Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 584
- Πόντοι
- 81
Ρε μάγκα, να σε ρωτήσω κάτι? Πιστεύεις σε εννοιες όπως έθνη, πατρίδα και θρησκεία? Πόσο χρονών είσαι?
Τύπε, είναι μάταιος ένας τέτοιος διάλογος.Ρε μάγκα, να σε ρωτήσω κάτι? Πιστεύεις σε εννοιες όπως έθνη, πατρίδα και θρησκεία? Πόσο χρονών είσαι?
Εγώ μεγαλώσει στην Πολίχνη με Έλληνες, Πόντιους, Αλβανούς, Πολωνούς, Γεωργιανούς, Ρώσο Πόντιους κτλ και κατάλαβα ότι έχω πιο πολλά κοινά με αυτούς πάρα με έναν επιχειρηματία από το Πανόραμα. Δεν έχεις αντιληφθεί ακόμα ότι το 2024 το να υπάρχουν μαύροι που φορούν την φανέλα της εθνικής στο μπάσκετ είναι μία εικόνα που μάλλον είναι σύνηθες φαινόμενο στην Δυτική Ευρώπη?Τύπε, είναι μάταιος ένας τέτοιος διάλογος.
Στην Ελλάδα της αριστερίλας και της παπαρολογίας μεγαλώσαμε,τα φάγαμε αυτά στη μάπα από το σχολείο, την τηλεόραση μέχρι και το Πανεπιστήμιο, δύσκολο κάποιος να ξεφύγει από αυτή τη λαίλαπα.
Έχω κατανόηση, ήμουν και εγώ παθών.
Καλή φώτιση σου εύχομαι, ποτέ δεν είναι αργά.
Τους εθνικιστές τους είδαμε το 40 ως το 45. Συνεργάτες των ναζί ήταν. Ο ίδιος ο Μεταξάς είχε φιλοξενήσει τον Γιόζεφ Γκεμπελς στη βίλα του.το πρόβλημα του να βάζει ο καθένας την πατρίδα, το έθνος και την θρησκεία πάνω από όλα....
είναι ότι πατρίδα, έθνος και θρησκεία δεν έχει μόνο αυτός έχουν και οι άλλοι (γείτονες)
και αισθάνονται ακριβώς την ίδια ''αδικία'' και έπαρση με εμάς....οπότε τελικά ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος....
με την μικρή (αλλά μεγάλη) διαφορά ότι οι γείτονες είναι σκληραγωγημένοι και μαθημένοι στις στερήσεις.....ενώ εμείς οι οπλαρχηγοί του καναπέ βάζουμε βύσμα για να πάμε από τον Έβρο στην αθήνα....
οι γείτονες βάζουν βύσμα για να πάνε από τα σύνορα με χώρες που έχουν πραγματικό πόλεμο....στον έβρο για να κάνουν μια θητεία ήρεμη......
γιαυτό ίσως θα πρέπει να μετριάσουμε λίγο την εθνικογαμηστική έπαρση γιατί κάτι μου λέει ότι αν ποτέ έρθει το χαρτί της επιστράτευσης οι πρώτοι που θα κάνουν τσισάκια θα είναι οι ''πατριώτες" του youtube.....
ΠελασγικήΙλλυρική
δεν το βλέπω από την πλευρά της ιστορίας ούτε και προσπαθώ να βάλω ταμπέλες....όλοι οι πολεμόχαροι τα ίδια σκατά ήταν....είτε εθνικιστές είτε κουμουνιστές....οι έχοντες την ιδεολογία έστελναν τους μη έχοντες (τίποτα) να σκοτωθούν μεταξύ τους.Τους εθνικιστές τους είδαμε το 40 ως το 45. Συνεργάτες των ναζί ήταν. Ο ίδιος ο Μεταξάς είχε φιλοξενήσει τον Γιόζεφ Γκεμπελς στη βίλα του.
λιτά περιεκτικά και απέριτταΤύπε, εμείς βλέπουμε απλά ποια πλευρά υποστηρίζουν οι απάτριδες, πούστηδοι,άπλυτοι, λαθρολάγνοι,φεμινίστριες,κομμούνια,ΝΑΥΑΓΙΑ,lgtbq και απλά υποστηρίζουμε την αντίθετη πλευρά.
Έτσι είμαστε πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας
Δοκίμασες να τις μιλήσεις στα αγγλικά ή αλβανικά;Ενώ οι ελλεινιδες κουκλάρες..χαχα..ρε οι Ισραηλινές είναι γυναικάρες οι πιο πολλές..ειδικά οι μικρές..οι ελλεινιδες έχουν τρελο κόμπλεξ μπροστά τους..το ειδα στο Μοναστηράκι προχτές εικόνα με έβραιες τουρίστριες και κομπλεξικες σκατοελλεινιδες που τις κοιτούσανε με μισό μάτι...
Σωστός ο Αλβανιάρης...Είσαι ρατσιστής με τους Αλβανούς με τουε Εβραίους..και με τις ξένες φυσικά..μόνο για τις σκατοελλεινιδες λες καλά λόγια..όποτε με ρατσιστες δε μιλάω..
Έχω δικαιολογίαΕίσαι ρατσιστής με τους Αλβανούς με τουε Εβραίους..και με τις ξένες φυσικά..μόνο για τις σκατοελλεινιδες λες καλά λόγια..όποτε με ρατσιστες δε μιλάω..
Δεν μπορείς να του μιλήσεις γιατί σου αρέσουν τα εγχειρισμένα αγοράκια.Είσαι ρατσιστής με τους Αλβανούς με τουε Εβραίους..και με τις ξένες φυσικά..μόνο για τις σκατοελλεινιδες λες καλά λόγια..όποτε με ρατσιστες δε μιλάω..
γουσταρει μαύρα αγοράκια με τρίτο πόδι ;Δεν μπορείς να του μιλήσεις γιατί σου αρέσουν τα εγχειρισμένα αγοράκια.
Άσε τις υπόλοιπες σάλτσες στην ησυχία τους.
Δροσερέ
μπερδεύεις τις μάνες με τη δική σου ,
δεν είναι όλες μπείτε βγείτε κόσμε άκα κρεμπιέ με αποτέλεσμα ένα μιερό γυφτοαλβανάκι σαν εσένα
Αλβανέζε για ποιό λόγο μισείς την Ελλάδα που σου έδωσε φαγητό νερό και ανέσεις που στην χώρα σου ΔΕΝ είχες ?
και το παίζεις αριστε-ρούλης ενώ είσαι κουράδι π-ουτσεκάς ?
λέγε ρε πίθηκε του Ελμπασάν ? τι σου έκανε ο Μπελέρης ,ο Κούλης
και ο Σαμαράς που σας έφερε νεάντερνταλ και κάπως γίνατε άνθρωποι μετά τα χιλιάδες εγκλήματα που διαπράξατε στην Ελλάδα ?
αλβανάκο που είσαι αριστε-ρούλης εδώ και π-ουτσεκάς στην αλμπανία,XAXA... Ούτε μια ρατσιστική επίθεση της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις ρε χαλβά.
Μόλις σε στριμώξουν λίγο, καταρρέεις και αρχίζεις τις ιδεοληπτικές ασυναρτησίες!
Αφού δεν το εχεις, τι το κουράζεις...
You cant get under someone's skin when you have the mental capacity of a 12 year-old.