Αν διάβαζες λίγο ιστορία δε θα έγραφες μαλακίες για τους Εβραίους. Οι τύποι έχουν περάσει ΠΟΛΛΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Αδιανόητα πολλά για ένα έθνος. Από τότε που άρχισε να εδραιώνεται ο Χριστιανισμός άρχισαν οι διώξεις με το σκεπτικό ότι αυτοί σταύρωσαν το Χριστό. Άρχισαν να διασπείρονται σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο και πάντα ήταν οι πρώτοι που υπέφεραν. Στην περίοδο της Μαύρης Πανώλης διώχθηκαν διότι ήταν οι μόνοι καθαροί καθώς έκαναν τακτικά μπάνιο μιας που υπαγορευόταν από τις Γραφές. Οι χριστιανοί ήταν μέσα στην βρώμα και θεώρησαν σωστό να τους φορτώσουν την πανώλη. Μετά οι Ισπανοί Βασιλιάδες που δε θυμάμαι τώρα τα ονόματα τους άρχισαν να τους εκδιώχνουν με πρόφαση την Ιερά Εξέταση. Τότε ο Σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους καλωσόρισε στην Θεσσαλονίκη κυρίως όπου και γνώρισαν μια κάποια ασφάλεια. Ύστερα ήρθε ο Χίτλερ και τα ισοπέδωσε όλα.
Σαν θρησκεία έχουν αυτό το καλό. Ότι είναι ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Όπου και να πάει ένας Εβραίος ΑΜΕΣΩΣ θα δικτυωθεί και θα βοηθηθεί. Βέβαια αυτή η δικτύωση τους έχει φέρει πολλάκις σε προβλήματα όχι άδικα καθώς πολλές φορές έλεγχαν το χρήμα. Και εδώ ερχόμαστε στη Γενοκτονία. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ. Όταν εμείς κάναμε εμφύλιο και ψάχναμε βοήθεια από το Στάλιν και τον Τσώρτσιλ αυτοί έψαχναν σε όλο τον κόσμο για επιζώντες Ναζί. Όταν μας ξεβράκωσαν οι Τούρκοι το 1974 στην Κύπρο αυτοί γαμούσαν ότι μιλούσε αραβικά στην πειροχή τους. Μέσα σε ελάχιστες ώρες ΑΠΑΝΤΕΣ είχαν κληθεί και επανδρώσει τις μονάδες τους.
Γιατί είναι λαός με ΑΡΧΙΔΙΑ.
Εμείς δεν έχουμε περάσει ούτε το 1% αυτών των ανθρώπων και πάλι είμαστε ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. Είχαμε 400 χρόνια "σκλαβιάς" με δικιά μας γλώσσα και θρησκεία; Με εκκλησίες και σχολεία; Που δεν έχουμε φύγει σαν έθνος ούτε μισό μέτρο από την Αρχαιότητα; Εκεί που ήταν η Αρχαία Ελλάδα είναι και η σύγχρονη.
Διαβάστε λίγο τα νήματα του εξωτερικού. Η πρώτη συμβουλή είναι "ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ". Για πείτε το αυτό σε ένα Εβραίο. Θα γελάει 20 χρόνια.
Αγαπητέ φίλε ποιος σου είπε ότι με νοιάζει τι έχουν περάσει οι άλλοι λαοί η οι θρησκείες τους; Εγώ απάντησα σε ότι με ρώτησε κι άλλος φίλος. Για μένα το περί ολοκαυτώματος ως αποκλειστικότητα μόνο για τους Εβραίους, το θεωρώ άδικο όπως κι όλοι. Απλά πριν έτρωγα
και έγραψα γενοκτονία. Ας πούμε στην γενοκτονία των Αρμενιων δεν ισχύει το ολοκαύτωμα ως λέξη. Το ανέλυσε
ο Καπερναρος μέσα στην βουλή. Ας πάνε να τσακωθούν με τις αναφορές Λοχτερ οι Εβραίοι. Δεν τα γράφω εγώ αυτά. Γραμμένα εινσι. Για μένα όλο αυτό όπως κι ότι μας θεωρούν υποβαθμισμένους μέσω Ταλμούδ, μου φτάνει.
Αν θέλω να βρω κάτι, θα βρω. Επίσης γιατί πρέπει να είμαστε όλοι αγαπημένοι στον πλανήτη; μπορουμε να γράφουμε
ο ένας τον άλλον στην ψωλή του. Μάλιστα δεν οφείλω να με νοιάζει που σκοτώνονται εκεί κάτω. Δεν ζω εκεί και δηλώνω στ αρχίδια μου αφου εγώ δεν καθάρισα κανεναν.
Και βέβαια αν γίνει κάνα Μπαμ εδώ στην ψωλή μου αν στείλουν βοήθεια. Δεν ζήτησα σεντόνια και ρύζι.
Έχω άλλο αξιακο σύστημα. Το πώς θα περνάω εγώ καλά κι όσοι με νοιάζουν. Οι άλλοι ας κόψουν το σβέρκο τους. Νομίζω είμαι σαφής και ξεκάθαρος.