Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.256
- Πόντοι
- 6.056
Τεράστιας κλάσης και ο Όμπλακ.Θα έχει ενδιαφέρον η διαδικασία
Καλός,αλλά τεράστιας κλάσης δε νομίζω
Τεράστιας κλάσης και ο Όμπλακ.Θα έχει ενδιαφέρον η διαδικασία
Δεν υστερεί σε τίποτα έναντι Κουρτουά και Άλισον.Πάντως μόνο αυτόν τον τρόπο αποκλεισμού δεν είχε βρει η Ατλέτικο.Να σκοντάφτει ο παίχτης της και να κάνει διπλό χτύπημα σε πέναλτι.Θέλω η Ρεάλ να έρθει με υπεροψία στο Λονδίνο.Θα φαγωθούν ο Εμπαπέ με τον Βινίσιους και θα περάσει η μεγάλη Άρσεναλ!Καλός,αλλά τεράστιας κλάσης δε νομίζω
Θέλω η Ρεάλ να έρθει με υπεροψία στο Λονδίνο.Θα φαγωθούν ο Εμπαπέ με τον Βινίσιους και θα περάσει η μεγάλη Άρσεναλ!
Θα τρίβεις τα μάτια σου.Τα πιτσιρίκια μας είναι λυσσασμέναΜια ελπίδα είχε η Άρσεναλ,κι αυτή τελείωσε σήμερα
Μια ελπίδα είχε η Άρσεναλ,κι αυτή τελείωσε σήμερα
αυτη η καραμελα ακομη να λιωσει;Χαλι μαυρο η ομαδα του Φρανκο... Κι ο Κατσαρος μας τα εχει πρηξει, Ατλετι και Ατλετι... Αει στο διαολο σιχαμα..
Θα τρίβεις τα μάτια σου.Τα πιτσιρίκια μας είναι λυσσασμένα
Και την Άστον Βίλλα την είχανε υποτιμήσει.Άκου 30!Και ιδου το στοίχημα της χρονιάς. Ακου 50 απόδοση στους 8
![]()
Συν-gunner μου και εγώ τα αουτσάιντερ προτιμώ,αλλά αυτός είναι ένας μύθος.Στην πραγματικότητα η Ατλέτικο είχε περισσότερα στελέχη του Φράνκο.Ακόμα και έτσι όμως,δεν θα ήταν άδικο να χλευάσουμε τους Ατλέτι για τα παρελθόν μερικών παλιοτόμαρων;Χαλι μαυρο η ομαδα του Φρανκο... Κι ο Κατσαρος μας τα εχει πρηξει, Ατλετι και Ατλετι... Αει στο διαολο σιχαμα..
Σιγουρα αλλα ο Φρανκο οταν ειχε κλεισει τον Ντιστεφανο η Μπαρτσα, τους ειπε αμα θετε 1 χρονο θα παιζει Μπαρτσα 1 χρονο Ρεαλ..... Τωρα υπηρχε περιπτωση να παει στη Μπαρτσα ο ανθρωπος? Πηγε στη Ρεαλ κ πηρε 5 συνεχομενα πρωταθλητριων.....Συν-gunner μου και εγώ τα αουτσάιντερ προτιμώ,αλλά αυτός είναι ένας μύθος.Στην πραγματικότητα η Ατλέτικο είχε περισσότερα στελέχη του Φράνκο.Ακόμα και έτσι όμως,δεν θα ήταν άδικο να χλευάσουμε τους Ατλέτι για τα παρελθόν μερικών παλιοτόμαρων;
Αυτό ήταν νταβατζιλίκι επειδή υποστήριζε τη Ρεάλ.Για αυτό έχει επικρατήσει ότι ήταν η Ρεάλ ήταν η ομάδα του Φράνκο.Δεν ισχύει.Απλά ήταν οπαδός της.Φυσικά και δεν έπρεπε να παρέμβει.Βέβαια αυτό είναι το λιγότερο.Αυτό το τέρας δολοφονούσε για πλάκα τους αντιφρονούντες.Σιγουρα αλλα ο Φρανκο οταν ειχε κλεισει τον Ντιστεφανο η Μπαρτσα, τους ειπε αμα θετε 1 χρονο θα παιζει Μπαρτσα 1 χρονο Ρεαλ..... Τωρα υπηρχε περιπτωση να παει στη Μπαρτσα ο ανθρωπος? Πηγε στη Ρεαλ κ πηρε 5 συνεχομενα πρωταθλητριων.....