Νέα

Σε δίκη ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρωτησα αν διαφωνειτε με τα λεγομενα του στο βιντεο που επισύναψα
Πρώτον δεν εχεις επισυναψει τιποτα. Δευτερον δεν μπορω να συμφωνησω ή να διαφωνησω με τα λεγομενα ενος ψυχωτικου.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πρώτον δεν εχεις επισυναψει τιποτα. Δευτερον δεν μπορω να συμφωνησω ή να διαφωνησω με τα λεγομενα ενος ψυχωτικου.

Στην προηγουμενη σελίδα, το ξαναβάζω
Ψυχωτικός μου φαινεται αυτος που πιστεύει στα παραμύθια των ρασοφόρων απατεώνων
και οχι αυτος που τα αμφισβητεί

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στην προηγουμενη σελίδα, το ξαναβάζω
Ψυχωτικός μου φαινεται αυτος που πιστεύει στα παραμύθια των ρασοφόρων απατεώνων
και οχι αυτος που τα αμφισβητεί

Πολυ κακως και αποπροσανατολιστικώς ανακατώνεις τους ρασοφορους. Μου ειναι επισης αδιαφοροι.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
κανενας θεος δεν υπαρχει.
εισαι υπο την επηρεια του οπιου του λαου.
όταν θα συνελθεις και θα γινεις ότι ησουν πριν γεννηθείς απλα θα καταλάβεις ότι εκανες ένα λαθος.

Να τα μας...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πολυ κακως και αποπροσανατολιστικώς ανακατώνεις τους ρασοφορους. Μου ειναι επισης αδιαφοροι.

Οι ρασοφόροι διέδωσαν την θρησκεία των Εβραίων
Τα πατερικά κειμενα ρασοφοροι τα έγραψαν
Σαν αυτους που στηριζαν την Ειρηνη την Αθηναια που τύφλωσε τον γιο της
Και σαν αυτους που αγιοποίησαν τον παιδοκτόνο Κωνσταντινο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι ρασοφόροι διέδωσαν την θρησκεία των Εβραίων
Τα πατερικά κειμενα ρασοφοροι τα έγραψαν
Σαν αυτους που στηριζαν την Ειρηνη την Αθηναια που τύφλωσε τον γιο της
Και σαν αυτους που αγιοποίησαν τον παιδοκτόνο Κωνσταντινο
Εγω μιλαω για υπαρξη Θεου κι εσυ μου μιλας για ιστορικα συμβαντα του χριστιανισμου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ανακρίβειες αν όχι ψέματα.
αληθειες. ακριβέστατες. μας εκαναν από υπερήφανους, ευτυχισμένους, εξυπνους,
μας εκαναν δουλους, να σκυβουμε, να προσκυνάμε, να θεωρούμε ντροπη το γυμνο και την απολαυση αμαρτια. ντροπη τους στα ξεκουμπιδια, δηλητηριαζουν τα μυαλα των μικρων παιδιων με τα ψεματα και τις ανακρίβειες της παλιας διαθηκης.
εχουν γεμισει με κομπλεξ τις ελληνιδες και με δογματισμο τα μυαλα των παιδιων μας. α και μετα από 10 χρονια πλυσης εγκεφαλου ότι ο θεος μας επλασε από χωμα, μιλα καθηγητα για εξελιξη στο γυμνασιο θα σε καταλαβουν... πιο πολύ νομιζουν ότι μοιαζουν στο χωμα παρα στα αλλα ανθρωποειδή, αντε πεισε τα παιδια ότι ειμαστε θηλαστικα όταν ο παπας 10 χρονια στο κατηχητικου τους λεει να σνομπαρουν τα ζωα γιατι εμεις οι ανθρωποι ειμαστε διαφορετικοι ειμαστε το τελειοτερο και το πιο αγαπημενο από τα δημηργηματα του θεου για να τους γλυψει τα αφτια... ντροπη ψευταράδες.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ποιες ακριβώς ειναι οι ανακρίβειες?

Πολλά τα έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες. Μια τρανταχτή ανακρίβεια είναι αυτό με τον Αυγουστίνο που ήταν κατά της "μαθηματικής έννοιας". Εκείνη την εποχή "μαθηματικά" λέγαν την αστρολογία. Τα κανονικά μαθηματικά τα λέγαν γεωμετρία και ο Αυγουστίνος τα είχε σπουδάσει μεταξύ άλλων. Άρα καταδικάζει την αστρολογία και όχι την επιστήμη. Επίσης για το "πτωχοί τω πνεύματι" όντως σημαίνει ταπεινοί. Στον Χριστιανισμό πνεύμα είναι η ψυχή και όχι το μυαλό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πολλά τα έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες. Μια τρανταχτή ανακρίβεια είναι αυτό με τον Αυγουστίνο που ήταν κατά της "μαθηματικής έννοιας". Εκείνη την εποχή "μαθηματικά" λέγαν την αστρολογία. Τα κανονικά μαθηματικά τα λέγαν γεωμετρία και ο Αυγουστίνος τα είχε σπουδάσει μεταξύ άλλων. Άρα καταδικάζει την αστρολογία και όχι την επιστήμη. Επίσης για το "πτωχοί τω πνεύματι" όντως σημαίνει ταπεινοί. Στον Χριστιανισμό πνεύμα είναι η ψυχή και όχι το μυαλό.
Ο βαρυτατα ψυχωτικος και αντιχριστιανος Λιαντινης, ειχε επισης υποστηριξει καποτε και το βαρυτατο ιστορικο σφαλμα οτι την εποχη της Αλωσης η Βυζαντινη Αυτοκρατορια ειχε 300.000 καλογερους, που πηγαιναν στις μονές για να μην στρατευθουν. Μιλαμε για τερατωδες ψεμα. Ψεμα, οχι ανακριβεια. Πουθενα δεν υπαρχει τετοια ιστορικη πηγη και φυσικα δεν επιβεβαιωνεται απο κανενα λογικο υπολογισμο.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο βαρυτατα ψυχωτικος και αντιχριστιανος Λιαντινης, ειχε επισης υποστηριξει καποτε και το βαρυτατο ιστορικο σφαλμα οτι την εποχη της Αλωσης η Βυζαντινη Αυτοκρατορια ειχε 300.000 καλογερους, που πηγαιναν στις μονές για να μην στρατευθουν. Μιλαμε για τερατωδες ψεμα. Ψεμα, οχι ανακριβεια. Πουθενα δεν υπαρχει τετοια ιστορικη πηγη και φυσικα δεν επιβεβαιωνεται απο κανενα λογικο υπολογισμο.

Και πως εμειναν 3000 Ελληνες να υπερασπίσουν την Πόλη;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εκεινη την εποχη σε ολοκληρα τα βαλκανια και την μικρα ασια υπηρχαν ή δεν υπηρχαν γυρω στα 1000 μοναστηρια?
αν δεν ηταν 300.000 οι μοναχοι τοτε, ηταν σιγουρα 100.000.
αυτοι οι 100.000 αντρες, στρατεύσιμοι δεν ηταν αρκετοι για να σωσουν την αυτοκρατορια?
εδώ με 15.000 στρατο που είχαμε και ο προηγούμενος σουλτάνος απετυχε να την εξαφανησει.
και ο μωαμεθ που τα καταφερε με 30.000 γενιτσαρους και αλλους τοσους ελληνες μισθοφόρους το εκανε. συνολικα πανω από 100.000 ειχε μαζεψει για να αλωσει την Πολη.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ναι τύπε, δεν το ηξερες? Οι ελληνιδες χαλασανε απο τους παπάδες. Τι αλλο θα ακουσουμε.

Παρθένα γκομενα που ειχα κάποτε, μου ειχε πει πως ο εξομολογος της ειπε να με χωρισει και εχει καλα παιδια να της γνωρισει.
Μην μου πεις πως ηταν εξαιρεση
Επρεπε να του γαμησω τα ματακια του τραγου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και πως εμειναν 3000 Ελληνες να υπερασπίσουν την Πόλη;
Η Κωνσταντινουπολη ηταν υπο καθεστώς παρακμής αιωνων και ειχε μονο 40.000 κατοικους περιπου. Απο αυτους στρατευτηκαν οι 7.000 περιπου, οπως πιθανον γνωριζεις. Μαλιστα μεσα σε αυτους ηταν ΚΑΙ καλογεροι. Από πουθενα δεν αποδεικνυεται ότι στην υπολοιπη αυτοκρατορια (ποια??) υπηρχαν 300.000 καλογεροι σε μοναστηρια. Ειναι τοσο τραγικο ψευδος που αρνουμαι και να το συζητησω.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Τα περισσότερα που λέγονται εναντίον του Χριστιανισμού είναι είτε λάθος είτε ψέματα. Πολλά προέρχονται από παρανοήσεις που σκόπιμα συντηρούνται και αφού καταρριφθούν.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Παρθένα γκομενα που ειχα κάποτε, μου ειχε πει πως ο εξομολογος της ειπε να με χωρισει και εχει καλα παιδια να της γνωρισει.
Μην μου πεις πως ηταν εξαιρεση
Επρεπε να του γαμησω τα ματακια του τραγου
Καλα ρε τυπε,δεν μπορουσες να πεισεις την γκομενα να σου κατσει και σου φταιει ο παπας  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι τύπε, δεν το ηξερες? Οι ελληνιδες χαλασανε απο τους παπάδες. Τι αλλο θα ακουσουμε.
ναι ρε, το 300 π.χ. οι ελληνιδες δεν σου λεγανε είναι αμαρτια το σεξ πριν το γαμο.
ως χριστιανες αρχισαν να λενε τέτοιες παπαριες και ο ελληνας να κανει τεμενάδες και να παντρευεται σαν σκυλακι την κάθε αναξια. τα τελευταια χρονια εχει βελτιωθεί καπως η κατασταση αλλα παλι εχει τέτοιες κολλημένες που με την αρχαια θρησκεια δεν ειχαν καμμια δικαιολογια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom