BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.852
- Πόντοι
- 3.556
Εγώ δεν είπα ότι δεν είναι αποτελεσματικοί ή ότι αυτό που κάνουν δεν τους συμφέρει (ως προς αυτό το θέμα...γιατί το κακό που κάνουν στην εικόνα τους είναι χωρίς γυρισμό...)
όλοι όσοι έσφαζαν στην ιστορία θεωρούσαν ότι έκαναν το καλύτερο για τον εαυτό τους...και ο χίτλερ το καλύτερο θεωρούσε ότι κάνει είμαι σίγουρος.
Εγώ που δεν είμαι ούτε ισραηλίτης ούτε παλαιστήνιος και ότι και να γίνει εκεί εγώ το βράδυ θα κοιμηθώ με το κλιματιστικό στο -40.....έχω την πολυτέλεια να τα βλέπω αντικειμενικά.
Ε αντικειμενικά μιλώντας για εμένα και οι ισραηλινοί είναι εγκληματίες πολέμου και έχουν μέσα στις τάξεις τους μια χαρά εθνικοφασίστες.
Μπορεί να μην υπάρχει άλλη λύση αλλά παραμένει έγκλημα πολέμου. Παρεμπιπτόντως και οι αμερικάνοι μετά τους διδύμους πύργους δεν υπάρχει άλλη λύση έλεγαν...
Εάν δεν είχαν εξαπολύσει οι Αραβοπαλαιστίνιοι της Χαμάς αυτήν την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση τον περασμένο Οκτώβριο δεν θα είχε προκύψει όλη αυτή η σύγκρουση.
Στο παράδειγμα σου, αν μπει κάποιος στο χώρο σου εκεί που είσαι αραχτός με τον κλιματισμό σου, και τον κάνεις καινούριο, επειδή δε βλέπεις άλλη λύση για να ξεκουμπιστεί, θα έχεις το δίκιο με το μέρος σου. :-)