gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ναι.....φαση δεν θα χε;ποια κενα ρε ? .. τι νομιζες εκει τελειωνει ?
ναι.....φαση δεν θα χε;ποια κενα ρε ? .. τι νομιζες εκει τελειωνει ?
το αντιλαμβανομαι...τα πολλα μη και μη εινα σπαστικα .....πρεπει να ειναι πολυ καλη η αλλη για να αναπληρωνει αυτην την αρνητικη αισθηση που αφηνει μια τετοια συμπεριφορα που σε ξενερωνει......και παλι δυσκολοgl κοιτα δεν ειναι και απολυτα αρνητικη κριτικη. Απλα δεν περασα καλα εγω. Χαλιεμαι κι ευκολα με τα "οχι εδω, οχι εκει" και τα τσινισματα γενικοτερα. Αλλωστε τα αρνητικα που λεω τα ανεφεραν κι αλλοι συναγωνιστες.
νομιζω η πρωτη αρνητικη κριτικη για αλισια ή κανω λαθος.....;
Οντως ειναι λιγο ξεκαρφωτο , απο αλλου το δανειστηκατζο, το σκιτσο δεν το επιασα. Για βαλε μια λεζαντα
εχει αυτο το προγραμμα η αφρο ;) ειναι και πρωην στριπτιζου ;)
απορια χωρις καμια διαθεση κριτικης προς τον συγγραφεα....απλα δεν το ξερω αληθεια....κανει η αφροδιτη παιχνιδι με δονητη πανω της δλδ σεξσοου ή απο λαθος τσεκαριστηκε η επιλογη;
μιλαω για παιχνιδι με δονητη στο μουνι της....οχι στριπτιζ....εχει σιγουρα;εχει αυτο το προγραμμα η αφρο ;) ειναι και πρωην στριπτιζου ;)
ναι gl ακριβως αυτο! παιχνιδι με δονητη μαζι με το strip danceμιλαω για παιχνιδι με δονητη στο μουνι της....οχι στριπτιζ....εχει σιγουρα;
ποσο το χρεωνει;ναι gl ακριβως αυτο! παιχνιδι με δονητη μαζι με το strip dance
εγω πληρωσα 60ποσο το χρεωνει;
οκ.....αν και μου κανει εντυπωση γιατι παλιοτερα νομιζω δεν εκανε προγραμματα πλην footjob...τωρα τελευταια το βαλε; ή απλα δεν μου το πε κανεις;γιατι η τσατσα δεν το λεγε....εγω πληρωσα 60