Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Το χόνδρινες άσχημα:confused:
Άσε δεν θέλω να κάνω αναγωγές και αναζητήσεις τυχόν ομοιοτήτων με τις δυτικού τύπου ελιτοκρατίες
Καθόλου. Δεν κατάλαβα, διαφωνείς στο ότι είναι δημοκρατική χώρα? Εάν μου αρχίσεις για ελιτοκρατείες και τέτοια, πρέπει να έχεις μεγαλύτερο πάγκο στην λαικη και στα βιολογικά προιόντα σού.

Π

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Φτωχός Εβραίος δεν υπάρχει! Απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Μιλώντας με γνωστό μου Ελβετο, που δουλευε σε μεγάλη πολυεθνική τράπεζα εβραίων ιδιοκτητών, μου περιέγραφε καταστάσεις εργασιακού μεσαίωνα στα χαμηλόβαθμα στελέχη που ήταν κυρίως Ελβετοί, ενώ μάνατζερ τοποθετούνταν συνεχώς από τη φυλή τους και δεν έκαναν απολύτως τίποτα! Μου είπε μάλιστα μια περίπτωση που έφεραν μια χαζογκόμενα με πατέρα με διασυνδέσεις που μόλις είχε τελειώσει τις σπουδές και καθόταν στο γραφείο όποτε ήθελε και έβγαζε μόνο φωτογραφίες. Το κουπί στην τράπεζα το τραβούσαν οι φιλότιμοι Ελβετοί με υπερωρίες, ευθύνες και πίεση για επιδόσεις...

Τύπε το πόσο θα εργαστεί ο ιδιοκτήτης - μεγαλομέτοχος στην εταιρεία του δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα .... και στην Ελλάδα ιδιοκτήτες - μεγαλομέτοχοι βάζουν τα παιδιά τους σε υψηλές θέσεις χωρίς καμιά ικανότητα .....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αγαπητέ κάνουμε κουβέντα για τους Εβραίους. Καλά κάνουν και είναι οργανωμένοι. Όπως το ίδιο κάνουν και τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Αν είσαι απόφοιτος του Harvard ή του Yale έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να εξελιχθείς σε σχέση με ένα δικό μας του ΕΜΠ. Και αυτό όχι γιατί εκεί θα μάθεις κάτι διαφορετικό. Αλλά γιατί οι φοιτητικές οργανώσεις είναι σχεδόν Μασωνία. Είσαι κάτι σαν "αδερφός - οικογένεια". Με το που βγεις θα έχεις δεκάδες επιλογές καθώς θέλουν "δικούς τους" στις εταιρίες. Εδώ ποιο Πανεπιστήμιο κάνει κάτι τέτοιο; Δηλαδή να υπάρχει ένωση αποφοίτων και να απευθυνθείς σε αυτούς για δουλειά; ΚΑΝΕΝΑ. Αντίθετα βλέπεις άτομα με πτυχία πανεπιστημίου να πουλάνε καρτοκινητά στο μετρό με την ελπίδα κάποτε να πάνε σε γραφείο στην Κοσμοτέ και τη Βόνταφον. Μόνο με προσωπικές γνωριμίες και πολύ σκατό θα προχωρήσεις.

Ανέφερα τη σχέση του Έλληνα καθώς εδώ έχουμε ακόμη το ρουφιάνο. ΑΑΑ είσαι ο ανιψιός - γνωστός από το χωριό; ΑΥΤΟΜΑΤΑ είσαι το ρουφιανάκι του αφεντικού. Με τους Εβραίους δεν ισχύει αυτό. Και δεν ισχύει καθώς όπως έγραψα είναι "κλίκα" και κοιτάνε πάντα το καλύτερο για την κοινότητα τους. ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι ότι δεν υπάρχουν ρουφιάνοι, τεμπέληδες και άτομα που δεν κάνουν για μια δουλειά. Αυτοί πάντα θα υπάρχουν. Αλλά η κλειστή κοινωνία τους τους έχει ήδη ξεχωρίσει.

Σωστός τύπε, αλλά ξέχασες να συγκρίσεις με τις φοιτητικές οργανώσεις στα Ελληνικά ΑΕΙ, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, μακάρι να βρεθεί κυβέρνηση με θάρρος να τις διαλύσει, να μην έχουν λόγο ύπαρξης .....

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206

Γλοιώδεις τύποι πάντα θα υπάρχουν. Και ο Χίτλερ αυτοπροσώπως έσωσε μερικούς. Αν θυμάμαι καλά το δάσκαλο του. Αυτό δε λέει τίποτα για τους φούρνους στα ΣΣ και τώρα ο αντισημιτισμός που υπάρχει. Πχ σε εσένα τι έχουν κάνει; Έχεις ΑΠΤΕΣ αποδείξεις ότι σου έχουν κάνει κακό; Αντίθετα οι μουσουλμάνοι έχουν ξεκινήσει τα νταβαντούρια. Στη Σουηδία σκέφτονται για το στρατό. Η Γαλλία έχει κάμποσες επιθέσεις.

Και μην ακούω χαζομάρες ότι δήθεν ελέγχουν τον κόσμο κτλ. Δε νομίζω ότι οι Τσίπροκούληδες να είναι Εβραίοι. Ή τα λαμόγια που όλα αυτά τα χρόνια έτρωγαν και τρώνε κρατικό χρήμα χωρίς έλεγχο.

Σωστός τύπε, αλλά ξέχασες να συγκρίσεις με τις φοιτητικές οργανώσεις στα Ελληνικά ΑΕΙ, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, μακάρι να βρεθεί κυβέρνηση με θάρρος να τις διαλύσει, να μην έχουν λόγο ύπαρξης .....

Αυτό άστο. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Αυτοί ούτε τους δικούς τους δεν στηρίζουν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Και μην ακούω χαζομάρες ότι δήθεν ελέγχουν τον κόσμο κτλ. Δε νομίζω ότι οι Τσίπροκούληδες να είναι Εβραίοι. Ή τα λαμόγια που όλα αυτά τα χρόνια έτρωγαν και τρώνε κρατικό χρήμα χωρίς έλεγχο.
Γιατί μήπως οι τσιπροκούληδες ελέγχουν τον κόσμο?

Αυτοί που ελέγχουν τον κόσμο και εβραίοι να είναι να κάνουν μπίσνες και γεωπολιτικά παιχνίδια και με τους άραβες ολιγάρχες και με το Ιράν και με τη βόρεα κορέα και θα έκαναν συμφωνίες και με την ναζιστική γερμνία αν ήταν να διατηρήσουν την κυριαρχία τους.

Μήπως και η διαμάχη των εβραίων και των παλαιστηνίων για τα συμφέροντα των Άγγλων δεν ξεκίνησε?

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Γιατί μήπως οι τσιπροκούληδες ελέγχουν τον κόσμο?

Αυτοί που ελέγχουν τον κόσμο και εβραίοι να είναι να κάνουν μπίσνες και γεωπολιτικά παιχνίδια και με τους άραβες ολιγάρχες και με το Ιράν και με τη βόρεα κορέα και θα έκαναν συμφωνίες και με την ναζιστική γερμνία αν ήταν να διατηρήσουν την κυριαρχία τους.

Μήπως και η διαμάχη των εβραίων και των παλαιστηνίων για τα συμφέροντα των Άγγλων δεν ξεκίνησε?

Δε θυμάμαι σε ποιον πόλεμο η ίδια οικογένεια μέσω δυο διαφορετικών τραπεζών χρηματοδοτούσε τους αντιμαχόμενους. Μπορεί και στον ΒΠΠ.

Σου το έγραψα όμως και πριν. Για τους Εβραίους ΔΕΝ έχεις απτά αίτια. Δεν ήρθε κανένας να σου χτυπήσει την πόρτα ή να σε κλέψει. Οι άλλοι όμως είναι ήδη εδώ. Ήδη δημιουργούν προβλήματα ΑΣΧΕΤΑ με την εκεί κατάσταση. Οι βιασμοί στη Σουηδία δεν είναι αντίποινα για την Παλαιστίνη. Η επίθεση στο Charlie Hebdo δεν είναι αντίδραση καταπίεσης. Είναι αντιδράσεις προς τον Δυτικό τρόπο ζωής.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Δείτε το ξανά και ξανά.

:hi:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δε θυμάμαι σε ποιον πόλεμο η ίδια οικογένεια μέσω δυο διαφορετικών τραπεζών χρηματοδοτούσε τους αντιμαχόμενους. Μπορεί και στον ΒΠΠ.

Σου το έγραψα όμως και πριν. Για τους Εβραίους ΔΕΝ έχεις απτά αίτια. Δεν ήρθε κανένας να σου χτυπήσει την πόρτα ή να σε κλέψει. Οι άλλοι όμως είναι ήδη εδώ. Ήδη δημιουργούν προβλήματα ΑΣΧΕΤΑ με την εκεί κατάσταση. Οι βιασμοί στη Σουηδία δεν είναι αντίποινα για την Παλαιστίνη. Η επίθεση στο Charlie Hebdo δεν είναι αντίδραση καταπίεσης. Είναι αντιδράσεις προς τον Δυτικό τρόπο ζωής.
Ηθικοί αυτουργοί όμως είναι αυτοί που πιέζουν για άνοιγμα των συνόρων, επιδόματα, άσυλο κλπ...
Αν ως λαός δεν μπορείς αντισταθείς στο λάδωμα του ηθικού αυτουργού για διάλυση των συνόρων, έχασες ήδη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Φτωχός Εβραίος δεν υπάρχει! Απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Μιλώντας με γνωστό μου Ελβετο, που δουλευε σε μεγάλη πολυεθνική τράπεζα εβραίων ιδιοκτητών, μου περιέγραφε καταστάσεις εργασιακού μεσαίωνα στα χαμηλόβαθμα στελέχη που ήταν κυρίως Ελβετοί, ενώ μάνατζερ τοποθετούνταν συνεχώς από τη φυλή τους και δεν έκαναν απολύτως τίποτα! Μου είπε μάλιστα μια περίπτωση που έφεραν μια χαζογκόμενα με πατέρα με διασυνδέσεις που μόλις είχε τελειώσει τις σπουδές και καθόταν στο γραφείο όποτε ήθελε και έβγαζε μόνο φωτογραφίες. Το κουπί στην τράπεζα το τραβούσαν οι φιλότιμοι Ελβετοί με υπερωρίες, ευθύνες και πίεση για επιδόσεις...
Ο γνωστος σου Ελβετος ηταν που τραβουσε το κουπι φιλε μου καλε;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Γλοιώδεις τύποι πάντα θα υπάρχουν. Και ο Χίτλερ αυτοπροσώπως έσωσε μερικούς. Αν θυμάμαι καλά το δάσκαλο του. Αυτό δε λέει τίποτα για τους φούρνους στα ΣΣ και τώρα ο αντισημιτισμός που υπάρχει. Πχ σε εσένα τι έχουν κάνει; Έχεις ΑΠΤΕΣ αποδείξεις ότι σου έχουν κάνει κακό; Αντίθετα οι μουσουλμάνοι έχουν ξεκινήσει τα νταβαντούρια. Στη Σουηδία σκέφτονται για το στρατό. Η Γαλλία έχει κάμποσες επιθέσεις.

Αυτό άστο. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Αυτοί ούτε τους δικούς τους δεν στηρίζουν.
επειδή οι εβραίοι υπήρξαν θύματα, ακριβώς γι αυτό δεν έπρεπε να έχουν σε γκέτο έναν λαό και να τον απειλούν με ολοκαύτωμα-γενοκτονία ,
αυτό χοντρικά για το Παλαιστινιακό!!

Γενικότερα για το λαθρομεταναστευτικό , τις πορτοκαλί&αραβικές επαναστάσεις,
τα με ναζιστικό τρόπο επιβαλλόμενα στην Ευρώπη open society , δε ξέρω...
τα ξέρει καλύτερα ο Σόρος

Στα δικά μας .... σε εκλογικό κέντρο αθήνα με 580 εγγεγραμμένους πριν καμιά ώρα είχαν ψηφίσει 52....
φαίνεται ότι ο κόσμος τους σιχάθηκε ή δεν περιμένει τίποτα από δαύτους..

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εγώ συμπέρανα πως οι Ελβετοί είναι πολύ καλοί χαμάλιδες των Εβραίων.
Το αντίθετο, δηλαδή κάποιον εβραίο χαμάλη άλλου λαού δεν γνωρίζω :hi:

Έχεις δουλέψει ποτέ με Εβραίους τύπε;;; Έχω προσωπική άποψη, η αλληλοϋποστήριξη που έχουν μεταξύ τους δεν υπάρχει σε ΚΑΝΕΝΑ άλλο λαό ... ναι σε αυτό και σε κάποια άλλα σημεία τους θαυμάζω .....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Ναι και σαν τι να κανουμε τωρα; Επισης η γη γυριζει, να τη σταματησουμε;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Eβραιος άντρας κ Ουκρανή γυναίκα δεν έχουν καρδιά κ δεν Ερωτευονται ........:confused:παρα μόνο τον τραπεζικό λογαριασμό ο πρώτος κ την πιστωτική κάρτα η δευτερη:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Κυκλοφορούν πολλά βίντεο από το πάρτι.....
Μόνο ψυχοπαθείς ανώμαλοι θα κυνηγούσαν νεαρά παιδιά να τα βιάσουν και να τα σκοτώσουν...
Αρκετά από αυτά πήγανε σε 4 καταφύγια(αντιπυραυλικά)που είχε κοντά στο φεστιβάλ και τους πέταξαν μέσα χειροβομβίδες....
Εκεί σκοτώθηκαν αρκετά....

260 λέει νεκροί και αρκετοί αγνοούμενοι.

Αν δείτε ήταν καλά οργανωμένο.
Τους επιτέθηκαν από 3 σημεία και η μόνη διαφυγή ήταν ανατολικά στην έρημο....

:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Κυκλοφορούν πολλά βίντεο από το πάρτι.....
Μόνο ψυχοπαθείς ανώμαλοι θα κυνηγούσαν νεαρά παιδιά να τα βιάσουν και να τα σκοτώσουν...
Αρκετά από αυτά πήγανε σε 4 καταφύγια(αντιπυραυλικά)που είχε κοντά στο φεστιβάλ και τους πέταξαν μέσα χειροβομβίδες....
Εκεί σκοτώθηκαν αρκετά....

260 λέει νεκροί και αρκετοί αγνοούμενοι.

Αν δείτε ήταν καλά οργανωμένο.
Τους επιτέθηκαν από 3 σημεία και η μόνη διαφυγή ήταν ανατολικά στην έρημο....

:confused:
Δεν καταλαβαίνω μερικά πράγματα
Ποιο διεστραμμένο μυαλό θα πάει να κάνει κάτι τέτοιο;
Ποιο διεστραμμένο μυαλό θα πάει να έποικησει μέσα στην Παλαιστίνη σε εσώκλειστος περιφραγμένος οικισμούς σαν φυλακή ;
Ποια διεστραμμένα μυαλα δεν δίνουν λύση για δύο ανεξάρτητα κράτη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Πες του 41% για να πάψει ....
Ο λαός αποφάσισε τον ιουνιο ...
Εχεις δικιο, για Κασσελακη τον κοβω

41% τυπε, ο λαος αποφασισε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom