Νέα

Σε δίκη ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε μεγάλα ποσοστά λες και μάλιστα για άθεους και όχι άθρησκους.
Ελλάδα: 2014,
53.105 γάμοι
26.915 πολιτικοί
26.190 θρησκευτικοί
μηπως είναι πολύ διαφορετικα τα νουμερα αλλα είναι μοδα να δηλωνεις πιστος ακομα?

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Για δώστε μου μια πειστική εξήγηση για την αρχή του κόσμου.

Πριν το Big Bang τι υπήρχε? Μην μου πείτε ότι ο χρόνος και ο χώρος ξεκίνησαν από το Big Bang και ύστερα. Δεν με πείθει αυτό.

Τι ώθησε, ποιο το αίτιο να σκάσει το Big Bang?

Πιστεύω ότι το δόγμα της επιστήμης έχει απαντήσεις σε όλα τα αυτά τα θέματα. Σας πείθουν?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Πριν το Big Bang τι υπήρχε? Μην μου πείτε ότι ο χρόνος και ο χώρος ξεκίνησαν από το Big Bang και ύστερα. Δεν με πείθει αυτό.

Πιστεύω ότι το δόγμα της επιστήμης έχει απαντήσεις σε όλα τα αυτά τα θέματα. Σας πείθουν?
δεν υπαρχει δογμα στοις επιστημες.
εάν σε πειθει εσενα περισσοτερο η θρησκευτικη εξηγηση ότι ο θεος εκανε σε 6 μερες και μαλιστα με άλλη σειρα τον κοσμο από αυτην την σειρα που βλέπουμε από τα απολιθώματα και από τα τηλεσκοπια, αυτό δειχνει την απουσια λογικης στην σκεψη σου.
η λυση στο αγνωστο είναι η ερευνα και το πειραμα, όχι τα θρησκευτικα κειμενα που εγραψε καποιος όχι κυριολεκτικα αλλα καποιος που μιλουσε με παραβολες και δεν ειχε βασικες γνωσεις που πλεον εχουν αποκτηθει και στην θεση τους εβαζε πιστη...

καποτε δεν ξεραμε και πως δημιουργηθηκε η γη και πως δημιουργηθηκε ο ανθρωπος σημερα ξερουμε αρκετα, οποτε τα παραμυθια των θρηκειων αρχισαν να γινονται "μη κυριολεκτικα" , παραβολες και τρεχα γυρευε. άλλο η φαντασια του παππου άλλο η φαντασια του επιστημονα που προσπαθει να εξηγησει με λογικη και με στοιχεια

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ελλάδα: 2014,
53.105 γάμοι
26.915 πολιτικοί
26.190 θρησκευτικοί
μηπως είναι πολύ διαφορετικα τα νουμερα αλλα είναι μοδα να δηλωνεις πιστος ακομα?

Ο θρησκευτικός γάμος είναι πολύ ακριβός. Οι περισσότεροι λένε ότι αν είχαν λεφτά δεν θα κάναν πολιτικό.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο θρησκευτικός γάμος είναι πολύ ακριβός. Οι περισσότεροι λένε ότι αν είχαν λεφτά δεν θα κάναν πολιτικό.
αμα εισαι πιστος και δεν εχεις λεφτα κανεις και δωρεαν θρησκευτικο.
αμα εισαι απιστος τοτε λες δεν γαμιεται ακριβη η παραδοση ας κανω έναν πολιτικο τζαμπα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Η σύγχρονη επιστήμη δεν απορρίπτει την ύπαρξη του Θεού. Την δέχεται μάλιστα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αμα εισαι απιστος τοτε λες δεν γαμιεται ακριβη η παραδοση ας κανω έναν πολιτικο τζαμπα.

80% των πολιτικών γάμων οδεύουν και σε έναν θρησκευτικό...

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Το αν είσαι συνεπής ή όχι είναι άλλο.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Το μονο φακελακι.. για το οποιο δεν εχουμε ακουσει κανεναν πολιτη στο Ελλαντα να δυσανασχετει  :S
οταν το καταθετει.. Ισως να ελπιζει  σε ενα συγχρονο συγχωροχαρτι γι αυτο δεν γκρινιαζει, οπως σε αλλα..  :sunglasses:

Συνημμένα

• 1734804.jpg
    1734804.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 18

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Δεν ξέρω από που προκύπτει αυτό. Νομίζω ότι ισχύει το αντιθετο.

Τύπε κάνεις λάθος. Το Big Bang που ανέφερες είναι ένας από τους λόγους. Όσο πιο πολύ προοδεύει η επιστήμη τόσο πιο πολύ βρίσκει σημάδια παρέμβασης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
80% των πολιτικών γάμων οδεύουν και σε έναν θρησκευτικό...
80% των θρησκευτικών γαμων γινονται από απιστους που απλα τηρούνε τις παραδοσεις.
και εγω θρησκευτικα παντρευτηκα. δεν με εκανε πιστο αυτό.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε κάνεις λάθος. Το Big Bang που ανέφερες είναι ένας από τους λόγους. Όσο πιο πολύ προοδεύει η επιστήμη τόσο πιο πολύ βρίσκει σημάδια παρέμβασης.
εχεις ξεφυγει.
1 σημαδι θείκης παρέμβασης να υπηρχε ολοι των φυσικων επιστημων θα γινονταν πιστοι, αντίθετα τα μεγαλύτερα ποσοστα απιστων είναι στους θετικους επιστήμονες και αντίθετα τα μεγαλύτερα ποσοστα πιστων είναι στους αναλφάβητους του τριτου κοσμου, συμπερασματα για την λογικη των μεν και των δε

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
εχεις ξεφυγει.
1 σημαδι θείκης παρέμβασης να υπηρχε ολοι των φυσικων επιστημων θα γινονταν πιστοι, αντίθετα τα μεγαλύτερα ποσοστα απιστων είναι στους θετικους επιστήμονες και αντίθετα τα μεγαλύτερα ποσοστα πιστων είναι στους αναλφάβητους του τριτου κοσμου, συμπερασματα για την λογικη των μεν και των δε

Το είπα και πριν σε άλλον ότι είναι πολύ μεγάλο θέμα. Το κλείνω εδώ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
80% των θρησκευτικών γαμων γινονται από απιστους που απλα τηρούνε τις παραδοσεις.
και εγω θρησκευτικα παντρευτηκα. δεν με εκανε πιστο αυτό.

είπε κανένας ότι αν είσαι χριστιανός πρέπει σώνει και καλά να είσαι και πιστός ?????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
είπε κανένας ότι αν είσαι χριστιανός πρέπει σώνει και καλά να είσαι και πιστός ?????
υπαρχουν πιστοι διαφορων θρησκειων.
πιστος μουσπυλμανος,
πιστος χριστιανος,
πιστος ινδουιστης,
ανθρωπος που δηλωνει απιστος και να δηλωνει ότι ανηκει και στους χριστιανους ή σε άλλη θρησκεια πρωτη φορα το ακουω, καινούριους ορισμούς θα βγαλεις τραμουντανα προχωρα

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Πρέπει επιτέλους να σπάσει το αποστημα της εκκλησίας και η επανάσταση του ίντερνετ αργά η γρηγορα θα το σπάσει.να μπει ένα τέλος στον σκοταδισμό κ σε τέτοιους κωλογερους που το πιστεύουν για τη πάρτη τους ότι είναι κ ξεχωριστοί και προνομιούχοι ενώ καταληστευουν το δημόσιο

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Πρέπει επιτέλους να σπάσει το αποστημα της εκκλησίας και η επανάσταση του ίντερνετ αργά η γρηγορα θα το σπάσει.να μπει ένα τέλος στον σκοταδισμό κ σε τέτοιους κωλογερους που το πιστεύουν για τη πάρτη τους ότι είναι κ ξεχωριστοί και προνομιούχοι ενώ καταληστευουν το δημόσιο

Τύπε παγκοσμίως το ποσοστό των άθεων έχει μειωθεί πάρα πολύ τις τελευταίες δεκαετίες και θα μειωθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε παγκοσμίως το ποσοστό των άθεων έχει μειωθεί πάρα πολύ τις τελευταίες δεκαετίες και θα μειωθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες.
αφου γενοβολανε τα μουσλιμια από 10 χαζα παιδια και οι εξυπνοι δανοι κανουν 1 παιδι λογικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom