Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.293
Πόντοι
3.656

Συμφωνουμε οτι σε περιπτωση κλιμακωσης η Ελλαδα θα εμπλακει, με τον εναν η αλλον τροπο.
Γι αυτο οι ΗΠΑ ενισχυουν τις δυναμεις τους στη περιοχη, στελνοντας τελεσιγραφο οτι οποιος τολμησει και εμπλακει, η γενικευση ειναι δεδομενη. Χωρις μισολογα και υπεκφυγες. Να το καταλαβουν ολοι.

Εσυ βεβαια διαφωνεις με καθε ελληνικη εμπλοκη. Εγω συμφωνω, και εξηγησα τους λογους, γενικοτερου και ελληνικου συμφεροντος.

Για ποιο Ισραηλ λες να παμε; Περι αυτου προκειται; Η η Ελλσδα να παρασχει καθε ειδους διευκολυνση;
Και στο τελος θα υπαρχουν αυτοι που επραξαν το σωστο, και ενδεχομενως να ειναι στη μερια του νικητη. Και οι αλλοι, μεταξυ των αλλων και η Τουρκια, που ιδιως τα τελευταια χρονια επιφυλασσει για τον εαυτο της τον ρολο της περιφερειακης δυναμης.

Μου εκανες ενα ερωτημα. Σου κανω κι εγω ενα. Σε τετοια περιπτωση σαν την τωρινη, σε τετοιο σεναριο γενικευσης, τι θεση θα επαιρνε ο Ελευθεριος Βενιζελος;

Εκτος και θεωρεις οτι μπορουν να εχουν ολοι οι αλλοι διεκδικησεις, εκτος της Ελλαδας.
Δεν μπορώ να κάνω γεωστρατηγική ανάλυση της περιοχής...δεν ξέρω τι θα κάνει τελικά ο καθένας εκεί....και ποιος θα τολμήσει να κάνει αυτά που απειλεί. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει.

Εγώ σου είπα για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Και η όλη ιστορία ξεκίνησε για κάτι πολύ συγκεκριμένο...το Ισραήλ που υπερασπίζεται (υποτίθεται) τα σύνορα του και πολιτισμένος κόσμος που φωνάζει ''I stand with Israel" . Αυτό τι σημαίνει πρακτικά? Ότι σεβόμαστε τα νόμιμα σύνορα του καθενός..και εσύ λες άντε να χάσει η Τουρκία για να δούμε τι θα γίνει με την Κων/λη. Δεν τα βλέπεις αυτά αντικρουόμενα?

Εδώ η Ελλάδα φίλε μου δεν μπορεί να διεκδικήσει αυτά που είναι εντός των συννόρων της....και θα διεκδικήσει και εκτός? Σε ποιο κόσμο ζεις? Και πέραν του ότι μιλάς αέρα για την έναρξη του τρίτου παγκοσμίου.....πως φαντάζεσαι μια ητημένη τουρκία? σφαγμένοι άνθρωποι και πρόσφυγες να πηγαίνουν προς τα αραβικά κράτη? Και οι Έλληνες να στήσουν Ελληνικές και Βυζαντινές σημαίες πάνω στα πτώματα των τούρκων??

Παράννοια έτσι....στείλαμε στο διάστημα ένα τηλεσκόπιο που μπορεί να διαβάσει πληροφοριες δισεκατομύρια χρόνια πίσω....και ακόμα εμείς εδώ φανταζόμαστε σταυροφορίες.

Αλλά θα δεχτώ ως πραγματικότητα δική σου αυτό που λες αν εσύ προσωπικά είσαι έτοιμος να αφήσεις την δουλειά και την οικογέννεια σου, να παρουσιαστείς αύριο στην Αυλώνα και να φύγεις να πας στην περιοχή που θα γίνει το μαδομούνι.

Αλλιώς τι μιλάς για πολιτική εμπλοκή? Το κάναμε ήδη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.065
Πόντοι
26.141
Τον Ζελενσκι τον εχει κανεις το νου του μην αυτοκτονησει τωρα που δεν τον παρακολουθει η παγκόσμια κοινότητα και τα ΜΜΕ ;;
Τού φάγαν τα ποσοστά τηλεθέασης κ θα τον δούμε κρεμασμένο στην μαινταν:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.293
Πόντοι
3.656
έχει χωθεί στη show biz τώρα αυτός δε θα χαθεί

αν δεν κερδίσει τον πόλεμο του χρόνου θα παρουσιάσει το America got talent 2024

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Δεν μπορώ να κάνω γεωστρατηγική ανάλυση της περιοχής...δεν ξέρω τι θα κάνει τελικά ο καθένας εκεί....και ποιος θα τολμήσει να κάνει αυτά που απειλεί. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει.

Εγώ σου είπα για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Και η όλη ιστορία ξεκίνησε για κάτι πολύ συγκεκριμένο...το Ισραήλ που υπερασπίζεται (υποτίθεται) τα σύνορα του και πολιτισμένος κόσμος που φωνάζει ''I stand with Israel" . Αυτό τι σημαίνει πρακτικά? Ότι σεβόμαστε τα νόμιμα σύνορα του καθενός..και εσύ λες άντε να χάσει η Τουρκία για να δούμε τι θα γίνει με την Κων/λη. Δεν τα βλέπεις αυτά αντικρουόμενα?

Εδώ η Ελλάδα φίλε μου δεν μπορεί να διεκδικήσει αυτά που είναι εντός των συννόρων της....και θα διεκδικήσει και εκτός? Σε ποιο κόσμο ζεις? Και πέραν του ότι μιλάς αέρα για την έναρξη του τρίτου παγκοσμίου.....πως φαντάζεσαι μια ητημένη τουρκία? σφαγμένοι άνθρωποι και πρόσφυγες να πηγαίνουν προς τα αραβικά κράτη? Και οι Έλληνες να στήσουν Ελληνικές και Βυζαντινές πάνω στα πτώματα των τούρκων??

Παράννοια έτσι....στείλαμε στο διάστημα ένα τηλεσκόπιο που μπορεί να διαβάσει πληροφοριες δισεκατομύρια χρόνια πίσω....και ακόμα εμείς εδώ φανταζόμαστε σταυροφορίες.

Αλλά θα δεχτώ ως πραγματικότητα δική σου αυτό που λες αν εσύ προσωπικά είσαι έτοιμος να αφήσεις την δουλειά και την οικογέννεια σου, να παρουσιαστείς αύριο στην Αυλώνα και να φύγεις να πας στην περιοχή που θα γίνει το μαδομούνι.

Για ποια πολιτικη εμπλοκη μιλας; Μιλαμε για ενδεχομενο γενικευμενου πολεμου στη περιοχη, με εμπλοκη των χωρων που ειπαμε, και η Ελλαδα να παραμεινει, στρατιωτικα θεατης;
Εσυ πως το φανταζεσαι, να γινεται πολεμος, και να σε ρωτανε κιολας αν θες να πας να παρουσιαστεις; Εννοειται θα κανεις αυτο που πρεπει.
40 χρονια θυμαμαι μια ζωη η Ελλαδα και η ελληνικη κοινωνια να ζει με τον φοβο της τουρκικης απειλης-επιθεσης. Αν ειναι να γινει, ας γινει με Ισραηλ, ΗΠΑ, στο πλευρο της.
Εσυ σε ποιο συννεφο ζεις;

Δεν καταλαβαινω αυτη τη λογικη. Το Ιραν, η Τουρκια, να εχουν ανοιξει την πορτα του φρενοκομειου, να προσπαθησουν να εξαφανισουν το Ισραηλ απο τον χαρτη, και η Ελλαδα να λουφαζει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

ΑκροΔεξιος ο Μπαχτσελι, αλλα ακομη κυβερνητικος εταιρος δεν ειναι στη Τουρκια;
Απηχει τις αποψεις των Τουρκων.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.011
Πόντοι
2.356

Εδώ η Ελλάδα φίλε μου δεν μπορεί να διεκδικήσει αυτά που είναι εντός των συννόρων της....και θα διεκδικήσει και εκτός? Σε ποιο κόσμο ζεις? Και πέραν του ότι μιλάς αέρα για την έναρξη του τρίτου παγκοσμίου.....πως φαντάζεσαι μια ητημένη τουρκία? σφαγμένοι άνθρωποι και πρόσφυγες να πηγαίνουν προς τα αραβικά κράτη? Και οι Έλληνες να στήσουν Ελληνικές και Βυζαντινές σημαίες πάνω στα πτώματα των τούρκων??

Η συνέπεια κάθε πολέμου είναι δυστυχώς αυτή.
Εδαφικός ακρωτηριασμός.
Αν η Τουρκία χάσει πόλεμο θα χάσει και εδάφη.
Νομοτελειακά.
Η κάθε Τουρκία.......

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.293
Πόντοι
3.656
Για ποια πολιτικη εμπλοκη μιλας; Μιλαμε για ενδεχομενο γενικευμενου πολεμου στη περιοχη, με εμπλοκη των χωρων που ειπαμε, και η Ελλαδα να παραμεινει, στρατιωτικα θεατης;
Εσυ πως το φανταζεσαι, να γινεται πολεμος, και να σε ρωτανε κιολας αν θες να πας να παρουσιαστεις; Εννοειται θα κανεις αυτο που πρεπει.
40 χρονια θυμαμαι μια ζωη η Ελλαδα και η ελληνικη κοινωνια να ζει με τον φοβο της τουρκικης απειλης-επιθεσης. Αν ειναι να γινει, ας γινει με Ισραηλ, ΗΠΑ, στο πλευρο της.
Εσυ σε ποιο συννεφο ζεις;

Δεν καταλαβαινω αυτη τη λογικη. Το Ιραν, η Τουρκια, να εχουν ανοιξει την πορτα του φρενοκομειου, να προσπαθησουν να εξαφανισουν το Ισραηλ απο τον χαρτη, και η Ελλαδα να λουφαζει.
Ο γενικευμένος πόλεμος στην περιοχή σημαίνει ότι θα γράψουν στα αρχίδια τους το Ισραήλ και την Γάζα και θα αρχίσουν να τσακώνονται τα μεγάλα παιδιά...που είναι η Αμερική και το Ιραν με την Ρωσία από πίσω του.

Η τουρκία θα είναι όπως ο κόντοχοντρος που προσπαθεί να ρίξει καμιά στο ξύλο αλλά δεν φτάνει να βαρέσει.

Η Ελλάδα είναι σε χειρότερη θέση από την Τουρκία στο θέμα...κομπάρσος.

Μέχρι τώρα δεν έχει ανοίξει καμία πόρτα φρενοκομείου...τα πράγματα είναι ανάμεσα στο Ισραήλ και την Γάζα. Αν νομίζεις ότι όλα αυτά γίνονται από μίσος του Ιράν για το Ισραήλ διαφωνούμε περισσότερο από όσο νόμιζα.

Συνοψίζοντας....αν έρθει ο πόλεμος στα σύνορα μας...είτε είναι η Τουρκία είτε όλα τα εθνη του κόσμου μαζί.....θα πάω να τα υπερασπιστώ. Για τα ξένα συμφέροντα και με την ελπίδα να μου πετάξουν κάνα ξεροκόμματο που θα μου το πέταγαν έτσι και αλλιώς...γιατί εδώ θα κατέληγε η γραμμή.............εγώ συμμέτοχος σε εγκλήματα πολέμου δεν θέλω να γίνω.

Γιατί έχω μια κάποια αντίληψη τι σημαίνει πόλεμος. Αν έχεις και εσύ δεν μπορεί να ονειρεύεσαι τέτοιες καταστάσεις.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.466
Πόντοι
6.536
Χίλιες φορές καλύτερα φυσιολογική αδιάφορη μουσουλμάνα παρά Εβραία
Μιλάμε για τα μουνόπανα που νομίζουν ακόμη ότι είναι οι εκλεκτοί του θεού
Μουσουλμάνες είχα σχέση κ ιρανες κ Τουρκάλες κ βουλαρομουσουλμανες και πομακες αλλά Εβραία κ μαροκανα κ δεν σε δέχονται με τίποτα κ ειδικά ο πατέρας αν το μάθει την αποκληρωσε
Σε χτυπάνε την πλάτη μόνο αν τους κάνεις καλό κ μετά σε πουλάν
Σε αντίθεση με μουσουλμάνο ( αδιάφορο θρησκευτικά) που μπορεί να είναι μια ζωή πιστός συνεργάτης ...

Μόνο οι Εβραίοι που ήρθαν.μετα τον 1990 κ πτώση κομμουνισμού από ανατολικό μπλοκ είναι λίγο πιο σωστή
Δημιούργησαν την Χαμάς του μουνια για να εξασφαλίσουν τη σοσιαλιστική Φατάχ κ τελικά τη βρίσκουν μπροστά τους όπως οι Αμερικάνοι τους Ταλιμπάν ...

Υγ τελικά έχει ωραίες Τυνησίες στη λαμαρσα και gammarth στο tinder
Με ανησυχεί τα μάλλα το γεγονός ότι ταυτίζεσαι με γυναίκα,μουσουλμάνα ή Εβραία.....

Βγάζεις προς τα έξω έναν κρός εαυτό...
Μικρός οταν έλειπαν οι γονείς σου φορούσες τις γόβες της μαμάς σου και έβαζες κραγιόν?

Ανθρώπινα μιλάμε μαν.
Ανοίξου στους φίλους σου.....
Υπάρχει εχεμύθεια πάνω από όλα.

:coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.466
Πόντοι
6.536

ΑκροΔεξιος ο Μπαχτσελι, αλλα ακομη κυβερνητικος εταιρος δεν ειναι στη Τουρκια;
Απηχει τις αποψεις των Τουρκων.
Όχι απλά ακροδεξιός....
Γκρίζος Λύκος,παντουρανιστής και σκληρός ομοφυλόφιλος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.293
Πόντοι
3.656
Η συνέπεια κάθε πολέμου είναι δυστυχώς αυτή.
Εδαφικός ακρωτηριασμός.
Αν η Τουρκία χάσει πόλεμο θα χάσει και εδάφη.
Νομοτελειακά.
Η κάθε Τουρκία.......
Δεκτό,

και ακριβώς επειδή αυτή είναι η πραγματικότητα δεν μπορεί από τη μια να υπερασπιζόμαστε το Ισραήλ που υπερασπίζεται τα σύνορα του και από την άλλη να κοιτάμε πως θα φάμε τα σύνορα των άλλων λαών. Ή είμαστε με το Ισραήλ ή με τους τρομοκράτες. Και τα δύο όποτε μας συμφέρει δεν γίνονται.

Και όλα αυτά είναι θεωρητικά....πρακτικά σημαίνει να εκδιώξεις από τα σπίτια τους αθώους ανθρώπους. Για να δούμε πόσοι έχουν τα άντερα...όχι να συμμετέχουν...αλλά να το δουν να συμβαίνει μπροστά τους.

Γιατί από το γραφείο μας όλοι είμαστε στρατηγοί, ουκάδες και τιμμωροί......από κοντά όμως......

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.957
Πόντοι
9.931

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ο γενικευμένος πόλεμος στην περιοχή σημαίνει ότι θα γράψουν στα αρχίδια τους το Ισραήλ και την Γάζα και θα αρχίσουν να τσακώνονται τα μεγάλα παιδιά...που είναι η Αμερική και το Ιραν με την Ρωσία από πίσω του.

Η τουρκία θα είναι όπως ο κόντοχοντρος που προσπαθεί να ρίξει καμιά στο ξύλο αλλά δεν φτάνει να βαρέσει.

Μέχρι τώρα δεν έχει ανοίξει καμία πόρτα φρενοκομείου...τα πράγματα είναι ανάμεσα στο Ισραήλ και την Γάζα. Αν νομίζεις ότι όλα αυτά γίνονται από μίσος του Ιράν για το Ισραήλ διαφωνούμε περισσότερο από όσο νόμιζα.

Συνοψίζοντας....αν έρθει ο πόλεμος στα σύνορα μας...είτε είναι η Τουρκία είτε όλα τα εθνη του κόσμου μαζί.....θα πάω να τα υπερασπιστώ. Για τα ξένα συμφέροντα και με την ελπίδα να μου πετάξουν κάνα ξεροκόμματο που θα μου το πέταγαν έτσι και αλλιώς...γιατί εδώ θα κατέληγε η γραμμή.............εγώ συμμέτοχος σε εγκλήματα πολέμου δεν θέλω να γίνω.

Γιατί έχω μια κάποια αντίληψη τι σημαίνει πόλεμος. Αν έχεις και εσύ δεν μπορεί να ονειρεύεσαι τέτοιες καταστάσεις.
Ακριβως, δεν εχει ανοιξει καμια πορτα φρενοκομειου ευτυχως μεχρι στιγμης.
Και σε αναλυτη στη τηλεοραση που ακουγα, ελεγε οτι το Ιραν δεν το συμφερει να ρισκαρει να κλιμακωσει.
Σε περιπτωση ομως που οι μουσουλμανοι που ονειρευονται εμπλοκη της Χεζμπολαχ, του Ιραν, της Τουρκιας με τον πατερουλη τους τον Ερντογαν, για εξαφανιση του Ισραηλ, προχωρησουν, εννοειται οτι περιμενω η Ελλαδα να παρει σαφη θεση απεναντι σε αυτο, και με στρατιωτικη εμπλοκη.
Σε αυτη την περιπτωση, τα ευχολογια για τα δεινα του πολεμου, δεν εχουν καμια εφαρμογη.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306

Saul Saul
δεν έμαθες τίποτα από το bou?
εμείς όταν είμασταν δευτέρα junior
γιανα πάρουμε το lower στα αγγλικά
στιχώναμε:

if you want the war for funny
war yourself and keep the money

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.667
Πόντοι
456
Δεκτό,

και ακριβώς επειδή αυτή είναι η πραγματικότητα δεν μπορεί από τη μια να υπερασπιζόμαστε το Ισραήλ που υπερασπίζεται τα σύνορα του και από την άλλη να κοιτάμε πως θα φάμε τα σύνορα των άλλων λαών. Ή είμαστε με το Ισραήλ ή με τους τρομοκράτες. Και τα δύο όποτε μας συμφέρει δεν γίνονται.

Και όλα αυτά είναι θεωρητικά....πρακτικά σημαίνει να εκδιώξεις από τα σπίτια τους αθώους ανθρώπους. Για να δούμε πόσοι έχουν τα άντερα...όχι να συμμετέχουν...αλλά να το δουν να συμβαίνει μπροστά τους.

Γιατί από το γραφείο μας όλοι είμαστε στρατηγοί, ουκάδες και τιμμωροί......από κοντά όμως......

Καμία περίπτωση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη για να γίνει η σύγκριση, αν πάμε σε δικαστήρια.
Γιατί αν ήταν έτσι, θα ξεκινούσε πόλεμος και στην Κύπρο για να απελευθερωθεί.
Όλα είναι θέματα δυνάμεων και συσχετισμών.
Και επειδή εγώ ως χώρα, πιο πιθανό βλέπω να μου την πέσουν οι Τούρκοι, παρά να πάρω εγώ την Κων/πολη, η λογική μου είναι να υποστηρίξω το κράτος που προστατεύει τα σύνορά του και επίσης είναι εχθρός τους εχθρού μου.
Και όπως είπε κάποιος φίλος παραπάνω, ποιός νομίζει ότι οι Άραβες, αν καταφέρουν να διαλύσουν το Ισραήλ, θα σταματήσουν εκεί; Η Ευρώπη θα είναι ο επόμενος στόχος, σιγά-σιγά...
Το 1990 που βρισκόμουν εξωτερικό, είχα συναδέλφους Τούρκους. Ξέρεις τι έλεγε ένας τους; Τα Τουρκικά θα είναι διεθνής γλώσσα σε 50 χρόνια. Από αυτό και μόνο κατάλαβα το πόσο φιλόδοξοι και μεγαλομανείς είναι...Και θα φανεί σύντομα, αν δε φάνηκε ακόμα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.293
Πόντοι
3.656
Ακριβως, δεν εχει ανοιξει καμια πορτα φρενοκομειου ευτυχως μεχρι στιγμης.
Και σε αναλυτη στη τηλεοραση που ακουγα, ελεγε οτι το Ιραν δεν το συμφερει να ρισκαρει να κλιμακωσει.
Σε περιπτωση ομως που οι μουσουλμανοι που ονειρευονται εμπλοκη της Χεζμπολαχ, του Ιραν, της Τουρκιας με τον πατερουλη τους τον Ερντογαν, για εξαφανιση του Ισραηλ, προχωρησουν, εννοειται οτι περιμενω η Ελλαδα να παρει σαφη θεση απεναντι σε αυτο, και με στρατιωτικη εμπλοκη.
Σε αυτη την περιπτωση, τα ευχολογια για τα δεινα του πολεμου, δεν εχουν καμια εφαρμογη.

Κάνεις το λάθος να πιστεύεις ότι οι μουσουλμάνοι είναι ένας σύσσωμος λαός που εκατομμύρια όλοι μαζί γουστάρουν πόλεμο και αιματοκυλίσματα. Δεν είναι όμως έτσι. Πάρα πολλοί τούρκοι είναι όπως εγώ και εσύ...έχουν δουλειές, οικογένειες, γκόμενες και ασχολίες...δεν έχουν στο μυαλό τους να πάνε στον πόλεμο...ιδιαίτερα των άλλων.

Οι φανατικοί κάθε είδους μπορεί να ονειρεύονται ότι θέλουν. Μουσουλμάνοι τζιχαντιστές από τη μία....χριστιανοταλιμπάν που ονειρεύονται την πόλη από την άλλη. Δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο.

Και σου ξανά λέω...επειδή αν γίνει μια τέτοια στρατιωτική εμπλοκή η Ελλάδα δεν θα στείλει έφεδρους αλλά επαγγελματίες και αξιωματικούς μόνιμα στελέχη...που εικάζω ΔΕΝ θα θέλουν να εμπλακούν και ιδιαίτερα.....αναμένω να τηρήσεις τα λεγόμενα σου και να παρουσιαστείς εθελοντικά για να πας να στηρίξεις.

Αν πραγματικά πιστεύεις αυτά που λες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.293
Πόντοι
3.656
Saul Saul
δεν έμαθες τίποτα από το bou?
εμείς όταν είμασταν δευτέρα junior
γιανα πάρουμε το lower στα αγγλικά
στιχώναμε:

if you want the war for funny
war yourself and keep the money
πιο lower ρε τυπε εγώ και το δημοτικό από τύχη το έβγαλα :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Αυτες εδω οι κωλοτρυπιδες θελουν να βομβαρδίσουν το Ισραηλ.
Δεν τους λυπαμαι.
Διαδηλωσεις υπερ των τρομοκρατων ηξεραν να κανουν.
Αθώοι λαοι και ενοχες ηγεσιες δεν υπαρχουν.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Κάνεις το λάθος να πιστεύεις ότι οι μουσουλμάνοι είναι ένας σύσσωμος λαός που εκατομμύρια όλοι μαζί γουστάρουν πόλεμο και αιματοκυλίσματα. Δεν είναι όμως έτσι. Πάρα πολλοί τούρκοι είναι όπως εγώ και εσύ...έχουν δουλειές, οικογένειες, γκόμενες και ασχολίες...δεν έχουν στο μυαλό τους να πάνε στον πόλεμο...ιδιαίτερα των άλλων.

Οι φανατικοί κάθε είδους μπορεί να ονειρεύονται ότι θέλουν. Μουσουλμάνοι τζιχαντιστές από τη μία....χριστιανοταλιμπάν που ονειρεύονται την πόλη από την άλλη. Δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο.

Και σου ξανά λέω...επειδή αν γίνει μια τέτοια στρατιωτική εμπλοκή η Ελλάδα δεν θα στείλει έφεδρους αλλά επαγγελματίες και αξιωματικούς μόνιμα στελέχη...που εικάζω ΔΕΝ θα θέλουν να εμπλακούν και ιδιαίτερα.....αναμένω να τηρήσεις τα λεγόμενα σου και να παρουσιαστείς εθελοντικά για να πας να στηρίξεις.

Αν πραγματικά πιστεύεις αυτά που λες.
Ναι, μαλλον αεροπλανα, πλοια, αυτη θα ειναι η ελληνικη εμπλοκη.
Εθελοντικα; Απο το μυαλο σου τα βγαζεις και απο βιασυνη;

Σου ξαναλεω, ξαναρωταω, σε περιπτωση πολεμου, πχ με Τουρκια, αν σου ερθει χαρτι να παρουσιαστεις, πχ στον Εβρο που ημουν εγω, εσυ θα πεις Δεν παω;
Αντιστρεφω το ερωτημα, μια που επιμενεις να το προσωποποιεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.293
Πόντοι
3.656
Καμία περίπτωση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη για να γίνει η σύγκριση, αν πάμε σε δικαστήρια.
Γιατί αν ήταν έτσι, θα ξεκινούσε πόλεμος και στην Κύπρο για να απελευθερωθεί.
Όλα είναι θέματα δυνάμεων και συσχετισμών.
Και επειδή εγώ ως χώρα, πιο πιθανό βλέπω να μου την πέσουν οι Τούρκοι, παρά να πάρω εγώ την Κων/πολη, η λογική μου είναι να υποστηρίξω το κράτος που προστατεύει τα σύνορά του και επίσης είναι εχθρός τους εχθρού μου.
Και όπως είπε κάποιος φίλος παραπάνω, ποιός νομίζει ότι οι Άραβες, αν καταφέρουν να διαλύσουν το Ισραήλ, θα σταματήσουν εκεί; Η Ευρώπη θα είναι ο επόμενος στόχος, σιγά-σιγά...
Το 1990 που βρισκόμουν εξωτερικό, είχα συναδέλφους Τούρκους. Ξέρεις τι έλεγε ένας τους; Τα Τουρκικά θα είναι διεθνής γλώσσα σε 50 χρόνια. Από αυτό και μόνο κατάλαβα το πόσο φιλόδοξοι και μεγαλομανείς είναι...Και θα φανεί σύντομα, αν δε φάνηκε ακόμα.
Εδώ όμως άλλο λέμε....για στρατιωτική εμπλοκή της Ελλάδας.

Ο κάθε λαός πιστεύει τις μαλακίες του ρε τύπε. Όλοι είναι οι σοφότεροι, οι εκλεκτοί των θεών....από εκεί ξεκίνησαν όλα και πάει λέγοντας.

Και στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχουν ξεχωριστό Ελληνικό dna από τον Δία :confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom