Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 72 49,3%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 32 21,9%
  • Κανένας

Ψήφοι: 42 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Συμφωνώ. Τό γνώριζα από πολύ νωρίς μέ βάση τά στοιχεία πειραματισμού πού είχε υποβάλει η Pfizer στόν αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων: Τρία επίπεδα "δραστικής ουσίας" καί ένα ο "μάρτυρας" (νεράκι) = τέσσερα διαφορετικά εμβόλια. Όμως γιατί στό Ισραήλ, πού υποτίθεται ότι είναι "προστατευόμενος" πληθυσμός;
οι σιωνιστές δεν αγαπάνε τον εβραικό λαό ,άλλο εβραίος κ άλλο σιωνιστής
Σιωνιστής μπορεί να είναι και ο μη εβραίος. Μη τα ψάχνεις παραπάνω θα βρεθείς προ εκπλήξεων !!!!!!!!
Μένουμε στην ανθρώπινη τραγωδία, κατοχική κατάσταση-γενοκτονία για τους μεν(γκόιμ) , ζωή τρόμου για τους "περιούσιους"
Επικέντρωσε στις 2 πρώτες προτάσεις του Κούτα στο πάνω ποστ:wink:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Το Ισραήλ προκειμένου να πετύχει το οτιδήποτε δεν διστάζει να θυσιάζει στο βωμό
του Μολώχ τους ίδιους τους κατοίκους του.
Τα έχω με τους Εβραίους για ένα λόγο και φυσικά όχι με όλους εννοείται.
Υποστηρίζει μεγάλο ποσοστό ακόμα και ο απλός λαουτζίκος το πόπολο κοινώς την οποία εχθροπραξία
εναντίον των Παλαιστινίων και όχι μόνο...
Χρόνια τώρα..
Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που το καταδικάζουν..
Χάνεται η φωνή τους όμως δυστυχώς...
Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά...
Γνώριζε η Εβραϊκή εξουσία το χτύπημα στο Rave Party...
Παρόλα αυτά δεν απετραπη...
Θυσιάστηκαν Ευρωπαίοι αλλά και Εβραίοι ravers με απώτερο σκοπό την θυματοποιηση του
κάλου Ισραήλ από την κακη Παλαιστίνη...
Το κάνουν συνέχεια όμως...
Και πιο παλιά το έκαναν για να βρουν ένα κλεμμένο κομμάτι γης...
Ίσως και όλο αυτό να το έχουν δημιουργήσει και μόνοι τους για να κάνουν κάτι μεγαλύτερο...
Λόγια ενός τρελού?
Μπορεί να έχω χαζεψει κιόλας μην με παρεξηγείτε...
Ίσως και να βγω αληθινός που ξέρεις...
Δεν χαίρομαι που σκοτώνεται κόσμος από την μια η από την άλλη μεριά...
Αντιθέτως...
Θεωρώ τον εαυτό μου ακόμα τουλάχιστον λογικό για να χαίρεται με το λουτρό αίματος...
Αλλά και κάποια στιγμή ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να δει την αλήθεια...
Το να βλέπουμε βιντεάκια με Εβραίους να χορεύουν Παντελίδη δεν σημαίνει κάτι...
Και Καζαντζίδη ακούνε και Γλυκερία και πολλά άλλα...
Τι με αυτό?
Μας αγαπάνε?
Όπως και τα ανεβάσματα φωτογραφιών με Τούρκους υποστηρικτές της Παλαιστίνης...
So what?
Δεν ξέραμε ότι οι Τούρκοι θα υποστηρίξουν τους Παλαιστίνιους μόνο και μόνο λόγω θρησκείας?
Πέσαμε από τα σύννεφα?
Και επειδή ο Τούρκος υποστηρίζει λόγω θρησκείας τον Παλαιστίνιο εγώ πρέπει να είμαι με τον Εβραίο
που ούτε ίδια θρησκεία αν το πάμε έτσι έχω (όπως και με τον Παλαιστίνιο φυσικά) αλλά ούτε ίδιες ρίζες...
Ας έχουμε υπομονή και ο χρόνος θα δείξει το τι συμβεί...
Ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε, να κατακρινουμε και να πάρουμε θέσεις σε κάτι που στο κάτω κάτω γίνεται
πάρα πολλά χρόνια και που τώρα ξαφνικά που η μία χώρα μέτρησε νεκρούς έσκασαν και τα κανάλια...
Τα προηγούμενα που μετράγε και η άλλη μουγκαφον και εξαφανιζολ...
Φιλικά πάντα...
Τα φιλιά μου, τους συναγωνιστικους μου χαιρετισμούς σε όλα τα αλάνια από τα χαρακώματα του αγοραίου
ερωτα και να ξέρετε ένα μόνο...
"Όταν όλοι θα γίνουν άπιστοι εμείς θα παραμείνουμε πιστοί
γιατί πάντα θα υπάρχει μια σημαία να υπερασπιζόμαστε..."
Ρε μόρτη άκουσε με.
Ο Τούρκος δεν τους υποστηρίζει επειδή είναι μουσουλμάνοι,αυτό είναι η βιτρίνα....
Ο Τούρκος τους υποστηρίζει γιατί εποφθαλμιά την Ιερουσαλήμ,Κουντούς όπως την λέει.
Για αιώνες ήταν υπό Οθωμανική κατοχή και θεωρούν ότι είναι ένα από τα 5 μεγάλα κεφάλαια του παντουρκισμού.

Κύπρος-Κασμίρ-Κουντούς-Κορέα(!!!!)-Κουρδιστάν....

Για αυτό και μόνο θα πρέπει να είμαστε με κάθε τρόπο υπέρ του Ισραήλ.
Χώρια που μιλάμε για μια δημοκρατική και δυτική χωρα,ένα προκεχωρημένο φυλάκιο της δύσης μέσα στον Ισλαμικό μεσαίωνα.
Ξυπνάτε....

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Παρακαλείτε, οι βλαμμένοι που αρχίζουν να μιλάνε για τα mRNA εμβόλια λες και είναι επιστήμονες, να ετοιμάσουν τα βιολογικά λαχανικά και φρούτα τους, στον πάγκο 90Α, δίπλα στα ραπανάκια, ευχαριστώ.

Π

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.737
Πόντοι
216
Χώρια που μιλάμε για μια δημοκρατική και δυτική χωρα,ένα προκεχωρημένο φυλάκιο της δύσης μέσα στον Ισλαμικό μεσαίωνα.
Ξυπνάτε....

Είμαστε με το Ισραήλ γιατί αυτή την περίοδο το συμφέροντά μας συμπίπτουν και γιατί ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου...
Όλα τα υπόλοιπα είναι προπέτασμα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Παρακαλείτε, οι βλαμμένοι που αρχίζουν να μιλάνε για τα mRNA εμβόλια λες και είναι επιστήμονες, να ετοιμάσουν τα βιολογικά λαχανικά και φρούτα τους, στον πάγκο 90Α, δίπλα στα ραπανάκια, ευχαριστώ.

Π
γιατί υποτιμάς τους λαϊκατζήδες;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Είμαστε με το Ισραήλ γιατί αυτή την περίοδο το συμφέροντά μας συμπίπτουν και γιατί ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου...
Όλα τα υπόλοιπα είναι προπέτασμα
Παντα θα είμαστε δίπλα και μαζί με το Ισραήλ,εκτός και αν εξαφανιστεί η Τουρκία....

:coffee:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
το θέμα είναι ότι εύκολα μπορεί να μας πάρει η μπάλα κι εμάς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Συμφωνώ. Τό γνώριζα από πολύ νωρίς μέ βάση τά στοιχεία πειραματισμού πού είχε υποβάλει η Pfizer στόν αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων: Τρία επίπεδα "δραστικής ουσίας" καί ένα ο "μάρτυρας" (νεράκι) = τέσσερα διαφορετικά εμβόλια. Όμως γιατί στό Ισραήλ, πού υποτίθεται ότι είναι "προστατευόμενος" πληθυσμός;
Εχετε πλακα που παιρνετε ως δεδομενη την ψεκασμενη σας εκδοχη και μετα ψαχνετε να βρειτε και ερμηνεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Π
Μπορει να ειναι ταξιτζηδες τύπε, οι ταξιτζηδες τα ξερουν ολα

