Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Aπο την πρώτη στιγμή είσαι υπέρ της Χαμάς/Παλαιστινίων....

Οπότε είσαι προκατειλημένος.
Οπότε τι κουβέντα να κάνουμε.

Πάμε παρακάτω....

και πολύ άργησες να φτάσεις στο συμπέρασμα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.935
Πόντοι
3.846
Βασικά ο λόγος που οι Άραβες της Παλαιστίνης δεν έχουν δικό τους κράτος είναι οι υπόλοιπες Αραβικές χώρες. Καμιά τους δεν ήθελε κράτος Παλαιστίνης. Το 1948 το Ισραήλ δέχθηκε Αραβικό κράτος και μάλιστα πολύ μεγαλύτερο από ότι αποφάσισε ο ΟΗΕ το 1947. Απλά από το 1948 ώς το 1967, η Αίγυπτος, η Συρία, το Ιράκ και η Ιορδανία,όλοι έτρεξαν να φάνε κάποιο κομμάτι από το νέο κράτος του Ισραήλ μια και νόμισαν ότι θα κέρδιζαν τον πόλεμο. Δεν πολέμησαν για να γίνει Παλαιστινιακό κράτος, ποτέ δεν το ήθελαν, πολέμησαν για να μοιράσουν μεταξύ τους τις εκτάσεις του Ισραήλ και τους έγινε μπούμεραγκ όταν συνετρίβησαν τρίς και τώρα κλαίγονται για τους Παλαιστίνιους και καλά. Αυτή είναι η αλήθεια
Ο Αραφάτ κυρίως ήθελε να μεγαλώσει η Ιορδανία προσαρτώντας το Ισραήλ. Αν υπήρχε Παλαιστίνη θα ήταν σίγουρα σύμμαχος με Αίγυπτο, Συρία και Ιορδανία.

Πιστεύεις όμως ότι αν τους έδιναν την Ιερουσαλήμ δε θα βρισκόταν μία λύση για συνύπαρξη 2 κρατών;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Η διαδικασία βρίσκεται ακόμη στο "στάδιο ιδεών" λέει το άρθρο. Κι εκεί θα παραμείνει λέω εγώ.
Το ερώτημα είναι πολύ συγκεκριμένο. Μπορεί κάποιος να επιβάλλει στο Ισραήλ να δεχθεί στρατεύματα άλλων στο έδαφός του, υπό οποιοδήποτε μανδύα; Πχ. Κυανόκρανους;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Είναι το απόστημα που και οι ίδιοι θέλουν να κόψουν.
Θυμάμαι τον Κοέν που έλεγε ότι είναι η κατάρα των Εβραίων αυτοί και οι Ισραηλίτες τύπου ραβίνου Φριζή.....
Το πραγματικό απόστημα είναι οι έποικοι. Που κανείς δε θέλει να αγγίξει και που νομίζω τουλάχιστον δύο έχει ο Νετανιάχου στο υπουργικό συμβούλιο. Ο Μπάιντεν τους χαρακτηρίζει εξτρεμιστές, ο Σάλλιβαν επικίνδυνους που χρειάζονται χαλινάρι. Αυτοί ήταν πάντα το προβλημα και αυτοί τορπιλιζαν κάθε λύση.
Οι κορδελακηδες, αν τους αφήνανε το Τείχος των Δακρυων μόνον, δε θα είχανε κανένα πρόβλημα να περιμένουν το Μεσία προσευχομενοι, για να δημιουργήσει το κράτος του Ισραήλ και να ξαναχτίσει το Ναό.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Βασικά ο λόγος που οι Άραβες της Παλαιστίνης δεν έχουν δικό τους κράτος είναι οι υπόλοιπες Αραβικές χώρες. Καμιά τους δεν ήθελε κράτος Παλαιστίνης. Το 1948 το Ισραήλ δέχθηκε Αραβικό κράτος και μάλιστα πολύ μεγαλύτερο από ότι αποφάσισε ο ΟΗΕ το 1947. Απλά από το 1948 ώς το 1967, η Αίγυπτος, η Συρία, το Ιράκ και η Ιορδανία,όλοι έτρεξαν να φάνε κάποιο κομμάτι από το νέο κράτος του Ισραήλ μια και νόμισαν ότι θα κέρδιζαν τον πόλεμο. Δεν πολέμησαν για να γίνει Παλαιστινιακό κράτος, ποτέ δεν το ήθελαν, πολέμησαν για να μοιράσουν μεταξύ τους τις εκτάσεις του Ισραήλ και τους έγινε μπούμεραγκ όταν συνετρίβησαν τρίς και τώρα κλαίγονται για τους Παλαιστίνιους και καλά. Αυτή είναι η αλήθεια
Το μοναδικο σωστο σχολιο εστω και κατα προσεγγιση
Κατσαπλιαδες του πληκτρολογιου διαβαστε κανα βιβλιο , Θουκιδιδη , Μερσχαιμερ, Φουκουγιαμα , Ναομι Κλαιν κλπ
Την ειρηνη δεν τη θελουν τα αραβικα κρατη κυριως τα διεφθαρμενα Σουνιτικα
Τα κρατη αυτα ειναι διεφθαρμενες δικτατοριες, κρατανε το λαο απασχολημενο με το Ισραηλ , για να μη γινονται επαναστασεις και ταραχες Δε σας κανει εντυπωση που καμμια οργανωση δεν εχει χτυπησει Εμιρατα , Σαουδ. Αραβια , που οι ηγεσιες τους ειναι βουτηγμενες στο αλκοολ και τη βιζιτα ?
Το Ισραηλ θελει διακαως την ειρηνη , γιατι ειναι η χωρα με τη μεγαλυτερη καταναλωση αντικαταθλιπτικων στον πλανητη
Ηταν θεμα λιγων μηνων να υπογραφουν οι συμφωνιες του Αβρααμ που θα αναγνωριζαν ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΩΝ με πρωτευουσα το βορειο κομματι της Ιερουσαλημ ( Αλ Κουντς )
Την τορπιλισαν οι σουνιτικες δικτατοριες και το σιιτικο Ιραν που θα απομονωνοταν
ΥΓ. Γουσταρω οταν οι πολιτικοι φτανουν σε αδιεξοδο
Ο Νετανιαχου θελει να συνεχιστει ο πολεμος 6 μηνες μπας κα σωσει την καρεκλα του , ο Μπαιντεν θελει να ληξει ο πολεμος , μπας και κερδισει τις εκλογες του 2024
Και οι πολιτικοι , οταν προκειται για την καρεκλα σκοτωνουν και τον καλυτερο φιλο τους

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.293
Πόντοι
6.536
Κατσαπλιαδες του πληκτρολογιου διαβαστε κανα βιβλιο , Θουκιδιδη , Μερσχαιμερ, Φουκουγιαμα , Ναομι Κλαιν κλπ
Τα κρατη αυτα ειναι διεφθαρμενες δικτατοριες, κρατανε το λαο απασχολημενο με το Ισραηλ , για να μη γινονται επαναστασεις και ταραχες Δε σας κανει εντυπωση που καμμια οργανωση δεν εχει χτυπησει Εμιρατα , Σαουδ. Αραβια , που οι ηγεσιες τους ειναι βουτηγμενες στο αλκοολ και τη βιζιτα ?
Το Ισραηλ θελει διακαως την ειρηνη , γιατι ειναι η χωρα με τη μεγαλυτερη καταναλωση αντικαταθλιπτικων στον πλανητη
Ηταν θεμα λιγων μηνων να υπογραφουν οι συμφωνιες του Αβρααμ που θα αναγνωριζαν ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΩΝ με πρωτευουσα το βορειο κομματι της Ιερουσαλημ ( Αλ Κουντς )
Την τορπιλισαν οι σουνιτικες δικτατοριες και το σιιτικο Ιραν που θα απομονωνοταν
Ο Νετανιαχου θελει να συνεχιστει ο πολεμος 6 μηνες μπας κα σωσει την καρεκλα του , ο Μπαιντεν θελει να ληξει ο πολεμος , μπας και κερδισει τις εκλογες του 2024
Και οι πολιτικοι , οταν προκειται για την καρεκλα σκοτωνουν και τον καλυτερο φιλο τους
Θα σου βάλω μια τελεία στο τέλος(:tooth:) και θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.293
Πόντοι
6.536
Το πραγματικό απόστημα είναι οι έποικοι. Που κανείς δε θέλει να αγγίξει και που νομίζω τουλάχιστον δύο έχει ο Νετανιάχου στο υπουργικό συμβούλιο. Ο Μπάιντεν τους χαρακτηρίζει εξτρεμιστές, ο Σάλλιβαν επικίνδυνους που χρειάζονται χαλινάρι. Αυτοί ήταν πάντα το προβλημα και αυτοί τορπιλιζαν κάθε λύση.
Οι κορδελακηδες, αν τους αφήνανε το Τείχος των Δακρυων μόνον, δε θα είχανε κανένα πρόβλημα να περιμένουν το Μεσία προσευχομενοι, για να δημιουργήσει το κράτος του Ισραήλ και να ξαναχτίσει το Ναό.
Κάπως έτσι είναι.
Και βάζει έποικους από τους ακραίους....

:hi:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.023
Πόντοι
1.106
Θα σου βάλω μια τελεία στο τέλος(:tooth:) και θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα.
Επίσης η Σαουδικη αράβια εχει δεχτεί παμπολες τρομοκρατικες επιθέσεις. Και Αιγυπτος και Μαροκο και άλλες

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Κάπως έτσι είναι.
Και βάζει έποικους από τους ακραίους....

:hi:
Δε σου κρύβω πως μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν διάβασα οτι εξακολουθούν να μένουν κιόλας στα κιμπούτς. Ο ενας από τους δύο αγόρασε και 10.000 αυτόματα και τα μοιράζει στους γείτονες και άλλους εποίκους της Δ. Όχθης. Να δω πως θα τους ελέγξει ο Νετανιάχου μην του ανάψουν κι άλλη φωτιά.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Μάλλον τα έχεις μπερδεψει λίγο. Τις Συμφωνίες του Αβραάμ με τα ΗΑΕ και τη Σ. Αραβία θα τις υπέγραφε. Τα Εμιράτα είχαν ήδη κάνει πολλά βήματα προσέγγισης με το Ισραήλ και ακολούθησε η Σ. Αραβία. Μέχρι και ανταλλαγές Υπουργών είχαν σε επίσημες επισκέψεις.
Οι Σουνίτες ήθελαν διακαώς το παλαιστινιακό κράτος για να τερματίσουν την επιρροή του σιιτικού Ισλάμ στην περιοχή.
Του Ιράν δηλαδή.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Μάλλον τα έχεις μπερδεψει λίγο. Τις Συμφωνίες του Αβραάμ με τα ΗΑΕ και τη Σ. Αραβία θα τις υπέγραφε. Τα Εμιράτα είχαν ήδη κάνει πολλά βήματα προσέγγισης με το Ισραήλ και ακολούθησε η Σ. Αραβία. Μέχρι και ανταλλαγές Υπουργών είχαν σε επίσημες επισκέψεις.
Οι Σουνίτες ήθελαν διακαώς το παλαιστινιακό κράτος για να τερματίσουν την επιρροή του σιιτικού Ισλάμ στην περιοχή.
Του Ιράν δηλαδή.
Qui bono ( Ποιος ωφελειτε ) Αυτη την ερωτηση θα κανεις για να καταλαβαινεις τι γινεται
Παμε λοιπον.
Το κλειδι ειναι η Σαουδικη Αραβια, ηγετης των σουνιτων ( 80% μουσουλμανων ) Δεν ηθελε και εκβιαστηκε απο τους Αμερικανους να υπογραψει ειρηνη με το ισραηλ ( συμφ. Αβρααμ ) Μολις το εκανε αυτο , αυτοματως θα εμπαινε στο στοχαστρο ολων των εξτρεμιστων μουσουλμανων, ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ. Με αυτη την επιθεση οι συμφωνιες πανε περιπατο και η σαουδικη αραβια γλυτωνει
Eιναι αξιοσημιωτο οτι για πρωτη φορα συμμαχησαν Σουνιτες και Σιιτες που κατα κανονα σφαζονται. Αυτο δειχνει ποσο οι συμφωνιες του Αβρααμ τους χαλαγαν τη συνταγη χαους και πολεμου με το Ισραηλ

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Qui bono ( Ποιος ωφελειτε ) Αυτη την ερωτηση θα κανεις για να καταλαβαινεις τι γινεται
Παμε λοιπον.
Το κλειδι ειναι η Σαουδικη Αραβια, ηγετης των σουνιτων ( 80% μουσουλμανων ) Δεν ηθελε και εκβιαστηκε απο τους Αμερικανους να υπογραψει ειρηνη με το ισραηλ ( συμφ. Αβρααμ ) Μολις το εκανε αυτο , αυτοματως θα εμπαινε στο στοχαστρο ολων των εξτρεμιστων μουσουλμανων, ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ. Με αυτη την επιθεση οι συμφωνιες πανε περιπατο και η σαουδικη αραβια γλυτωνει
Δεν υπάρχει κανένας πνευματικός ηγέτης. Τις σουνιτικές οργανώσεις στην περιοχή στηρίζει και εξοπλίζει το σιιτικό Ιράν. Παράδοξο αλλά γνωστό σε όλους.
Σε αυτές τις οργανώσεις έχει λόγο μόνο το Κατάρ, που εχθρευεται ΗΑΕ και Σ. Αραβία. Που το είχαν αποκλείσει κιόλας ώσπου βοήθησε η Άγκυρα. Γι'αυτό και μόνο το Κατάρ έχει επιτύχει απελευθέρωση ομήρων. Οι άλλοι δύο κάθονται στην άκρη και αποφεύγουν τα σχόλια. Με το ζόρι καταδίκασαν τις Ισραηλινές επιθέσεις.
Τη Σ. Αραβία δε μπορεί να την εκβιάσει κανείς. Στα παπάρια της τις έγραψε τις ΗΠΑ, κάθε φορά που ζήτησαν τη βοήθειά της στον ΟΠΕΚ. Χώρια που ήδη αιτήθηκε και έγινε δεκτή η είσοδός της στους BRICS. H χώρα έχει αποφασίσει εδώ και καιρό τη στροφή και πέραν της ελληνικής συστοιχίας Πατριοτ που την προστατεύει από τους ιρανοφιλους και σιίτες Χουθι, οι ΗΠΑ δήλωσαν στο ανώτατο επίπεδο πως θα την ενισχύσουν στρατιωτικά αν χρειαστεί.
Ο μόνος που κερδίζει από αυτό το μπαχαλο είναι το Ιράν. Που εξακολουθεί να έχει λογο στην περιοχή.

Τελευταία τροποποίηση:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Που ειναι ο Σαουλ να μας για της συμφωνιες του Αβραάμ;
Σας ειχα πει τι ειχα πάθει στον στρατό με τον Μωυσή;
Πάω λοιπον στην μονάδα να παραλάβω το άρμα, το μ60, θα το παραλάβεις απο τον Μωυσή! μου λέει ο διοικητής αυτός το έχει χρεωμένο! Πάω να βρω το Μωυσή λέω και εγώ ποιος θα είναι ο Μωυσής θα είναι κάνας λεβέντης εβραίος..... 1.55 ο Μωυσής.......! Κάνουμε λοιπόν χρέωση με 108 το άρμα λες και είναι καραβάνα, ρε λέτε ακόμα υπάρχουν τα 108; τα rafale με 108 τα χρέωνουν; πάω να χρεωθώ το ερείπιο, ρε εδώ γράφει ασύρματο, ασύρματο δεν έχει, φώτα , φώτα δεν έχει, μπαταρίες γράφει μπαταρίες δεν έχει που είναι οι μπαταρίες, ααααα λέει ο Μωυσής τα έχω δώσει δανεικά γιατι έχουν παρέλαση στην άλλη μονάδα, όταν κανουν περέλαση οι άλλοι τα δανείζουμε εμείς τα κομμάτια που λείπουν όταν κάνουμε εμείς μας τα δανείζουν αυτοί........ να μη γράψω λεπτομέρειες...... αυτη ήταν η εμπειρία μου με το Ελληνικό Στρατό και με τον Εβραίο καλό παιδί πάντως...... Σας έχω γράψει και άλλα με τις εμπειρίες στον στρατό και τα κουφά που έχω μπλέξει.......

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
Πάω λοιπον στην μονάδα να παραλάβω το άρμα, το μ60, θα το παραλάβεις απο τον Μωυσή! μου λέει ο διοικητής αυτός το έχει χρεωμένο! Πάω να βρω το Μωυσή λέω και εγώ ποιος θα είναι ο Μωυσής θα είναι κάνας λεβέντης εβραίος..... 1.55 ο Μωυσής.......! Κάνουμε λοιπόν χρέωση με 108 το άρμα λες και είναι καραβάνα, ρε λέτε ακόμα υπάρχουν τα 108; τα rafale με 108 τα χρέωνουν; πάω να χρεωθώ το ερείπιο, ρε εδώ γράφει φώτα , φώτα δεν έχει, μπαταρίες γράφει μπαταρίες δεν έχει που είναι οι μπαταρίες, ααααα λέει ο Μωυσής τα έχω δώσει δανεικά γιατι έχουν παρέλαση στην άλλη μονάδα, όταν κανουν περέλαση οι άλλοι τα δανείζουμε εμείς τα κομμάτια που λείπουν όταν κάνουμε εμείς μας τα δανείζουν αυτοί........ να μη γράψω λεπτομέρειες...... αυτη ήταν η εμπειρία μου με το Ελληνικό Στρατό και με τον Εβραίο καλό παιδί πάντως...... Σας έχω γράψει και άλλα με τις εμπειρίες στον στρατό και τα κουφά που έχω μπλέξει.......
τυπε λογικα ο παιχτης μολις σου παρεδωσε το αρμα και απολυθηκε ,ανοιξε τη θαλασσα στα δυο και γυρισε σπιτι του !

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
τυπε λογικα ο παιχτης μολις σου παρεδωσε το αρμα και απολυθηκε ,ανοιξε τη θαλασσα στα δυο και γυρισε σπιτι του !
ειλικρινα δεν θυμάμαι τι μαγαζί μου είχει πει ότι έχει ο πατέρας του και πάει να το αναλάβει....... σαν το ανέκδοτο που είναι ετοιμοθάνατος ο εβραίος και λέει στους συγγενείς Είστε όλοι εδώ; Ναι όλοι εδώ! λένε,
Και ποιος είναι στο μαγαζί ρε κωλόπαιδα;

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.682
Πόντοι
456
Όχι, αυτή η λέξη δεν χωρά στην παραπάνω πρόταση.
Γιατί αντιδράς λογικά με κάποιο μέτρο και δεν κάνεις τις μαλακίες που έχουν κάνει και οι δυο τους.

Τι να κάνουν ρε φίλε, είναι υπό κατοχή 50 χρόνια, να τους πούνε και ευχαριστώ; Επανάσταση κάνουν, και κακώς που δεν συμμετέχουν συνολικά οι Παλαιστίνιοι.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Δεν υπάρχει κανένας πνευματικός ηγέτης. Τις σουνιτικές οργανώσεις στην περιοχή στηρίζει και εξοπλίζει το σιιτικό Ιράν. Παράδοξο αλλά γνωστό σε όλους.
Σε αυτές τις οργανώσεις έχει λόγο μόνο το Κατάρ, που εχθρευεται ΗΑΕ και Σ. Αραβία. Που το είχαν αποκλείσει κιόλας ώσπου βοήθησε η Άγκυρα. Γι'αυτό και μόνο το Κατάρ έχει επιτύχει απελευθέρωση ομήρων. Οι άλλοι δύο κάθονται στην άκρη και αποφεύγουν τα σχόλια. Με το ζόρι καταδίκασαν τις Ισραηλινές επιθέσεις.
Τη Σ. Αραβία δε μπορεί να την εκβιάσει κανείς. Στα παπάρια της τις έγραψε τις ΗΠΑ, κάθε φορά που ζήτησαν τη βοήθειά της στον ΟΠΕΚ. Χώρια που ήδη αιτήθηκε και έγινε δεκτή η είσοδός της στους BRICS. H χώρα έχει αποφασίσει εδώ και καιρό τη στροφή και πέραν της ελληνικής συστοιχίας Πατριοτ που την προστατεύει από τους ιρανοφιλους και σιίτες Χουθι, οι ΗΠΑ δήλωσαν στο ανώτατο επίπεδο πως θα την ενισχύσουν στρατιωτικά αν χρειαστεί.
Ο μόνος που κερδίζει από αυτό το μπαχαλο είναι το Ιράν. Που εξακολουθεί να έχει λογο στην περιοχή.
Ρε φιλε ελεος. Απο κινητο διαβαζεις και αγνοεις τα επιχειρηματα ?
Πιστευεις οτι η Σαουδικη Αραβια με το σαθρο καθεστως ,θα υπεγραφε ειρηνη με το Ισραηλ και θα γλυτωνε απο τους φανατικους
Η πανισχυρη στρατιωτικα Αιγυπτος , οταν υπεγραψε ειρηνη με το Ισραηλ,αμεσως μετα δολοφονησανε τον προεδρο Σαντατ, και μπηκαν οι βασεις για τους φανατικους Αδελφους Μουσουλμανους που μετα απο χρονια πηραν την εξουσια με το Μορσι
Η Σαουδικη Αραβια χρειαζεται τη CIA και τον αμερικανικο στρατο , γιατι δεν εχει στρατιωτικη ισχυ ( της κανουν πλακα οι ανταρτες Χουτι ) , ειναι και οι πολιτες της μαλθακοι και θα καταρευσει σαν χαρτινος πυργος αν φυγουν οι αμερικανικες βασεις

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Πάω λοιπον στην μονάδα να παραλάβω το άρμα, το μ60, θα το παραλάβεις απο τον Μωυσή! μου λέει ο διοικητής αυτός το έχει χρεωμένο! Πάω να βρω το Μωυσή λέω και εγώ ποιος θα είναι ο Μωυσής θα είναι κάνας λεβέντης εβραίος..... 1.55 ο Μωυσής.......! Κάνουμε λοιπόν χρέωση με 108 το άρμα λες και είναι καραβάνα, ρε λέτε ακόμα υπάρχουν τα 108; τα rafale με 108 τα χρέωνουν; πάω να χρεωθώ το ερείπιο, ρε εδώ γράφει ασύρματο, ασύρματο δεν έχει, φώτα , φώτα δεν έχει, μπαταρίες γράφει μπαταρίες δεν έχει που είναι οι μπαταρίες, ααααα λέει ο Μωυσής τα έχω δώσει δανεικά γιατι έχουν παρέλαση στην άλλη μονάδα, όταν κανουν περέλαση οι άλλοι τα δανείζουμε εμείς τα κομμάτια που λείπουν όταν κάνουμε εμείς μας τα δανείζουν αυτοί........ να μη γράψω λεπτομέρειες...... αυτη ήταν η εμπειρία μου με το Ελληνικό Στρατό και με τον Εβραίο καλό παιδί πάντως...... Σας έχω γράψει και άλλα με τις εμπειρίες στον στρατό και τα κουφά που έχω μπλέξει.......
Μ60 ? Ποτε πηγες στρατο , με Καποδιστρια πρωθυπουργο ???

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Μ60 ? Ποτε πηγες στρατο , με Καποδιστρια πρωθυπουργο ???
με τον Όθωνα! αφού να καταλάβεις στην ΊΛΗ οι θάλαμοι πριν από μας ήταν στάβλοι για άλογα.
δεν ξέρω αν έχεις ιδέα απο ΤΘ, οι βαθμοί εκεί είναι από τοτε που είχαν άλογα, ίλη ίλαρχος υπιλαρχος

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom