Νέα

Σε δίκη ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
υπαρχουν πιστοι διαφορων θρησκειων.
πιστος μουσπυλμανος,
πιστος χριστιανος,
πιστος ινδουιστης,
ανθρωπος που δηλωνει απιστος και να δηλωνει ότι ανηκει και στους χριστιανους ή σε άλλη θρησκεια πρωτη φορα το ακουω, καινούριους ορισμούς θα βγαλεις τραμουντανα προχωρα

λάθος

υπάρχουν μουσουλμάνοι, χριστιανοί, ινδουιστές,βουδιστές, σιχ κλπ κλπ... το κατά πόσον είναι πιστοί και σε ποιόν βαθμό δεν είναι δικιά μου δουλειά να το κρίνω...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης πριν 30 χρονια λογιζονταν αθειοι και ολοι οι κατοικοι των κομμουνιστικων χωρών.
τωρα η πλειοψηφια σε ρωσσιες , πολωνιες , σερβιες δηλωνουν πιστοι ισως και για εθνικους λογους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λάθος

υπάρχουν μουσουλμάνοι, χριστιανοί, ινδουιστές,βουδιστές, σιχ κλπ κλπ... το κατά πόσον είναι πιστοί και σε ποιόν βαθμό δεν είναι δικιά μου δουλειά να το κρίνω...
αν το θετεις ετσι οκ, εγω είμαι στον χριστιανικο πληθυσμο της ελλαδας, αλλα είμαι αθεος

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
αφου γενοβολανε τα μουσλιμια από 10 χαζα παιδια και οι εξυπνοι δανοι κανουν 1 παιδι λογικο

Αυτό σου είπα πριν. Η θρησκευτική ηθική μπορεί να μην μας αρέσει αλλά για κάποιο λόγο υπάρχει.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Τύπε παγκοσμίως το ποσοστό των άθεων έχει μειωθεί πάρα πολύ τις τελευταίες δεκαετίες και θα μειωθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες.

τυπε μου το αν ειναι κανεις ενθεος η αθεος ειναι ενα θεμα.και προσωπικα πιστευω στην ελευθερια του καθενα να πιστευει σε οποιον/οτι γουσταρει.η εκκλησια ομως ειναι ενα αλλο διαφορετικο θεμα με κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις και σιγουρα με πολιτικη δυναμη.αυτο που κραζω ειναι οτι η εκκλησια δεν παιζει πια θρησκευτικο ρολο

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
τυπε μου το αν ειναι κανεις ενθεος η αθεος ειναι ενα θεμα.και προσωπικα πιστευω στην ελευθερια του καθενα να πιστευει σε οποιον/οτι γουσταρει.η εκκλησια ομως ειναι ενα αλλο διαφορετικο θεμα με κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις και σιγουρα με πολιτικη δυναμη.αυτο που κραζω ειναι οτι η εκκλησια δεν παιζει πια θρησκευτικο ρολο

Δεν είναι κακό να κρατάει η Εκκλησία ένα αντίβαρο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το να μην εξαφανιστεί ο πληθυσμός μετά από μια γενιά είναι κακό;  :think:
ναι γιατι στην αθεη τσεχια του 1970 εξαφανιστηκε ο πληθυσμος σε μια γενια? μωρ τι μας λες?
αλλοι είναι οι σκοποι των θρησκειων και φαινονται από τα αποτελέσματα τους. ιεροι πολεμοι. βολεματα των δικων μας. και βαλε τον λαο να σκυβει να το συνηθισει και να μη αναρωτιέται τι είναι αυτό που του ψέλνεις και ας τον βριζεις στους ακαταλαβιστικους ψαλμους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εχω τα αρχιδια και το δηλωσα μπροστα στα θεουσικα πεθερικα μου παρτα.
εσυ καθεσαι κλαρινο στα πεθερικα σου?

τα δικά μου πεθερικά έχουν αποδημήσει εις τόπον χλοερόν προ πολλού παίκτη μου...

φαντάζομαι όμως στην ανάσταση συνοδεύεις την κυρά σου...

ΥΓ ααα και που είσαι να πας να το δηλώσεις το ληξιαρχείο και στην εκκλησία της ενορίας σου αν έχεις αρχιδάκια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι γιατι στην αθεη τσεχια του 1970 εξαφανιστηκε ο πληθυσμος σε μια γενια? μωρ τι μας λες?
αλλοι είναι οι σκοποι των θρησκειων και φαινονται από τα αποτελέσματα τους. ιεροι πολεμοι. βολεματα των δικων μας. και βαλε τον λαο να σκυβει να το συνηθισει και να μη αναρωτιέται τι είναι αυτό που του ψέλνεις και ας τον βριζεις στους ακαταλαβιστικους ψαλμους

ήταν το 1970 άθεη η Τσεχία ???

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Τύπε οι κομμουνιστές ήταν πάρα πολύ συντηρητικοί κοινωνικά. Στην σημερινή εποχή τί γίνεται;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε οι κομμουνιστές ήταν πάρα πολύ συντηρητικοί κοινωνικά. Στην σημερινή εποχή τί γίνεται;
μια χαρα γινονται όλα και ακομη καλυτερα οπου δεν υπαρχει θρησκεια.
οπου υπαρχει θρησκεια μπαινει υποκρισια και οι δικοι μας εχουν καλυτερη μεταχειριση, τα αλλα τα παιδακια είναι κατωτερου θεου αφου δεν εχω βυσμα παπα ας μην παρουν αδεια πχ από το στρατο.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
μια χαρα γινονται όλα και ακομη καλυτερα οπου δεν υπαρχει θρησκεια.

Θα μπορούσαν, αλλά δεν.

οπου υπαρχει θρησκεια μπαινει υποκρισια και οι δικοι μας εχουν καλυτερη μεταχειριση, τα αλλα τα παιδακια είναι κατωτερου θεου αφου δεν εχω βυσμα παπα ας μην παρουν αδεια πχ από το στρατο.

Αυτά θα γίνονται ότι και να κάνεις. Έτσι είναι η πολιτική. Αλλά βύσμα παπά; WTF

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πραγματικα αθεος δεν ειναι κανένας.

αναρχικός μέχρις ότου γίνει διευθυντής
κομμουνιστής μέχρις ότου κονομήσει
άθεος μέχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom