Έτσι. Α ρααμ Μπεναρόγια στην Ελλάδα, τον αλλο το μεγάλο δε τον θυμάμαι. Οι Ελλαδίτες κουμπυνες δε έχουν και την εξής δυστοπία: μέσα σε ολη την τρικυμία εν κρανίω τους, στηρίζουν τους παλαιστίνους δεκαετίες τώρα, οι οποίοι στο βππ είχαν έρθει εδώ σα στρατεύματα του άξονα και εκαναν κατοχή! Η αραβική μεραρχία των ss. Και αντι να είναι κάργα εναντιον τους που πηγαν με τους κακους ναζίστες, φορανε παλαιστινιακά μαντίλια κλπ. Με κριτήριο ποιό δε ξέρω.
Οι υπολοιποι νεοφιλελέδες νεοδημοκρατες, μεινστριμ κεντρωοι κλπ που στηρίζουν ισραήλ, νομίζουν τα στρατηγηκά μας συμφέροντα είναι με το Ισραηλ. Κούνια που τους κούναγε.
Καρλ Μαρξ...
Τα Παλαιστινιακά μαντήλια τους μαραναν τους μαλακές...
Η ηγεσία της ΝΔ είναι στην καταγωγή Εβραίοι αρκετοί κιόλας...
Γιατί να μην υποστηρίξουν την ιδιαίτερη πατρίδα τους?
Θα μου φαινόταν περίεργο να επαιρνάν ουδέτερη στάση...
Το ερώτημα είναι άλλο όμως...
Αυτοί που μπαίνουν εδώ και πλέκουν εγκώμια στο υπέροχο
δημοκρατικοτατο και πανάγαθο κρατος του Ισραήλ τι σόι τύποι είναι?
Πραγματικά όμως...
Καταγωγής..
Ελληνικής?
Γιατί εγώ δεν πλέκω εγκώμια για τους Παλαιστίνιους σαν Έλληνας..
Απλά στον διαρκή πόλεμο που δέχονται από το Ισραήλ τάσσομαι μαζί τους
στον αγώνα τους για ελευθερία...
Τίποτε άλλο.
Καταδίκασα και αυτων τα οποία τυφλά χτυπήματα εναντίον αμάχων...
Αντιθέτως οι φιλο-Ισραηλινοι "συμπατριώτες" μας θεωρούν τους Εβραίους αδερφό
εθνος και δικαιολογούν την οποία βαρβαρότητα λέγοντας με παιδική αφέλεια "ας μην
έκανε επίθεση η Χαμάς πρώτη" και θεωρούν το Ισραήλ το κάστρο της Δύσης στην Μέση Ανατολή..
Το ότι μπορεί να ενορχηστρωθηκε όλο το έργο απο γεράκια Σιωνιστές με απώτερο σκοπό να επιτεθούν
με τα όλα στην Παλαιστίνη δεν τους περνάει από το μυαλό?
Έχουν κολλήσει στο ότι οι Παλαιστίνιοι υποστηρίζονται από τον Ερντογάν και ότι οι Εβραίοι μας μοιάζουν
και ακούν μέχρι και Ελληνική μουσική...
Άρα?
Τους θέλουν τους βομβαρδισμούς τους υπό τους ήχους του Παντελίδη έτσι δεν είναι?