Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

  • Το Ισραήλ

    Ψήφοι: 64 47,4%
  • Η Χαμάς

    Ψήφοι: 31 23,0%
  • Κανένας

    Ψήφοι: 40 29,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    135

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.267
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Κάτι ήξερα και υποστήριζα Rangers @Maximilien

Οπαδοί Celtic. Ελπίζω να είναι τίπoτα μουσλίμια και όχι όντως δικοί της :vomit:

F77x5n9XUAAncUm.jpg
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.910
Κριτικές
184
Like
44.236
Πόντοι
21.896
Να σημειωθεί ότι όσο πουριτανοί είναι το συνολικό των ισλαμιστων κοινωνικά στην Παλαιστίνη άλλο τόσο πουριτανοί είναι κ οι Εβραίοι

Διότι γράφτηκε ότι είναι ότι πιο κοντά στη δύση
Σε θέμα οργανώσεις κ δημοκρατίας όντως πλησιάζει τα δυτικά πρότυπα αλλά σε θέμα κοινωνίας κ σκέψεις είναι πιο κοντα στους Άραβες μουσουλμάνους Παλαιστίνιους ......
 

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Μηνύματα
493
Like
1.053
Πόντοι
201
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να παρουμε θεση ΦΡΑΣΤΙΚΑ. Αφου ουσιαστικα θα εμπλακουμε, με τις βασεις στην Σουδα και στην Αλεξανδρουπολη. Γιατι πρεπει να δηλωνουμε κι ολας με ποιανου την μερια ειμαστε. Λιγη διπλωματια σε τετοιες κρισιμες καταστασεις δεν βλαπτει.
Γιστι το απαιτει το διπλωματικο πρωτοκολο. Δεν ειναι τυχαιο ιτι ολεε οι χωρες πηραν θεση ειτε να καταδικασουν την επιθεση της Χαμας - οι περισοτερες,,ειτε να μιλησον πιο ουδετερα για στσματημα των εχθροπραξειων πχ Ρωσια κ Τουρκια, ειτε να υποστηριξουν την Χαμας πχ Ιραν.

Απο την στιγμη που απο το 2008 οι σχεσεις με το Ισραηλ εχουν γινει πολυ ισχυρες και σχεδον συμμαχικες ακομη και σε στρατιωτικο επιπεδο, ειναι αδιανοητο η Ελλαδα να σφηριζει αδιαφορα. Δεν υπαρχει ουδετερωτητα ειδικα οταν εισαι μια μικρη και χρεωκοπημενη χωρα σε μια ιδιαιτερη γεωγραφικη περιοχη που εχεις αναγκη απο συμμαχους.
 

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
6.157
Like
4.704
Πόντοι
1.756
Κατάρ,Τουρκία,Ιράν οι βασικοί παίκτες.
Άντε άγγιξε τους.....

Οι Σαουδάραβες πού τους χρηματοδοτούσαν για δεκαετίες τα βρήκαν με τους Ισραηλινούς.
Το τα βρήκαν σχετικό μετά από όλο αυτό....
Δεν "τα βρηκαν".....
Τους "τα βρηκε" ο Τραμπ....
Δεν ξερω τι τους ειπε....αλλα οταν εφυγε απο εκει ηταν και οι 2 αρνακια...
Αλλα τρελος ο Τραμπ....περιεργος ο Τραμπ....μαλακας ο Τραμπ....
 

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.267
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Όντως έχουν κάτι σέχτες, φανατικούς με την θρησκεία τους. Οι άνθρωποι είναι χιλιετίες πίσω.

Ανυπομονώ να πέσει :alivedick: στη Γάζα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν "τα βρηκαν".....
Τους "τα βρηκε" ο Τραμπ....
Δεν ξερω τι τους ειπε....αλλα οταν εφυγε απο εκει ηταν και οι 2 αρνακια...
Αλλα τρελος ο Τραμπ....περιεργος ο Τραμπ....μαλακας ο Τραμπ....

Από την προηγούμενη κυβέρνηση προετοιμαζόταν βέβαια...
 

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Μηνύματα
15.818
Like
14.222
Πόντοι
3.656
Κατάρ,Τουρκία,Ιράν οι βασικοί παίκτες.
Άντε άγγιξε τους.....

Οι Σαουδάραβες πού τους χρηματοδοτούσαν για δεκαετίες τα βρήκαν με τους Ισραηλινούς.
Το τα βρήκαν σχετικό μετά από όλο αυτό....
Ακριβώς.....εφόσον δεν μπορούν να τους αγγίξουν δίνουν στον λαό τους έναν πιο εύκολο εχθρό.

όχι ότι δεν είναι επικίνδυνοι οι παλαιστίνιοι γιατί είναι....όμως δεν είναι από τη μία οι αθώοι και από την άλλη οι διάολοι.

Συνεχίζω λοιπόν να πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να είμαι ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον. Μόνο με τους άμαχους και τους αθώους και από τις 2 πλευρές.
 

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Μηνύματα
1.476
Like
2.339
Πόντοι
456
Πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις.
Η Αγγλία μόλις είχε φύγει ηττημένη και ήταν εναντίον.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Οπότε το Ισραήλ, δεν κάνει παρά αυτό που θα έκανε οποιαδήποτε χώρα.
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.298
Like
34.929
Πόντοι
9.931
 

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Μηνύματα
659
Like
9.285
Πόντοι
1.046
Εν συντομία. Παρά τις επιθέσεις σε αμάχους, το δίκαιο είναι εδώ και δεκαετίες με τους Παλαιστίνιους. Και είναι υποκρισία να θρηνούν οι Ισραηλινοί, επειδή τώρα, μετά από δεκαετίες εγκλημάτων, αυτή τη φορά βρέθηκαν αυτοί στη μεριά των θυμάτων. Αυτά που έκανε χτες η Χαμάς, ακόμα δε φτάνουν εκείνα που έκαναν οι Ισραηλινοί στα στρατόπεδα προσφύγων Σάμπρα και Σατίλα το 1982, όπου ο Ισραηλινός στρατός φέρθηκε ακριβώς όπως παλαιότερα τα SS. Και όποιος ψάξει την ιστορία, θα δει ότι η βία των Ισραηλινών, που κατά κανόνα τα δυτικά μέσα την αποσιωπούν, είναι εκατοντάδες φορές περισσότερη και συνήθως εντελώς απρόκλητη. ΟΚ, η Χαμάς είναι ταγάρια ισλαμιστές, ούτε εγώ τους χωνεύω, αλλά αν σε βομβαρδίζουν από μωρό κάθε μέρα, δε μπορούν να απαιτούν να είσαι πασιφιστής.

Από γεωπολιτική άποψη, φυσικά μάς μας συμφέρει να νικήσει το Ισραήλ. Θεωρητικά, το Ισραήλ μπορεί να τους λιώσει σαν κατσαρίδα. Πρόσφατα όμως, είδαμε πώς πήγαν κι άλλα θεωρητικά, που ο υποτιθέμενος ρωσικός περίπατος στην Ουκρανία εξελίχθηκε σε στρατιωτική καταστροφή. Ούτε πρέπει να υποτιμάμε τους "ξυπόλυτους", γιατί πολύ λίγο παλαιότερα, οι "ξυπόλυτοι" στο Αφγανιστάν έδιωξαν κακήν κακώς τους Αμερικάνους. Μην ξεχνάμε, ότι το 2006 η Χεζμπολά κατάφερε εκείνο που δεν πέτυχε κανένα αραβικό κράτος, νίκησαν στο πεδίο της μάχης τον Ισραηλινό στρατό. Τώρα, η Χαμάς επιτέθηκε και ο Ισραηλινός στρατός ήταν απών. Οπότε, δεν αποκλείω τίποτα πριν δω. Επίσης, πολλοί φανταζόμαστε ότι το Ισραήλ μπορεί να ισοπεδώσει τη Γάζα, ή ότι αν κάνει ντου, θα τους συντρίψει - η Γάζα όμως είναι μια μεγαλούπολη 2 εκατομμυρίων και αν της Ρωσίας της βγήκε η παναγία να πάρει το Μπαχμούτ των μόλις 50000 κατοίκων, είναι πολύ αμφίβολο αν θα τα καταφέρει το Ισραήλ σε πόλη 40 φορές μεγαλύτερη.

Ένας ακόμα λόγος που δεν είναι όλα ρόδινα για το Ισραήλ, είναι ότι ακόμα και αν μπορεί να πάρει τη Γάζα εύκολα, υπάρχει ένα όριο που δεν ξέρω αν μπορεί να το περάσει. Πέρα από ένα σημείο, κινδυνεύει να προκαλέσει την αντίδραση αραβικών χωρών, που χρόνια τώρα κοιτούν αδρανή - και αναφέρομαι τόσο στην Αίγυπτο, τόσο στο Ιράν φυσικά, ιδίως όμως στο νέο γίγαντα της περιοχής, τη Σαουδική Αραβία. Η Σαουδική Αραβία έχει τόσο τεράστιο οικονομικό και διπλωματικό βάρος, που κανείς δε μπορεί να κάνει σχέδια χωρίς να την υπολογίζει. Καθώς ελέγχει την τιμή του πετρελαίου, μπορεί αν θέλει να πιέσει τις ΗΠΑ να βάλουν φρένο στο Ισραήλ. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Ίδωμεν.

Μια καθαρή νίκη του Ισραήλ μας συμφέρει, γιατί αναχαιτίζει αρκετά τις φιλοδοξίες του Ερντογάν στην ανατολική Μεσόγειο, γιατί μπαίνει τέλος σε όποιες προσπάθειες επαναπροσέγγισης με το Ισραήλ. Επίσης, η σύρραξη τον αναγκάζει να εκφραστεί υπέρ της Χαμάς, οπότε αποκαλύπτει ακόμα περισσότερο τις πραγματικές του φιλίες και χειροτερεύει ακόμα πιο πολύ τις σχέσεις του με τις ΗΠΑ, που βέβαια μας συμφέρει.
 

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
23.719
Κριτικές
8
Like
33.316
Πόντοι
6.536

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.810
Like
8.032
Πόντοι
2.356
Μάλλον είσαι τρολ. Δεν μπορώ να εκλάβω αλλιώς την απάθεια σου. Έχω γνωρίσει άτομα που είναι στην κοσμάρα τους αλλά τουλάχιστον έχουν μια μικρή επαφή με την πραγματικότητα. Όταν γράφεις ότι δε σε νοιάζει και την ίδια στιγμή γύρω σου γίνεται ένας υπόγειος χαμός κάτι δεν πάει καλά με εσένα.

Στην Ιταλία τον τελευταίο μήνα γίνεται κανονική απόβαση. Σε άλλες χώρες της πολιτισμένης κατά τα άλλα Ευρώπης έχουν αρχίσει οι ψίθυροι. Τώρα ξαφνικά άρχισαν παρατράγουδα δίπλα μας. Και δεν είναι άσχετα καθώς έχουμε πολλούς "κατατρεγμένους" και εδώ. Δε νομίζω να ήρθαν για διακοπές.
Απλά φροντίζω αυτά που γράφω να στέκουν στην πραγματικότητα η να μπορώ να τα αποδείξω. Δεν έχω λόγο να νοιάζομαι τι θα γίνει. Από την στιγμή που δεν έχω ευθύνη δεν ασχολούμαι και δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Οπότε γιατί να ανησυχώ; διατηρώ το δικαίωμα να το κάνω και μάλιστα με ελαφριά συνείδηση. Η ουσία είναι ότι μάλλον θα σκάσει κανόνι. Όλα αυτό δείχνουν. Προσωπικά και χωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω ότι μέχρι τέλος του έτους θα έχει γίνει κι άλλο πανηγύρι. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μην ξεχνάς ότι τα μουσλιμια εδώ δεν θα φύγουν. Εχουν τοποθετηθεί όπως κι αλλού μια χαρά για συγκεκριμένους λόγους. Συμπέρασμα: αν γίνει μπαμ κάποιοι θα ζήσουν και κάποιοι θα πεθάνουν διότι θα υπάρχουν εσωτερικοί κι εξωτερικοί εχθροί. Εκεί θέλει λίγο τύχη εκτός από ικανότητα. Άρα για ποιον λόγο να ανησυχώ; εσύ που ανησυχείς τι κέρδισες; :rockon:
 

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.750
Like
7.732
Πόντοι
2.306
Φρίκη δίχως τέλος, εκατοντάδες νέοι αθώοι άνθρωποι νεκροί. Οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες σχετικά με τον αριθμό των νεκρών που έχουν εντοπιστεί στα περίχωρα της περιοχής όπου διεξήχθη το μουσικό φεστιβάλ στο νότιο Ισραήλ και ήταν από τους πρώτους στόχους στους οποίους επιτέθηκαν οι ισλαμιστές της Χαμάς.
Δυστυχώς, υπάρχουν εκατοντάδες νεκροί από την επίθεση, καθώς, σύμφωνα με το παρατηρητήριο OSINTdefender, έχουν εντοπιστεί πάνω από 250 πτώματα στον χώρο της εκδήλωσης, που στην πλειονότητά τους πρόκειται για υπηκόους άλλων κρατών, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών, Γερμανών, Καναδών και Νορβηγών.


Λογικά με τόσους ξένους υπηκόους νεκρούς το Ισραήλ είναι σαν να έχει πάρει έγκριση ήδη να εξαφανίσει ότι ισλαμικό κινείται.

Την κατάσταση που είδαμε με επίθεση σε άμαχο πληθυσμό και στρατόπεδα, είναι η ίδια που θα βιώσει η Ελλάδα σε ανύποπτο χρόνο σε κάποιο από τα νησιά μας.
Η Ελλάδα οφείλει να φτιάξει σύγχρονο στρατό και όχι αυτο το ρεζιλικι που έχουμε που ούτε καν αλεξίσφαιρα γιλέκα δεν έχουν οι μονάδες, αρχαία όπλα δεκαετίας 70 να μη γράψω ακόμα κοριούς έχουν τα παιδια που γυριζουν απο κάθε μονάδα, αντι να ειναι εκπαιδευμένος στρατός σε καταστάσεις 2020 ακόμα το μυαλο των καραβανάδων είναι στο αλτ τις ει και το συνθημα και το παρασυνθημα, αντι να τους εκπαιδεύουν στο τι θα πρέπει να κάνουν ακριβως σε περιπτωση επιθεσεων ομηριας .....
τι να γραψω, οι άλλοι ειναι 80.000.000 εμεις 8.000.000 ψαχνουν ζωτικό χώρο οσο τους κρατανε οι Αμερικανοι τους κρατανε, κλάσαμε πατατες με τον Τραμπ που αποχωρουσε απο παντου και κοντεψαν οι Τούρκοι να φτάσουν Ευβοια προκαλωντας σε ελληνικά ύδατα.
Οταν ο άλλος λέει θα έρθω νύχτα, εννοει ακριβως αυτο που εκανε η Χαμάς.
Φορτώνει σε ένα εμπορικό σε ένα φορτηγό πλοίο 500 κομμάντος αρράζει κανονικά τάχα να ξεφορτώσει σε οποιο λιμάνι θέλει και ένα βράδυ σε ένα λιμανι οποιουδήποτε νησιου που παίζει τραπ και αργυρο στα κλαμπακια ή ακομα καλύτερα χειμωνα αποφασίσει και ξημερώνοντας πρωι στρατόπεδα και κατοικοι είναι αιχμαλωτοι και έχουν μεταφερθει απέναντι.
Έχει κανείς την άποψη ότι ο ελληνικός στρατός οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες είναι ανώτερες των Ισραηλινών και θα καταφέρει να αποτρέψει ένα τέτοιο σενάριο;

Άντε να κάνει μετά διαχείριση της κατάστασης ο κάθε Μητσοτάκης.
Κατάσταση Κύπρου με τους χιλιάδες αγνοούμενους κατεχόμενη περιοχή μπαι μπαι νησακι.... ή νησί.....

Αμφιβάλω αν υπάρχει σχέδιο για τέτοιο σενάριο. Που μόνο ακραίο δεν είναι.
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.810
Like
8.032
Πόντοι
2.356
Επισης τα μουσλιμια κάποιοι τα μοίρασαν στις χώρες. Δεν ήρθαν μόνα τους. Ούτε τα έφερε π.χ ο Σαμαράς, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης κτλ. Κάποιοι τους ειπαν να τα φέρουν. Οι πολιτικοί μας είναι για να πηγαίνουν μέχρι το χωλ της Ευρώπης και σαν καλές πουτάνες να παίζουν πεντοβολα στον διάδρομο. Όταν παρθούν οι αποφάσεις, τους λένε τι θα κάνουν και αυτό είναι όλο. Ποιοι παίρνουν τις αποφάσεις; δεν το ξέρουμε αυτό. Σίγουρα όχι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν έχει λόγο από μόνη της. Άρα είναι παγκόσμιο το σχέδιο Δεν εξηγείται αλλιώς Δεν έχουμε ούτε πολιτικό κλάσης Ντε Γκολ ας πούμε να πει κάτι. Άρα θα πεθάνουμε πολλοί και σύντομα αν γίνει κάτι εδώ. Εκτός όσων γλυτώσουν.
Τι πιο απλό και λογικό ως σκέψη; :rockon:
 

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
23.719
Κριτικές
8
Like
33.316
Πόντοι
6.536
Ακριβώς.....εφόσον δεν μπορούν να τους αγγίξουν δίνουν στον λαό τους έναν πιο εύκολο εχθρό.

όχι ότι δεν είναι επικίνδυνοι οι παλαιστίνιοι γιατί είναι....όμως δεν είναι από τη μία οι αθώοι και από την άλλη οι διάολοι.

Συνεχίζω λοιπόν να πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να είμαι ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον. Μόνο με τους άμαχους και τους αθώους και από τις 2 πλευρές.
Μετά την χθεσινή επίθεση πλεόν όλο το δίκιο είναι με το Ισραήλ για τους ουδέτερους.
Είδαμε εικόνες που είχαμε να δούμε από το ISIS στην Συρία...
Εύχομαι και ο τελευταίος "στρατιώτης" της Χαμάς να πάει να βρεί τον δημιουργό του σήμερα....

Καλό βράδυ.
 

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Μηνύματα
15.818
Like
14.222
Πόντοι
3.656
Μετά την χθεσινή επίθεση πλεόν όλο το δίκιο είναι με το Ισραήλ για τους ουδέτερους.
Είδαμε εικόνες που είχαμε να δούμε από το ISIS στην Συρία...
Εύχομαι και ο τελευταίος "στρατιώτης" της Χαμάς να πάει να βρεί τον δημιουργό του σήμερα....

Καλό βράδυ.
Συμφωνοι


όπως και πριν κάνα 2μηνο είχε κάνει την ίδια δουλειά το ισραήλ.....απλά τις εικόνες δεν τις έδειξαν τα κανάλια....


Εγώ εύχομαι όλοι οι ανώμαλοι που σφάζουν αθώους και παιδιά και γυναίκες στο όνομα της θρησκείας ή του εδάφους να μας αδειάσουν την γωνιά μήπως και σε καμιά 50αριά χρόνια τα παιδιά μας δεν βλέπουν τέτοια πράγματα

:hi:
 

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Μηνύματα
659
Like
9.285
Πόντοι
1.046
Λογικά με τόσους ξένους υπηκόους νεκρούς το Ισραήλ είναι σαν να έχει πάρει έγκριση ήδη να εξαφανίσει ότι ισλαμικό κινείται.

Την κατάσταση που είδαμε με επίθεση σε άμαχο πληθυσμό και στρατόπεδα, είναι η ίδια που θα βιώσει η Ελλάδα σε ανύποπτο χρόνο σε κάποιο από τα νησιά μας.
Η Ελλάδα οφείλει να φτιάξει σύγχρονο στρατό και όχι αυτο το ρεζιλικι που έχουμε που ούτε καν αλεξίσφαιρα γιλέκα δεν έχουν οι μονάδες, αρχαία όπλα δεκαετίας 70 να μη γράψω ακόμα κοριούς έχουν τα παιδια που γυριζουν απο κάθε μονάδα, αντι να ειναι εκπαιδευμένος στρατός σε καταστάσεις 2020 ακόμα το μυαλο των καραβανάδων είναι στο αλτ τις ει και το συνθημα και το παρασυνθημα, αντι να τους εκπαιδεύουν στο τι θα πρέπει να κάνουν ακριβως σε περιπτωση επιθεσεων ομηριας .....
τι να γραψω, οι άλλοι ειναι 80.000.000 εμεις 8.000.000 ψαχνουν ζωτικό χώρο οσο τους κρατανε οι Αμερικανοι τους κρατανε, κλάσαμε πατατες με τον Τραμπ που αποχωρουσε απο παντου και κοντεψαν οι Τούρκοι να φτάσουν Ευβοια προκαλωντας σε ελληνικά ύδατα.
Οταν ο άλλος λέει θα έρθω νύχτα, εννοει ακριβως αυτο που εκανε η Χαμάς.
Φορτώνει σε ένα εμπορικό σε ένα φορτηγό πλοίο 500 κομμάντος αρράζει κανονικά τάχα να ξεφορτώσει σε οποιο λιμάνι θέλει και ένα βράδυ σε ένα λιμανι οποιουδήποτε νησιου που παίζει τραπ και αργυρο στα κλαμπακια ή ακομα καλύτερα χειμωνα αποφασίσει και το ξημερώνοντας πρωι στρατόπεδα και κατοικοι είναι αιχμαλωτοι και έχουν μεταφερθει απέναντι.
Έχει κανείς την άποψη ότι ο ελληνικός στρατός οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες είναι ανώτερες των Ισραηλινών και θα καταφέρει να αποτρέψει ένα τέτοιο σενάριο;

Άντε να κάνει μετά διαχείριση της κατάστασης ο κάθε Μητσοτάκης.
Κατάσταση Κύπρου με τους χιλιάδες αγνοούμενους κατεχόμενη περιοχή μπαι μπαι νησακι.... ή νησί.....

Αμφιβάλω αν υπάρχει σχέδιο για τέτοιο σενάριο. Που μόνο ακραίο δεν είναι.
Εντάξει, δε διαφωνώ στην ουσία, όμως μη μας πιάνουν υστερίες κιόλας. Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε Ελλάδα και Ισραήλ: η Ελλάδα δε βομβαρδίζει τους γείτονές της καθημερινά εδώ και 70 χρόνια, οπότε, δε μας μισούν τόσο.

Όσον αφορά το "θα έρθουμε νύχτα" που είπε ο Ερντογάν, του απάντησαν ήδη μέσα από την Τουρκία αντιπολιτευόμενοι και του είπαν πολύ ωραία "Με τα Rafale και τα F-35 που θα πάρει η Ελλάδα, άλλος είναι που θα έρθει νύχτα" και του το είπαν Τούρκοι, όχι κάποιος δικός μας.

Τέκος, μην υποτιμάς τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες: όταν ο Ερντογάν αμόλησε τους μετανάστες στον Έβρο, η Ελλάδα αντέδρασε ΑΜΕΣΩΣ, μέσα σε λίγες ώρες. Ήταν έτοιμοι. Ήξεραν...
 

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
6.157
Like
4.704
Πόντοι
1.756
Να και που πηγαν τα οπλα που εδινε η "σωστη πλευρα" στους Ουκρανους....


Λουστειτε τα τωρα.....
βεβαια αν τα ειχε δωσει η Ρωσια,θα ειχαν λυσσαξει στα καναλια.....
 
  • Like
Αντιδράσεις: 69fil

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.750
Like
7.732
Πόντοι
2.306
Εντάξει, δε διαφωνώ στην ουσία, όμως μη μας πιάνουν υστερίες κιόλας. Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε Ελλάδα και Ισραήλ: η Ελλάδα δε βομβαρδίζει τους γείτονές της καθημερινά εδώ και 70 χρόνια, οπότε, δε μας μισούν τόσο.

Όσον αφορά το "θα έρθουμε νύχτα" που είπε ο Ερντογάν, του απάντησαν ήδη μέσα από την Τουρκία αντιπολιτευόμενοι και του είπαν πολύ ωραία "Με τα Rafale και τα F-35 που θα πάρει η Ελλάδα, άλλος είναι που θα έρθει νύχτα" και του το είπαν Τούρκοι, όχι κάποιος δικός μας.

Τέκος, μην υποτιμάς τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες: όταν ο Ερντογάν αμόλησε τους μετανάστες στον Έβρο, η Ελλάδα αντέδρασε ΑΜΕΣΩΣ, μέσα σε λίγες ώρες. Ήταν έτοιμοι. Ήξεραν...
δεν υπάρχει μισω λιγο πολυ μισώ ετσι κι ετσι.
υπάρχει ένα πραγμα στην ζωή. ζωτικός χώρος.
εμεις ψοφάμε γερνάμε οι άλλοι γεννάνε γεννάνε γεννάνε, θέλουν νησια θαλλάσιο πέρασμα πετρελαια αερια θέλουν χώρο.
δεν μπορουμε να υπερασπιστούν τα 3 γερόντια οι έφεδροι επειδή έχουν ένα g3 στο μπαούλο ολόκληρα νησιά.

οταν λέει ο άλλος θα έρθω νύχτα, σου λέω θα έρθω νύχτα θα κανει επιθεσεις κορεσμού με χιλιάδες αληθινα και ψευτικα drones σε 3-4 άλλα σημιεια θα κανει αποβαση εκει που θέλει, θα σε αιφνιδιασει.
φαινεται σαν ψέμα τα ίδια σκεφτόταν και οι Κύπριοι κάποτε και οι Ισραηλινοί τώρα σιγά μη τολμήσουν.
τι θα τους εμποδισει; ο ΟΗΕ; οι Αμερικάνοι, η αποτρεπτική ισχύς του ελληνικού στρατού; η διπλωματια του κάθε Μητσοτάκη; η ΕΥΠ; που δεν μπορουν να αξιολογήσουν μια πυρκαγια αν μπορει να καψει ένα στρατοπεδο; ή θα στελνουν 112 μείνετε στα σπιτια σας σε καθε Καστελοριζο Χιο Ρόδο λόγω έντονων τουρκικών φαινομένων;
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.387
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Λογικά με τόσους ξένους υπηκόους νεκρούς το Ισραήλ είναι σαν να έχει πάρει έγκριση ήδη να εξαφανίσει ότι ισλαμικό κινείται.

Την κατάσταση που είδαμε με επίθεση σε άμαχο πληθυσμό και στρατόπεδα, είναι η ίδια που θα βιώσει η Ελλάδα σε ανύποπτο χρόνο σε κάποιο από τα νησιά μας.
Η Ελλάδα οφείλει να φτιάξει σύγχρονο στρατό και όχι αυτο το ρεζιλικι που έχουμε που ούτε καν αλεξίσφαιρα γιλέκα δεν έχουν οι μονάδες, αρχαία όπλα δεκαετίας 70 να μη γράψω ακόμα κοριούς έχουν τα παιδια που γυριζουν απο κάθε μονάδα, αντι να ειναι εκπαιδευμένος στρατός σε καταστάσεις 2020 ακόμα το μυαλο των καραβανάδων είναι στο αλτ τις ει και το συνθημα και το παρασυνθημα, αντι να τους εκπαιδεύουν στο τι θα πρέπει να κάνουν ακριβως σε περιπτωση επιθεσεων ομηριας .....
τι να γραψω, οι άλλοι ειναι 80.000.000 εμεις 8.000.000 ψαχνουν ζωτικό χώρο οσο τους κρατανε οι Αμερικανοι τους κρατανε, κλάσαμε πατατες με τον Τραμπ που αποχωρουσε απο παντου και κοντεψαν οι Τούρκοι να φτάσουν Ευβοια προκαλωντας σε ελληνικά ύδατα.
Οταν ο άλλος λέει θα έρθω νύχτα, εννοει ακριβως αυτο που εκανε η Χαμάς.
Φορτώνει σε ένα εμπορικό σε ένα φορτηγό πλοίο 500 κομμάντος αρράζει κανονικά τάχα να ξεφορτώσει σε οποιο λιμάνι θέλει και ένα βράδυ σε ένα λιμανι οποιουδήποτε νησιου που παίζει τραπ και αργυρο στα κλαμπακια ή ακομα καλύτερα χειμωνα αποφασίσει και ξημερώνοντας πρωι στρατόπεδα και κατοικοι είναι αιχμαλωτοι και έχουν μεταφερθει απέναντι.
Έχει κανείς την άποψη ότι ο ελληνικός στρατός οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες είναι ανώτερες των Ισραηλινών και θα καταφέρει να αποτρέψει ένα τέτοιο σενάριο;

Άντε να κάνει μετά διαχείριση της κατάστασης ο κάθε Μητσοτάκης.
Κατάσταση Κύπρου με τους χιλιάδες αγνοούμενους κατεχόμενη περιοχή μπαι μπαι νησακι.... ή νησί.....

Αμφιβάλω αν υπάρχει σχέδιο για τέτοιο σενάριο. Που μόνο ακραίο δεν είναι.

Η Ελλαδα ειναι Ευρωπη. Επιθεση στην Ελλαδα σημαινει επιθεση στην Ευρωπη

Ειναι σα να επιτιθεται καποιος στο Τεξας ΤΩΝ ΗΠΑ
 

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
13.777
Like
17.936
Πόντοι
3.656
Η Ελλαδα ειναι Ευρωπη. Επιθεση στην Ελλαδα σημαινει επιθεση στην Ευρωπη

Ειναι σα να επιτιθεται καποιος στο Τεξας ΤΩΝ ΗΠΑ


Μαλακίες.
Στα αρχίδια τους.
Μην ξεχνάς την ιστορία.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom