Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Να μας πούνε τα αιμοδιψή κουλόσκυλα και αμερικανόπανα τι όριο έχουν στους θανάτους παιδιών?
Υπάρχουν αναφορές( και όχι αποδείξεις) για περίπου 40 παιδιά Εβραίων που σκοτώθηκαν κατά την επίθεση της Χαμάς.
Εσείς με πόσα παιδάκια Παλαιστινίων πατσίζετε? 100?200? 1000? 5000?
Κάπου πρέπει η λαιμαργία σας για θάνατο να έχει ένα όριο. Κάπου να πείτε κι εσείς ένα ΦΤΑΝΕΙ... :confused:
Αν δεν φώναξεις δυνατά ζήτω οι Αμερικανοι
Θα τα σκοτώσω όλα τα παιδάκια ένα ένα σαν τον Ηρώδη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.866
Πόντοι
19.795
Για την χανουκα ειχα δει για πρωτη φορα στα φιλαρακια:confused:

feca69e62d5b2714701f15ebefd64e3c.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.960
Πόντοι
26.141
Θα σας έγραφα από πρίν για την σημασία αλλά με τους περίεργους εδω λέω άστο,θα με πούνε κοτσιδάκια ταλμουδιστή....

:confused:
Παλιονουμι γουστάρεις κοτσιδακες;;;
Γενικά δύσκολα ανοίγονται κ είναι κλειστοί φαρα σε σχέση με τους Παλαιστίνιους που κάνεις εύκολα μουχαμπετι κ παρέα

Κ νομίζω στη δυτική όχθη είναι κ μεγάλο ποσοστό αδιάφοροι με τη θρησκεία του ισλάμ σε σχέση με υπόλοιπους Άραβες
Υγ φυσικά υπάρχει κ ένα ποσοστό φανατικών ψυχακηδων

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.278
Πόντοι
6.536
Γενικά δύσκολα ανοίγονται κ είναι κλειστοί φαραωσε σχέση με τους Παλαιστίνιους που κάνεις εύκολα μουχαμπετι κ παρέα

Κ νομίζω στη δυτική όχθη είναι κ μεγάλο ποσοστό αδιάφοροι με τη θρησκεία του ισλάμ σε σχέση με υπόλοιπους Άραβες
Μακριά από μας.
Μαλάκες είναι.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.931
Πόντοι
2.306
Θα σας έγραφα από πρίν για την σημασία αλλά με τους περίεργους εδω λέω άστο,θα με πούνε κοτσιδάκια ταλμουδιστή....

:confused:
εμενα μου ειπε την ιστορια πρωτη φορα φιλος Ισραηλινος, με θαυμασμο για τη επιδραση των Ελληνων ατην ιστορια τους.
Αντικειμενικα οι Ισραηλινοι ειναι φιλελληνες.
Δεν θα ξεχασω το standing ovation που ειχε δεχτει ο Γιαννακης ως αρχηγος της Εθνικης οταν τους ειχαμε κερδισει στην εδρα τους πριν πολλα χρονια.
Παραγματικη αποδσχη και αναγνωριση της Ελληνικης ψυχης.
Ειναι περισσοτερο φιλελληνες απο τους Αραβες και πιο κοντα σ ‘ εμας και την ψυχοσυνθεση μας σαν αρχαιος λαος.
Ασχετα απο τα τωρινα, τους λες πιο κοντα μας απο πολλους αλλους λαους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.960
Πόντοι
26.141
εμενα μου ειπε την ιστορια πρωτη φορα φιλος Ισραηλινος, με θαυμασμο για τη επιδραση των Ελληνων ατην ιστορια τους.
Δεν θα ξεχασω το standing ovation που ειχε δεχτει ο Γιαννακης ως αρχηγος της Εθνικης οταν τους ειχαμε κερδισει στην εδρα τους πριν πολλα χρονια.
Ειναι περισσοτερο φιλελληνες απο τους Αραβες και πιο κοντα σ ‘ εμας και την ψυχοσυνθεση μας σαν αρχαιος λαος.
Γουστάρουν και lady Angela στα άσματα:rockon::rockon:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.278
Πόντοι
6.536
Φιλέλληνες έχει άλλη σημασία νομίζω.
Θα έλεγα ότι ταιριάζουν κάπως τα χνώτα μας,απλά αυτοί είναι πιο ανεπτυγμένοι.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.293
Πόντοι
1.046
Είναι εξελληνισμένο από την Φιλιστίνη
και σε αγγείο που βρέθηκε σε γραμμική Β αναφέρει κάτι Κρήτες με το όνομα πελεστίν ότι μετοίκισαν εκεί
Φιλιστινη; Σοβαρά; Μήπως έγραφε βαζελίνη και μπερδεύτηκες;

Από το μυαλό σου τα βγάζεις αυτά. ΚΑΜΙΑ επιγραφή Γραμμικής Β δε γράφει τέτοιο πράγμα. Δείξε φωτογραφία του αγγείου και εγώ ξέρω να σου πω τι γράφει (ναι, ξέρω να διαβάζω Γραμμική Β).

Πάντως βλέπω δεν αρνήθηκες ότι δεν έχεις διαβάσει τον Ηρόδοτο.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.931
Πόντοι
2.306
Φιλέλληνες έχει άλλη σημασία νομίζω.
Θα έλεγα ότι ταιριάζουν κάπως τα χνώτα μας,απλά αυτοί είναι πιο ανεπτυγμένοι.
Ενταξει πεστο κι ετσι. Η αληθεια ειναι οτι αν μπορουσαν να μας «τσιμπησουν» την Κρητη θα το εκαναν χωρις ντροπες

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Γενικά δύσκολα ανοίγονται κ είναι κλειστοί φαρα σε σχέση με τους Παλαιστίνιους που κάνεις εύκολα μουχαμπετι κ παρέα

Τελικά πέταξες μεγάλο τυράκι λαδεμπορα.
Βλέπω έχουμε πολλούς Χασιδιστες εδω μέσα και ευκαιρία περίμεναν να εκδηλωθούν. Μάθαμε όλη την εβραίικη ιστορία. :confused:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εχει στην ΕΡΤ 3 γαλλικο ντοκυμαντερ <Ισραηλ-Ιραν-ΗΠΑ>
Πως το Ιραν επι Σαχη ηταν ο καλυτερος και πιο στενος συμμαχος των ΗΠΑ αλλα και του Ισραηλ. Και μολις ανελαβε ο Χομεινι, αλλαξαν τα παντα. Πως μουσουλμανικες οργανωσεις σε αλλες χωρες, οπως στο Λιβανο, αποφασισαν να τεθουν υπο το Ιραν του Χομεινι και να δηλωσουν πιστη, απεναντι στον κοινο εχθρο Ισραηλ. Του οποιου Ισραηλ, δεν αποδεχονταν καν το δικαιωμα να υπαρχει. Και ο Αραφατ πηγε στη Τεχερανη επισης. Τον υποδεχθηκε ο Χομεινι στη Τεχερανη, και του εδωσε την πρωην πρεσβεια του Ισραηλ, που πλεον ηταν πρεσβεια της οργανωσης του Αραφατ. Σε μια συμβολικη κινηση.
Οι Παλαιστινιοι με αρχηγο τον Αραφατ χτυπουσαν απο το νοτιο Λιβανο οπου εδρευαν, το Ισραηλ . Το Ισραηλ αποφασισε να το σταματησει αυτο. Ο μονος τροπος ηταν να εισβαλει στο Λιβανο για να εξοντωσει η εκδιωξει τους Παλαιστινιους και ετσι να εκμηδενισει τον κινδυνο για τους πολιτες του, οπως δηλωσε ο επικεφαλης της στρατιωτικης επιχειρησης, Αριελ Σαρον. Οι Ισραηλινοι υπολογισαν οτι το βεληνεκες απο οπου μπορουσε να τους πληξει σε ισραηλινο εδαφος ο αντιπαλος τους, ηταν 40 χιλιομετρα. Εθεσαν λοιπον αυτον τον στοχο. Μολις εισεβαλαν στο Λιβανο, η στρατιωτικη επιχειρηση ειχε μεγαλυτερη επιτυχια του αναμενομενου, και προελασαν και εφτασαν μεχρι τη Βηρυτο. Καποια στιγμη οι Ισραηλινοι αποχωρησαν, αφου οπως ειπε ο Σαρον, σκοπος τους δεν ειναι κατοχη εδαφους, δεν ειναι η χωρα τους. Θα φυγουν. Σκοπος τους ειναι η εξαλειψη της απειλης στους πολιτες του.
Αποτελεσμα της Ισραηλινης νικης, η αναγκαστικη αποχωρηση του Αραφατ με 10 χιλιαδες Παλαιστινιους μαχητες που εγκατελειψαν το Λιβανο.
Το Ιραν οσο κι αν ηθελε να βοηθησει, αφου ο Χομεινι εμφανιζοταν ως προστατης τους, εκεινη την εποχη μαινοταν επι χρονια ο πολεμος Ιρακ-Ιραν, οποτε δεν ηθελε να ανοιξει μετωπο και με το Ισραηλ.

Εκπληκτικες οι ομοιοτητες με το σημερα, 40 χρονια μετα.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.605
Πόντοι
2.646
Να μας πούνε τα αιμοδιψή κουλόσκυλα και αμερικανόπανα τι όριο έχουν στους θανάτους παιδιών?
Υπάρχουν αναφορές( και όχι αποδείξεις) για περίπου 40 παιδιά Εβραίων που σκοτώθηκαν κατά την επίθεση της Χαμάς.
Εσείς με πόσα παιδάκια Παλαιστινίων πατσίζετε? 100?200? 1000? 5000?
Κάπου πρέπει η λαιμαργία σας για θάνατο να έχει ένα όριο. Κάπου να πείτε κι εσείς ένα ΦΤΑΝΕΙ... :confused:
Με όλα. Ίσωμα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.960
Πόντοι
26.141
Τελικά πέταξες μεγάλο τυράκι λαδεμπορα.
Βλέπω έχουμε πολλούς Χασιδιστες εδω μέσα και ευκαιρία περίμεναν να εκδηλωθούν. Μάθαμε όλη την εβραίικη ιστορία. :confused:
Η μόνη χώρα που απέκτησε γη μετά απ' δύο χιλιάδες χρόνια μόνο κ μόνο από μια απόφαση του ΟΗΕ
Δλδ άμα είναι έτσι κ ο ΟΗΕ να αποφασίσει για τους γύφτους κ να τους δώσει πατρίδα στην Ινδία που ήρθαν πριν από ψιλια χρόνια στην Ευρώπη

Πατρίδα για τους γύφτους λοιπον

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Σωστές και αυτονόητες δηλώσεις. Παράξενο για τον επικεφαλής της σωστής πλευράς της ιστορίας.

Ο Μπάιντεν προέτρεψε τους Ισραηλινούς να μην παρασυρθούν από οργή και είπε ότι η συντριπτική πλειονότητα των Παλαιστινίων δεν συνδέεται με τη Χαμάς. Υποφέρει και ο παλαιστινιακός λαός, είπε, σημειώνοντας ότι ο πόλεμος αυτός ενισχύει την πεποίθησή του για τη «λύση των δύο κρατών» στη Μέση Ανατολή.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
ΟΚ αλλά αυτά είναι ποιο γενικά από το ποστ του Αλεξ στο οποίο απαντούσες και αναφερόταν συγκεκριμένα στην πρόταση για παύση των βομβαρδισμών. Η οποία βλέπω παρακάτω γράφεις πως δεν υπήρχε καν "σημερινή" (για χθες που το έγραψε ο Αλεξ)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στο ραδιοφωνο ελεγε ειδηση οτι ο ισραηλινος στρατος εξουδετερωσε (σκοτωσε) 4 Παλαιστινιους που επιχειρησαν να περασουν στο Ισραηλ.

Εχουν γινει ολα αυτα, η ξαφνικη αιφνιδιαστικη επιχειρηση της Χαμας με τα γνωστα τραγικα επακολουθα, και παρ ολα αυτα Παλαιστινιοι ακομη και σημερα προσπαθουν να περασουν στο Ισραηλ να μπορεσουν να σφαξουν, να σκοτωσουν, οποιον βρουν ευκαιρο μπροστα τους.

Τι συμφωνια μπορει να κανει το Ισραηλ με αυτους τους ανθρωπους και πως μπορει να ελπιζει σε καλες προθεσεις των Παλαιστινιων για διευθετηση για διαρκη ειρηνη και ασφαλεια στους πολιτες του;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Εννοείται ότι κρατάμε επιφυλάξεις γιατί η προπαγάνδα υπάρχει και στις 2 πλευρές.
Λογικά θα έπρεπε να υπάρχει μεγάλος κρατήρας αν ήταν 1000αρα.
υπάρχει όμως μια διαφορά, τουλάχιστον σε όσους γραφουν εδώ και μέρες στο νήμα.
δεν ξέρω για σένα αλλά προσωπικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως κάποιοι έσπευσαν να υιοθετήσουν και αναπαράγουν την εκδοχή των παλαιστινίων από την πρώτη στιγμή και πριν εμφανιστεί το παραμικρό στοιχείο.
τώρα που τα μέχρι στιγμής υπάρχοντα στοιχεία, βίντεο, φωτό του σημείου κλπ.δείχνουν πιο πιθανή την εκδοχή παλαιστινιακής ρουκέτας θελω να δω τι θα πουν.

για την 1000αρα που γραφεις εννοείς βόμβες τύπου JDAM ; σε ένα βίντεο που υποτίθεται καταγράφει τη στιγμή της πρόσκρουσης/έκρηξης ακούγεται ο ήχος του βλήματος. Δεν είμαι ειδικός αλλά σαν κινητήρας μου ακούγεται και όχι βόμβα που πέφτει.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom