Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.905
- Πόντοι
- 9.931
Οταν σκοτώνεις, γέρους, παιδιά και σκυλιά εισαι πιο σκουπίδι απο σκουπίδι... Μακαρι οικόπεδο ολοι η Λωριδα της Γαζας.οι πιό light από τις εκατοντάδες φωτό.......
Οταν σκοτώνεις, γέρους, παιδιά και σκυλιά εισαι πιο σκουπίδι απο σκουπίδι... Μακαρι οικόπεδο ολοι η Λωριδα της Γαζας.οι πιό light από τις εκατοντάδες φωτό.......
Δεν μπορω να καταλάβω πως με τόσο δυνατό Εβραϊκό λόμπι στην Αμερική έχασαν το παιχνίδι της προπαγάνδας, απο αναρχοαπλυτους αριστερούς.Και μετα απο αυτο το μακελειο, οι παλαιστινιοι στη Γαζα πανηγυριζαν
Τρεξτε βλαμμενοι να κανετε καταληψεις στα αμερικανικα πανεπιστημια με παλαιστινιακες μαντηλες.
Δεν μπορω να καταλάβω πως με τόσο δυνατό Εβραϊκό λόμπι στην Αμερική έχασαν το παιχνίδι της προπαγάνδας, απο αναρχοαπλυτους αριστερούς.
ακριβώς αυτόΟ απλός κόσμος δεν έχει συμφέρον από τους πολέμους, αλλά εκείνοι που κινούν τα νήματα, έχουν.
ακριβώς αυτό
αυτό ισχύει για όλους και για τους δυτικούς και για τους άλλους.
αλλά έχουν καταφέρει τον μέσο άνθρωπο να νομίζει ότι πεθαίνει για τα κετκημένα του
ενώ στην πραγματικότητα πεθαίνει για τις δουλειές τους...και η μαλακία είναι ότι αν δεν υπήρχαν αυτοί.....δεν θα χρειαζόταν να πεθάνει κανένας.
φίλε μου όταν ο φερόμενος ως αδικημένος δολοφονεί όπως σωστά το λες γέρους παιδιά σκυλιά και μωρά (φωτό υπάρχουν αλλά μην τις δείτε...) ,Οταν σκοτώνεις, γέρους, παιδιά και σκυλιά εισαι πιο σκουπίδι απο σκουπίδι... Μακαρι οικόπεδο ολοι η Λωριδα της Γαζας.
Ναι αμέ...ισχύει εν μέρηΣοβαρά τώρα; Ζούμε σε μια περίοδο ευημερίας εδώ και δεκαετίες για να μην πω παραπάνω και θέλετε να έρθουν τα ούγκανα που νομίζουν ότι οι "άπιστοι" πρέπει να πεθαίνουν ενώ οι γυναίκες είναι απλές μηχανές αναπαραγωγής; Στη Δύση ο άνθρωπος ΌΝΤΩΣ έχει πεθάνει για τα κεκτημένα του. Πέθαναν στη Γαλλική Επανάσταση, το '21. Πέθανε κόσμος σε απεργίες για να καθιερωθούν εργατικά δικαιώματα και λες γράφεις ότι όλα αυτά είναι δήθεν;
Οι πλούσιοι πάντα υπήρχαν και έκαναν παιχνίδια. Είτε αυτό ήταν η Αργοναυτική Εκστρατεία, είτε ο Τρωϊκός Πόλεμος, είτε τώρα με τα πετρέλαια. Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
Τα κεκτημένα στη Δύση είναι ο πολιτισμός της και ΠΡΕΠΕΙ να διατηρηθεί. Αλλού δεν υπάρχει αυτή η ελευθερία. Το έγραψα και πριν. Οι γυναίκες ΔΕΝ είναι άνθρωποι στους άλλους. Αυτό εδώ δεν το είχαμε ποτέ. Στον Δυτικό πολιτισμό από αρχαιοτάτων χρόνων η γυναίκα ήταν άνθρωπος. Είχαμε Αυτοκράτειρες, Βασίλισσες, συγγραφείς και επιστήμονες.
Ναι αμέ...ισχύει εν μέρη
ξέχασες όμως να πεις ότι ο λόγος που έχεις πολιτισμό και Δημοκρατία και ελευθερία ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑ
και έχεις επάρκεια (ενεργειακή και επισιτιστική) επειδή κάποιοι άλλοι συμπεριλαμβανομένων των πρωτόγονων (γιατί αυτό είναι) που περιγράφεις....δεν έχουν.
Οπότε πολιτισμό και ελευθερία και δημοκρατία αναγνωρίζεις μόνο μέσα στην δική σου την πλευρά...για αυτούς εκεί τους ''άλλους'' δέχεσαι βομβαρδισμούς, πραξικοπήματα και γκουαντανάμο. Το ότι κάποιοι δικοί μας (πολιτισμένοι) με κάποιους άλλους (εμίριδες και θρεσκευτικούς ηγέτες) κρατάνε τον απλό άνθρωπο αμόρφωτο φτωχό και φανατισμένο....επειδή έτσι θα είναι έτοιμος να πεθάνει για τα συμφέροντα τους......σε αφήνει αδιάφορο.
Αφού σε αφήνει αδιάφορο τότε μη φωνάζεις για τίποτα στην Ελλάδα....ελεύθερη χώρα είμαστε...πολιτισμένη και δυτική......ελεύθερα και πολιτισμένα παίρνεις 800 ευρώ βασικό μισθό και τα έξοδα σου είναι 1100.
Γιατί δεν κάνουν επανάσταση; Τι τους εμποδίζει; Άσε μας ρε φίλε βραδιάτικα που θα μας τους βγάλεις και κατατρεγμένους με iPhone και Adidas.
Οι δικοί μας εδώ και αυτοί πρωτόγονοι; 2ης και 3ης γενιάς και πάλι αλλαχουακμπάρηδες;
Σκατά είναι. Κυριολεκτικά σκατά. Όποιος θέλει προχωράει. Σήμερα ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία παγκοσμίως. Και αν κάποιος δεν μπορεί στον τόπο του πάει αλλού να γίνει άνθρωπος. Σου θυμίζω τους Αλβανούς και τους λοιπούς του Ανατολικού Μπλοκ που ήρθαν εδώ και σήμερα δεν τους ξεχωρίζεις. Αυτοί γιατί έγιναν άνθρωποι; Διότι ήταν και πριν άνθρωποι έστω και καταπιεσμένοι από τον κομμουνισμό.
Αυτοί που τους υποστηρίζεις ότι είναι κατατρεγμένοι γιατί δεν έχουν ενσωματωθεί; Γιατί δεν πας στις χώρες τους και να βρίσεις τον Αλλάχ; Ή να βάλεις την κόρη σου αν έχεις με μπικίνι σε μία πλατεία. Να μας πεις τι θα γίνει.
Πόσους σύγχρονους επιστήμονες και διαννοούμενους ξέρεις από αυτόν τον πολιτισμό; Πες μου έναν σύγχρονο που ζει εκεί και κάνει πνευματικό κάματο.
Φιλε εισαι ονειροπολος.Γιατί δεν κάνουν επανάσταση; Τι τους εμποδίζει; Άσε μας ρε φίλε βραδιάτικα που θα μας τους βγάλεις και κατατρεγμένους με iPhone και Adidas.
Οι δικοί μας εδώ και αυτοί πρωτόγονοι; 2ης και 3ης γενιάς και πάλι αλλαχουακμπάρηδες;
Σκατά είναι. Κυριολεκτικά σκατά. Όποιος θέλει προχωράει. Σήμερα ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία παγκοσμίως. Και αν κάποιος δεν μπορεί στον τόπο του πάει αλλού να γίνει άνθρωπος. Σου θυμίζω τους Αλβανούς και τους λοιπούς του Ανατολικού Μπλοκ που ήρθαν εδώ και σήμερα δεν τους ξεχωρίζεις. Αυτοί γιατί έγιναν άνθρωποι; Διότι ήταν και πριν άνθρωποι έστω και καταπιεσμένοι από τον κομμουνισμό.
Αυτοί που τους υποστηρίζεις ότι είναι κατατρεγμένοι γιατί δεν έχουν ενσωματωθεί; Γιατί δεν πας στις χώρες τους και να βρίσεις τον Αλλάχ; Ή να βάλεις την κόρη σου αν έχεις με μπικίνι σε μία πλατεία. Να μας πεις τι θα γίνει.
Πόσους σύγχρονους επιστήμονες και διαννοούμενους ξέρεις από αυτόν τον πολιτισμό; Πες μου έναν σύγχρονο που ζει εκεί και κάνει πνευματικό κάματο.
Λαθος κάνεις. Γιατι το πιστευεις αυτο?είμαι 99% σίγουρος ότι δεν πανηγύριζαν ούτε παιδάκια ούτε γιαγιάδες.
Δειχνουμε τα αισχη τρομοκρατων.αλλά είναι εύκολο να γενικεύουμε δείχνοντας τα αίσχη μόνο της μιας πλευράς.
Να βαλουμε, και να καταγγειλλουμε την Χαμας ως υπευθυνη.να βάλουμε και καμιά φώτο από νοσοκομεία στη γάζα με παιδάκια 5 χρονών διαμελισμένα, με εγκαύματα να μη φαίνεται δέρμα ή πεταμένα στο σωρό κατά χιλιάδες λες και είναι σκουπίδια?
αυτοι ειναι ζωα..θελουν να επιβαλουν μεσαιωνα οπου πανε.Θυμαμαι ημουν στο Σαρλμ Ελ Σεικ στην Ερυθρα τον Απριλιο υου 2008 , και ετρωγηα κατι ,στη παραλια με τα κοραλια .εεκει λοιπον σερβιρε εανς κοκι ομαλης αΙΓΥΠΤΙΟς, ΓΕΝΙΚΑ ΑΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟς, ΠΟΥ ΕΙΧε ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ αΓΓΛΟς ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗς ΓΛΩΣΑς ΠΑΙζΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩς ΟΝΤΩς ΗΤΑΝ αΓΓΛΟς.[Πραγματι ειχε σπουδασει Αγγλια ,ξενοδοχειακες επιχειρησεις.Μου λεει λοιπον ,θελεις με 80 ευρω μια Ρωσιδα για μια ωρα? να πω εδω πως πολυ φθηνα μου φανηκε ,βασικα ηταν γεματο Ρωσους, αφου τοτε εμαθα πως γιορταζουν το Πασχα μαζι με εμας.Οχι του λεω δεν θελω πουτανες,τοτε μου λεει μα ολες οι Δυτικες πουτανες ειναι .Τι ειναι αυτα ου λες του απαντω και γιατι το λες ?? μα δεν βεπεις πως ντυνονται ? ε καλα κανουν και της βιαζουν αφου το θελουν .Αυτα ειπε ο πολιτισμενος που παρεπιπτοντως ηταν προαγωγος.Για τους αμορφωτους σκατογυφτους που βλεπουμε ,ουτε απο αποσταση 50 μετρων ,και δεν θα επρεπε να μπαινουν καν στην Ευρωπη να πανε στις κολοχωρες τους να ζουν στο μεσαιωνα τους.Φαντασου να του ελεγα πως δεν υπαρχει θεος η αλαχ η μωαμεθ και αυτα ειναι φαντασιες των ανθρωπων ,με βλέπω σφαγμενο κανα βραδυ στον υπνο μου.Και ζητω συγνωμην απο τα ζωα που τους αποκαλεσα ετσι ,αρχιζονταςΣοβαρά τώρα; Ζούμε σε μια περίοδο ευημερίας εδώ και δεκαετίες για να μην πω παραπάνω και θέλετε να έρθουν τα ούγκανα που νομίζουν ότι οι "άπιστοι" πρέπει να πεθαίνουν ενώ οι γυναίκες είναι απλές μηχανές αναπαραγωγής; Στη Δύση ο άνθρωπος ΌΝΤΩΣ έχει πεθάνει για τα κεκτημένα του. Πέθαναν στη Γαλλική Επανάσταση, το '21. Πέθανε κόσμος σε απεργίες για να καθιερωθούν εργατικά δικαιώματα και λες γράφεις ότι όλα αυτά είναι δήθεν;
Οι πλούσιοι πάντα υπήρχαν και έκαναν παιχνίδια. Είτε αυτό ήταν η Αργοναυτική Εκστρατεία, είτε ο Τρωϊκός Πόλεμος, είτε τώρα με τα πετρέλαια. Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
Τα κεκτημένα στη Δύση είναι ο πολιτισμός της και ΠΡΕΠΕΙ να διατηρηθεί. Αλλού δεν υπάρχει αυτή η ελευθερία. Το έγραψα και πριν. Οι γυναίκες ΔΕΝ είναι άνθρωποι στους άλλους. Αυτό εδώ δεν το είχαμε ποτέ. Στον Δυτικό πολιτισμό από αρχαιοτάτων χρόνων η γυναίκα ήταν άνθρωπος. Είχαμε Αυτοκράτειρες, Βασίλισσες, συγγραφείς και επιστήμονες.
αυτοι ειναι ζωα..θελουν να επιβαλουν μεσαιωνα οπου πανε.Θυμαμαι ημουν στο Σαρλμ Ελ Σεικ στην Ερυθρα τον Απριλιο υου 2008 , και ετρωγηα κατι ,στη παραλια με τα κοραλια .εεκει λοιπον σερβιρε εανς κοκι ομαλης αΙΓΥΠΤΙΟς, ΓΕΝΙΚΑ ΑΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟς, ΠΟΥ ΕΙΧε ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ αΓΓΛΟς ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗς ΓΛΩΣΑς ΠΑΙζΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩς ΟΝΤΩς ΗΤΑΝ αΓΓΛΟς.[Πραγματι ειχε σπουδασει Αγγλια ,ξενοδοχειακες επιχειρησεις.Μου λεει λοιπον ,θελεις με 80 ευρω μια Ρωσιδα για μια ωρα? να πω εδω πως πολυ φθηνα μου φανηκε ,βασικα ηταν γεματο Ρωσους, αφου τοτε εμαθα πως γιορταζουν το Πασχα μαζι με εμας.Οχι του λεω δεν θελω πουτανες,τοτε μου λεει μα ολες οι Δυτικες πουτανες ειναι .Τι ειναι αυτα ου λες του απαντω και γιατι το λες ?? μα δεν βεπεις πως ντυνονται ? ε καλα κανουν και της βιαζουν αφου το θελουν .Αυτα ειπε ο πολιτισμενος που παρεπιπτοντως ηταν προαγωγος.Για τους αμορφωτους σκατογυφτους που βλεπουμε ,ουτε απο αποσταση 50 μετρων ,και δεν θα επρεπε να μπαινουν καν στην Ευρωπη να πανε στις κολοχωρες τους να ζουν στο μεσαιωνα τους.Φαντασου να του ελεγα πως δεν υπαρχει θεος η αλαχ η μωαμεθ και αυτα ειναι φαντασιες των ανθρωπων ,με βλέπω σφαγμενο κανα βραδυ στον υπνο μου.Και ζητω συγνωμην απο τα ζωα που τους αποκαλεσα ετσι ,αρχιζοντας
Αυτές είναι light φωτογραφίες...οι πιό light από τις εκατοντάδες φωτό.......