KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.957
- Πόντοι
- 6.166
Ετσι παμε ρε πουστη για κολαση του Δαντη φωτια στα Τουρκικα σκυλια να καει η Μεσογειος
Στην λωρίδα της Γάζας44% πήρε στις εκλογές του 2006. Που το βρήκες αυτό το 99%; Δώσε link.
Έχεις δίκιο. Το 2006 πήρε κοντα στο 45% και το 2007 με εμφύλιο πόλεμο εκδιωξε την Φατα΄χ από την Λωρίδα της Γάζας. Ουσιαστικά είναι ένα δικτατορικό καθεστώς με τους Παλεστίνιους να συνεχίζουν να την υποστηρίζουν (Την Χαμάς) σε ποσοστό άνω του 70%.44% πήρε στις εκλογές του 2006. Που το βρήκες αυτό το 99%; Δώσε link.
επειδή οι εβραίοι υπήρξαν θύματα, ακριβώς γι αυτό δεν έπρεπε να έχουν σε γκέτο έναν λαό και να τον απειλούν με ολοκαύτωμα-γενοκτονία ,
αυτό χοντρικά για το Παλαιστινιακό!!
Γενικότερα για το λαθρομεταναστευτικό , τις πορτοκαλί&αραβικές επαναστάσεις,
τα με ναζιστικό τρόπο επιβαλλόμενα στην Ευρώπη open society , δε ξέρω...
τα ξέρει καλύτερα ο Σόρος
Στα δικά μας .... σε εκλογικό κέντρο αθήνα με 580 εγγεγραμμένους πριν καμιά ώρα είχαν ψηφίσει 52....
φαίνεται ότι ο κόσμος τους σιχάθηκε ή δεν περιμένει τίποτα από δαύτους..
Εγώ δεν σχετίζω τον παλαιστίνιο που ζει στην γάζα με αυτούς που έρχονται εδώ να επιβάλλουν την κοσμοθεωρία τους ή τους τρομοκράτες.Δε θυμάμαι σε ποιον πόλεμο η ίδια οικογένεια μέσω δυο διαφορετικών τραπεζών χρηματοδοτούσε τους αντιμαχόμενους. Μπορεί και στον ΒΠΠ.
Σου το έγραψα όμως και πριν. Για τους Εβραίους ΔΕΝ έχεις απτά αίτια. Δεν ήρθε κανένας να σου χτυπήσει την πόρτα ή να σε κλέψει. Οι άλλοι όμως είναι ήδη εδώ. Ήδη δημιουργούν προβλήματα ΑΣΧΕΤΑ με την εκεί κατάσταση. Οι βιασμοί στη Σουηδία δεν είναι αντίποινα για την Παλαιστίνη. Η επίθεση στο Charlie Hebdo δεν είναι αντίδραση καταπίεσης. Είναι αντιδράσεις προς τον Δυτικό τρόπο ζωής.
έχυσε όλη η Αθήνα πανηγυρικά , ευχαριστήθηκα που με τη ψήφο μου συνέβαλα στο σουτάρισμα του διεφθαρμένου πανηλίθιουΗ μπατζανακαινα ηταν ολο το βραδυ μαζι μου στο σκαιπ και κοιμηθηκε αγκαλια με το σκυλακι της.
Ημιαυτιστικος βλάχος εισαι και φαινεσαι
δούλεμα κ σανόΠαρατηρείιστε οτι στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ που βρίσκονται οι έδρες όλων των franchises θρησκειών δεν κουνιέται φύλλο;; ..
Παναγία όλοι στις έδρες τους
Θρησκεία ίσον μπιζνα
Κοιτάμε εκεί πίσω, που βρίσκεται μία σημαία της Παλαιστίνης.
Στην τελική απόφαση βγήκε?
Τα παπαρια μου κοιτάς.
έχυσε όλη η Αθήνα πανηγυρικά , ευχαριστήθηκα που με τη ψήφο μου συνέβαλα στο σουτάρισμα του διεφθαρμένου πανηλίθιου
Εσύ όμως γιατί το παίρνεις κατάκαρδα ? πασόκ δεν ψήφιζες ? αααααχαχαχαχαχαχα
για τηνφανταστικήμπατζανάκαινα ότι λέει το τραγουδάκι ,
με τη διαφορά ότι εσύ δεν την έπλασες μικρός αλλά τώρα που πούρεψες
Στην τελική απόφαση βγήκε?
Αλβανικό η Σερβικό το Κόσοβο σύμφωνα με τα ξαδέρφια?
Εγω πάντως λόγω Παρτιζάν και ΠΑΟΚ λέω Σερβικό..
Αυτοί γιατί έχουν μπερδευτεί?