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
γιατί υποτιμάς τους λαϊκατζήδες;
Δεν τους υποτιμώ, αλλά ο μπακάλης, πάει στην λαικη

Π

Εχετε πλακα που παιρνετε ως δεδομενη την ψεκασμενη σας εκδοχη και μετα ψαχνετε να βρειτε και ερμηνεια

Μπορει να ειναι ταξιτζηδες τύπε, οι ταξιτζηδες τα ξερουν ολα
Οι ταξιτζήδες ξέρουν πάντοτε πιο πολλά από τον επιβάτη

Π

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ρε μόρτη άκουσε με.
Ο Τούρκος δεν τους υποστηρίζει επειδή είναι μουσουλμάνοι,αυτό είναι η βιτρίνα....
Ο Τούρκος τους υποστηρίζει γιατί εποφθαλμιά την Ιερουσαλήμ,Κουντούς όπως την λέει.
Για αιώνες ήταν υπό Οθωμανική κατοχή και θεωρούν ότι είναι ένα από τα 5 μεγάλα κεφάλαια του παντουρκισμού.

Ξυπνάτε....
Πιστευω πως αν συνεχισει το ισραηλ να εξαυλωνει οικογενειες για να πετυχει καποιον ποντικο της χαμας,σιγουρα θα βοηθησει και τους υπολοιπους ισλαμικους πληθυσμους της περιοχης να απαγκιστρωθουν απο την τυρρανια θεοκρατικων καθεστωτων και παλαβων μουλαδων...ασε που αυτο ειναι και τεραστια προβολη και διαφημιση της δυσης και της αντιληψης της περι της αξιας της ζωης....αυτο το προκεχωρημενο δυτικο φυλακιο πραγματι κανει οτι μπορει να διδαξει σε ολους τι ειναι πραγματικα δυση...ακομα και σε μας τους δυτικους!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Πιστευω πως αν συνεχισει το ισραηλ να εξαυλωνει οικογενειες για να πετυχει καποιον ποντικο της χαμας,σιγουρα θα βοηθησει και τους υπολοιπους ισλαμικους πληθυσμους της περιοχης να απαγκιστρωθουν απο την τυρρανια θεοκρατικων καθεστωτων και παλαβων μουλαδων...ασε που αυτο ειναι και τεραστια προβολη και διαφημιση της δυσης και της αντιληψης της περι της αξιας της ζωης....αυτο το προκεχωρημενο δυτικο φυλακιο πραγματι κανει οτι μπορει να διδαξει σε ολους τι ειναι πραγματικα δυση...ακομα και σε μας τους δυτικους!
Τι είναι πραγματικά δύση?
Μεγάλη κουβέντα....
Σίγουρα όμως η χειρότερη δύση είναι πολύ καλύτερη από το υπάρχον Ισλάμ.

Πάντως θεωρώ ότι είναι άκρως προσβλητικό για την ιστορία και τον λαό του Ιράν αυτή η φανατισμένη φασιστική θεοκρατία....
Ελπίζω να είναι ο πρώτος λαός που θα εξεγερθεί στην Μέση Ανατολή....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Έπιασαν τρομοκράτη...
Τα σκοτάδια τους τα μαύρα...
Δεν πιάνουν τα αρχιδια μου καλύτερα...
Τραβολογανε 8 χρόνων παιδάκι έτοιμο να κλάψει πάνοπλοι...
Μετά λένε γιατί συμβαίνουν τα απίστευτα...
Δεν υποστηρίζω τους μουσουλμάνους το ξαναλέω...
Άλλα οι Εβραίοι θέλουν άλλη αντιμετώπιση...
Πολύ διαφορετική...
Μην τα ξαναλέμε...:sunglasses:
Κάνουν και πολύ χειρότερα σε παιδάκια από το να τα τραβάνε....

αλλά επειδή αυτά δεν τα διαβάζεις στις επικεφαλίδες οι περισσότεροι νομίζουν ότι ο ισραηλινός στρατός αποτελείται από ψυχούλες που μάχονται για την μαμά πατρίδα μόνο....

είναι και κάποιοι που δεν θεωρούν ότι η ζωή του παλαιστίνιου έχει την ίδια αξία με του ισραηλίτη οπότε σου λέει εντάξει σα να σφάζεις μοσχάρι δεν έγινε και τίποτα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Τι είναι πραγματικά δύση?
Μεγάλη κουβέντα....
Σίγουρα όμως η χειρότερη δύση είναι πολύ καλύτερη από το υπάρχον Ισλάμ.

Πάντως θεωρώ ότι είναι άκρως προσβλητικό για την ιστορία και τον λαό του Ιράν αυτή η φανατισμένη φασιστική θεοκρατία....
Ελπίζω να είναι ο πρώτος λαός που θα εξεγερθεί στην Μέση Ανατολή....
μακαρι αλλα αυτο που ζεματαει τωρα δεν ειναι το ιραν ,αλλα να σταματησουν το θανατικο παιδιων και αμαχων

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Σας έχει τύχει και εσάς να διαβάζετε κάποιον "πανεπιστήμονα" εδώ στο μπου και να αισθάνεστε τους εγκεφαλικούς νευρώνες σας να πεθαίνουν;
Μόνο σε εμένα τυχαίνει ή είναι εκτεταμένο φαινόμενο;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Εξακολουθείς νά ενημερώνεσαι ιατρικώς από τήν πλουμιστή "Παγώνα" καί τόν ημίτρελο Βασιλακόπουλο, νά υιοθετείς, δέ, τούς ευγενέστατους χαρακτηρισμούς τού αρχιμαλάκα αρχηγού σου;
Έμ ἐχει πάει τὀ σκατό στήν κάλτσα σου μήν πάθεις κανέναν κόλπο "ξαφνικά", σύμφωνα μέ αυτά πού βλέπεις νά συμβαίνουν γύρω σου, έμ βγάζεις καί γλώσσα...
ολανδία δανία ισραήλ γίνεται χαμός και τα ζαβά κουλόσκυλα στη κοσμάρα τους :2funny:
ήρθε και το χτεσινό μπουκεκάκι κ σαλτάρανε παραπάνω:2funny:
Καθώς η μετοχή και τα κέρδη της Pfizer σημειώνουν βουτιά -76%, η Καλιφόρνια παίρνει πίσω τον Νόμο AB 2098 της τυραννικής επιβολής του αφηγήματος και των εμβολίων COVID. Mία απόφαση με παγκόσμιες συνέπειες - Κουρδιστό Πορτοκάλι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
εμβολιασμένος είμαι ρε , με το Πανεπιστημιακό το εγγλέζικο που το σνομπάρανε...

πάμε παρακάτω να ευθυμήσουμε :2funny:

F8En24nXUAAWY7V.jpg

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ρε μόρτη άκουσε με.

Ξυπνάτε....
Το ξυπνάτε γάμησε άσχημα...:2funny:
Μου θυμίσες τους Ιεχωβαδες που μοιράζουν την Σκοπιά και λένε
σε όλο τον κοσμο να ξυπνήσει και να δει την αλήθεια τους ενώ οι ίδιοι
κοιμούνται όρθιοι και πληρώνουν ξενοδοχείο...
Φιλικά πάντα μεταξύ μας ξέρεις ότι σε θεωρώ φίλο μου...:hi:
Το ότι γεωπολιτικά παίζονται πολλά ναι οκ αλλά μην πιστεύεις ότι αν επικρατήσουν οι
δικοί σου οι "δημοκρατικοί" της Μέσης Ανατολής τα πράγματα θα είναι σούπερ στον γεωπολιτικό χάρτη...
Για εμάς εννοώ έτσι?
Από τα μεμετια ναι περιμένω τα απίστευτα ούτως η άλλως...
Μαθημενο το βουνό στα χιόνια...
Αλλά οι "δημοκρατικοί" είναι πιο ύπουλοι αυτή είναι η διαφορά τους...
Σου περνούν τον κωλο με την κλαψα,την μιρλα και την κακομοιριά τους και εσύ ψάχνεσαι να
δεις τι έχει συμβει...
Αλλά μετά είναι πλέον αργά...
Αυτά...:sunglasses:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
ρε μην ασχολείστε με τους υποτελείς, κάνανε ότι κάνανε μεγειά τους με χαρά τους. Αύριο θα τους ζητήσουν κωλαράκι, θα το δώσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom