Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ρε παιδια ποια ειναι αυτη η Βερονικα? Την εχει δει κανεις αλλος??

Αν και δεν παρακολουθω με ιδιαιτερο ενδιαφερων,  μου χτυπησε και μενα το ονομα
Αν δε μπερδευτικε ο συναθλητης , γιατι υπαρχει και μια αλλα απο Β .. τοτε ισως ειναι καινουρια
Πρεπει να ανασυγκροτηθει το γραφειο κινησεως ...  :idiot:

Πως την λενε τωρα την αλλη κολλησα ... Βιολετα ?  :think: βββ Βανεσσα ? ή Βικτωρια  :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Με την Νταιανα ,την ερωτιαρα !!! από vasilis.ole7

Ξεκινησαμε με μια ωραιοτατη ισπανικη πιπα και προχωρησαμε στο υπολοιπο προγραμμα
Ισπανικη πιπα ?  :think: πως γινετε αυτο βρε αδερφε , για δωσε καμια πλεροφορια  :pipa1:
Θα παω να διαμαρτυρηθω στην Τουμπανιεθ , προχθες που πηγα κανονικη μου εκανε  :cheesy:

Στο τελος με αφησε να χυνω στην κοιλιτσα της.
Ααα αυτο ειναι ενδιαφερον  :dancing: νομιζα οτι δε κανει τετοια και το παιζει κιουρια  :rolleyes:
Οχι οτι εχω φετιχ , αλλα το ιδιοτροπο πουλι μου συχνα πυκνα αρνειτε να τελειωσει φυσιολογικα
οποτε για να μη θεωρηθει "μαλακια με παρεα" η φαση , αποτελει μονοδρομο αυτου του ειδους το τελειωμα ...  
:tits2: :cum:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κασσανδρα ρουμανακι μαυρομαλικο από thiseas

....και ακουω απο το βαθος τακουνακια σαν να τρεχει
Κατι σαν να ακουω και γω , καποιος μαανες μαλλον τρεχει χαχα  :cheesy:
Αξιος ο Θησεας , πρωτοπορος μαχητης . +1 :)
Ωραια ακουγετε εμφανισιακα η κορασιδα ,την βαζω στη view list οταν με το καλο ξεσκουριασουμε...

Υγ τελικα η Ισπανικη πιπα πως γινετε ? Με την απορια μειναμε  :think:

Επισκέπτης
Με την Νταιανα ,την ερωτιαρα !!! από vasilis.ole7
Ισπανικη πιπα ?  :think: πως γινετε αυτο βρε αδερφε , για δωσε καμια πλεροφορια  :pipa1:
Θα παω να διαμαρτυρηθω στην Τουμπανιεθ , προχθες που πηγα κανονικη μου εκανε  :cheesy:
Ααα αυτο ειναι ενδιαφερον  :dancing: νομιζα οτι δε κανει τετοια και το παιζει κιουρια  :rolleyes:
Οχι οτι εχω φετιχ , αλλα το ιδιοτροπο πουλι μου συχνα πυκνα αρνειτε να τελειωσει φυσιολογικα
οποτε για να μη θεωρηθει "μαλακια με παρεα" η φαση , αποτελει μονοδρομο αυτου του ειδους το τελειωμα ...  
:tits2: :cum:
καλη φαση η Νταιανα?εχει καλες κριτικες και καλη ψηφοφορια βλεπω...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κασσ-ανδρα μοι ἔννεπε, μοῦνα, πολύκαυλον , από extramask

Ο Πουταναγορας ανοικει στην ανθρωποτητα δεν εχει copyrigths  :cheesy:

Σύντομα επικεντρώθηκε στα @@ όπου έκανε μεγάλης διάρκειας και πολύ τεχνικό καλαμπαlicking.
:rockon: Ετσι μπραβο !  Αντε γιατι ειχαμε γεμισει κυριες μετα τις δηλωσεις του Πειραιος  

Αξιος μαχητης ο extramask προαγει το αρχαιο πνευμα  :rockon:
index.php
[/url]

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βυζουνι στην κωλοτρυπιδα και μου γινε η ψωλη σταφιδα...
από Al Kavlone

Προφυλακτικο αλα καλτσα σταιλ

op op op oppa kaltsa style  :dancing:

http://[URL unfurl="true"]www.billboard.com/photos/stylus/2595279-psy-gangnam-style-video-617-409.jpg[/img[/URL]]

χαχαχα  :D

Αδερφε Al Kavlone περαστικα και μακρυα απο βυζουνια αλλη φορα  :S

Το θεμα "Καλτσα σταιλ" ειχε τεθει προς συζητηση καποτε (τι θυμηθηκα!)
[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=105867.0[/URL]
η Κατερινα εδωσε μερικες πιθανοτητες ...

[QUOTE="KATERINA69, post: 2312946"]
Χαχαχαχαχαχ...
Λοιπόν στο θέμα μας..
Υπάρχουν πολλές εκδοχές γιατί μερικές το φοράνε με αυτό το τρόπο..
Ίσως είναι μεγάλο το κεφαλάκι..
Ίσως έχει βγάλει υγρά και δεν θέλουν να έρθει σε επαφή με τα χέρια τους..
Ίσως έχουν μάθει μόνο αυτό το τρόπο..
Ίσως δεν ξέρουν πώς αλλιώς γίνεται...
Ποιός ξέρει..
Το θέμα είναι να μπει σωστά γιατί μετά...μπουουουουμμμ....
[/quote]
αλλα παρα τα 4 συρταρια ενσυμα στο Μεταξουργειο δεν εβγαλε ακρη ουτε αυτη ....

Δε προκειτε να μαθουν να περνανε καποτες μερικες , αμα δε  μπει το επαγκελμα στα ΙΕΚ
να μαθαινουν τα βασικα  βρε παιδι μου ...

Τελος παντων αφου επιμενουν  ας προμηθευτουν κανα εργαλειο για ποιο ευκολη τοποθετηση  :P

Συνημμένα

• Kaltsa style.jpg
    Kaltsa style.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 95

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
μέχρι και ολυμπιακό άθλημα θα γίνει στο τέλος.
  Ρίψη καπότας

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μαντζάρου 1Α - αννα υπερλαμπρο αστερι-  από ασταλαβιστα παντεληςς
Γεια σου Παντελη καλως ηρθες , μηπως εμαθες το νεο τηλεφωνο του οικου ? το παλιο δε δουλευει  :think:

Ανδρέου Γεωργίου 52 - αννα μαρια για 30 ευρω καλουτσικα - από adriano69

Ωραιος ο πορνοτουριστας , εσπασε και την παρθενια του καταλογου με την κριτικη

Οσο για την κορασιδα δε θυμαμαι να την ξαναακουσα  :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Moulin Rouge in Frixou  από gabetsos

Καλα ρε αλητη ! Εμεις  σε περιμεναμε για δουλεια και συ γυρνας στα Μελεν ρουζ ?  :2funny:

Για την Σαρα δεν εχω κατι να πω , την συναντησα προσφατα , μια χαρα   :dancing:
Τα δωματια πολυ ωραια τωρα που τα βλεπω στο λειντις , σηκωνει αυτοψια  :zfuck:

==================================================================================
Ένα ελαφάκι στον Μύλο από gabetsos

Τα καραφλοβολταϊκα σου συστηματα λειτουργουν εξισου καλα ακομη και με συνεφια βλεπω !  :rockon:
Διπλο χτυπημα το ρεμαλι ,  αξιος ελαφοκυνηγος  :zfuck:

Αντε και στα δικα μας  :grin:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
μμμμμμμμμμμμ ... συμφωνώ ... σηκώνει αυτοξία ... και άμεσα μάλλον

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Candy… Όνομα και πράγμα…
από Midastouch

Νεο μελος στο κλαμπ , καλως ηρθες  :grouphug:
Αν κρινω απο  το συμπερασμα που εβαλες σαν επιλογο ( πολυ μαρεσε ) το επιασες το νοημα ...
:smitten:

Μια κριτικη για το μαγαζι...
από Karaman 7

Χρειαζοταν μια ανενεωση οσο η μεγαλη οσο και η μικρη Villa Klidothika (  :cheesy: )
Ωραιος ο Λοχαγος Καραμαν ,  ενδελεχής έλεγχος και επιθεωρηση και λεπτομερης αναφορα
Δεν ειδα ανανεωση στις φωτο στο λειδις , αλλα δε χρειαζετε πλεoν,  η περιγραφη σου ηταν "φωτογραφικη"  :rockon:

Οσο για το αιτημα σου προς την δοιηκηση ...

:grin:

Συνημμένα

• Kraa-merkel.jpg
    Kraa-merkel.jpg
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 68

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Candy… Όνομα και πράγμα…
από Midastouch

Νεο μελος στο κλαμπ , καλως ηρθες  :grouphug:
Αν κρινω απο  το συμπερασμα που εβαλες σαν επιλογο ( πολυ μαρεσε ) το επιασες το νοημα ...
:smitten:

Μια κριτικη για το μαγαζι...
από Karaman 7

Χρειαζοταν μια ανενεωση οσο η μεγαλη οσο και η μικρη Villa Klidothika (  :cheesy: )
Ωραιος ο Λοχαγος Καραμαν ,  ενδελεχής έλεγχος και επιθεωρηση και λεπτομερης αναφορα
Δεν ειδα ανανεωση στις φωτο στο λειδις , αλλα δε χρειαζετε πλεoν,  η περιγραφη σου ηταν "φωτογραφικη"  :rockon:

Οσο για το αιτημα σου προς την δοιηκηση ...

:grin:

Θελω την Μερκελ σε στουντιο ΤΩΡΑ.!!  :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Σιγα μην δεν σε θυμοταν, η Μαρια δεν ειναι απο τις κοπελες που ξεχνανε, τα ιδια, αλλα σε μικροτερο βαθμο, επαθα και εγω τελευταια φορα που την ειχα επισκευτει, και δεν προκειτε να ξαναπερασω μεσα μαζι της...στο απλο προγραμμα ηταν παρα πολυ τυπικη, τυπικη με πελατη που στο παρελθον της τα εχει σκασει αρκετες φορες, και δεν την δικαιολογω οτι δεν ηταν σε καλη μερα και τετοια, δεν υπαρχει κακη μερα για μια ιεροδουλο, αν ειναι κακη να κατσει σπιτι της.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

Σιγα μην δεν σε θυμοταν, η Μαρια δεν ειναι απο τις κοπελες που ξεχνανε, τα ιδια, αλλα σε μικροτερο βαθμο, επαθα και εγω τελευταια φορα που την ειχα επισκευτει, και δεν προκειτε να ξαναπερασω μεσα μαζι της...στο απλο προγραμμα ηταν παρα πολυ τυπικη, τυπικη με πελατη που στο παρελθον της τα εχει σκασει αρκετες φορες, και δεν την δικαιολογω οτι δεν ηταν σε καλη μερα και τετοια, δεν υπαρχει κακη μερα για μια ιεροδουλο, αν ειναι κακη να κατσει σπιτι της.
θα συμφωνησω απολυταμε το προλαλησαντα και ειδα στο κοματι αν δεν εισαι στη μερα σου κατσε στο σπιτι συ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγραψα κριτικη για την εμπειρια μου με την Λουΐζα κ παρατηρω οτι εφαγα σωρηδον μαυρο... :) :)

αν εξαιρεσω οτι παντα ψηφιζαν κ ατομα που εχουν αμεση σχεση κ συμφεροντα με τα μπουρδελοσπιτα κ ειναι λογικο για αυτους να με μαυριζουν,φαινεται ομως οτι χαλασα την μανεστρα κ σε καποια μελη που εχουν την ταση να βαφτιζουν 9/10 επιτυχεις κ πανυγηρικες τις καταθεσεις τους....αυτοι ειναι αξιολυπητοι για μενα,περισσοτερο απο τους νταβαδες κ προμοτορες....δυο-τρια ονοματα τα χω στο μυαλο μου,αλλα δεν αξιζει καν να τα αναφερω...ξερουν αυτοι ποιοι ειναι.
Τους ευχαριστω για το μαυρισμα,μου δινουν περισσοτερο δυναμη να συνεχισω να γραφω αντικειμενικα κ με περισσοτερο σκληρα κριτηρια.

το ιδιο ισχυει κ για την κριτικη μου για την καριολα Λαουρα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
εγραψα κριτικη για την εμπειρια μου με την Λουΐζα κ παρατηρω οτι εφαγα σωρηδον μαυρο... :) :)

αν εξαιρεσω οτι παντα ψηφιζαν κ ατομα που εχουν αμεση σχεση κ συμφεροντα με τα μπουρδελοσπιτα κ ειναι λογικο για αυτους να με μαυριζουν,φαινεται ομως οτι χαλασα την μανεστρα κ σε καποια μελη που εχουν την ταση να βαφτιζουν 9/10 επιτυχεις κ πανυγηρικες τις καταθεσεις τους....αυτοι ειναι αξιολυπητοι για μενα,περισσοτερο απο τους νταβαδες κ προμοτορες....δυο-τρια ονοματα τα χω στο μυαλο μου,αλλα δεν αξιζει καν να τα αναφερω...ξερουν αυτοι ποιοι ειναι.
Τους ευχαριστω για το μαυρισμα,μου δινουν περισσοτερο δυναμη να συνεχισω να γραφω αντικειμενικα κ με περισσοτερο σκληρα κριτηρια.

το ιδιο ισχυει κ για την κριτικη μου για την καριολα Λαουρα...
dimmits μη σκας ρε συ...κι εμας καθαρη κριτικη δε μας εχει μεινει
Για τη συγκεκριμενη αλυσιδα που αναφερεις τη Λουιζα παρατηρω οτι μαυριζονται παρα πολυ οι κριτικες και ειδικα Εμμα,Νταϊανα,Ειρηνη.Αν το συνδυασω με το οτι αυτο συμβαινει εδω και κανα χρονο δηλαδη απο τοτε που παρατηρειται εικονα ερημωσης ειδικα τις καθημερινες στα σπιτια ε τοτε βγαλε τα συμπερασματα σου...
Για τη Λαουρα η κριτικη μου ειχε 22/41....τι πιστευεις δηλαδη οτι μπηκαν 41 μελη και τη διαβασαν?ή πιο προσφατα για τη Νασια το 23/40....οι ιδιες τα κανουν για να μην φαινεσαι αξιοπιστος οταν τις μαυριζεις και αντιστοιχα οταν παινευεις πολυ μια ανταγωνιστρια...παρεμπιπτοντως καλη συνταξη να ευχηθω μετα τη φοβερη μετακινηση στο Κεφαλληνιας  :birdman:

αυτο που δε μπορεσα να εξηγησω ποτε ηταν το 10/48 στην κριτικη μου για το blue iguana η οποια ηταν θετικη  :think: :think:
Τελοσπαντων γι'αυτο σου λεω μη σκας δεν εχει νοημα πλεον.Απο κει και περα πολλ μπερδευουν την ερωτηση στις κριτικες και ψηφιζουν αν συμφωνουν με την κριτικη και οχι αν τους βοηθησε η κριτικη

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
al εχεις δικιο...δεν μπορω να βγαλω ακρη,περισσοτερες ειναι οι αρνητικες κριτικες πια,παρα οι θετικες.... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Εκατσα κ το φιλοσοφησα σημερα το θεμα,μετα την συζητηση κ στο αλλο θρεντ...προσωπικα,οσο θα εχω ΄΄μερακι΄΄ κ ορεξη θα συνεχισω να γραφω κ να ενημερωνω,οταν εκλειψει κ αυτο,θα σταματησω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
περιεργη κατασταση...2 κριτικες για την ιδια κοπελα Λουιζα παρατηρω, μια του dimmits με 4/12 αρνητικη μαυριστηκε φυσικα, και μια του gameover που ως συνηθως υπερψιφιστηκε με 23/24...

και αυτο που παρατηρω, ποιο πολυ στις κριτικες του gameover, χωρις να υπονωω τιποτα,  ειναι οτι ολες υπερψιφιζονται ολες πανω απο 20 ατομα που σε αλλα μελη δεν το βλεπω...

dimmits παρε την +5η απο εμενα... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom