Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,0%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 33 22,4%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    147
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
803
Πόντοι
81

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
στο μεταξύ ο μοντεράτορας της συμφορας μπήκε χθες να σε ειρωνευτεί.
Να δω τι θα γράψει αν τελικά αποδειχθεί πως την μαλακία την έκαναν οι αλαχουακμπαρηδες

όλες οι ενδείξεις δείχνουν προς την πλευρά των παλαιστινίων...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
στο μεταξύ ο μοντεράτορας της συμφορας μπήκε χθες να σε ειρωνευτεί.
Να δω τι θα γράψει αν τελικά αποδειχθεί πως την μαλακία την έκαναν οι αλαχουακμπαρηδες

επειδή δεν συμμετέχω στην συζήτηση και έχω χάσει επεισόδια, χρησιμοποιήθηκε το φοβερό και τρομερό επιχείρημα των ρωσολάγνων ναυαγίων 'εγώ έχω πάει και ξέρω, εσύ δεν έχεις πάει οπότε μην μιλάς' ή ισχύει μόνο για την περίπτωση της ουκρανίας;

:grin::grin::grin:

(βλέπω πάντως και εδώ, ρεσιτάλ δίνουν)

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.764
Πόντοι
216
Και μόνο το γεγονός ότι στα διαθέσιμα βίντεο/φωτογραφίες βλέπουμε πολύ μεγάλη φωτιά αλλά ταυτόχρονα σχεδόν μηδενικές συνέπειες ωστικού κύματος μεγάλης έκρηξης και απουσία κρατήρα μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτό έγινε από την ανάφλεξη των καυσίμων πυραύλου/ρουκέτας που ή έπαθε βλάβη ή αναχαιτίστηκε και έπεσε στο σημείο και όχι από έκρηξη της πολεμικής κεφαλής του.
Τώρα τι ακριβώς έγινε και από που προήλθε μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.025
Πόντοι
6.056
Iσχυει ..
Τα χαιρετίσματα μου στο ναό του Αγίου Σάββα κ στους Έλληνες και ορθόδοξους Παλαιστίνιους που ζουν εκεί κ για τα πολύτιμο έργο τους
Θεωρώ το καλύτερο λάδι παγκοσμίως έχουν στο λιοτρίβι εκεί ...:hi:
Γάζα, στον Άγιο Πορφύριο έχεις πάει ?

«Ο πόλεμος δεν γνωρίζει θρησκεία»: Η παλαιότερη εκκλησία της Γάζας φιλοξενεί μουσουλμάνους και χριστιανούς - Antimedia

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.911
Πόντοι
6.256
Ας περιμενουν λιγο εκει στη γάζα να τελειωσει ο γάμος και μετα ας συνεχισουν .
Λιγος σεβασμός δε βλάπτει

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
1) Οι σχέσεις Ισραήλ και μουσουλμάνων είναι ιδιαίτερα περίπλοκες, πάνε πολύ πίσω στο χρόνο και οι λεπτομέρειες είναι τόσες πολλές που δεν τις ξέρουμε. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι εδώ στο μπου δεν είμαστε γνώστες, δεν είμαστε ιστορικοί, διεθνολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες; Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να λέμε την αποψάρα μας. Φυσικά και μπορούμε και πρέπει να τη λέμε. Σημαίνει ότι καλό είναι να είμαστε λίγο πιο ταπεινοί.
δεν υπαρχουν αραβες γενικα. υπαρχουν μουσουλμανοι αραβες που ειναι χωρισμενοι στα δυο με πολους ιραν και σαουδικη αραβια.
οι φημες εδω και χρονια ελεγαν οτι παρολο που η σαουδικη αραβια επισημα μισουσε το ισραηλ ανεπισημα ηταν συμμαχοι αφου και οι δυο φοβουνται την επιδραση του ιραν.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
Αν το σκεφτεί κανείς με αναγωγή στο 1943 και 80 χρόνια μετά 2023, βρίσκει ότι το νόμισμα ειναι το ίδιο απλά αλλάζει η πλευρά, Βαρσοβία-γκέτο εβραίων, Παλαιστίνη-γκέτο Παλαιστινιων, ο σκοπός της εξέγερσης ο ίδιος, η εξέλιξη ίδια. Η ιστορία έχει μια γερή δόση ειρωνίας στην ανακύκλωσή της.
γιατι ειναι ιδια; η γαζα ειχε κατακτηθει απο τους αιγυπτιους. μετα σε πολεμο που ξεκινησαν οι αιγυπτιοι εγινε ισραηλινο εδαφος που μετα το ισραηλ το ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ στους αραβες στα πλαισια μιας συμφωνιας. Μιας συμφωνιας που οι αραβες ακομα και σημερα δεν εχουν εκπληρωσει τους ορους που υπεγραψαν.
τι κοινο εχουν αυτες οι δυο ιστοριες;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.445
Πόντοι
26.141

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.025
Πόντοι
6.056

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.511
Πόντοι
46.423

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.267
Πόντοι
6.056
Οι Αζερμπαϊτζανοί καί οι υπόλοιποι Τουρκομογγόλοι νά πάνε πίσω στήν Μογγολία άμα δέν τούς αρέσει. Αυτοί κι άν ήταν οι νομάδες (οι λαοί τής Στέππας) τουρκομογγόλοι, πού ρήμαξαν όλους τούς μεγάλους πολιτισμούς πού βρήκαν στό διάβα τους (Κίνα, Άραβες μέ βάση τό σημερινό Ιράκ, Βυζάντιο).
Και αυτοί όλοι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΙ , όχι Αζέροι .
Και θα είναι πιο θερμοί υποστηρικτές της ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, από τους πολίτες του τουρκικού κράτους.
Και είναι μάχιμοι και νέοι όλοι . Κανείς δεν ασχολείται με σκύλους και γάτες εκεί . Και κάνουν όλοι πολλά παιδιά .

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.210
Πόντοι
3.715
Σωστά μεν αλλά στο τέλος γράφεις πως η εξέλιξη είναι ίδια.
Πως αυτό???
Για να φτιάξουν το κράτος οι Σιωνιστές έβαλαν στην άκρη τη θρησκεία.
Μόνο τα κοτσιδάκια περιμένουν ακόμα τον Μεσσία.
Βλέπεις εσύ τους Παλαιστίνιους να βάζουν στην άκρη τον Αλλάχ μπας και ορθοποδήσουν κάποτε?
Έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους.
η εξέλιξη είναι η σφαγή των εξεγερμένων. Είτε το 43 ή το 23 γίνεται η ίδια διαδικασία καταστροφής. Εκεί η ιστορία ειρωνεύεται με την ανακύκλωση του ίδιου αλγόριθμου.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.701
Πόντοι
456
Πάντως, ένα είναι το δεδομένο: Έχει γίνει αχταρμάς, εχθρών και συμμάχων.
Σε περίπτωση γενίκευσης, δε θα ξέρουμε ποιός είναι ο φίλος και ποιός ο εχθρός. Δεν ισχύει το "ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου".

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.025
Πόντοι
6.056
Πάντως, ένα είναι το δεδομένο: Έχει γίνει αχταρμάς, εχθρών και συμμάχων.
Σε περίπτωση γενίκευσης, δε θα ξέρουμε ποιός είναι ο φίλος και ποιός ο εχθρός. Δεν ισχύει το "ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου".
αληθές !!
το βλέπουμε και στην εξόντωση των Αρμενίων

Γιατί το Ισραήλ ενισχύει τους συμμάχους της Τουρκίας Αζέρους

Οργή στην Αρμενία: Το Ισραήλ συνεχίζει να στέλνει όπλα στους ισλαμιστές του Αζερμπαϊτζάν!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.269
Πόντοι
2.606
Η βεβαιοτητα που εχετε ορισμενοι οτι το νοσοκομειο χτυπηθηκε απο ρουκετα ειναι ο τελειος αυτισμος...το συγκεκριμενο νοσοκομειο το εχουν στοχοποιησει οι ισραηλινες δυναμεις δυο φορες ως προειδοποιηση και ειχαν δωσει διορια και εντολη εκκενωσης του....Και βεβαια δεν χτυπηθηκε με jdam ,θα γραφαμε τωρα για τρεις χιλιαδες εξαυλωμενους και βαλε ,αλλα μπορει καποιος να πει με σιγουρια πως στο παρκινγκ δεν ηταν καποιο "σημαδεμενο" αυτοκινητο υψηλοβαθμου στελεχους της χαμας που μπορει να ειχε τραυματιστει η απλως να κρυβοταν εκει,εχετε καποια αμφιβολια οτι θα δισταζαν στιγμη οι ισραηλινοι να τον στειλουν με εναν χελφαιρ ας πουμε ...η σπουδη τους δε να καλυψουν τα ιχνη τους με αστεια βιντεο ως δικαιολογιες τα οποια τα αναιρουν οι ιδιοι μερικες ωρες μετα ,μαλλον το αντιθετο δειχνει....Η μονη ενσταση που εχω στο ζητημα ειναι ο αριθμος των νεκρων,πως ειναι δυνατον να σκοτωθηκαν 500 ανθρωποι στο σημειο αυτο...μαλλον ο αριθμος ειναι φουλ φουσκωμενος ειτε μετρησανε και τους ηδη νεκρους στο νοσοκομειο!

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.898
Πόντοι
456
Η βεβαιοτητα που εχετε ορισμενοι οτι το νοσοκομειο χτυπηθηκε απο ρουκετα ειναι ο τελειος αυτισμος...το συγκεκριμενο νοσοκομειο το εχουν στοχοποιησει οι ισραηλινες δυναμεις δυο φορες ως προειδοποιηση και ειχαν δωσει διορια και εντολη εκκενωσης του....Και βεβαια δεν χτυπηθηκε με jdam ,θα γραφαμε τωρα για τρεις χιλιαδες εξαυλωμενους και βαλε ,αλλα μπορει καποιος να πει με σιγουρια πως στο παρκινγκ δεν ηταν καποιο "σημαδεμενο" αυτοκινητο υψηλοβαθμου στελεχους της χαμας που μπορει να ειχε τραυματιστει η απλως να κρυβοταν εκει,εχετε καποια αμφιβολια οτι θα δισταζαν στιγμη οι ισραηλινοι να τον στειλουν με εναν χελφαιρ ας πουμε ...η σπουδη τους δε να καλυψουν τα ιχνη τους με αστεια βιντεο ως δικαιολογιες τα οποια τα αναιρουν οι ιδιοι μερικες ωρες μετα ,μαλλον το αντιθετο δειχνει....Η μονη ενσταση που εχω στο ζητημα ειναι ο αριθμος των νεκρων,πως ειναι δυνατον να σκοτωθηκαν 500 ανθρωποι στο σημειο αυτο...μαλλον ο αριθμος ειναι φουλ φουσκωμενος ειτε μετρησανε και τους ηδη νεκρους στο νοσοκομειο!
Ρε μαλακά μας δουλεύεις;
Εσύ ήσουν που εβριζες τους Ισραηλινούς για το χτύπημα στο νοσοκομείο χωρίς να ξέρεις τι έχει συμβεί πραγματικά.
Ζητάς και τα ρέστα;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.269
Πόντοι
2.606
Ρε μαλακά μας δουλεύεις;
Εσύ ήσουν που εβριζες τους Ισραηλινούς για το χτύπημα στο νοσοκομείο χωρίς να ξέρεις τι έχει συμβεί πραγματικά.
Ζητάς και τα ρέστα;
μη γαμιεσαι τυπε,δεν βριζω τους ισραηλινους ,αλλα τους πολιτικους του ισραηλ που εφεραν με τις ενεργειες του τα γεγονοτα σε αυτο το μακαβριο τελμα!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΑΥΤΟ.....
"Το Reuters μεταδίδει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 500 νεκροί από ισραηλινό πλήγμα στο νοσοκομείο Al Ali Arab στην πόλη της Γάζας.
Υπάρχουν «εκατοντάδες θύματα» κάτω από τα συντρίμμια ενός νοσοκομείου στη Γάζα που επλήγη από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, μεταδίδει το Al jazeera, που επικαλείται το υπουργείο Υγείας της Γάζας.
ρε μαλακες ειναι δυνατον να βομβαρδιζεις νοσοκομειο με f16......τι δολοφονικο αμοκ τους εχει πιασει...."

...ειναι ακριβως η αναπαραγωγη του γεγονοτος απο το ροιτερ τις πρωτες στιγμες του συμβαντος και το σχολιο μου ειναι σχολιο απελπισιας με τη φρικη που βλεπω!ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ,ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ....Εισαι δηλαδη ενας ολετηρας κυριολεκτικα οπως και το νικ σου...διψας μαλλον για καταστροφη και φρικη ,αλλα απο αντιληψη υστερεις ,κλασσικη φαση καταστασης στο μυαλου ουγκανου.....
...και για να ειμαι ξεκαθαρος ,θεωρω ακομα πιθανοτερο το γεγονος να χτυπηθηκε καποιος στοχος στο παρκινγκ απο ισραηλινο πυρομαχικο ακριβειας,παρα απο "χαζη" ρουκετα της χαμας

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom