hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Ρε παιδια ποια ειναι αυτη η Βερονικα? Την εχει δει κανεις αλλος??
Ρε παιδια ποια ειναι αυτη η Βερονικα? Την εχει δει κανεις αλλος??
Ισπανικη πιπα ? πως γινετε αυτο βρε αδερφε , για δωσε καμια πλεροφοριαΞεκινησαμε με μια ωραιοτατη ισπανικη πιπα και προχωρησαμε στο υπολοιπο προγραμμα
Ααα αυτο ειναι ενδιαφερον νομιζα οτι δε κανει τετοια και το παιζει κιουριαΣτο τελος με αφησε να χυνω στην κοιλιτσα της.
Κατι σαν να ακουω και γω , καποιος μαανες μαλλον τρεχει χαχα....και ακουω απο το βαθος τακουνακια σαν να τρεχει
καλη φαση η Νταιανα?εχει καλες κριτικες και καλη ψηφοφορια βλεπω...Με την Νταιανα ,την ερωτιαρα !!! από vasilis.ole7
Ισπανικη πιπα ? πως γινετε αυτο βρε αδερφε , για δωσε καμια πλεροφορια
Θα παω να διαμαρτυρηθω στην Τουμπανιεθ , προχθες που πηγα κανονικη μου εκανε
Ααα αυτο ειναι ενδιαφερον νομιζα οτι δε κανει τετοια και το παιζει κιουρια
Οχι οτι εχω φετιχ , αλλα το ιδιοτροπο πουλι μου συχνα πυκνα αρνειτε να τελειωσει φυσιολογικα
οποτε για να μη θεωρηθει "μαλακια με παρεα" η φαση , αποτελει μονοδρομο αυτου του ειδους το τελειωμα ...
Ετσι μπραβο ! Αντε γιατι ειχαμε γεμισει κυριες μετα τις δηλωσεις του ΠειραιοςΣύντομα επικεντρώθηκε στα @@ όπου έκανε μεγάλης διάρκειας και πολύ τεχνικό καλαμπαlicking.
Προφυλακτικο αλα καλτσα σταιλ
Candy… Όνομα και πράγμα…
από Midastouch
Νεο μελος στο κλαμπ , καλως ηρθες
Αν κρινω απο το συμπερασμα που εβαλες σαν επιλογο ( πολυ μαρεσε ) το επιασες το νοημα ...
Μια κριτικη για το μαγαζι...
από Karaman 7
Χρειαζοταν μια ανενεωση οσο η μεγαλη οσο και η μικρη Villa Klidothika ( )
Ωραιος ο Λοχαγος Καραμαν , ενδελεχής έλεγχος και επιθεωρηση και λεπτομερης αναφορα
Δεν ειδα ανανεωση στις φωτο στο λειδις , αλλα δε χρειαζετε πλεoν, η περιγραφη σου ηταν "φωτογραφικη"
Οσο για το αιτημα σου προς την δοιηκηση ...
θα συμφωνησω απολυταμε το προλαλησαντα και ειδα στο κοματι αν δεν εισαι στη μερα σου κατσε στο σπιτι συ
Σιγα μην δεν σε θυμοταν, η Μαρια δεν ειναι απο τις κοπελες που ξεχνανε, τα ιδια, αλλα σε μικροτερο βαθμο, επαθα και εγω τελευταια φορα που την ειχα επισκευτει, και δεν προκειτε να ξαναπερασω μεσα μαζι της...στο απλο προγραμμα ηταν παρα πολυ τυπικη, τυπικη με πελατη που στο παρελθον της τα εχει σκασει αρκετες φορες, και δεν την δικαιολογω οτι δεν ηταν σε καλη μερα και τετοια, δεν υπαρχει κακη μερα για μια ιεροδουλο, αν ειναι κακη να κατσει σπιτι της.
dimmits μη σκας ρε συ...κι εμας καθαρη κριτικη δε μας εχει μεινειεγραψα κριτικη για την εμπειρια μου με την Λουΐζα κ παρατηρω οτι εφαγα σωρηδον μαυρο...
αν εξαιρεσω οτι παντα ψηφιζαν κ ατομα που εχουν αμεση σχεση κ συμφεροντα με τα μπουρδελοσπιτα κ ειναι λογικο για αυτους να με μαυριζουν,φαινεται ομως οτι χαλασα την μανεστρα κ σε καποια μελη που εχουν την ταση να βαφτιζουν 9/10 επιτυχεις κ πανυγηρικες τις καταθεσεις τους....αυτοι ειναι αξιολυπητοι για μενα,περισσοτερο απο τους νταβαδες κ προμοτορες....δυο-τρια ονοματα τα χω στο μυαλο μου,αλλα δεν αξιζει καν να τα αναφερω...ξερουν αυτοι ποιοι ειναι.
Τους ευχαριστω για το μαυρισμα,μου δινουν περισσοτερο δυναμη να συνεχισω να γραφω αντικειμενικα κ με περισσοτερο σκληρα κριτηρια.
το ιδιο ισχυει κ για την κριτικη μου για την καριολα Λαουρα...