Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Οχι βέβαια, ειναι της νέας πανηλιθιας τάξης πραγμάτων οπότε ειναι υπερ των ισλαμοόρκ οτι και να κάνουν. Αυτο το κωλοπαίδι θελει να γεμίσει η Ευρωπη με ορκ, οπως και καποιοι κυκλοι εξουσίας. Είναι η μετεξελιξη της αριστεράς αυτό το κωλοπαίδι.
ξέρεις πόσα λεφτά βγάζει αυτή με κάθε ποστάρισμα?

στα αρχίδια της για τα πάντα......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μλκ μου, είναι απίθανοι, βρίζουν όλη μέρα ότι η Ελλάδα έγινε πάρκινγκ πιθήκων και ταυτόχρονα υποστηρίζουν τις θηριωδίες των πιθήκων.
Α μπραβο.
Δεν τα εχουμε πει?
Ο,τιδηποτε στρεβλο, παραξενο, παραδοξο, ανοητο, ανορθοδοξο, παλαβο, το στηριζουν οι αριστεροι και οι ακροδεξιοι.
Γι αυτο εξαλλου και στην πραγματικοτητα ειναι όμοροι πολιτικοι χώροι.

Και πρεπει το ΚΚΕ καποτε να μας εξηγησει γιατι υποστηριζει οργανωσεις που προεσβευουν τα εντελως αντιθετα απο το ίδιο, και μάλιστα οργανώσεις που με μεγαλη ευχαριστηση θα αποκεφαλιζαν κομμουνιστες μονο και μονο λόγω ιδεολογιας. Καλα, για ομοφυλοφιλους δεν συζηταμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ξέρεις πόσα λεφτά βγάζει αυτή με κάθε ποστάρισμα?

στα αρχίδια της για τα πάντα......
Στ' αρχιδια μας και εμας ομως ρε φιλε ποσα λεφτα βγαζει....Τι μας το λες αυτο δηλαδη?

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
792
Πόντοι
81
Το πιο καυτό ερώτημα είναι αν κερδίσει πόντους ο αραβικός κόσμος τι στάση θα κρατήσει η Τουρκία απέναντι μας τώρα που τα χαλάει (έτσι φαίνεται) με τη μαμά αμέρικα.
Α γειά σου.... Νομιζω οτι ήδη μας βλεπουν οι τουρκοι σα δορυφόρο χωρα τους. Με την αμέρικα δυσκολα θα σπάσει γιατι της πουλάει το παντουρανικό διαδρομο και οτι θα ειναι αρχηγος η τουρκια και θα επηρεασει αζερμπαιτζαν τουρκμενισταν, ουζμπεκισταν κλπ, και οι αμερικάνοι το χάφτουν. Αν ομως τα σπάσει, θα μας ανοιξει κατασταση Κυπρου 74 με τρελο εκβιασμο και νομιζω οι Ευρωπαίοι θα μας πιέσουν να δωσουμε οτι ζητήσει. Δεν εχουμε ελπιδα καμια ετσι κι αλλιως

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Στ' αρχιδια μας και εμας ομως ρε φιλε ποσα λεφτα βγαζει....Τι μας το λες αυτο δηλαδη?
Είναι και δυσνόητο....

αυτή γράφει μια μαλακία στο τουίτερ και βγάζει 80Κ

δεν υποστηρίζει κανέναν....μάρκετινγκ κάνει. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Δεν έχει διαφορά από την μενεγάκη που κάνει ποστ με κρέμες και πληρώνεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Οχι βέβαια, ειναι της νέας πανηλιθιας τάξης πραγμάτων οπότε ειναι υπερ των ισλαμοόρκ οτι και να κάνουν. Αυτο το κωλοπαίδι θελει να γεμίσει η Ευρωπη με ορκ, οπως και καποιοι κυκλοι εξουσίας. Είναι η μετεξελιξη της αριστεράς αυτό το κωλοπαίδι.
Φαντασου οτι αναγκασε την μανα της, που ηταν διεθνους φημης σοπρανο, να εγκαταλειψει την καριερα της για να μην ταξιδευει με αεροπλανο και επιβαρυνει το περιβαλλοντικο αποτυπωμα στον πλανητη. Οταν ηταν 12 χρονων. Και αντι οι γονεις της να της ριξουνε δυο σφαλιαρες να συνελθει, ή να την πανε εστω σε εναν ψυχολογο, το δεχθηκανε και το παιζουν και υπερηφανοι. Και μετα εκανε και σχολική "απεργια" (ετσι λενε την κοπάνα τωρα) για το περιβαλλον. Κι ομως αυτο το βλαμμενο εχει κοσμο που το ακολουθει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Α μπραβο.
Δεν τα εχουμε πει?
Ο,τιδηποτε στρεβλο, παραξενο, παραδοξο, ανοητο, ανορθοδοξο, παλαβο, το στηριζουν οι αριστεροι και οι ακροδεξιοι.
Γι αυτο εξαλλου και στην πραγματικοτητα ειναι όμοροι πολιτικοι χώροι.

Και πρεπει το ΚΚΕ καποτε να μας εξηγησει γιατι υποστηριζει οργανωσεις που προεσβευουν τα εντελως αντιθετα απο το ίδιο, και μάλιστα οργανώσεις που με μεγαλη ευχαριστηση θα αποκεφαλιζαν κομμουνιστες μονο και μονο λόγω ιδεολογιας. Καλα, για ομοφυλοφιλους δεν συζηταμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακόμα ένα θέμα καταλήγει σε αντιπαράθεση ψεκασμένων με νοημωνες, τίποτα δεν είναι τυχαίο και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Είναι και δυσνόητο....

αυτή γράφει μια μαλακία στο τουίτερ και βγάζει 80Κ

δεν υποστηρίζει κανέναν....μάρκετινγκ κάνει. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Δεν έχει διαφορά από την μενεγάκη που κάνει ποστ με κρέμες και πληρώνεται
Ναι, δυσνοητο ειναι.
Και λοιπον?
Τι μου το λες?
Για να την σεβαστω επειδη βγαζει 80 χιλιαρικα ανα ποσταρισμα?
Και τι με νοιαζει εμενα αν το κανει για μαρκετινγκ ή γιατι το πιστευει?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Α γειά σου.... Νομιζω οτι ήδη μας βλεπουν οι τουρκοι σα δορυφόρο χωρα τους. Με την αμέρικα δυσκολα θα σπάσει γιατι της πουλάει το παντουρανικό διαδρομο και οτι θα ειναι αρχηγος η τουρκια και θα επηρεασει αζερμπαιτζαν τουρκμενισταν, ουζμπεκισταν κλπ, και οι αμερικάνοι το χάφτουν. Αν ομως τα σπάσει, θα μας ανοιξει κατασταση Κυπρου 74 με τρελο εκβιασμο και νομιζω οι Ευρωπαίοι θα μας πιέσουν να δωσουμε οτι ζητήσει. Δεν εχουμε ελπιδα καμια ετσι κι αλλιως
Δεν νομίζω ότι οι αμερικάνοι χάφτουν το οτιδήποτε....αυτοί κινούν τα περισσότερα νήματα.

Ο ερντογάν όμως εκμεταλλεύεται (μέχρι τώρα μόνο στα λόγια) την θέση του. Αυτό λέω και εγώ...αν τον αναγκάσουν να τα σπάσει μαζί τους και διαλέξει τον από εκεί πλευρά....η Ελλάδα είναι η πρώτη που θα νιώσει τις επιπτώσεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Ναι, δυσνοητο ειναι.
Και λοιπον?
Τι μου το λες?
Για να την σεβαστω επειδη βγαζει 80 χιλιαρικα ανα ποσταρισμα?
Και τι με νοιαζει εμενα αν το κανει για μαρκετινγκ ή γιατι το πιστευει?
Γιατί σε σένα το είπα????

Μήπως ξέχασα να σου ζητήσω την άδεια να το ποστάρω??? :2funny:

Τελικά θα μας πεις αν οι κύπριοι είναι Έλληνες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Οι Τουρκοκύπριοι ειναι τούρκοι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Α μαλιστα. Ενδιαφερον. Αρα δεν τιθεται θεμα τουρκικου εποικισμου στην Κυπρο, ούτως ή αλλως τούρκος και τουρκοκύπριος ειναι το ιδιο.

Οι μουσουλμανοι της Θρακης ειναι επισης τουρκοι να υποθεσω?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506

Ξελόγκαρε λίγο ρε τύπε επιτέλους, έχεις αρχίσει να τα χάνεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Και για να τελειωνουμε με το αφελές αυτο ερωτημα.
Το αν ο Κυπριος ειναι Ελληνας ή οχι, δεν θα το απαντησω εγω που ειμαι Ελληνας.
Βρες εναν Κυπριο και ρωτησε τον αν ειναι Ελληνας.
Αυτος ειναι αρμοδιος να σου απαντησει, αν θεωρει τον εαυτο του Ελληνα.
Και επειδη εχω σπουδασει σε ενα πανεπιστημιο με αρκετους Κυπριους, και τους εθετα το ερωτημα, η απαντηση ηταν "Ειμαι Κυπριος". Σοκαρεσαι?

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.075
Πόντοι
2.046
Ενδιαφέρον σκεπτικο, διάβασα και την απαντηση σου στο ερωτημα μου, προτιμάς το Ισραήλ. Καλώς. Μονο που δεν ειναι μονοσημαντη η εξελιξη του σεναρίου. Αν πεσει το Ισραηλ, ή χασει κάτι και εμεις γεωστρατηγικά είμαστε ο επιτήδιος ουδετερος, κερδιζουμε. Διοτι οι νικητες ασιάτες δε θα στραφουν εναντια στη βασική πυλη εισόδου εμπορευμάτων και ενέργειας της Ευρωπης απο την ανατολικη πλευρα της, δηλαδή εμας. Ενω αν είμαστε με το Ισραηλ, οι μελλοντικοί εμπορικοι δρομοι και αγωγοι θα ειναι απο την τουρκια προς βουλγαρια και ρουμανια. Αρα χανουμε. Αν νικησει το ισραηλ μενουν ολα οπως ειναι. Το καυτό ερώτημα ειναι αν χασει εστω στρατηγική ισχυ το Ισραηλ, τοτε τι γίνεται με εμάς
Φίλε αν χάσει το Ισραήλ γάματα.

Όχι ότι τους συμπαθώ,ειδικά τους ακραίους τους έχουν τρελλό μίσος για οτιδήποτε μη εβραϊκό.

Αλλά οι ακραίοι των άλλων είναι λεφούσια ολόκληρα.

Δεν ξεχνάμε την Παλμύρα τους Βούδες του Αφγανισταν τις καμμενες εκκλησίες κλπ
Και φυσικά τα εγκλήματα της τζιχαντ σε όλη την υφηλιο.

Πάντα με υπουλο τρόπο και με κανένα κανόνα πολέμου

...στο ύπουλο και στο αδίστακτο εξαντλείται η όποια ευστροφία τους.

Κατά τ άλλα σωστά ερωτήματα θετεις νομίζω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Α μαλιστα. Ενδιαφερον. Αρα δεν τιθεται θεμα τουρκικου εποικισμου στην Κυπρο, ούτως ή αλλως τούρκος και τουρκοκύπριος ειναι το ιδιο.

Οι μουσουλμανοι της Θρακης ειναι επισης τουρκοι να υποθεσω?
Όχι....μπορεί να ζεις όπου θες...δεν αλλάζεις τα σύνορα της χώρας επειδή ζουν πολλοί εκεί. Ότι είναι Ελλάδα είναι Ελλάδα...ακόμα και 1.000.000 μουσουλμάνοι να ζουν εκεί.

Εκτός αν τα σύνορα έχουν προαιρετικό χαρακτήρα και ένας Έλληνας να ζει σε ένα βράχο είναι Ελλάδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Όχι....μπορεί να ζεις όπου θες...δεν αλλάζεις τα σύνορα της χώρας επειδή ζουν πολλοί εκεί. Ότι είναι Ελλάδα είναι Ελλάδα...ακόμα και 1.000.000 μουσουλμάνοι να ζουν εκεί.

Εκτός αν τα σύνορα έχουν προαιρετικό χαρακτήρα και ένας Έλληνας να ζει σε ένα βράχο είναι Ελλάδα.
Παμε παλι
Οι μουσουλμανοι της Θρακης ειναι τουρκοι ή οχι?

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Απορώ τι γράφει αυτό το σκατό αυτό το μασμα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και συνομιλείτε και μαζί του και του απαντάτε κιόλας.

Ποιος μπορεί να συζητήσει με λοβοτομημενο άτομο;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Ξελόγκαρε λίγο ρε τύπε επιτέλους, έχεις αρχίσει να τα χάνεις.
Εσύ ξε λόγκαρε και σταμάτα να κάνεις την κυρά κατίνα επειδή δεν έχεις να συμβάλλεις σε κάτι στην συζήτηση. Αν έχεις άποψη πες την τι με παραθέτεις για να μου πεις τι???

Και επειδή πολλές φορές με έχεις προκαλέσει και δεν έχω αντιδράσει σου λέω ότι αν με προκαλέσεις ξανά θα σου απαντάω με άλλο ύφος και όχι με σοβαρότητα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Α καλως τον.
Οπως θυμαμαι, γελοιο υποκειμενο, με εχεις σε αγνοηση.
Αρα με μεγαλη μου χαρα μπορω να γραψω κατι για σενα, χωρις να το δεις.

Μπορεις λοιπον να πας να γαμηθεις, ανθρωπάριο, βρωμερο καθαρμα.
Μπορεις να πας να γαμηθεις, και να συνεχισεις να μολυνεις τον πλανητη με την βρωμερή παρουσία σου, καταναλωνοντας το οξυγονο μας.
Αηδιαστικο, εμετικο, τρισαθλιο σιχαμα.
Αντε γαμησου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom