sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.032
- Πόντοι
- 22.266
41% ?ηρθε η ωρα να τελειωνουμε με τους μουλαδες και να ερθει οπως παλια αερας δημοκρατιας
41% ?ηρθε η ωρα να τελειωνουμε με τους μουλαδες και να ερθει οπως παλια αερας δημοκρατιας
Τυπε γουστάρεις Εβραίες μυταρουδες ή τριχωτές αραβισσες;Eυχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο Ισραήλ και στη διαχρονική του αντίσταση απέναντι στους τριτοκοσμικούς κατσικογάμηδες
Με το πιστόλι στον κρόταφο θα διάλεγα Εβραία με μύτη μπουγατσομάχαιρο και καλή προίκαΤυπε γουστάρεις Εβραίες μυταρουδες ή τριχωτές αραβισσες;
Αν δεν έιχαν μπερδευτεί αιώνες τώρα οι Εβραίοι με τις σλαβες ,δεν θα ξεχώριζες αραβισσες με Εβραίες .....ίδια ασχήμια βεβαια ο ελληνικός λαός του 41% φαντάζεται Εβραίες τύπου Πόρτμαν κ γκαμποτΜε το πιστόλι στον κρόταφο θα διάλεγα Εβραία με μύτη μπουγατσομάχαιρο και καλή προίκα
Εννοείται ότι η δυτικοποιημενη αραβισσα είμαι πιο cool από την ντεμεκ δυτικοποιημενη ωβραια....Καλύτερα αραβομουνες καταπιεσμένες που έρχονται στην Ευρώπη και θέλουν να ξεσκιστούν από ανώτερη λευκή πουτσα
Οι Εβραίες θέλουν να σε βάλουν να ξοδεύεις και μετά τίποτα. Καργιολακια
Καλύτερα αραβομουνες καταπιεσμένες που έρχονται στην Ευρώπη και θέλουν να ξεσκιστούν από ανώτερη λευκή πουτσα
Οι Εβραίες θέλουν να σε βάλουν να ξοδεύεις και μετά τίποτα. Καργιολακια
Εννοείται ότι οι δυτικές αραβισσες είναι σεβνταλουδες κ τεφαρικια .Τύπε, εσύ αντέχεις σε υψηλά στροφιλίκια μαθημένος με Ιταλίδες
Έχει παντρευτεί συγγενικό μου πρόσωπο Σικελό, έχω πάει και Νότο και Βορρά και πραγματικά δεν παλεύονται οι τύπισσες..
Ακόμη και Πράγα τις προάλλες άρχισα μέσα στο τρένο μια μαλακισμένη Ιταλίδα μπακ πάκερ στα μπινελίκια γαμώ την αγένειά τους γαμώ..
Στο σημείο αυτό πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω γαμήσει και συνεχίζω να γαμάω μια αράβισσα που είναι σχετικά νεοφερμένη στην Ευρώπη,λευκή με ανοιχτά μάτια,δυτικό ντύσιμο και από τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει
Μόνο ο Aρχηγός μπορεί να τις ξεχωρίσει!Αν δεν έιχαν μπερδευτεί αιώνες τώρα οι Εβραίοι με τις σλαβες ,δεν θα ξεχώριζες αραβισσες με Εβραίες .....ίδια ασχήμια βεβαια ο ελληνικός λαός του 41% φαντάζεται Εβραίες τύπου Πόρτμαν κ γκαμποτ
Αρκεί να μην πλακώσουν οι πιγκουινισες ...Η ιστορία έχει μία σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη ως την λευτεριά.
Μπάσταρδια κ οι δύο .....οι μεν σκατορατσα ( ωβραιοι)Κούρασαν..
Η ιστορία έχει μία σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη ως την λευτεριά.
Αν ακούσεις τα επιχειρήματα που έχουν είναι σαν παιδάκια σε παιδότοπο. ΈλεοςΜπάσταρδια κ οι δύο .....οι μεν σκατορατσα ( ωβραιοι)
Κ Οι δεν σκατοπιστευω τους ( λόγω θρησκείας )
Εσύ ορφανό του Φράνκο είσαι ρε μάγκα?Τύπε, εμείς βλέπουμε απλά ποια πλευρά υποστηρίζουν οι απάτριδες, πούστηδοι,άπλυτοι, λαθρολάγνοι,φεμινίστριες,κομμούνια,ΝΑΥΑΓΙΑ,lgtbq και απλά υποστηρίζουμε την αντίθετη πλευρά.
Έτσι είμαστε πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας
Εσύ ορφανό του Φράνκο είσαι ρε μάγκα?