Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Παμε παλι
Οι μουσουλμανοι της Θρακης ειναι τουρκοι ή οχι?
Αν δεν κάνω λάθος είναι αναγνωρισμένη μειονότητα.

Δεν είναι μόνο Τούρκοι κιόλας . Δεν έχει όμως σημασία...είναι Ελλάδα...Έλληνες πολίτες δεν είναι?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Εσύ ξε λόγκαρε και σταμάτα να κάνεις την κυρά κατίνα επειδή δεν έχεις να συμβάλλεις σε κάτι στην συζήτηση. Αν έχεις άποψη πες την τι με παραθέτεις για να μου πεις τι???

Και επειδή πολλές φορές με έχεις προκαλέσει και δεν έχω αντιδράσει σου λέω ότι αν με προκαλέσεις ξανά θα σου απαντάω με άλλο ύφος και όχι με σοβαρότητα.
Σιγά ρε 'σύ, τσουτσούριασα, κάνε έναν κόπο να ξαναδιαβασεις πως απαντάς μέχρι τώρα και μετά θα καταλάβεις. Και προσπάθησε επιτέλους να ωριμάσεις λίγο, δεν είσαι δα και κανένας μπέμπης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αν δεν κάνω λάθος είναι αναγνωρισμένη μειονότητα.

Δεν είναι μόνο Τούρκοι κιόλας . Δεν έχει όμως σημασία...είναι Ελλάδα...Έλληνες πολίτες δεν είναι?
Κολλησες λιγακι τωρα ε?
Εμ, οταν κανεις με περισσή αυτοπεποίθηση ερωτηματα που νομιζεις οτι μπορει να μπλοκαρουν τον αλλο, να εισαι ετοιμος για ανταποδοση.
Εγω δεν ρωτησα αν ειναι μειονοτητα. Ούτε αν ειναι Ελληνες πολιτες.

Ωραια, να αφαιρεσω τσιγγάνους και πομάκους.
Οι υπολοιποι, ειναι τούρκοι, ναι ή οχι?
Δυσκολευεσαι?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Σιγά ρε 'σύ, τσουτσούριασα, κάνε έναν κόπο να ξαναδιαβασεις πως απαντάς μέχρι τώρα και μετά θα καταλάβεις. Και προσπάθησε επιτέλους να ωριμάσεις λίγο, δεν είσαι δα και κανένας μπέμπης.
Σου απαντάω μια χαρά και με επιχειρήματα σε αυτά που γράφεις...όσο μπορώ γιατί γράφεις μόνο αοριστίες και τσιγκλάς για καυγά.

Στο είπα και πριν...ευχαρίστως να συζητήσω αν έχεις κάτι επί του θέματος.....για άλλα μέλη, για το ποιος είναι πιο καλός και πιο κακός και για μαδομούνια δεν μιλάω σε αυτό το θρεντ γιατί δεν είναι επί του θέματος.

Αν θες να με παραθέσεις για κάτι επί του θέματος αλλιώς τι κάθεσαι και ασχολείσαι?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.081
Πόντοι
26.141
Τι γράφει πάλι ο δικηγόρος της καρδιάς μας:coffee:;;;;;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Τι γελας βρε sex volcano.
Μπαίνω στο νήμα και βρωμάει θάνατο ο walking dead όπου μπαίνει βρωμάει φορμόλη. Και νεκροτομείο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Κολλησες λιγακι τωρα ε?
Εμ, οταν κανεις με περισσή αυτοπεποίθηση ερωτηματα που νομιζεις οτι μπορει να μπλοκαρουν τον αλλο, να εισαι ετοιμος για ανταποδοση.
Εγω δεν ρωτησα αν ειναι μειονοτητα. Ούτε αν ειναι Ελληνες πολιτες.

Ωραια, να αφαιρεσω τσιγγάνους και πομάκους.
Οι υπολοιποι, ειναι τούρκοι, ναι ή οχι?
Δυσκολευεσαι?
Ναι κατουρήθηκα πάνω μου τώρα

Ελληνική ταυτότητα δεν έχουν?

Τούρκοι στην καταγωγή δεν είναι?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Τι γελας βρε sex volcano.
Μπαίνω στο νήμα και βρωμάει θάνατο ο walking dead όπου μπαίνει βρωμάει φορμόλη. Και νεκροτομείο.
Τύπε, μπορείς να κάνεις το χαβαλέ σου σε κανένα άλλο νήμα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ναι κατουρήθηκα πάνω μου τώρα

Ελληνική ταυτότητα δεν έχουν?

Τούρκοι στην καταγωγή δεν είναι?
Δεν ειπα οτι φοβηθηκες, ειπα οτι κολλησες (και δικαιως, αλλά δεν το ξεκινησα εγω).
Δεν ρωτησα τι ταυτοτητα και τι καταγωγη εχουν.

Ρωτησα αν κατα την αποψη σου ειναι Τουρκοι.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Είναι δυνατόν να μιλάνε οι ζωντανοί με τους αποθαμενους;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τύπε barock μην απαντας στο γλοιωδες σιχαμενο καθαρμα, αστον να φυγει μπας και φυγει και η σκατίλα που τον συνοδευει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Δεν ειπα οτι φοβηθηκες, ειπα οτι κολλησες (και δικαιως, αλλά δεν το ξεκινησα εγω).
Δεν ρωτησα τι ταυτοτητα και τι καταγωγη εχουν.

Ρωτησα αν κατα την αποψη σου ειναι Τουρκοι.
Ναι Τούρκοι ως τι? Τούρκοι πολίτες? Δεν είναι. Τούρκοι στην καταγωγή? Είναι...εσύ λες δεν είναι?

Ούτε Τούρκικη μειονότητα....μουσουλμανική μειονότητα. Τι σημασία έχει?

Αν εγώ πάω να ζήσω στην Αυστραλία μαζί με άλλους 100.000 Έλληνες δεν θα είμαι Αυστραλός υπήκοος (κάποια στιγμή) αλλά Έλληνας στην καταγωγή?

Αν ζήσω με άλλους 100Κ Έλληνες σε μια πόλη θα έχω δικαίωμα να την αποκαλώ Ελλάδα?????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ναι Τούρκοι ως τι? Τούρκοι πολίτες? Δεν είναι. Τούρκοι στην καταγωγή? Είναι...εσύ λες δεν είναι?

Ούτε Τούρκικη μειονότητα....μουσουλμανική μειονότητα. Τι σημασία έχει?

Αν εγώ πάω να ζήσω στην Αυστραλία μαζί με άλλους 100.000 Έλληνες δεν θα είμαι Αυστραλός υπήκοος (κάποια στιγμή) αλλά Έλληνας στην καταγωγή?

Αν ζήσω με άλλους 100Κ Έλληνες σε μια πόλη θα έχω δικαίωμα να την αποκαλώ Ελλάδα?????
Δεν ξερω τύπε, εσυ με ρωτησες αν οι Κυπριοι ειναι Ελληνες.
Δεν διευκρινισες "ως τι".
Την ιδια ερωτηση κανω και σε σενα, αν οι μουσουλμανοι της Θρακης ειναι Τουρκοι. Γιατι να κανω διευκρινισεις? Εσυ ΔΕΝ εκανες.
Υποθετω καπου εδω τελειωνει αυτη η ανουσια συζητηση, την εξαντλησαμε

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ποιος το λεει αυτο?
Ο στοχος των ισλαμοφασιστων ειναι η Ευρωπη. Οι ιδιοι το λενε, οχι εγω.
Και εισαι η πρωτη χωρα στο διαβα τους.
Τι να σε κανουν ως "βασικη πύλη"?
Σε καταλαμβανουν και καθαρισανε.
Και σταματηστε να ειστε αφελεις.
Οσο καποιοι κλαψουριζετε για τα "αμαχα παιδακια" που σκοτωνει το Ισραηλ, καποιοι παντοφλακηδες σε υπογεια βγαζουν πυρινους λογους οτι το Ισλαμ πρεπει να επιστρεψει σε καθε χωρα που υπήρξε στο παρελθον. Μαντεψε αν εισαι μια τετοια χωρα.
Στο γιουτουμπ ειδα οτι μουσουλμανοι πανηγυριζουν για την επιστροφη του Ισλαμ σε Ισπανια, αφυπνιση του στη Μογγολια, περαιτερω ενισχυση του στην Αλβανια, με μουσουλμανικα σχολεια.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Στη φορμόλη να τον βάλουμε
για να μη μύριζει
Τα παπάρια να μη μας ζαλίζει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Στο γιουτουμπ ειδα οτι μουσουλμανοι πανηγυριζουν για την επιστροφη του Ισλαμ σε Ισπανια, αφυπνιση του στη Μογγολια, περαιτερω ενισχυση του στην Αλβανια, με μουσουλμανικα σχολεια.
Αυτοι καλα κανουν.
Κατι περιεργοι δικοι μας εδω περα, γιατι συντασσονται μαζι τους, μου λες?
Και μαλιστα καποιοι "γνησιοι δεξιοι" και "πατριωτες". Αγκαλια με το ΚΚΕ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε Τερμιν ευχαριστω για την αγνοηση
Ετσι μπορω να σου πω αλλη μια φορα να πας να γαμηθεις μουνοπανο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Δεν ξερω τύπε, εσυ με ρωτησες αν οι Κυπριοι ειναι Ελληνες.
Δεν διευκρινισες "ως τι".
Την ιδια ερωτηση κανω και σε σενα, αν οι μουσουλμανοι της Θρακης ειναι Τουρκοι. Γιατι να κανω διευκρινισεις? Εσυ ΔΕΝ εκανες.
Υποθετω καπου εδω τελειωνει αυτη η ανουσια συζητηση, την εξαντλησαμε
Ναι γιατί εντέχνως πήγες το νόημα αλλού.

Το οποίο ήταν ότι επιθέσεις και πολεμικές συρράξεις συμβαίνουν συνέχεια....και πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών.........και ο κόσμος δεν αντιδρά σχεδόν καθόλου

στην περίπτωση του Ισραήλ έχουμε νομιμοποιήσει τα πάντα....όλες τις θηριωδίες...όλα δικαιολογούνται...και η υπέρμετρη απάντηση και τα πάντα.

Μόνος σου το είπες....η Τουρκία επιτέθηκε ως οργανωμένη χώρα....οπότε ντάξει κομπλέ....ενώ όταν επιτίθενται οι φτωχοί από τα τούνελ είναι τρομοκράτες. Η Αμερική μπορεί να ξεφορτώνει 100Κ βόμβες και στρατεύματα στην Μ. Ανατολή αλλά είναι είναι πολιτισμένος πόλεμος.

Η ευαισθησία είναι επιλεκτική αυτό έχει σημασία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ναι γιατί εντέχνως πήγες το νόημα αλλού.

Το οποίο ήταν ότι επιθέσεις και πολεμικές συρράξεις συμβαίνουν συνέχεια....και πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών.........και ο κόσμος δεν αντιδρά σχεδόν καθόλου

στην περίπτωση του Ισραήλ έχουμε νομιμοποιήσει τα πάντα....όλες τις θηριωδίες...όλα δικαιολογούνται...και η υπέρμετρη απάντηση και τα πάντα.

Μόνος σου το είπες....η Τουρκία επιτέθηκε ως οργανωμένη χώρα....οπότε ντάξει κομπλέ....ενώ όταν επιτίθενται οι φτωχοί από τα τούνελ είναι τρομοκράτες. Η Αμερική μπορεί να ξεφορτώνει 100Κ βόμβες και στρατεύματα στην Μ. Ανατολή αλλά είναι είναι πολιτισμένος πόλεμος.

Η ευαισθησία είναι επιλεκτική αυτό έχει σημασία.
Oooooooχι. Δεν την πηγα εγω "εντεχνως" την δουλεια αλλου. Ελεγες οτι επιτεθηκε η Τουρκια στην Ελλαδα, και εννοούσες την Κυπρο, και απο εκει ξεκινησε το θεμα. Και μετα ρωτουσες αν οι Κυπριοι ειναι Ελληνες, ωστε να ταυτίσεις την επιθεση στην Κυπρο με επιθεση στην Ελλαδα. Οπως βλεπεις δεν ειναι τοσο απλο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom