dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
θενξς μαν ;)dimmits παρε την +5η απο εμενα...
θενξς μαν ;)dimmits παρε την +5η απο εμενα...
Τι θα μπορουσε να υπονοειθει δηλαδη???περιεργη κατασταση...2 κριτικες για την ιδια κοπελα Λουιζα παρατηρω, μια του dimmits με 4/12 αρνητικη μαυριστηκε φυσικα, και μια του gameover που ως συνηθως υπερψιφιστηκε με 23/24...
και αυτο που παρατηρω, ποιο πολυ στις κριτικες του gameover, χωρις να υπονωω τιποτα, ειναι οτι ολες υπερψιφιζονται ολες πανω απο 20 ατομα που σε αλλα μελη δεν το βλεπω...
εσενα μαν σε μαυρισε ενας,εμενα με μαυρισανε 8 ατομα σε μια κριτικη σε λιγοτερο απο μια βδομαδα....δεν ειναι τυχαιο. ;) ;) ;)Γενικα, δεν μπορω τα σεναρια συνομοσιας αλλα....Πριν κανα χρονο, μεσα σ ενα βραδυ, καποιος περασε εχα χερι ολες τις κριτικες μου.
εσενα μαν σε μαυρισε ενας,εμενα με μαυρισανε 8 ατομα σε μια κριτικη σε λιγοτερο απο μια βδομαδα....δεν ειναι τυχαιο. ;) ;) ;)
Ουτε κουλαμαρες γραφω στην κριτικη,ουε προμοσιον κανω στην κοπελα,ειναι μια συνηθισμενη κριτικη απο αυτες που δημοσιευονται συνηθως...αυτο δειχνει οτι δεν μαυριζουν μονο οι απ εξω (νταβαδες κτλ),αλλα με μαυριζουν κ μελη της Μπουρδελοκαταστασης.Ξερω τι μου γινεται....
Απολλο οταν γραφεις κρτικη κ τρως συνεχεια μαυρο απο τους φορουμ mates,τοτε στο τελος οχι κριτικη δεν γραφεις,αλλα φτανει η στιγμη να τα γραψεις ολα στα αρχιδια σου κ να μην ξανασχοληθεις...δεν εχει να κανει με ποντους κ σκορ videogame.
Αλλα εχει δικιο ο al τι καθομαι κ ψαχνω,ακρη δεν βγαινει στο τελος....
εσενα μαν σε μαυρισε ενας,εμενα με μαυρισανε 8 ατομα σε μια κριτικη σε λιγοτερο απο μια βδομαδα....δεν ειναι τυχαιο. ;) ;) ;)
Ουτε κουλαμαρες γραφω στην κριτικη,ουε προμοσιον κανω στην κοπελα,ειναι μια συνηθισμενη κριτικη απο αυτες που δημοσιευονται συνηθως...αυτο δειχνει οτι δεν μαυριζουν μονο οι απ εξω (νταβαδες κτλ),αλλα με μαυριζουν κ μελη της Μπουρδελοκαταστασης.Ξερω τι μου γινεται....
Απολλο οταν γραφεις κρτικη κ τρως συνεχεια μαυρο απο τους φορουμ mates,τοτε στο τελος οχι κριτικη δεν γραφεις,αλλα φτανει η στιγμη να τα γραψεις ολα στα αρχιδια σου κ να μην ξανασχοληθεις...δεν εχει να κανει με ποντους κ σκορ videogame.
Αλλα εχει δικιο ο al τι καθομαι κ ψαχνω,ακρη δεν βγαινει στο τελος....
Σε καταλαβαίνω και συμφωνώ ότι μερικές φορές κάποιες κριτικές παίρνουν κόσμο στο λαιμό τους, όχι κακόβουλα, αλλά συμβαίνει. Και εγώ μπορεί να είμαι υπεύθυνος για κάτι τέτοιο. Καλά έκανες και είπες την άποψη σου και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα μαυρίσματα (τα οποία τα περίμενες ούτως ή άλλως), σ΄όποιον αρέσεις.
την ειδα κι εγω με το μαυρο μαλλι....ωραια ειναι αλλα με το ξανθο ηταν πιο εντυπωσιακη θα ελεγα....απο τις λιγες περιπτωσεις που γουσταρω ξανθια
Μαυρομαλουσα...η Καρμεν.!! με τωρα...!!! και ελεγα επομενη καταθεση να δοκιμασω κανα καινουριο, με βλεπω παλι Καρμεν στο μενου μου...
...πρεπει να της πηγαινει το μαυρο...
Μαυρομαλουσα...η Καρμεν.!! με τωρα...!!! και ελεγα επομενη καταθεση να δοκιμασω κανα καινουριο, με βλεπω παλι Καρμεν στο μενου μου...
...πρεπει να της πηγαινει το μαυρο...
Παντως Μιχαελα ειναι το κανονικο της, και προφανως το αλλαξε για να αποτιναξει απο πανω της τις κακες κριτικες.
Στο χερι της ειναι, γιατι το κορμι της ειναι πολυυυυυ θυληκο!
την κριτικη την διαβασα κι εγω και την υπερψηφισα αλλα εχω μια ενσταση εδω
Πάντα υπάρχει η περίπτωση να αλλάζει συμπεριφορά μια κοπέλα όταν αλλάζει μαγαζί και δη όταν (θεωρητικά) αναβαθμίζεται (Βαρδάρης --> Μύλος ... Μπορντέλο --> Στούντιο).
η αντριαννα ειχε μακρα παρουσια σε μαγαζι που ηταν καλου επιπεδου(ισως δεν ηταν βιλα κυριλε αλλα ηταν καλο) και δεν νομιζω οτι ειχε να κανει η (οντως κομοδινε)συμπεριφορα της τοτε με τον χωρο ουτε και η προσφατη αλλαγη μονο με την μετακινηση στις βιλες συνεπως....ισως να επαιξαν αλλα πραγματα ρολο,ακομη και η κριτικη που ασκηθηκε ενιοτε με μια δοση υπερβολης και με τα γνωστα προσωνυμια που της κολλησαν καποια μελη....ισως και τιποτα απο αυτα...ο χρονος θα δειξει ή μαλλον θα ξαναδειξει
Το "κασκαντεριλίκι" δεν μου βγήκε σε κακό
Γιγαντακης VS Κομοδινοπουλου
Αξιος Κασκαντερ ο κοντος !
Εγω εχω πολυ καιρο να την δω την βαφτιστηρα μου και ουτε λαμπαδες δε της στελω πια, αυτο το
"αν και διακρίνω τους παλαιότερους τίτλους της πίσω από το βλέμα της" ειναι σαν να το βλεπω μπροστα μου
Καπου ειχαμε ξαναπει οτι το κλειδι με αυτη ειναι να βαλεις το κοπλιμεντομετρο στο 4, ξερω κοσμο που περασε καλυτερα κι απο σενα
εγω ομως δε νομιζω να ξαναδοκιμασω οσο και να ανεβουν οι επιδοσεις , δεν εχω κατι να δωσω ουτε κατι να παρω.
Σιγουρα παντως εχουν περασει και καλυτερα κορμια απο το μαγαζι, οπως και καλυτερα κομοδινα. Αν φανει καμια Τζεσυ ας πουμε εχω φυγει http://[URL unfurl="true"]www.buddy-icons.info/img/smile/1455.gif[/img[/URL]]
Θελουμε καινουριο κεντροευρωπαϊκο προσωπικο :headbang3:
[/quote]
Thanks man !!!... Πάντως αυτό για το βλέμα της ... ακόμα μπροστά μου το έχω :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε ... τώρα που γυρίζει ... δώστε μου τέτοιες αποστολές ;D ;D ;D μιας και ως γνωστόν ως κοντός και αδύνατος έχω τον τέλειο σωματότυπο του κασκαντέρ :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid:
Δυστυχώς αποτύχαμεν από SHREKOYLHS/ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ
Παναξιος κασκαντερ ο κοντοστουπης Για Σερβιδα πηγε, σερβιετα του βγηκε ( ... τέλεια προσομοίωση ... ακόμη γελάω)
Ωραιος ο επιλογος και οι ευχες που δινεις, η ευχη μου για σενα ειναι να μην ξαναγραψεις τετοια κριτικη ( thanks man)
Την γκομενα δεν την ειδα οποτε δεν εχω αποψη, εχοντας ομως δει οτι ταιριαζουν τα γουστα μας ομολογω πως απογοητευτικα.
Τεςπα ο χρονος γιατρευει τα παντα λενε μερικοι αν και ο Γιαννης υποστιριζει οτι ειναι ο χειροτερος γιατρος... (υπάρχει και καλύτερος γιατρός ... Νατάσα Τσαρίνα ... και ήρθαν όλα στα ίσια τους !!! )
Περαστικα και παμε παρακατω, η προταση μου αν θες να δοκιμασεις κατι ( εκτος απο τις γνωστες σταθερες δυναμεις του χωρου )
ειναι η Ισαβελα στην Κωλετη , θα πρεπει να ριξεις λιγο τα στανταρ ομως. Αν παλι δεν ακουσεις κλικ σηκω φυγε και μη ρισκαρεις. (μμμμμμ ... θα πάω οπωσδήποτε ... συμφωνούμε σε πολλά οπότε κάτι είδες ... )
Καλη τυχη και ελπιζω να μη σε παρω στον λαιμο μου , οχι τιποτα αλλα εισαι και βαρυς παναθεμα σε ( εεεε όχι και βαρύς ... είπαμε κοντοστούπης και κοκκιαλάρης ... απλά έχω βαρύ κόκκαλο ... )