"Από τις πιο παράξενες καταθέσεις που έχω κάνει...
Από εμφάνιση είναι αρκετά ιδιαίτερη, ψηλή, ξανθιά, με μαλλί που θυμίζει Kimber από Nip/Tuck και αρκετά πρόστυχη φατσούλα. Το σώμα της έχει μια ενδιαφέρουσα δυσαρμονία, με μακριά λεπτά πόδια, μεγάλη (αλλά και πολύ σέξυ) περιφέρεια, πελώριο κρεμαστό στήθος και πολύ σφικτό στην αφή, σε σημείο που σε μπερδεύει, και φαρδιά πλάτη...
Όταν ήρθε η Εμμανουέλα, με χαιρέτησε τυπικά, έβγαλε το βρακάκι της και γρήγορα μου έφερε το στήθος της στην μούρη μου όπου το περιεργάστηκα μια πρώτη δόση και μετά άρχισε πεταχτά φιλάκια στο στόμα. Η διάθεσή της να με φτιάξει ήταν εκεί, αλλά κάπου ο ρυθμός έπασχε. Αφού φτιάχτηκα λοιπόν, πάμε στο τσιμπούκι το οποίο θα έλεγα ήταν απαλό και υγρό και όχι άγριο και με δόντι που έτυχε σε άλλους συναγωνιστές όπως διάβασα στις κριτικές τους...
Αφού τελείωσα και πέταξα την καπότα, αυτή δεν έφυγε, αλλά ήρθε δίπλα μου και με άρχισε στα φιλιά και στις αγκαλιές για ένα τρίλεπτο συνεχόμενα. Συνολικά, όπως είπα, ήταν από τις παράξενες καταθέσεις που κάνει, με πολλά θετικά και αρνητικά σημεία μαζί :
-Ιδιάζουσα εμφάνιση.
-Δεν κοιτάει χρόνο.
-Δεν μου πολυκόλλησε προσωπικά ως χαρακτήρας, πολύ on/off κρύο-ζέστη περίεργη φάση (lol ελληνίδες).
Μετά από όλα αυτά, δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα!
Σίγουρα δεν φτάνει σε επίπεδο τις top της πόλης (Σιμόνα, Αφρούλα, κ.α.) και μάλλον δεν είναι για προγράμματα. Για 30-40ε όμως αξίζει μια δοκιμή."
Μέσα στο μυαλό μου ήταν ο συναγωνιστής Apollo, παρόμοια ήταν και η εντύπωση που αποκόμισα και εγώ από την Εμμανουέλα. Στα παραπάνω που γράφει συμφωνώ απόλυτα. Ήταν πολύ μυστήρια η γκόμενα. Το σώμα της είναι αδύνατο αλλά με έναν αφύσικο τρόπο. Σε συνδυασμό με την περίεργη συμπεριφορά της (πετούσε κάτι αόριστες αμπελοφιλοσοφίες που και που) μου μπήκανε κάποιες ιδέες για junkie (προσοχή μην παρεξηγηθώ, δε λέω ότι είναι, απλώς μου θύμισε κάποια τέτοια στοιχεία) αλλά πάλι μάλλον υπερβάλλω. Είναι εργατική, κάνει φιλότιμες προσπάθειες να δημιουργήσει καλή ατμόσφαιρα (gfe), πολλά φιλιά στα χείλη, χαμούρεμα στα όρθια, χρησιμοποιεί τη λέξη "καυλιάρης" σχεδόν σε κάθε πρόταση αλλά κάπου χάνει το όλο σκηνικό, είναι λίγο on/off όπως έγραψε και ο Apollo. Ενώ το προσπάθησε πολύ δεν μπορώ να πω ότι κόλλησε ιδιαίτερα η "χημεία" μεταξύ μας στο δωμάτιο.
Σίγουρα μια κατάθεση σε αυτήν δε θα είναι αποτυχημένη αλλά σου αφήνει μια περίεργη αίσθηση μετά