Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.078
Πόντοι
11.585
πιο χρησιμες θεωρουσα παντα τις οριτζιναλ κριτικες μου ας πουμε για κοπελα μη δοκιμασμενη ,καινουρια κλπ.....

απαραιτητο να περιλαμβανουν περιγραφη εμφανισης,προγραμματα,τιμες,ονομα(με εκπληξη εχω δει κριτικη προσφατη που μαυριζει καποια που δεν την κατονομαζει :think: :think: :headbang:),καταγωγη κοπελας αν ειναι καινουρια και επι της ουσιας αν κανει προκαταρκτικα,ποιοτητα τσιμπουκιου,στασεις,κρεμιασμα ή οχι,εξτραδακια,διαθεση,συμμετοχη...

με βαση αυτα εχω κανει εναν μπουσουλα και γραφω.....οι δικες μου ειναι σχεδον λιγο μονοτονες στο στυλ αυτο εκτος αν γραψω υπο το πνευμα μεγαλου ενθουσιασμου για ενα γαμησι....

τωρα αυτες που γραφουμε για ηδη γνωστες απλα προσθετουν μια αλλη αποψη ,μια δευτερη γνωμη ας πουμε....

:offtopic:

gl αυτο το αβαταρ σου ομολογω με κανει να θελω να λερωσω την οθονη.!! :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αντριαννα απιστευτη!

Το μειον της υποθεσης ηταν το οτι η τσατσα επαιζε με τα φωτα και σε μια δοση τα ανοιξε τελειως. (Μου θυμησε πρωινο ξυπνημα στο στρατο!!!)

Να το παλι αυτο με τα φωτα... ααααα  :tickedoff:

Το πηγαδι της Αντζελας....
Παιδια μιλαμε για το απολυτο πηγαδι.Αερας σκετος και μηδενικη τριβη.Δεν ενιωσα τιποτα

λιγους μηνες πριν ειχα πει στηνκριτικη μου ...
...μετα επεσε μπρουμητα και την κοπανησα λιγο απο πισω με κλειστα ποδια οπου στενεψε λιγο το πηγαδι...
Οσο παει ανοιγει το πηγαδι μου φαινετε , κρεμα δε θυμαμαι να ειχε φερει μαζι της αλλα πρεπει αν βαζει μπολικο πραμμα
Ελεγα να ξαναδοκιμασω αλλα δεν βρισκω τον λογο , παλλον Νατασσα θα παω αν και εκει μια αισθηση < αερος > υπηρχε ...

Συμπερασμα...δεν εχω κανενα παραπαπονο απο συμπεριφορα ΑΛΛΑ δυστυχως δεν μπορω να την προτεινω σε κανεναν
Με αυτη την αισθηση ειχα φυγει και γω , ουτε σε μενα δεν την ξαπαπροτεινα ακομη  :cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αντριαννα απιστευτη!

Να το παλι αυτο με τα φωτα... ααααα  :tickedoff:

Αυτό με τα φώτα έχει πραγματικά παραγίνει σε αυτό το μαγαζί. Συνέβη και σε μένα (το γράφω και στην κριτική μου) και σημειώνω ότι πέραν αυτής της φοράς συνιάλο σε μπουρδέλο έχουν να με κάνουν χρόνια. Ήμαρτον..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιαυτο παω μερα εγω να μην μου αναβουν τα φωτα.... :grin: :grin: :grin:αλλα θα κανω μια εξαιρεση για να πηδηξω την γυναικα του τζο....προσεχως...... :birdman:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μουνοπόστηδες ωραία δουλε ί α  κάνετε  :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γιαυτο παω μερα εγω να μην μου αναβουν τα φωτα.... :grin: :grin: :grin:αλλα θα κανω μια εξαιρεση για να πηδηξω την γυναικα του τζο....προσεχως...... :birdman:

Κανε ονειρα  :birdman:

Γκουχ γκουχ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Για την Νταϊνα περα απο τους Τακηδες και τους οποιους αγαπητικους πρεπει να πω οτι πραγματι το τσιμπουκι της ειναι εμπειρια ζωης

Εμενα σαν συνολο δε μου ειχε αρεσει η κοπελα οταν την πηρα πριν κανα χρονο περιπου...ηταν καπως σπαστικια αλλα το τσιμπουκι της το θυμαμαι ακομα.Ειχα κανει και αρνητικα σχολια τοτε νομιζω για το συνολο

Επισης εχει πολυ ομορφο προσωπο και τελευταια φορα που την ειχα δει ειχε και καινουριες πετυχημενες βυζαρες..
Αγαπητικε ασε τις μαλακιες οτι σημερα σιγουρευτηκες για το ποσο φυσικα ειναι τα βυζια της :birdman: :birdman: :birdman:

Τελοσπαντων....μπορω να πω οτι αρχισα να την σκεφτομαι σιγα σιγα για εναν επαναληπτικο γυρο

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πιπα πολυ καλη,βαθια με αργο τεμπο σα να απολαμβανει ενα δροσερο παγωτο μες την καρδια μιας καυτης καλοκαιρινης νυχτας
Κανει και βαθυ αρχιδορουφηγμα.

Εκοτς απο τις ενδιαφερουσες πληροφοριες ο αλ βλεπω αρχιζει και ανακαλυπτει τον ποιητη που εκριβε μεσα του  :cheesy:
ωραια ....

Η κριτικη του johnsimp για Νικολ που πηγε ?  :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Εκοτς απο τις ενδιαφερουσες πληροφοριες ο αλ βλεπω αρχιζει και ανακαλυπτει τον ποιητη που εκριβε μεσα του  :cheesy:
ωραια ....
:2funny: :2funny: :2funny: ειπα να το στολισω λιγο σημερα...ηταν και χαρακτηριστκος ο τροπος γλειψιματος

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.078
Πόντοι
11.585

Ρε παιδια δεν καταλαβα...τον εβαλε στον κωλο της και μετα στο στομα της???  :think: :think: :think:
Αντε απο το μουνι στο στομα παει και ερχετε, αλλα απο τον κωλο στον στομα??? Τοσο καθαρο κωλο εχει η Χριστινα???  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Ρε παιδια δεν καταλαβα...τον εβαλε στον κωλο της και μετα στο στομα της???  :think: :think: :think:
Αντε απο το μουνι στο στομα παει και ερχετε, αλλα απο τον κωλο στον στομα??? Τοσο καθαρο κωλο εχει η Χριστινα???  :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι καθαρο κοριτσι....ναι :sunglasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.078
Πόντοι
11.585
ειναι καθαρο κοριτσι....ναι :sunglasses:

...ποσο καθαρος μπορει να ειναι ενας κωλος??  :2funny:

παντως αν ειναι καθαρος και ανοιχτος...μεσα ειμαι στο μελλον για τον κωλο της Χριστινας... :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Τι αποδειξη πηρες ρε αδερφε ?

===========================================================================================

αντζελα reloaded....

Ξεχασατε να αναφαρετε αγαπητε συναγωνιστα , οτι στην ψηφοφορια περι μεγεθους πεους
αποτελουσατε μονος σας ειδικη κατηγορια ... οχι τιποτα αλλο να το ξερουν και οι υπολοιποι για να μηξν αισθανονται μειωνεκτικα

Παντως το θεμα αισθησης συκωνει συζητηση , περα απ την πλακα δε πιστευω οτι παιζει ρολο το μεγεθος , αλλωστε δεν ειναι τραγικες οι διαφορες
Εγω νομιζω πως παιζει ρολο η ευαισθησια της πεοκεφαλης που ποικίλει απο ατομο σε ατομο
καθος και το ποσοστο της στυσης

Η δικη μου εμπειρια με την Αντζελα ηταν ποιο κοντα στου Αλ παντως ( ακριβως αποι κατω ) με την διαφορα οτι τελειωσα ... στον νηπτηρα :2funny: :2funny:
εεε ρε τι  θυμηθηκα :2funny:

===========================================================================================

νατασσα μπορουμε και καλυτερα....

Χρησιμη κριτικη πανω στην ωρα , ευχαριστουμε , σκευτομουν να περασω απο κει να ριξω ενα ματι μιας και δεν την γνωριζω την κορασιδα
Για Ρωσσιδα την ηξερα, αφου ετσι μου ειχε πει η τσατσα  , θα παω τουλαχιστον να την δω και θα δειξει .....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Η δικη μου εμπειρια με την Αντζελα ηταν ποιο κοντα στου Αλ παντως ( ακριβως αποι κατω ) με την διαφορα οτι τελειωσα ... στον νηπτηρα :2funny: :2funny:
εεε ρε τι  θυμηθηκα :2funny:
καλα παρακμη να πληρωσεις να γαμησεις και να χυσεις τον νιπτηρα.... :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

"Από τις πιο παράξενες καταθέσεις που έχω κάνει...
Από εμφάνιση είναι αρκετά ιδιαίτερη, ψηλή, ξανθιά, με μαλλί που θυμίζει Kimber από Nip/Tuck και αρκετά πρόστυχη φατσούλα. Το σώμα της έχει μια ενδιαφέρουσα δυσαρμονία, με μακριά λεπτά πόδια, μεγάλη (αλλά και πολύ σέξυ) περιφέρεια, πελώριο κρεμαστό στήθος και πολύ σφικτό στην αφή, σε σημείο που σε μπερδεύει, και φαρδιά πλάτη...
Όταν ήρθε η Εμμανουέλα, με χαιρέτησε τυπικά, έβγαλε το βρακάκι της και γρήγορα μου έφερε το στήθος της στην μούρη μου όπου το περιεργάστηκα μια πρώτη δόση και μετά άρχισε πεταχτά φιλάκια στο στόμα. Η διάθεσή της να με φτιάξει ήταν εκεί, αλλά κάπου ο ρυθμός έπασχε. Αφού φτιάχτηκα λοιπόν, πάμε στο τσιμπούκι το οποίο θα έλεγα ήταν απαλό και υγρό και όχι άγριο και με δόντι που έτυχε σε άλλους συναγωνιστές όπως διάβασα στις κριτικές τους...
Αφού τελείωσα και πέταξα την καπότα, αυτή δεν έφυγε, αλλά ήρθε δίπλα μου και με άρχισε στα φιλιά και στις αγκαλιές για ένα τρίλεπτο συνεχόμενα. Συνολικά, όπως είπα, ήταν από τις παράξενες καταθέσεις που κάνει, με πολλά θετικά και αρνητικά σημεία μαζί :
-Ιδιάζουσα εμφάνιση.
-Δεν κοιτάει χρόνο.
-Δεν μου πολυκόλλησε προσωπικά ως χαρακτήρας, πολύ on/off κρύο-ζέστη περίεργη φάση (lol ελληνίδες).
Μετά από όλα αυτά, δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα!
Σίγουρα δεν φτάνει σε επίπεδο τις top της πόλης (Σιμόνα, Αφρούλα, κ.α.) και μάλλον δεν είναι για προγράμματα. Για 30-40ε όμως αξίζει μια δοκιμή."

Μέσα στο μυαλό μου ήταν ο συναγωνιστής Apollo, παρόμοια ήταν και η εντύπωση που αποκόμισα και εγώ από την Εμμανουέλα. Στα παραπάνω που γράφει συμφωνώ απόλυτα. Ήταν πολύ μυστήρια η γκόμενα. Το σώμα της είναι αδύνατο αλλά με έναν αφύσικο τρόπο. Σε συνδυασμό με την περίεργη συμπεριφορά της (πετούσε κάτι αόριστες αμπελοφιλοσοφίες που και που) μου μπήκανε κάποιες ιδέες για junkie (προσοχή μην παρεξηγηθώ, δε λέω ότι είναι, απλώς μου θύμισε κάποια τέτοια στοιχεία) αλλά πάλι μάλλον υπερβάλλω. Είναι εργατική, κάνει φιλότιμες προσπάθειες να δημιουργήσει καλή ατμόσφαιρα (gfe), πολλά φιλιά στα χείλη, χαμούρεμα στα όρθια, χρησιμοποιεί τη λέξη "καυλιάρης" σχεδόν σε κάθε πρόταση αλλά κάπου χάνει το όλο σκηνικό, είναι λίγο on/off όπως έγραψε και ο Apollo. Ενώ το προσπάθησε πολύ δεν μπορώ να πω ότι κόλλησε ιδιαίτερα η "χημεία" μεταξύ μας στο δωμάτιο.
Σίγουρα μια κατάθεση σε αυτήν δε θα είναι αποτυχημένη αλλά σου αφήνει μια περίεργη αίσθηση μετά

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.078
Πόντοι
11.585

Δεν σχολιασες το καλυτερο.!!

''Την γυρίζω σε τσιμπούκι στα όρθια και πάλι εμφανίζεται το πρόβλημα με τις φανταστικές τρίχες, σε κάποια φάση γυρνάει και ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ μια μεγαλοπρεπέστατη ροχάλα. Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα.''

:2funny: :2funny: :2funny:
Ουτε εμενα, δεν ξερω πως θα αντιδρουσα, μαλλον θα με ποιανανε τα γελια, οπως με ποιασανε οταν διαβαζα την κριτικη, δινοντας ενα μεγαλο YES.!

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Δεν σχολιασες το καλυτερο.!!

''Την γυρίζω σε τσιμπούκι στα όρθια και πάλι εμφανίζεται το πρόβλημα με τις φανταστικές τρίχες, σε κάποια φάση γυρνάει και ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ μια μεγαλοπρεπέστατη ροχάλα. Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα.''

:2funny: :2funny: :2funny:
Ουτε εμενα, δεν ξερω πως θα αντιδρουσα, μαλλον θα με ποιανανε τα γελια, οπως με ποιασανε οταν διαβαζα την κριτικη, δινοντας ενα μεγαλο YES.!

Αντέγραψα ό,τι ταίριαζε με τη δική μου κατάθεση, το συγκεκριμένο δεν το έκανε σε μένα αλλά πραγματικά θα ήταν κορυφαία cult στιγμή  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom