Ρε μαλακά μας δουλεύεις;
Εσύ ήσουν που εβριζες τους Ισραηλινούς για το χτύπημα στο νοσοκομείο χωρίς να ξέρεις τι έχει συμβεί πραγματικά.
https://www.kathimerini.gr/world/562659181/aifnidiastiki-epithesi-tis-chamas-sto-israil-enoploi-perasan-ta-synora/
www.bourdela.com
Ζητάς και τα ρέστα;
μη γαμιεσαι τυπε,δεν βριζω τους ισραηλινους ,αλλα τους πολιτικους του ισραηλ που εφεραν με τις ενεργειες του τα γεγονοτα σε αυτο το μακαβριο τελμα!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΑΥΤΟ.....
"Το Reuters μεταδίδει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 500 νεκροί από ισραηλινό πλήγμα στο νοσοκομείο Al Ali Arab στην πόλη της Γάζας.
Υπάρχουν «εκατοντάδες θύματα» κάτω από τα συντρίμμια ενός νοσοκομείου στη Γάζα που επλήγη από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, μεταδίδει το Al jazeera, που επικαλείται το υπουργείο Υγείας της Γάζας.
ρε μαλακες ειναι δυνατον να βομβαρδιζεις νοσοκομειο με f16......
τι δολοφονικο αμοκ τους εχει πιασει...."
...ειναι ακριβως η αναπαραγωγη του γεγονοτος απο
το ροιτερ τις πρωτες στιγμες του συμβαντος και
το σχολιο μου ειναι σχολιο απελπισιας με τη φρικη που βλεπω!ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ,ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ....Εισαι δηλαδη ενας ολετηρας κυριολεκτικα οπως και το νικ σου...διψας μαλλον για καταστροφη και φρικη ,αλλα απο αντιληψη υστερεις ,κλασσικη φαση καταστασης στο μυαλου ουγκανου.....
...και για να ειμαι ξεκαθαρος ,θεωρω ακομα πιθανοτερο το γεγονος να χτυπηθηκε καποιος στοχος στο παρκινγκ
απο ισραηλινο πυρομαχικο ακριβειας,παρα απο
"χαζη" ρουκετα της χαμας