Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Οι 24 ώρες είπαν θα αυξηθούν γιανόσο χρειαστεί.
Μην τα λες μονόπλευρα.
Δεν είναι εύκολο να χτυπήσεις την Χαμάς.
Όλοι οι διοικητές είναι στην Τουρκία και το Κατάρ.
Δεν το άκουσα αυτό στο ραδιόφωνο είπε 24 ώρες.

Αν οι διοικητές είναι στην τουρκία και το κατάρ γιατί γκρεμίζουν τις πολυκατοικίες και κόβουν το νερό και τα φάρμακα στους άμαχους?

Για εκδίκηση.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
ΟΛΟΙ ξέρουν ότι το διοικητικό κέντρο της Χαμάς είναι στην Τουρκία, το χρήμα έρχεται από το Κατάρ, και τα όπλα/πολεμοφόδια από το Ιράν...
Το γιατί δεν κάνουν κάτι για αυτό είναι η ερώτηση του 1 εκατομμυρίου

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Δεν βλέπω πρόθεση από το κράτος του Ισραήλ να διασωθούν οι όμηροι σύμφωνα με αυτά που πράττει και ετοιμάζεται επι του πολεμικού πεδίου. Εκδίκηση να πάρει κι άσε τους ομήρους στην τύχη τους.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση εύκολη.

Αλλά θα σου πω το εξής....αν το Ισραήλ ήθελε να χτυπήσει μόνο την πραγματική παραστρατιωτική οργάνωση είχε τρόπους. Αυτοί ήθελαν να κάνουν πράξη το οφθαλμός αντί οφθαλμού. Και το πήγαν και παραπέρα....οφθαλμός αντί ισοπέδωσης.

Άκουγα τώρα στο αμάξι ότι έδωσαν διορία 24 ώρες να αδειάσουν το βόρειο μέρος της Γάζας 1 εκατομμύριο κόσμος μέσα από τα χαλάσματα χωρίς καύσιμα και νερό. Με τίγκα τα νοσοκομεία γεμάτα ανήμπορους

Η ίδια λογική που έκλεισαν τα σύνορα γύρω από την Γάζα...δικαιολογία για να τους σφάξουν. Αυτοί θέλουν να περάσουν το μήνυμα ''δεν θα μας ξανα κάνετε μαγκιές'' και εν γνώση τους σκοτώνουν τον άμαχο πληθυσμό για να το περάσουν. Τα κεφάλια της χαμάς δεν βρίσκονται καν στην γάζα.

Εκεί που είναι δεν τολμάει το ισραήλ να ρίξει ρουκέτες.
Νομίζω ότι κάνεις πολλές υποθέσεις, για το Ισραήλ...και για την Χαμάς.

Το γεγονός μίας μη-ξεκάθαρης απάντησης δεν σημαινει απραξία. Θεωρώ την Χαμάς υπεύθυνη για τους πολίτες (της) στην Λωρίδα της Γάζας.

Εάν η Χαμάς θέλει να απελευθερώσει όντως τους Παλαιστινίους, δεν έπραξε σώστα και πρέπει να υποχωρήσει με το να απελευθερώσει τους ομήρους, για αρχή.

Π

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Νομίζω ότι κάνεις πολλές υποθέσεις, για το Ισραήλ...και για την Χαμάς.

Το γεγονός μίας μη-ξεκάθαρης απάντησης δεν σημαινει απραξία. Θεωρώ την Χαμάς υπεύθυνη για τους πολίτες (της) στην Λωρίδα της Γάζας.

Εάν η Χαμάς θέλει να απελευθερώσει όντως τους Παλαιστινίους, δεν έπραξε σώστα και πρέπει να υποχωρήσει με το να απελευθερώσει τους ομήρους, για αρχή.

Π
Ε ναι υποθέσεις κάνω όπως όλοι εδώ.....

Ούτε στρατιωτικός του Ισραήλ είμαι...ούτε στέλεχος κάποιας υπηρεσίας πληροφοριών ούτε αναλυτής ούτε τίποτα...όπως όλοι εδώ....κάποια ιστορία έχω διαβάσει και λέω ότι θεωρώ σωστό σύμφωνα με τα πιστεύω και τις αρχές μου.

Αν υπάρχει κάποιος με εσωτερική πληροφόρηση ας μιλήσει.

Η χαμάς δρά ως τρομοκρατική οργάνωση και το ισραήλ ως κατακτητής. Όχι πάντα....σε αυτή την περίπτωση όμως εγώ έτσι τα βλέπω.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ε ναι υποθέσεις κάνω όπως όλοι εδώ.....

Ούτε στρατιωτικός του Ισραήλ είμαι...ούτε στέλεχος κάποιας υπηρεσίας πληροφοριών ούτε αναλυτής ούτε τίποτα...όπως όλοι εδώ....κάποια ιστορία έχω διαβάσει και λέω ότι θεωρώ σωστό σύμφωνα με τα πιστεύω και τις αρχές μου.

Αν υπάρχει κάποιος με εσωτερική πληροφόρηση ας μιλήσει.

Η χαμάς δρά ως τρομοκρατική οργάνωση και το ισραήλ ως κατακτητής. Όχι πάντα....σε αυτή την περίπτωση όμως εγώ έτσι τα βλέπω.
Στην προκειμένη περίπτωση, η Χαμάς δρα ως ISIS, όντως και το Ισραήλ ως ο αποδέκτης τρομοκρατίας.

Η λύση είναι η απελευθέρωση των ομήρων από την Χαμάς. Αυτό θα βοηθήσει κατά πολύ. Εάν δεν γίνει αυτό, τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος για το Ισραήλ.

Π

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Δεν το άκουσα αυτό στο ραδιόφωνο είπε 24 ώρες.

Αν οι διοικητές είναι στην τουρκία και το κατάρ γιατί γκρεμίζουν τις πολυκατοικίες και κόβουν το νερό και τα φάρμακα στους άμαχους?

Για εκδίκηση.
Τι λές μωρέ.
Ποια εκδίκηση.
Οι εντολές έρχονται απέξω και εκτελούνται εκεί.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Πιο σιχαμερά κράτη από τα τρία πλούσια ισλαμικά κράτη ( ΗΑΕ ΚΑΤΑΡ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ) δεν υπάρχουν
Αυτά υποχθόνια κ οι ιμάμηδες τους υποκινούν τους υπόλοιπους μουσουλμάνους κ στη δύση πουλάν πετρέλαια κ σύγχρονα mall...
Aμα ήθελε η Σαουδική Αραβία Κατάρ κ ΗΑΕ σε μια μέρα θα εξαφάνιζε τα εξτρεμιστικά ισλαμικά στοιχεία κ τι ξέρει η δύση απλώς χοντρές οι μπίζνες με αυτούς οπότε δεν τούς κουνάει το δάχτυλο ......
To Καταρ εχει διασυνδέσεις με το Ιραν οχι η Σαουδικη Αράβια και τσ ΗΑΕ. Αυτα ηταν ετοιμα να κυρηξουν πόλεμο στο Καταρ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Π
Ο σκοπός της Χαμάς είναι θεωρητικά να καταστραφεί το Ισραήλ και να γίνει εξολοκλήρου Αραβική γή,ουσιαστικά όμως θέλει να παίρνει όλο το μαύρο χρήμα από τους "αδερφούς" Άραβες και να το διαχειρίζεται κατά το δοκούν.
Έτσι νομίζουν....
Στην ουσία υποχείρια είναι....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Στην προκειμένη περίπτωση, η Χαμάς δρα ως ISIS, όντως και το Ισραήλ ως ο αποδέκτης τρομοκρατίας.

Η λύση είναι η απελευθέρωση των ομήρων από την Χαμάς. Αυτό θα βοηθήσει κατά πολύ. Εάν δεν γίνει αυτό, τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος για το Ισραήλ.

Π
Εγώ θεωρώ πως το Ισραήλ κάνει λάθος που αντιδρά έτσι. Αλλά ο καθένας έχει μια γνώμη δεν λέει κάτι...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ο σκοπός της Χαμάς είναι θεωρητικά να καταστραφεί το Ισραήλ και να γίνει εξολοκλήρου Αραβική γή,ουσιαστικά όμως θέλει να παίρνει όλο το μαύρο χρήμα από τους "αδερφούς" Άραβες και να το διαχειρίζεται κατά το δοκούν.
Έτσι νομίζουν....
Στην ουσία υποχείρια είναι....
Ισχύει. Δεν είναι δυνατόν να τα βάζεις με την γείτονα χώρα που μπορεί να σε εξαφανίσει από τον χάρτη, χωρίς να αναμένεις αντεπίθεση.

Π
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ θεωρώ πως το Ισραήλ κάνει λάθος που αντιδρά έτσι. Αλλά ο καθένας έχει μια γνώμη δεν λέει κάτι...
Η πολιορκία είναι βάναυση, αλλά στον εχθρό δεν δίνεις εφόσον συμπεριφέρεται ως ζώο.

Π

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Τι λές μωρέ.
Ποια εκδίκηση.
Οι εντολές έρχονται απέξω και εκτελούνται εκεί.
Δεν με κατάλαβες....

Λέω....αφού η διοίκηση της χαμάς είναι αλλού...και αφού κατεδαφίζοντας πολυκατοικίες δεν είναι πιθανό να χτυπήσουν ένοπλους αφού έχουν κρυφτεί στα λαγούμια...δεν το λέω εγώ τα ρεπορτάζ...τι νόημα έχει η σφαγή?

Είναι εκδίκηση για μένα...για να τους δείξουν ποιος κάνει κουμάντο.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Δεν με κατάλαβες....

Λέω....αφού η διοίκηση της χαμάς είναι αλλού...και αφού κατεδαφίζοντας πολυκατοικίες δεν είναι πιθανό να χτυπήσουν ένοπλους αφού έχουν κρυφτεί στα λαγούμια...δεν το λέω εγώ τα ρεπορτάζ...τι νόημα έχει η σφαγή?

Είναι εκδίκηση για μένα...για να τους δείξουν ποιος κάνει κουμάντο.
Δηλαδή προτείνεις το Ισραήλ να χτυπήσει άλλες χώρες?

Π

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Η πολιορκία είναι βάναυση, αλλά στον εχθρό δεν δίνεις εφόσον συμπεριφέρεται ως ζώο.
Ναι δεν διαφωνώ...αλλά ποιος είναι ο εχθρός? Τα παιδάκια και οι μάνες τους? Γιατί αυτοί έχουν μείνει εκεί...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
To Καταρ εχει διασυνδέσεις με το Ιραν οχι η Σαουδικη Αράβια και τσ ΗΑΕ. Αυτα ηταν ετοιμα να κυρηξουν πόλεμο στο Καταρ
Για τους θρησκευτικούς ηγέτες τους μιλώ..
Άκουσες κανένα ιμάμη ή μουφτή της Μέκκας να επικρίνει τους ισλαμιστές τρομοκράτες;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ναι δεν διαφωνώ...αλλά ποιος είναι ο εχθρός? Τα παιδάκια και οι μάνες τους? Γιατί αυτοί έχουν μείνει εκεί...
Ο εχθρός είναι η Χαμάς και δυστυχώς όσοι την ψήφισαν και την ανέχονται. Αυτό, δεν μπορεί να το αλλάξει το Ισραήλ.

Δηλαδή εάν γίνει απόβαση από τους Τούρκους με την στρατια του Αιγαίου, θα πούμε, α όχι ο Ερντο φταίει, όχι οι Τουρκοι?

Προφανώς και θα βομβαρδίσουμε την Κωνσταντινούπολη, για αρχή.

Π

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Δηλαδή προτείνεις το Ισραήλ να χτυπήσει άλλες χώρες?

Π
Προτείνω να μην έκοβε το νερό και το ρεύμα και να μην έφραζε τις εξόδους από την γάζα ώστε οι άμαχοι αν είχαν μια ελπίδα να έφευγαν.

Αυτή τη στιγμή μπορεί να εξουδετερώνουν 1 τρομοκράτη για 100 αθώους.

Το βρίσκεις λογικό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom