Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Η αποχή που επέλεξαν οι περισσότερες χώρες είναι εξαιρετικά βολική. Λες δηλ δεν παίρνω θέση.

Είναι σαν το παρών στη Βουλή. Δεν έχεις τ' αρχίδια να πεις ΝΑΙ ή ΌΧΙ.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Για το ποντιακό δεν θα απαντήσω γιατί είναι μια άλλη κουβέντα.

Ξαναρωτάω λοιπόν. Αφού είναι όλα καλά με το να υπάρχει Ισραήλ, οι Άραβες γιατί επιτίθενται; Επίσης ο ρόλος των ιμπεριαλιστών που λες , νομίζεις ότι έχει ξεχαστεί;

Δεν είναι λογικό ότι ο κοντινότερος σύμμαχος του εχθρού σου (Ισραήλ ) ότι θα χτυπηθεί;

Οι Εβραίοι δεν συμμάχησαν με ΗΠΑ και λοιπούς ιμπεριαλιστές;

Τόσα χρόνια οι μουσουλμάνοι δεν κάνουν επιθέσεις καμικάζι στη Δύση; Τρελάθηκαν και είπαν να διασώσουν το ισλάμ, οπότε θάνατος στους άπιστους;

Για να μην ξεχνάμε και τον κώλο μας, η σύσφιξη και η καθαρή ένταξη και πολιτικά με τη Δύση, πιστεύετε πως με τόσους Ταλιμπάν στην Αθήνα θα μείνει αναπάντητη;

Ευτυχώς προχθές κρατήσαμε μια ουδέτερη στάση στον ΟΗΕ, αλλιώς ως κράτος μπουρδέλο δεν είναι καθόλου απίθανο να αρχίσουν και εδώ τέτοιου είδους επιθέσεις.

Είναι κοινή λογική. Πάντα την πληρώνει ο πιο αδύναμος σύμμαχος του εχθρού σου.
ρε παίκτη αν έχεις πιει, διάβασε αύριο την απάντηση μετά τον πρωινό καφέ γιατί μάλλον δε νιώθεις.

Αφού είναι όλα καλά με το να υπάρχει Ισραήλ, οι Άραβες γιατί επιτίθενται; - πότε είπα εγω ότι είναι όλα καλά με το Ισραήλ;
Επίσης ο ρόλος των ιμπεριαλιστών που λες , νομίζεις ότι έχει ξεχαστεί; - έγραψα εγώ ιμπεριαλιστές; Πού; Δεν είμαι ΚΚΕ να χρησιμοποιώ συνέχεια τέτοιες εκφράσεις. Σίγουρα ήθελες να απαντήσεις σε εμένα;

Δεν είναι λογικό ότι ο κοντινότερος σύμμαχος του εχθρού σου (Ισραήλ ) ότι θα χτυπηθεί; - Ξέρεις τι είναι λογικό; Ότι ήθελες να απαντήσεις σε άλλο ποστ.

Οι Εβραίοι δεν συμμάχησαν με ΗΠΑ και λοιπούς ιμπεριαλιστές; - Γνωστό αυτό. Βέβαια δεν έχουν συμμαχήσει με τη Ρωσία.

Τόσα χρόνια οι μουσουλμάνοι δεν κάνουν επιθέσεις καμικάζι στη Δύση; Τρελάθηκαν και είπαν να διασώσουν το ισλάμ, οπότε θάνατος στους άπιστους; - Μόνος σου κάνεις διάλογο; Ρωτάς και απαντάς με ερώτηση;

Για να μην ξεχνάμε και τον κώλο μας, η σύσφιξη και η καθαρή ένταξη και πολιτικά με τη Δύση, πιστεύετε πως με τόσους Ταλιμπάν στην Αθήνα θα μείνει αναπάντητη; - Σιγά την υπερδύναμη ρε παίκτη. Μια ασήμαντη χώρα - σύμμαχος του ΝΑΤΟ είμαστε. Αν πας σε Αγγλία, Γαλλία , Γερμανία, Βέλγιο, εκεί να δεις τι σημαίνει αραβική μειονότητα, ούτε καν συγκρίνονται τα νούμερα. Αν θέλουν οι Άραβες να χτυπήσουν δυτική χώρα για τη συμμαχία με το Ισραήλ αυτούς θα χτυπήσουν. Το έχουν κάνει και στο πρόσφατο παρελθόν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτό είναι fake news. Ο εκπρόσωπος των IDF όταν ρωτήθηκε δεν το επιβεβαίωσε.
Εγω ειδα κατι νοσηλευτες και υπαλληλους στα υπαιθρια νεκροτομεια σε συνεντευξεις, που μιλουσαν για αποκεφαλισμενα και καμμένα μωρα. Αν λενε ψεματα, σου λεω ψεματα. Εγω τους πιστευω.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ευτυχως που υπαρχουν φορουμ σαν κι αυτο για να να ξερνανε τη σκατοψυχια τους σκουπιδια σαν τον απο πανω... γιατι εξω θα τρωγαν πολλες ροχαλες... η αληθεια να λεγεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ευτυχως που υπαρχουν φορουμ σαν κι αυτο για να να ξερνανε τη σκατοψυχια τους σκουπιδια σαν τον απο πανω... γιατι εξω θα τρωγαν πολλες ροχαλες... η αληθεια να λεγεται
Σε ποιον αναφερεσαι και σε τι ακριβως απο τα λεγομενα του?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.761
Πόντοι
2.356
Εγω ειδα κατι νοσηλευτες και υπαλληλους στα υπαιθρια νεκροτομεια σε συνεντευξεις, που μιλουσαν για αποκεφαλισμενα και καμμένα μωρα. Αν λενε ψεματα, σου λεω ψεματα. Εγω τους πιστευω.
Όχι, ενας συνταγματαρχης που επιχειρούσε σε ενα καταληφθεν κιμπουτς το δήλωσε. Ότι βρηκαν οι άντρες του μωρά αποκεφαλισμενα. Από αυτόν ξεκίνησε.
Ρωτήθηκε στην ενημέρωση ο εκπροσωπος τυπου του στρατού και δεν το επιβεβαίωσε. "Δεν έχω τέτοιες πληροφορίες" δήλωσε. Και ρωτήθηκε και σε επόμενη ενημέρωση. Και πάλι την ίδια απάντηση έδωσε.
Το δήλωσε κι ο Μπάιντεν. Και κάποια αμερικανικά sites εγραψαν πως ο Νετανιάχου έδειξε στον Μπάιντεν τρεις φωτογραφίες με νεκρά μωράκια. Κανένα αποκεφαλισμενο. Και ρώτησαν τον εκπρόσωπο του Λ. Οίκου τι ισχύει, ο οποίος απάντησε ότι ο Πρόεδρος είπε όσα διάβασε σε ισραηλινά sites εκείνες τις μέρες και ότι δεν έχει καμία περαιτέρω πληροφορία.
Εννοείται οτι λες ψέματα, γιατί έχεις επιλέξει να τους πιστεύεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όχι, ενας συνταγματαρχης που επιχειρούσε σε ενα καταληφθεν κιμπουτς το δήλωσε. Ότι βρηκαν οι άντρες του μωρά αποκεφαλισμενα. Από αυτόν ξεκίνησε.
Ρωτήθηκε στην ενημέρωση ο εκπροσωπος τυπου του στρατού και δεν το επιβεβαίωσε. "Δεν έχω τέτοιες πληροφορίες" δήλωσε. Και ρωτήθηκε και σε επόμενη ενημέρωση. Και πάλι την ίδια απάντηση έδωσε.
Το δήλωσε κι ο Μπάιντεν. Και κάποια αμερικανικά sites εγραψαν πως ο Νετανιάχου έδειξε στον Μπάιντεν τρεις φωτογραφίες με νεκρά μωράκια. Κανένα αποκεφαλισμενο. Και ρώτησαν τον εκπρόσωπο του Λ. Οίκου τι ισχύει, ο οποίος απάντησε ότι ο Πρόεδρος είπε όσα διάβασε σε ισραηλινά sites εκείνες τις μέρες και ότι δεν έχει καμία περαιτέρω πληροφορία.
Εννοείται οτι λες ψέματα, γιατί έχεις επιλέξει να τους πιστεύεις.
Ναι, πιστευω την υπευθυνη του νεκροτομειου. Σορυ κιολας

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
πες μας μόνο.....από τα λεφτά που έπεσαν στο Ελληνικό εκ του κατάρ......πόσα είχαν γραμμένα πάνω τους τρομοκρατία?
Tα λεφτα δεν εχουν θρησκεια ιδεολογια εθνικοτητα,τα λεφτα ειναι το πιο αγνο και ιερο πραγμα στο κοσμο
R.a431806a42c694f823a9b68bdd98d554

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.761
Πόντοι
2.356
Ναι, πιστευω την υπευθυνη του νεκροτομειου. Σορυ κιολας
Ε, ναι. Τι να πιστέψουμε; Τον εκπρόσωπο του στρατού που μάζεψε τα πτώματα ή τον εκπρόσωπο τύπου του Λ. Οίκου, που κάτι τέτοιο θα ηταν βούτυρο στο ψωμί του;
Εν τω μεταξύ αν σου ζητήσω να μου βαλεις τη δήλωση αυτής της υπεύθυνης να τη δω κι εγώ, υποθέτω ότι θα περιμένω άσκοπα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Tα λεφτα δεν εχουν θρησκεια ιδεολογια εθνικοτητα,τα λεφτα ειναι το πιο αγνο και ιερο πραγμα στο κοσμο
R.a431806a42c694f823a9b68bdd98d554
Α γειά σου ναι

Τρομοκράτης είσαι αν είσαι άπλυτος ξυπόλυτος και δυστυχισμένος

αν πετάς με δικό σου τζέτ και σε φέρνουν με μέιμπαχ δεν είσαι τρομοκράτης είσαι επενδυτής

αλλά η Ελλάδα είναι κατά της τρομοκρατίας γιαυτό απείχε από το ψήφισμα όχι επειδή πήραν εντολή σαν πιστά σκυλιά

και έρχονται οι γλειφοκώληδες να μας πουλήσουν πνεύμα

:vomit:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε, ναι. Τι να πιστέψουμε; Τον εκπρόσωπο του στρατού που μάζεψε τα πτώματα ή τον εκπρόσωπο τύπου του Λ. Οίκου, που κάτι τέτοιο θα ηταν βούτυρο στο ψωμί του;
Εν τω μεταξύ αν σου ζητήσω να μου βαλεις τη δήλωση αυτής της υπεύθυνης να τη δω κι εγώ, υποθέτω ότι θα περιμένω άσκοπα.
Ναι φυσικα θα περιμενεις ασκοπα, γιατι την ειδα στην τηλεοραση σε σχετικο ρεποταζ, δεν φανταζομαι να περιμενεις να ψαχνω. Εξαλλου τι νοημα εχει? Θεωρεις οτι λεει ψεματα. Αρα παμε παρακατω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Α γειά σου ναι

αν πετάς με δικό σου τζέτ και σε φέρνουν με μέιμπαχ δεν είσαι τρομοκράτης είσαι επενδυτής

αλλά η Ελλάδα είναι κατά της τρομοκρατίας γιαυτό απείχε από το ψήφισμα όχι επειδή πήραν εντολή σαν πιστά σκυλιά

και έρχονται οι γλειφοκώληδες να μας πουλήσουν πνεύμα

:vomit:
Αν ειχαν παρει εντολη θα ψηφιζαν ΟΧΙ.
Γλειφοκωλης ειναι ο Χελρειζερ που σε ειπε αμπελοφιλοσοφο?
Ηταν ο τέλειος χαρακτηρισμος, ψαχνομουν τοσες μερες να βρω τι σε χαρακτηριζει με τις γενικοτητες και τα γλυκαναλατα περί παγκοσμιας ειρηνης, να πιαστουμε ολοι χερι χερι, αδελφια ειμαστε, που αραδιάζεις ασυστολα.

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Φυσικα ΟΧΙ, εφοσον δεν εχει εξαλειφθει ο κινδυνος τρομοκρατικων επιθεσεων στο μελλον. Συμφωνια καταπαυσης πυρος προυποθετει εξ ορισμου την παραδοση της Χαμας και του οπλισμου της.
Πολυ βολικο, να γινει καταπαυση του πυρος και να "βολευτουν" οι τρομοκρατες.
Εμεις δυστυχως ως Ελλαδα για γεωπολιτικους λογους, προτιμησαμε την αποχη.

Ρε μλκ διαβάζεις αυτά που γράφεις;

Για κατάπαυση πυρός μιλάμε. Τί προυποθέτει παράδοση της Χαμάς λες;

Αν παραδοθεί η Χαμας, έχεις εκ των πραγμάτων κατάπαυση του πυρός. Δηλαδή ποιον θα πυροβολάνε οι Ισραηλινοί άμα παραδοθεί η Χαμάς; Τα ντουβάρια και τα γυναικόπαιδα;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.118
Πόντοι
4.895
Καλά ρε καραγκιόζη ξαναγύρισες να πεις τις ίδιες ανοησιες, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία του πόσο βλάκας είσαι;
Ας πάρουμε το ποστ σου #.2944, των 6 γραμμών.....

"μάλλον βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Ξαναείδα το ποστ του Αλεξ #2.644 και δεν βλεπω ούτε ικανοποίηση για τον θανατο αθώων ούτε κάτι για συλλογική ευθύνη (στο συγκεκρινένο ποστ).
ναι έχει, κυρίως και πρωτίστως αυτούς που από την πρώτη σελιδα του νήματος δεν βρήκαν ουτέ μία κουβέντα να αρθρώσουν για τη σφαγη τόσων αθώων από τη Χαμάς μεσα σε μια μέρα. Έτσι στα καλά καθούμενα.
προφανώς δεν εννοώ τους απλούς μαχητές αλλά αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Νομίζω μια χαρά νοιάζονται τη δική τους ζωούλα, σίγουρα περισσότερο από αυτών που στέλνουν μπροστά να γίνουν "μάρτυρες". Αν δουν πως οι ισραηλινοί είναι αποφασισμένοι και έχουν τη δυνατότητα να τους βρουν και να τους ξεκάνουν ίσως σκεφτούν να αναβάλουν το ραντεβού με τις παρθένες
Δεν υπήρχε θέμα να ψάξουν μέσα στη νύχτα ούτε τους πίεζε κάποιος να πουν γνώμη εδώ και τώρα.
Την αποδέχτηκαν επειδή είχαν ήδη προαποφασισένη μέσα τους την εκδοχή της πραγματικότητας που ταριάζει στα πιστεύω του καθενός."

Πόσες γραμμές είναι αυτές ρε καραγκιόζη;

το καθαρό κείμενο είναι 5 μιση γραμμές.
Άμα είσαι τόσο χαζός που δεν καταλαβαίνεις πως έσπασε σε προτάσεις μόνο επειδη παρέθετα τμηματικά το δικό σου ποστ :jerking:
Θα μου πεις εδώ τις προάλλες έγραφες για 30 γραμμές αλλά δεν μου είπες με ποια αριθμητικη τις μέτρησες :jerking:
Βλέπω και πως απαντας και βρίζεις τους περισσότερους εδώ μεσα και μαζί με τη χαζομάρα που σε δέρνει βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα.
Κοίτα να ξελογκαρεις λίγο γιατί το 24ωρο κωλοβάρεμα ονλαιν σε έχει κάψει

Πόσες γραμμές είναι αυτές ρε καραγκιόζη;

το καθαρό κείμενο είναι 5 μιση γραμμές. Άμα είσαι τόσο χαζός που δεν καταλαβαίνεις πως έσπασε σε προτάσεις μόνο επειδη παρέθετα τμηματικά το δικό σου ποστ :jerking: Θα μου πεις εδώ τις προάλλες έγραφες για 30 γραμμές αλλά δεν μου είπες με ποια αριθμητικη τις μέτρησες :jerking: Βλέπω και πως απαντας και βρίζεις τους περισσότερους εδώ μεσα και μαζί με τη χαζομάρα που σε δέρνει βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα. Κοίτα να ξελογκαρεις λίγο γιατί το 24ωρο κωλοβάρεμα ονλαιν σε έχει κάψει

τώρα πόσες γραμμες βλέπεις ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.761
Πόντοι
2.356
Ναι φυσικα θα περιμενεις ασκοπα, γιατι την ειδα στην τηλεοραση σε σχετικο ρεποταζ, δεν φανταζομαι να περιμενεις να ψαχνω. Εξαλλου τι νοημα εχει? Θεωρεις οτι λεει ψεματα. Αρα παμε παρακατω
Δε θεωρώ. Λες ψέματα. Συνειδητά.
Οπότε πάμε παρακάτω.
Στο επόμενο ψέμα που θα μας αραδιασεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Α γειά σου ναι

Ναι , το κακο που το βλεπεις?:sad2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε μλκ διαβάζεις αυτά που γράφεις;

Για κατάπαυση πυρός μιλάμε. Τί προυποθέτει παράδοση της Χαμάς λες;

Αν παραδοθεί η Χαμας, έχεις εκ των πραγμάτων κατάπαυση του πυρός. Δηλαδή ποιον θα πυροβολάνε οι Ισραηλινοί άμα παραδοθεί η Χαμάς; Τα ντουβάρια και τα γυναικόπαιδα;
Nαι, τι ακριβως δεν καταλαβες?
Η καταπαυση του πυρός προυποθετει την παραδοση της Χαμας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Αν ειχαν παρει εντολη θα ψηφιζαν ΟΧΙ.
Γλειφοκωλης ειναι ο Χελρειζερ που σε ειπε αμπελοφιλοσοφο?
Ηταν ο τέλειος χαρακτηρισμος, ψαχνομουν τοσες μερες να βρω τι σε χαρακτηριζει με τις γενικοτητες και τα γλυκαναλατα περί παγκοσμιας ειρηνης, να πιαστουμε ολοι χερι χερι, αδελφια ειμαστε, που αραδιάζεις ασυστολα.
όχι εσύ είσαι...της κάθε επιλογής της κυβέρνησης.

Εσύ υποστηρίζεις τις γενικότητες ''καλά κάνουν να τους ισοπεδώσουν'' αυτά είπε και ο χελρειζερ αλλά το πήγε παραπέρα...επειδή είναι μουσουλμάνοι....ακόμα πιο γενικό.

Εγώ αράδιασα 10 εναλλακτικές για το πως θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και δεν απάντησε καν. Όπως δεν απάντησες και εσύ όταν σου είπα για τα λεφτά του κατάρ που τα δέχεσαι ως επενδύσεις ενώ ξέρεις ότι στηρίζει την κατάσταση που λες ότι απεχθάνεσαι.

Εγώ είμαι ο αμπελοφιλοσοφος όχι εσείς που πετάνε ένα ''να πεθάνουν τα μουσλίμια'' και καθαρίσατε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δε θεωρώ. Λες ψέματα. Συνειδητά.
Οπότε πάμε παρακάτω.
Στο επόμενο ψέμα που θα μας αραδιασεις.
Για να λεω ψεματα συνειδητα θα πρεπει να μου πεις και το συμφερον που εξυπηρετω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
όχι εσύ είσαι...της κάθε επιλογής της κυβέρνησης.
Πού κολλαει η κυβερνηση τωρα?
Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι αν ο Κουλης τασσόταν στο πλευρο των Παλαιστινιων, θα ελεγα μπραβο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom