alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Και πολυ λεςΚάποτε 95-5% θέλανε την Ένωση....
Μετά από τις μαλακίες που κάναμε το 74 είναι περίπου 60-40 επιεικώς....
Και πολυ λεςΚάποτε 95-5% θέλανε την Ένωση....
Γενικά η μόνη ρεαλιστική λύση ένωση έστω κ με το κομμάτι το ελεύθερο κ το άλλο να κάνει ότι θέλει χωρίς να μπει ποτέ στην ΕΕ .. οπότε Κύπρος κ Ελλάς ενώνονται κ θαλάσσια.Κάποτε 95-5% θέλανε την Ένωση....
Γιατί να γίνει αυτό αφού μπορεί το Ισραήλ να τους καθαρίσει όλους μέχρι τον τελευταίο τώρα που ο πλανήτης κάνει τα στραβά μάτια?Βλεπω σε πανελ στη τηλεοραση πολιτικοι απο ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, να υποστηριζουν τα δικαιωματα της Παλαιστινης, αμεσα ιδρυση παλαιστινιακου κρατους, και επιστροφη στο εδαφικο στο 1967 (νομιζω τοσο ειπαν)
Αν ειναι να επελθει επιτελους ετσι η ειρηνη, ας γινει.
Μην αρχισουν μετα ομως οι μουσουλμανοι παλι τα ιδια, με τη λογικη Καλα ηταν αυτα που κερδισαν, ο στοχος παραμενει, εξαφανιση του Ισραηλ, μη αποδοχη υπαρξης του.
Εγώ έκανα πολύ παρέα μαζί τους.Θυμαμαι παντως οτι δεν εκαναν ποτέ παρεα με Ελλαδίτες.
Εκαναν παρεα μονο μεταξυ τους, καθονταν ολοι μαζι και εδειχναν σε καθε ευκαιρια οτι δεν θελουν να συγχρωτισθούν.
Δεν ξέρω,δεν το είδα.Γενικά η μόνη ρεαλιστική λύση ένωση έστω κ με το κομμάτι το ελεύθερο κ το άλλο να κάνει ότι θέλει χωρίς να μπει ποτέ στην ΕΕ .. οπότε Κύπρος κ Ελλάς ενώνονται κ θαλάσσια.
Ρε ο χουαντσο γιατί δεν έπαιξε;
Γιατί να γίνει αυτό αφού μπορεί το Ισραήλ να τους καθαρίσει όλους μέχρι τον τελευταίο τώρα που ο πλανήτης κάνει τα στραβά μάτια?
Προφανώς και δεν είναι έτσι διότι το είπα ειρωνικά.Οι ΗΠΑ συστήνουν αυτοσυγκράτηση στο Ισραήλ: «Μην ανοίξετε μέτωπο και με τη Χεζμπολάχ»
«Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν το Ισραήλ να είναι προσεκτικό στις στρατιωτικές του απαντήσεις στα πυρά της Χεζμπολάχ». Ένα λάθος στον Λίβανο μπορεί να πυροδοτήσει έναν μεγαλύτερο πόλεμο. Η κυβέρνηση Μπάιντεν προέτρεψε σε ιδιωτικές συζητήσεις το Ισραήλ να μην ξεκινήσει στρατιωτική εκστρατεία κατά της...www.ieidiseis.gr
Οχι, δεν ειναι ετσι.
Αλλο αυτο που ειπαν πολλα κρατη, και η Ελλαδα μαζι, οτι το Ισραηλ δικαιουται να υπερασπιστει τον εαυτο του, αλλο αυτο που λες οτι το Ισραηλ μπορει να δρασει δυσαναλογα.
ψηφίζω ορθόδοξο δεξιό για ΗΓΕΤΗ της παράταξης τον @sex volcano που αφήνει το dna του στα πέρατα της γηςΑφού είναι ανταγωνιστές,ο ενας ανερχόμενος ηγέτης,ο άλλος ώριμος αρχηγός της δεξιάς στρατιάς. Κράζεις θαβμαζεις
Βολκάνος άφταστος αλλά δεν τον ενδιαφέρει η εξουσία+ ότι πολυάσχολος δε μού απάντησε το σχόλιο στην κριτική του που θε να επισκεφτώ το Μύλον..... τ σκούς βολκάνεεεεεε πρέπει να φροντίζεις τους χσμουτζήδες θαυμαστάς σου!ψηφίζω ορθόδοξο δεξιό για ΗΓΕΤΗ της παράταξης τον @sex volcano που αφήνει το dna του στα πέρατα της γης
Ο άλλος είναι άστατος και κατά φαντασία μπαρμπαΚώτσος Πλεύρης
Αρα ουδέποτε επιτεθηκε η Τουρκια στην Ελλαδα.
Πηρα απαντηση, τελειωσαμε
Ούτε αποκεφαλισμενα βρέφη υπάρχουν. Είναι της ίδιας λογικής με τα πεταμένα μωρά από τις θερμοκοιτίδες. Έχει διαψευσθεί από όλους αυτή η "είδηση". Ο Λευκός Οίκος έκανε και διορθωτική παρέμβαση ανασκευάζοντας τις δηλώσεις Μπαιντεν.Σε πηρε ο πονος για τα παιδακια, περιμενω να μου δειξεις ποσταρισμα σου υπερ των αποκεφαλισμενων βρεφων απο τη Χαμας. Υπαρχει?
πολύ πιθανό,ας τους δώσει η Ελλάδα άσυλο,
Καλόπολύ πιθανό
αλλά εγώ δεν θέλω
ο τσίπρας με την τασία ίσως
Σκέψου ρε φίλε τι στρατιωτικοποιημενη κοινωνία έχουν, που τη Μέιρ, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του Ισραήλ, την έστειλαν σπίτι γιατί της χρέωσαν το Γιομ Κιπούρ. Δε χαρίζουν κάστανα.
Ξύπνα.Αφού δέν έχει πυρηνικά! Μή τρελλαθούμε παιδιά! Σέ κάποιο βαθμό είναι καί διασπορά φόβου από τά ΜΜΕ.