Εγώ σου λέω ότι και ο @alex71 χάρηκε με τον ανίκανο κληρονόμο.έχυσε όλη η Αθήνα πανηγυρικά , ευχαριστήθηκα που με τη ψήφο μου συνέβαλα στο σουτάρισμα του διεφθαρμένου πανηλίθιου
Έτσι,θέλει σοδομισμό το μουνόπανο.
Τα παπαρια μου κοιτάς.
προ δεκαετίας η καμπάνια των σιωναζεί ήταν "όσοι έχετε μία σταγόνα εβραικό αίμα ελάτε στο Ισραήλ",Επίσης στην Αφρική έχει πολλές φυλές που είναι Εβραίοι στη θρησκεία και ζούνε σε καλύβες.. Στο Ισραήλ έχει τους Εβραίους από Αιθιοπία που ειναι παμφτωχοι.. Ρατσιστικό το σχόλιο σου.Είναι σαν να λέμε ότι όλοι στην Ελλάδα είμαστε πλουσιοι, επειδή υπάρχουν πολλοί Έλληνες εφοπλιστές
πριν την δημιουργία του κράτους "ισραήλ" μια χαρά ειρηνικά ζούσανε εβραίοι-χριστιανοί-μουσουλμάνοιΈπιασαν τρομοκράτη...
Τα σκοτάδια τους τα μαύρα...
Δεν πιάνουν τα αρχιδια μου καλύτερα...
Τραβολογανε 8 χρόνων παιδάκι έτοιμο να κλάψει πάνοπλοι...
Μετά λένε γιατί συμβαίνουν τα απίστευτα...
Δεν υποστηρίζω τους μουσουλμάνους το ξαναλέω...
Άλλα οι Εβραίοι θέλουν άλλη αντιμετώπιση...
Πολύ διαφορετική...
Μην τα ξαναλέμε...
Εχεις μυαλο εσυ
φίλε μου υπήρχαν παρτίδες σκευασμάτων ..και μέσα στις παρτίδες άλλες παρτίδες ,νεράκι-λάιτ-ενισχυμένες...Πῶς ερμηνεύεις τό γεγονός ότι τούς υπέβαλαν πρόσφατα σέ "πανεθνικό" πείραμα ομαδικού υποχρεωτικού εμβολιασμού γιά covid, πού ξέρουμε σήμερα ότι δέν ήταν πολύ αθώος καί ότι αφήνει κουσούρια; Δέν έγινε σέ πολλά μήρη τού κόσμου αυτός ο πειραματισμός μέ τόση ένταση: Ν. Ζηλανδία, Αυστραλία, Καναδάς καί εν μέρει Ελλάδα. Γιατί στό Ισραήλ; Δέν έχω απάντηση.
Το Ισραήλ προκειμένου να πετύχει το οτιδήποτε δεν διστάζει να θυσιάζει στο βωμόπρο δεκαετίας η καμπάνια των σιωναζεί ήταν "όσοι έχετε μία σταγόνα εβραικό αίμα ελάτε στο Ισραήλ",
τους προόριζαν για τις περιοχές που εποικίζουν στην παλαιστίνη
Πηγαίνανε λοιπόν οι άνθρωποι που σωστά λες ήσαν "φτωχοί από τις καλύβες της Αφρικής "
και τους κλείνανε σε σπέσιαλ στρατόπεδα-νοσοκομεία υποδοχής
για υγειονομικές εξετάσεις και τα απαραίτητα εμβόλια στις γυναίκες.
Κάποια στιγμή έγινε θεματάκι
διότι μαθεύτηκε-"καρφώθηκε"
ότι τα εμβόλια
ήταν στείρωσης
Πάπαλα λοιπόν οι προσκλήσεις εποίκων από αφρική
Να μη χαλάσει η φυλή , να μην σκουρύνει πάνω από το επιτρεπτό όριο
Άλλωστε μεταπολεμικά,τόσο κόπο κάνανε να κουβαλήσουν άκυρους
κοκκκινότριχους από την ανατ.ευρώπη σε ξένο τόπο,
μη πάει στράφι το πρότζεκτ
Αυτά τα λίγα για ρατσισμό στο ΙΣΡΑHELL
πριν την δημιουργία του κράτους "ισραήλ" μια χαρά ειρηνικά ζούσανε εβραίοι-χριστιανοί-μουσουλμάνοι
Μλκία των σιωνιστών και των άγγλων ,
τέσπα υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν σε τι παγίδα - φαύλο κύκλο-σπιράλ τρόμου
τους έχωσαν
Ασχέτως θρησκείας-ιδεολογίας-κόμματος( τα γκρίκ κομματόσκυλα είναι τα πλέον βλαμμένα)
νομίζω ότι σαν άνθρωποι λογικοί κ γενναιόψυχοι πρέπει να σταθούμε δίπλα σε ανθρώπους όπως η κοπέλλα