορες ουτε για τα δικα του.Ο πολεμος ειναι σοβαρη δουλεια δεν ειναι αμπελοφιλοσοφιες
Ασε που τα παιδακια μεγαλωνουν κ αυτα καποια στιγμη δεν μενουν παντα παιδια
Δεκτό

Αν θες κάθετες λύσεις υπάρχουν για όλα......πυρηνικά λέγονται....και μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα σε λίγα λεπτά...

και γιατί να σταματήσεις εκεί? Και το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας...το συνταξιοδοτικό....αν τους αφανίσεις τους γέρους και τις γριές θα σου μείνουν και τα λεφτά....

υπήρχε κάποιος κάποτε που δεν νοιαζόταν για τίποτα για χάρη της προόδου....είχε ένα μικρό μουστάκι και σήμερα τον λένε εγκληματία πολέμου στον πολιτισμένο κόσμο

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
3 βδομαδες τωρα και οι Εβραιοι ολο μπαινουν, και ολο γυρα γυρα το φερνουν.Αν βρεθει ποτε το Ισλαμ σε αντιστοιχη θεση ισχυως σε λιγες ωρες μεσα δεν θα υπαρχει Ισραηλ.
Κ οπου Ισραηλ βαλτε οτι αλλο θελετε

Καταρχάς το Ισραήλ μπήκε στη Γάζα.

Αλλά τί εννοείς; Τους λυπάται και δεν έμπαινε μέχρι τώρα;

Ισλαμ είναι η Χαμάς ή εννοείς κάποιο υποτιθέμενο συνασπισμό μουσουλμάνων που η ύπαρξή του μόνο στο μυαλό σου υπάρχει;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Δεκτό

Αν θες κάθετες λύσεις υπάρχουν για όλα......πυρηνικά λέγονται....και μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα σε λίγα λεπτά...
Τα πυρηνικα πλακα πλακα εχουν λυσει το προβλημα εδω και 80 χρονια, γιατι θα ειχαμε αλλους δυο παγκοσμιους πολεμους για πλακα χωρις αυτα.
και γιατί να σταματήσεις εκεί? Και το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας...το συνταξιοδοτικό....αν τους αφανίσεις τους γέρους και τις γριές θα σου μείνουν και τα λεφτά....
Μιλουσα για πολεμο και οχι για καιρο ειρηνης.Σε καιρο πολεμου εχει συμβει και αυτο που λες
υπήρχε κάποιος κάποτε που δεν νοιαζόταν για τίποτα για χάρη της προόδου....είχε ένα μικρό μουστάκι και σήμερα τον λένε εγκληματία πολέμου στον πολιτισμένο κόσμο
ναι ,και?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Καταρχάς το Ισραήλ μπήκε στη Γάζα.

Αλλά τί εννοείς; Τους λυπάται και δεν έμπαινε μέχρι τώρα;

Ισλαμ είναι η Χαμάς ή εννοείς κάποιο υποτιθέμενο συνασπισμό μουσουλμάνων που η ύπαρξή του μόνο στο μυαλό σου υπάρχει;
Το Ισλαμ ειναι και η Χαμας,και γενικα αυτοι που εχουν πολεμησει τους Ισραηλινους 80 χρονια τωρα

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Το Ισλαμ ειναι και η Χαμας,και γενικα αυτοι που εχουν πολεμησει τους Ισραηλινους 80 χρονια τωρα

Προφανώς και αν η Χαμάς ήταν σε θέση ισχύος θα του άλλαζε τα φώτα του Ισραήλ. Δε μας λες και κάτι καινούριο.

Το ίδιο βέβαια κάνει και το Ισραήλ εδώ και 80 χρόνια στους μουσουλμάνους μη-Ισραηλίτες της περιοχής. Είναι σε θέση ισχύος και τους εξοντώνει. Άλλο αν εσύ αρνείσαι να το δεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Δε γνωριζω πως βιοποριζεσαι και τι συμφέροντα έχεις. Θεωρώ πως το κάνεις για να ισχυροποιείς τη θέση που εκφράζεις. Κάποιου ειδους ιδεολογική ικανοποίηση. Θελω να πιστεύω ότι δεν έχεις κάποιου αλλου είδους κίνητρο.
Θελω.....
Αν κ με έχει ignore για χαζά θέματα ,,,,το έχω γράψει πολλάκις ότι έχω αδιάσειστα στοιχεία ότι το λογαριασμό του μπατζανακη τον διαχειρίζονται δύο άτομα
Κ ζει για την ίντριγκα το δεύτερο πρόσωπο που μπαίνει για τα πολιτικά
Το πρώτο πρόσωπο στα υπόλοιπα νήματα είμαι κ γαμω τα ατομα

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Το κείμενο το έσπασες σε προτάσεις, αλλά μετράς τις πρώτες πέντε γραμμές, γιατί τις αλλες που εσπασες σε προτάσεις τις εγραψε άλλος μάλλον.
Δεν υπάρχει αμφιβολία. Είσαι ψυχασθενής.
Α, για να μη μπερδεύεσαι. Βρίζω μόνον όποιον ξεκινήσει να βρίζει αυτός πρωτος ή να πουλάει ειρωνεία.
Καταλαβες ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;
ποιες 5 πρώτες γραμμες και επόμενες ρε χαζοβιόλη ; για το #2.944 αναφέρομαι.
κόψε την 24ωρη μαλακυνση στο ιντερνετ γιατί θα καει ότι έχει απομείνει από μυαλό

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Αν κ με έχει ignore για χαζά θέματα ,,,,το έχω γράψει πολλάκις ότι έχω αδιάσειστα στοιχεία ότι το λογαριασμό του μπατζανακη τον διαχειρίζονται δύο άτομα
Κ ζει για την ίντριγκα το δεύτερο πρόσωπο που μπαίνει για τα πολιτικά
Το πρώτο πρόσωπο στα υπόλοιπα νήματα είμαι κ γαμω τα ατομα
Υπάρχουν και χειρότερα. Το ίδιο ποστ το γράφουν δύο άτομα. Τις πρώτες πέντε γραμμές ο ένας και τις υπόλοιπες ο δεύτερος. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom