You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 238K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.293
- Πόντοι
- 6.536
Πλούσιοι δεν είναι αλλά έχουν πάει πολλές οργανώσεις και έχουν φτιάξει ένα υποτυπώδες μέρος επιβίωσης.Πως θα φτάσουν στο νότο? Αφού δεν έχουν μέσα μετακίνησης και οι δρόμοι βομβαρδίζονται συνέχεια. Θα περπατήσουν χωρίς τροφή και νερό?????
Και γιατί έχει από όλα? είναι πλούσιοι αυτοί εκεί?
Δρόμοι υπάρχουν να περάσεις,αλλά έχουν μπλόκα.
Ειδικα πριν την εισβολή ήταν θεωρητικά πιο εύκολο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.293
- Πόντοι
- 6.536
Εγώ διάλεξα πλευρά γιατί θα είμαι πάντα απέναντι στο ψέμμα και στην φονταμενταλισμό.Όχι. Δε στάθηκα υπέρ του Ισραήλ. Κι αυτό είναι δυσεξηγητο για όποιον διαλέγει πλευρά.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.878
- Πόντοι
- 12.756
ελπιζω με το Ισραηλ αλλιως θα ΓΑΜΗΘΕΙΣΕγώ διάλεξα πλευρά γιατί θα είμαι πάντα απέναντι στο ψέμμα και στην φονταμενταλισμό.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.293
- Πόντοι
- 6.536
Με το δίκαιο είμαι μάν πάντα.ελπιζω με το Ισραηλ αλλιως θα ΓΑΜΗΘΕΙΣ
Το ξέρεις.
Κι εγώ δε διάλεξα ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Άσε που είναι και χριστιανικός όρος. Από τους προτεστάντες ξεκίνησε παρόλο που όλοι νομίζουν ότι είναι αυτοτελώς μουσουλμανικός. Ενώ είναι και ιουδαϊκός.Εγώ διάλεξα πλευρά γιατί θα είμαι πάντα απέναντι στο ψέμμα και στην φονταμενταλισμό.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.293
- Πόντοι
- 6.536
Στα @@ μου οι όποιες θρησκείες.Κι εγώ δε διάλεξα ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Άσε που είναι και χριστιανικός όρος. Από τους προτεστάντες ξεκίνησε παρόλο που όλοι νομίζουν ότι είναι αυτοτελώς μουσουλμανικός. Ενώ είναι και ιουδαϊκός.
Δεν με αφορούν.
Μέχρι κι η Μοσάντ. Και κόντεψε να γκρεμίσει ένα ξενοδοχείο για να φάει κάποιον της Φατάχ.ποιος έχει βάλει βόμβες στην ελλάδα;
Ούτε εμένα αλλά δε μπορούμε να τις αποκόψουμε, καθώς ο φονταμενταλισμός είναι θρησκευτική έκφραση. Τζιχάντ και εβραϊκή υπερορθοδοξία στην περίπτωσή μας.Στα @@ μου οι όποιες θρησκείες.
Δεν με αφορούν.
Τελευταία τροποποίηση:
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.267
- Πόντοι
- 3.656
Δεν το κατάλαβα....μπορούν να πάνε με τα πόδια αφού δεν υπάρχουν άλλα μέσα ή θα πεθάνουν στο δρόμο από τη δίψα την πείνα ή τα μπλόκα???Πλούσιοι δεν είναι αλλά έχουν πάει πολλές οργανώσεις και έχουν φτιάξει ένα υποτυπώδες μέρος επιβίωσης.
Δρόμοι υπάρχουν να περάσεις,αλλά έχουν μπλόκα.
Ειδικα πριν την εισβολή ήταν θεωρητικά πιο εύκολο.
Μιλάμε πρακτικά....
αν θες να μιλήσουμε γενικά η εικόνα είναι ότι τους λένε ή ψοφήστε από τις βόμβες στα σπίτια σας ή ψοφήστε στο δρόμο ήσυχα και χωρίς να ενοχλείτε κανέναν.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ενοχλήσω αυτόν που με σκοτώνει άμεσα η έμμεσα.
Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.111
- Πόντοι
- 1.196
Ρε κακο ψωφο σε εβραιους και παλαιστηνιους μαζι και σε ρωσαους και ουκρανους και αμερικανους σε ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ.
Οτι αλλο λεμε ποιος φταιει περισσοτερο ειναι μλκιες.
Το θεμα ειναι οι αμαχοι.
Ολοι οι ουγκα μπουγκα που παιρνουν τα οπλα και ορμανε ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ.
Οτι αλλο λεμε ποιος φταιει περισσοτερο ειναι μλκιες.
Το θεμα ειναι οι αμαχοι.
Ολοι οι ουγκα μπουγκα που παιρνουν τα οπλα και ορμανε ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.293
- Πόντοι
- 6.536
Η Εβραϊκή υπερορθοδοξία να σε πληροφορήσω ότι δεν αποδέχεται ουσιαστικά το κράτος του Ισραήλ....Ούτε εμένα αλλά δε μπορούμε να τις αποκόψουμε, καθώς ο φονταμενταλισμός είναι θρησκευτική έκφραση. Τζιχάντ και εβραϊκή υπερορθοδοξία στην περίπτωσή μας.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.293
- Πόντοι
- 6.536
2 εβδομάδες είχαν δώσει και παραπάνω διορία για να φύγουν προς νότο.Δεν το κατάλαβα....μπορούν να πάνε με τα πόδια αφού δεν υπάρχουν άλλα μέσα ή θα πεθάνουν στο δρόμο από τη δίψα την πείνα ή τα μπλόκα???
Μιλάμε πρακτικά....
αν θες να μιλήσουμε γενικά η εικόνα είναι ότι τους λένε ή ψοφήστε από τις βόμβες στα σπίτια σας ή ψοφήστε στο δρόμο ήσυχα και χωρίς να ενοχλείτε κανέναν.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ενοχλήσω αυτόν που με σκοτώνει άμεσα η έμμεσα.
Μέσα υπήρχαν ποικίλα.
Διάθεση δεν υπήρχε....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.267
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ με τα μάτια μου άλλα είδα, άρχισαν τους βομβαρδισμούς από την πρώτη μέρα.2 εβδομάδες είχαν δώσει και παραπάνω διορία για να φύγουν προς νότο.
Μέσα υπήρχαν ποικίλα.
Διάθεση δεν υπήρχε....
Όλα τα υπόλοιπα είναι γαρνητούρα....ούτε που τους ενδιαφέρει για τις ζωές των αμάχων ούτε των παιδιών.
Ούτε τη χαμάς την ενδιαφέρει.
Να πάνε να γαμηθούν και οι δύο παίζουν παιχνίδια εξουσίας στις πλάτες των παιδιών. Το παιδί του νετανιάχου είναι διακοπές είπε κάποιος πιο πριν.....
να πάνε να ψοφήσουν αμφότεροι. Ούτε με τους τρομοκράτες ούτε με τους εγκληματίες πολέμου.
Ούτε τους Σιωνιστές αλλά μια χαρά λειτουργεί δίπλα σε αυτούς και ζει στο κράτος που ίδρυσαν, οι κατά τα αλλα εθνικιστές και κοσμικοί Εβραίοι.Η Εβραϊκή υπερορθοδοξία να σε πληροφορήσω ότι δεν αποδέχεται ουσιαστικά το κράτος του Ισραήλ....
Το πρόβλημά της είναι θεολογικό.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.293
- Πόντοι
- 6.536
Οχι δώσανε κανονικά αρκετό χρόνο να φύγει ο κόσμος.Εγώ με τα μάτια μου άλλα είδα, άρχισαν τους βομβαρδισμούς από την πρώτη μέρα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι γαρνητούρα....ούτε που τους ενδιαφέρει για τις ζωές των αμάχων ούτε των παιδιών.
Ούτε τη χαμάς την ενδιαφέρει.
Να πάνε να γαμηθούν και οι δύο παίζουν παιχνίδια εξουσίας στις πλάτες των παιδιών. Το παιδί του νετανιάχου είναι διακοπές είπε κάποιος πιο πριν.....
να πάνε να ψοφήσουν αμφότεροι. Ούτε με τους τρομοκράτες ούτε με τους εγκληματίες πολέμου.
Λίγοι φύγανε στη ζούλα.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.293
- Πόντοι
- 6.536
Είναι το απόστημα που και οι ίδιοι θέλουν να κόψουν.Ούτε τους Σιωνιστές αλλά μια χαρά λειτουργεί δίπλα σε αυτούς και ζει στο κράτος που ίδρυσαν, οι κατά τα αλλα εθνικιστές και κοσμικοί Εβραίοι.
Το πρόβλημά της είναι θεολογικό.
Θυμάμαι τον Κοέν που έλεγε ότι είναι η κατάρα των Εβραίων αυτοί και οι Ισραηλίτες τύπου ραβίνου Φριζή.....
Πιστεύεις ότι μπορεί κάποιος να επιβάλλει στο Ισραηλ να δεχθεί ειρηνευτικό σώμα στα εδάφη του;
Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα στη Μέση Ανατολή
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Αντονι Μπλίνκεν μεταβαίνει σε Ισραήλ και Ιορδανία, όπου, μεταξύ άλλων, θα έχει συζητήσεις για το πώς θα αποκατασταθεί η σταθερότητα στη μεταπολεμική Γάζα και ευρύτερα στη Μέση Ανατολή.
www.kathimerini.gr
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.293
- Πόντοι
- 6.536
Μας κουρασες Μπαρμπαγκάριτ
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.293
- Πόντοι
- 6.536
Βασικά ο λόγος που οι Άραβες της Παλαιστίνης δεν έχουν δικό τους κράτος είναι οι υπόλοιπες Αραβικές χώρες. Καμιά τους δεν ήθελε κράτος Παλαιστίνης. Το 1948 το Ισραήλ δέχθηκε Αραβικό κράτος και μάλιστα πολύ μεγαλύτερο από ότι αποφάσισε ο ΟΗΕ το 1947. Απλά από το 1948 ώς το 1967, η Αίγυπτος, η Συρία, το Ιράκ και η Ιορδανία,όλοι έτρεξαν να φάνε κάποιο κομμάτι από το νέο κράτος του Ισραήλ μια και νόμισαν ότι θα κέρδιζαν τον πόλεμο. Δεν πολέμησαν για να γίνει Παλαιστινιακό κράτος, ποτέ δεν το ήθελαν, πολέμησαν για να μοιράσουν μεταξύ τους τις εκτάσεις του Ισραήλ και τους έγινε μπούμεραγκ όταν συνετρίβησαν τρίς και τώρα κλαίγονται για τους Παλαιστίνιους και καλά. Αυτή είναι η αλήθεια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 11K