Νέα

Champions League 2024/2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.043
Πόντοι
3.786
Καλός,αλλά τεράστιας κλάσης δε νομίζω
Δεν υστερεί σε τίποτα έναντι Κουρτουά και Άλισον.Πάντως μόνο αυτόν τον τρόπο αποκλεισμού δεν είχε βρει η Ατλέτικο.Να σκοντάφτει ο παίχτης της και να κάνει διπλό χτύπημα σε πέναλτι.Θέλω η Ρεάλ να έρθει με υπεροψία στο Λονδίνο.Θα φαγωθούν ο Εμπαπέ με τον Βινίσιους και θα περάσει η μεγάλη Άρσεναλ!

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.256
Πόντοι
6.056
Θέλω η Ρεάλ να έρθει με υπεροψία στο Λονδίνο.Θα φαγωθούν ο Εμπαπέ με τον Βινίσιους και θα περάσει η μεγάλη Άρσεναλ!

Μια ελπίδα είχε η Άρσεναλ,κι αυτή τελείωσε σήμερα

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.601
Πόντοι
216
Μια ελπίδα είχε η Άρσεναλ,κι αυτή τελείωσε σήμερα

Κλαιν μαιν, 2.2 απόδοση, πρακτικά 50-50 είναι, άντε 40-60

Εγώ βλέπω να τρώει καμιά 5αρα η Ρεάλ στο Λονδίνο. Έχουν μεγάλη ορμή οι άλλοι και η Ρεάλ είναι μα ζωή στο τσίμα-τσίμα στο CL, κάποια στιγμή θα την φάει

1741820766620.png

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.601
Πόντοι
216
Πάντως στην Cosmote στο πλει-μπακ, στο σκορ φαίνεται να έχει ακυρωμένο το γκολ και επίσης σε βίντεο από λαιβ ξένων καναλιών φαίνεται πως το ακύρωσε. Άρα οι μόνοι που μπερδευτήκαμε ήτανε ο εκφωνητής και όσοι τον ακούγαμε

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.043
Πόντοι
3.786
Χαλι μαυρο η ομαδα του Φρανκο... Κι ο Κατσαρος μας τα εχει πρηξει, Ατλετι και Ατλετι... Αει στο διαολο σιχαμα..
Συν-gunner μου και εγώ τα αουτσάιντερ προτιμώ,αλλά αυτός είναι ένας μύθος.Στην πραγματικότητα η Ατλέτικο είχε περισσότερα στελέχη του Φράνκο.Ακόμα και έτσι όμως,δεν θα ήταν άδικο να χλευάσουμε τους Ατλέτι για τα παρελθόν μερικών παλιοτόμαρων;

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.889
Πόντοι
10.446
Συν-gunner μου και εγώ τα αουτσάιντερ προτιμώ,αλλά αυτός είναι ένας μύθος.Στην πραγματικότητα η Ατλέτικο είχε περισσότερα στελέχη του Φράνκο.Ακόμα και έτσι όμως,δεν θα ήταν άδικο να χλευάσουμε τους Ατλέτι για τα παρελθόν μερικών παλιοτόμαρων;
Σιγουρα αλλα ο Φρανκο οταν ειχε κλεισει τον Ντιστεφανο η Μπαρτσα, τους ειπε αμα θετε 1 χρονο θα παιζει Μπαρτσα 1 χρονο Ρεαλ..... Τωρα υπηρχε περιπτωση να παει στη Μπαρτσα ο ανθρωπος? Πηγε στη Ρεαλ κ πηρε 5 συνεχομενα πρωταθλητριων.....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.043
Πόντοι
3.786
Σιγουρα αλλα ο Φρανκο οταν ειχε κλεισει τον Ντιστεφανο η Μπαρτσα, τους ειπε αμα θετε 1 χρονο θα παιζει Μπαρτσα 1 χρονο Ρεαλ..... Τωρα υπηρχε περιπτωση να παει στη Μπαρτσα ο ανθρωπος? Πηγε στη Ρεαλ κ πηρε 5 συνεχομενα πρωταθλητριων.....
Αυτό ήταν νταβατζιλίκι επειδή υποστήριζε τη Ρεάλ.Για αυτό έχει επικρατήσει ότι ήταν η Ρεάλ ήταν η ομάδα του Φράνκο.Δεν ισχύει.Απλά ήταν οπαδός της.Φυσικά και δεν έπρεπε να παρέμβει.Βέβαια αυτό είναι το λιγότερο.Αυτό το τέρας δολοφονούσε για πλάκα τους αντιφρονούντες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom