Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πολύ καλή κριτική του συναθλητή argyrotoxos για την Ρεμπέκα, το κοτίτσι των εκπλήξεων.

Έχω πρωσοπική άποψη μιας που την έχω τιμήσει δις.

Παράθέτω το κυριότερο απόσπασμα της που με έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, λες και και έναι σκηνή από πορνοταινία........

...............Γονατισα πανω απο το κεφαλι της και αρχισε να μου γλειφει τ'αρχιδια.Με το αριστερο μου χερι επαιζα με το μουσκεμενο της μουνακι και με το δεξι αρχισα να αυνανιζομαι μεχρι που περιεχυσα με αφθονη ασπρη σαλτσα αυτο το υπεροχο αρνακι γαλακτος ρωσικης προελευσεως που σιγοψηνοταν μπροστα μου............

Μπράβο στον argyrotoxos μπράβο και στην Ρεμπέκα που έγραψε την κριτική...γιατί όπως λέει και ο μέγας jo τα καρίτσια γράφουν τις κριτικές....εμεις απλώς τις δημοσιεύουμε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και να μην ξεχασω μελη καινουρια αλλα και παλια οπως ο μικρος τουμπανιστης,ο στελιος77,ο μαανες που εχουν γραψει και προσφερει πολλα απο καποιους και καλα τιμημενους των αθηνων με μια Ή  και καμια κριτικη.....ναι το εχω δει κι αυτο και απορησα στο προφιλ καποιων μελων :think: :think:

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Σε ευχαριστούμε για τη μνεία gl...
Απ ότι φαίνεται δίνουν μεγάλη βαρύτητα στον αριθμό των μηνυμάτων για την παρασημοφόρηση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σε ευχαριστούμε για τη μνεία gl...
Απ ότι φαίνεται δίνουν μεγάλη βαρύτητα στον αριθμό των μηνυμάτων για την παρασημοφόρηση.
οχι....καμια σχεση.....απλα με τα της βορειας ελλαδας υπαρχει λιγο αγνοια.....απο την αλλη απο τους αθηναιους συναγωνιστες υπαρχουν απλα και γνωστοι γνωστων κλπ.....βυσμα κι εδω δλδ.... ;) :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
και να μην ξεχασω μελη καινουρια αλλα και παλια οπως ο μικρος τουμπανιστης,ο στελιος77,ο μαανες που εχουν γραψει και προσφερει πολλα απο καποιους και καλα τιμημενους των αθηνων με μια Ή  και καμια κριτικη.....ναι το εχω δει κι αυτο και απορησα στο προφιλ καποιων μελων :think: :think:
Κυριε gl προηγειται ο Apollo64 και με διαφορα θα ελεγα....σημαντικοτατο μελος.να εισηγηθεις σιγα σιγα....εσενα σ'ακουνε :2funny: :2funny:

Αν πραγματι οι κριτικες ειναι τοσο σημαντικες και υποθεσουμε οτι τις διαβαζει η πλειψηφια,τοτε φταινε οι mods που τοσο καιρο δεν ειπαν σε καποιους οπως εμενα οτι αφου κανουμε που κανουμε τοσες τσαρκες και καταθετουμε συχνα,καλο θα ητανε να γραφουμε και τις αναλογες κριτικες.

Ειλικρινα εγω μεχρι πριν καποιους μηνες ουτε ειχα δει οτι υπηρχαν επιμερους καταλογοι σπιτιων ωστε να γραφουμε κριτικες και ακομα και σημερα μπαινω μια φορα στις 10 μερες για παραδειγμα για να τις διαβασω.
οποτε μηπως ασχολουμαστε εμεις εδω πανω λιγο παραπανω απ'οσο θα επρεπε με τις κριτικες??

Επισης διαφωνω με την υπαρξη αυτου του θρεντ με τη λογικη του οτι και ποιος ειμαι εγω που θα κρινω την κριτικη του αλλου....αφου κριτικες γραφουν και μελη που δε συμμετεχουν στο θρεντ.Πως μπορεις να τους αμφισβητησεις λοιπον??
Βεβαια υπαρχουν και κριτικες που βγαζουν ματι και φαινεται οτι ειναι απο μεσα.Οταν πχ εγραψα κριτικη για την Ελινα την αξιολογησαν με 13/38!!!
Δηλαδη εκτος οτι μπηκαν και την διαβασαν 38 μελη,ψηφισαν κιολας και στα 25 δε τους αρεσε κιολας.Λιγο υπερβολικο το βρισκω....

Οποτε νομιζω ειναι λιγο λεπτες οι ισορροπιες σε σχεση με τα αξιωματα,τον αριθμο μηνυματων,τον αριθμο κριτικων και το τι εχει προσφερει ο καθενας εδω μεσα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Κυριε gl προηγειται ο Apollo64 και με διαφορα θα ελεγα....σημαντικοτατο μελος.να εισηγηθεις σιγα σιγα....εσενα σ'ακουνε :2funny: :2funny:
εχεις δικιο ο απολλο ειναι πολυ ενημερωμενος και ενημερωτικος

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

GAMEOVER η ανερχομενη δυναμη στις κριτικες θεσσαλονικης....δικαιουται να τιμηθει κι αυτος συντομα.... :rockon: :rockon:
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια gl, για μένα αξίζουν πολύ περισσότερα από τα όποια αξιώματα και αστέρια....ένα μέλος με τη δικιά σου ακτινοβολία μέσα στο site, να πει δημόσια διό καλές κουβέντες.

Νάσαι καλά. :rockon: :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Και οι μασαζοκριτικοί είναι ριγμένοι γενικώς και πάνω και κάτω.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ειλικρινα εγω μεχρι πριν καποιους μηνες ουτε ειχα δει οτι υπηρχαν επιμερους καταλογοι σπιτιων ωστε να γραφουμε κριτικες και ακομα και σημερα μπαινω μια φορα στις 10 μερες για παραδειγμα για να τις διαβασω.
οποτε μηπως ασχολουμαστε εμεις εδω πανω λιγο παραπανω απ'οσο θα επρεπε με τις κριτικες??

Το ειχα καταλαβει αυτο , οταν εσκασα μυτη εσυ ελειπες (καλοκαιρι) μετα ειδα οτι ειχες εμπειρια κι οταν πηγα να δω κριτικες δε βρηκα  :S
καλα δεν γαμαει αυτος σκεφτικα , μονο τσαρκες κανει ?  :think:
Θεωρουσα αυτονοητο οτι καποιος γραφει ...Νταξυ δεν ηξερα νεος ημουν

Αν πραγματι οι κριτικες ειναι τοσο σημαντικες και υποθεσουμε οτι τις διαβαζει η πλειψηφια,τοτε φταινε οι mods που τοσο καιρο δεν ειπαν σε καποιους οπως εμενα οτι αφου κανουμε που κανουμε τοσες τσαρκες και καταθετουμε συχνα,καλο θα ητανε να γραφουμε και τις αναλογες κριτικες.

Εγω πιστευω πως ειναι γιαυτο και το εχω πει 500 φορες ( μαλλον βαρετος εχω γινει ) στην μπουρδελοκατασταση οτι πρεπει να γραφονται εστω 2 σειρες γιατι :

Α. Ειναι ευκολη η ευρεση τους , ενω και σεντονι να εχεις γραψει στην μπουρδελοκατασταση , αντε βρες το
Β. Διαβαζονται απο περισσοτερους
( θα μου πεις τι με νοιαζει εμενα ... οι ψαγμενοι ξερουν που να δουν  και παρακολουθουν καθε μερα.. Ναι , ειναι μια αποψη κι αυτο ... )
Εστω κι αν πολλοι εχουν την μπουρδελοκατασταση στα αγαπημενα και γι αυτους αυτο ειναι ολο το φορουμ
και μπαινουν μονο εκει (ετσι εκανα και γω στην αρχη) οταν καπιος χρειαστει μια πληροφορια στις κριτικες θα ψαξει
την μπουρδελοκατασταση σεν θα την ξεφυλλησει κανεις , το πολυ πολυ να κανει αλλη μια χιλιοαπαντημενη ερωτηση
< Αυτη η Γεωργια κανει καλα τσιμπουκια ρε παιδια ? κωλο δινει ? Αρχιδια γλυφει ?  φλωσοφιλα ? να την γαμησω η οχι ?
Γ. Διαβαζονται και απο < την αλλη πλευρα >  ( μεριδα αυτης )  η οποια οπως εσυ νομιζες οτι η μπουρδελοκατασταση  ειναι το < κεντρο > αυτη πιστευει πως ειναι οι κριτικες.
Τι μας νοιαζει αυτο ?
Αυτο μας νοιαζει ποιο πολυ απ ολα μαλλον  
Αν δεν δει η κοπελα οτι κατι κανει λαθος ωστε να το διορθωσει αν δεν ζηλεψει λιγο την διπλανη που τους εχει παρει τα μυαλα ωστε να προσπαθησει λιγο
ΑΝ δε δει το αφεντικο οτι μια κοπελα ειναι αδιορθωτη , οτι μια τσατσα σπασαρχηδω και διωχνει κοσμο , η οτι ειναι κλεφτρα κλτ
Αν δεν... Πως θα αλλαξει κατι ?
Δ. Ειναι μια διαρκη απαντηση στην ποιο κλασικη ερωτηση συναγωνιστη προς συναγωνιστη < Καλη ρε φιλαρακι ? >
Οριστε αδερφε ,με ενα κλικ ολες οι γνωμες μου  μπροστα σου , καλη σου ανανγωση ;)
με λιγα λογια για ολες οσες πηδηξες περισι δεν εχω ιδεα και πρεπει αν σε ρωτησω αν θελω κατι
ενω αν ειχες κριτικες περσινες , ξεροντας οτι εχουμε ιδια γουστα ΠΧ ,, θα μου ηταν πολυ χρησιμες

Η μπουρδελοκατασταση ειναι ενα πηγαδι , οτι πετας εκει συντομα παυει να ειναι ορατο ...
τσαμπα τα σεντονια ( δε λεω να μην γραφονται , αλλα οχι μονο εκει )

Καλη ρε φιλαρακι η παρομοιωση ? ;)

Επισης διαφωνω με την υπαρξη αυτου του θρεντ με τη λογικη του οτι και ποιος ειμαι εγω που θα κρινω την κριτικη του αλλου....
αφου κριτικες γραφουν και μελη που δε συμμετεχουν στο θρεντ.Πως μπορεις να τους αμφισβητησεις λοιπον??

Δεν ειναι αναγκη να τους αμφισβητησεις , μπορεις να τους επαινεσεις  να ρωτησεις , να πεις κατι βρε αδερφε ...
Αν μετονομαστει σε < Σχολιασμος επιδοσεων κορασιδων > θα ηταν καλυτερο ?
Αυτες ειναι οι κρινομενες , αυτες ειναι και οι κριτικογραφοι , εμεις απλοι γραμματεις ειμαστε
το πολυ πολυ να μας κρινουν γι τα ορθογραφηκα μας λαθη
Το θεμα σαν θεμα υπηρχε στο φορουμ , αυτο το ανοιξα εγω για να μην μπερδευομαστε με τους προτεβουσιανους

Βεβαια υπαρχουν και κριτικες που βγαζουν ματι και φαινεται οτι ειναι απο μεσα.Οταν πχ εγραψα κριτικη για την Ελινα την αξιολογησαν με 13/38!!!
Δηλαδη εκτος οτι μπηκαν και την διαβασαν 38 μελη,ψηφισαν κιολας και στα 25 δε τους αρεσε κιολας.Λιγο υπερβολικο το βρισκω....
Η Συγκεκριμενη ηταν οχι μονο μελος αλλα ειχε και 500 κλωνους
εγω δινω σημασια στα γραφομενα και στο ποιος ειναι ο Γραματεας
το ποσοι ψηφισαν Ναι ή οχι ειναι λιγο < βρομικο >

Οποτε νομιζω ειναι λιγο λεπτες οι ισορροπιες σε σχεση με τα αξιωματα,τον αριθμο μηνυματων,τον αριθμο κριτικων και το τι εχει προσφερει ο καθενας εδω μεσα....

Εγω δε θα πω ονοματα για να μην ξεχασω κανεναν και εχουμε παρεξηγησεις
χρησιμο μελος ειναι και ενας φιλος που δεν γραφει δημοσια γιατι μενει με την κοπελα του και φοβαται
κανα δυο φορες που εκανε τσαρκα μου εστειλε και την δημοσιευσα εγω
Ο τιτλος ειναι τυπικος πιστευω , ματαιοδοξος ισως αν δεν ειναι καπιος < τιμημενος > δεν τον κανει λιγοτερο αξιοππιστο στα ματια μου
και αν παλι ειναι δεν τον κανει λιοτερο <μαλακα>

House με τα μασαζ ξεκινησα να γραφω εδω , το πρωτο μου σεντονι το εγραψα εκει , πολλοι παραξενευτικαν και με περασαν για κλωνο κλτ
απο τοτε δεν ξεναπηγα παρα 2 φορες σε μασαζ , δεν εγραψα κατι γιατι εγραψε φιλος που πηγαμε μαζι , δεν ειχα κατι παραπανω να πω
Αυτο για να μην δημιουργηθει εντυπωση οτι <σνομπαρω>  την εκει παρεα
Ουτε εδω αναφαιρομαι πρωσοπικα ;)
Θα ηταν χρησιμος ενας καταλογος κριτικων και εκει αλλα οπως εχω πει και στην < μασαζοκατασταση >
Πριβε καταστασεις και public forum ισως δεν κολανε και τοσο...

Αυτααααα δε νομιζω να ξεχασα κατι  :tits2:

:grouphug:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτααααα δε νομιζω να ξεχασα κατι  :tits2:

Ναι ξεχασα...  :idiot:
ξεχασα να πω οτι δεν αναφαιρομαι ουτε απανταω στον Αλ προσωπικα ( τον οποιον εκτιμω και το ξερει )
και τον οποιον  ευχαριστω γιατι μου εδωσε την δυνατοτητα να τα πω  ;)

εκει κολαει και το
Ουτε εδω αναφαιρομαι πρωσοπικα ;)
που λεω στον φιλο house

Δεν εγινε σωστη αντιγραφη απο το σημειωματαριο στο οποιο γραφω και στο οποιο σας συμβουλευω να γραφετε
γιατι μερικες φορες τρωει κολληματα το φορουμ και πεταει κανα error και οταν πατας <πισω > παπαλα τα γραμμενα σου   :birdman::tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το κυριοτερο δεν ειπες....ή μαλλον το ειπες αλλα χαθηκε μεσα στο σεντονι.....τις κριτικες τις διαβαζουν και οι επισκεπτες ενω τα ποστ και η ενημερωση απο τα ποστ ειναι πια  πριβε για τα μελη σε αντιθεση με οτι γινοταν πριν το 2008 που εκλεισε το σαιτ και η μπουρδελοκατασταση ηταν προσιτη στους επισκεπτες.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
το κυριοτερο δεν ειπες....ή μαλλον το ειπες αλλα χαθηκε μεσα στο σεντονι.....τις κριτικες τις διαβαζουν και οι επισκεπτες ενω τα ποστ και η ενημερωση απο τα ποστ ειναι πια  πριβε για τα μελη σε αντιθεση με οτι γινοταν πριν το 2008 που εκλεισε το σαιτ και η μπουρδελοκατασταση ηταν προσιτη στους επισκεπτες.....
εμμμ....γιατι δε μιλατε τοσο καιρο??

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Εγω πιστευω πως ειναι γιαυτο και το εχω πει 500 φορες ( μαλλον βαρετος εχω γινει ) στην μπουρδελοκατασταση οτι πρεπει να γραφονται εστω 2 σειρες γιατι :

Α. Ειναι ευκολη η ευρεση τους , ενω και σεντονι να εχεις γραψει στην μπουρδελοκατασταση , αντε βρες το
Β. Διαβαζονται απο περισσοτερους
( θα μου πεις τι με νοιαζει εμενα ... οι ψαγμενοι ξερουν που να δουν  και παρακολουθουν καθε μερα.. Ναι , ειναι μια αποψη κι αυτο ... )
Εστω κι αν πολλοι εχουν την μπουρδελοκατασταση στα αγαπημενα και γι αυτους αυτο ειναι ολο το φορουμ
και μπαινουν μονο εκει (ετσι εκανα και γω στην αρχη) οταν καπιος χρειαστει μια πληροφορια στις κριτικες θα ψαξει
την μπουρδελοκατασταση σεν θα την ξεφυλλησει κανεις , το πολυ πολυ να κανει αλλη μια χιλιοαπαντημενη ερωτηση
< Αυτη η Γεωργια κανει καλα τσιμπουκια ρε παιδια ? κωλο δινει ? Αρχιδια γλυφει ?  φλωσοφιλα ? να την γαμησω η οχι ?
Γ. Διαβαζονται και απο < την αλλη πλευρα >  ( μεριδα αυτης )  η οποια οπως εσυ νομιζες οτι η μπουρδελοκατασταση  ειναι το < κεντρο > αυτη πιστευει πως ειναι οι κριτικες.
Τι μας νοιαζει αυτο ?
Αυτο μας νοιαζει ποιο πολυ απ ολα μαλλον  
Αν δεν δει η κοπελα οτι κατι κανει λαθος ωστε να το διορθωσει αν δεν ζηλεψει λιγο την διπλανη που τους εχει παρει τα μυαλα ωστε να προσπαθησει λιγο
ΑΝ δε δει το αφεντικο οτι μια κοπελα ειναι αδιορθωτη , οτι μια τσατσα σπασαρχηδω και διωχνει κοσμο , η οτι ειναι κλεφτρα κλτ
Αν δεν... Πως θα αλλαξει κατι ?
Δ. Ειναι μια διαρκη απαντηση στην ποιο κλασικη ερωτηση συναγωνιστη προς συναγωνιστη < Καλη ρε φιλαρακι ? >
Οριστε αδερφε ,με ενα κλικ ολες οι γνωμες μου  μπροστα σου , καλη σου ανανγωση ;)
με λιγα λογια για ολες οσες πηδηξες περισι δεν εχω ιδεα και πρεπει αν σε ρωτησω αν θελω κατι
ενω αν ειχες κριτικες περσινες , ξεροντας οτι εχουμε ιδια γουστα ΠΧ ,, θα μου ηταν πολυ χρησιμες

Η μπουρδελοκατασταση ειναι ενα πηγαδι , οτι πετας εκει συντομα παυει να ειναι ορατο ...
τσαμπα τα σεντονια ( δε λεω να μην γραφονται , αλλα οχι μονο εκει )

Καλη ρε φιλαρακι η παρομοιωση ? ;)

Πολύ καλή η παρομοίωση, από εδώ και πέρα όταν κάποια έχει ανοιχτό μουνί θα λέμε "το μουνί της ήταν σαν τη Μπουρδελοκατάσταση"  :2funny:

Πέρα από την πλάκα, συμφωνώ με όλα όσα γράφεις, μάλιστα αν υπήρχε με κάποιο τρόπο η δυνατότητα (δεν ξέρω πως, δεν είμαι προγραμματιστής, γι αυτό λέω αν) να βγαίνουν συγκεντρωτικά όλες οι κριτικές για κάθε συγκεκριμένη κοπέλα από όλα τα μαγαζιά στα οποία έχει δουλέψει θα βοηθούσε πάρα πολύ. Οι περισσότερες δουλεύουν πότε στούντιο πότε Βαρδάρη, τα ονόματα πολλές φορές είναι ίδια και χάνεσαι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αλ άσε τις κριτικές ρε παίχτη και τα μαυρίσματα δε βγαίνει άκρη.Πάρε Ric Flair,deker,alfista,dokimazo κανά βράδυ να κάνουμε καμιά κωλομπαρότσαρκα.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πολύ καλή η παρομοίωση, από εδώ και πέρα όταν κάποια έχει ανοιχτό μουνί θα λέμε "το μουνί της ήταν σαν τη Μπουρδελοκατάσταση"  :2funny:

Πέρα από την πλάκα, συμφωνώ με όλα όσα γράφεις, μάλιστα αν υπήρχε με κάποιο τρόπο η δυνατότητα (δεν ξέρω πως, δεν είμαι προγραμματιστής, γι αυτό λέω αν) να βγαίνουν συγκεντρωτικά όλες οι κριτικές για κάθε συγκεκριμένη κοπέλα από όλα τα μαγαζιά στα οποία έχει δουλέψει θα βοηθούσε πάρα πολύ. Οι περισσότερες δουλεύουν πότε στούντιο πότε Βαρδάρη, τα ονόματα πολλές φορές είναι ίδια και χάνεσαι.

Ναι θα ηταν πολυ καλο αλλα λογο συνονυμιας θα υπαρχουν μπερδεματα
οταν καθιερωθει το συστημα μου κατι θα γινει  :2funny: :2funny:
( Αννιτα.it  Rεβεκκα.ru Αντριαννα.com(οδινοπουλου) χριστινα.de )

gl πραματι δε το ανεφερα ευθεως αυτο με τους επισκεπτες , νομιζα οτι ειναι γνωστο απ την μια και απ την αλλη το ειπα πλαγιως ...
Επισης ξεχασα να πω τον ποιο συμαντικο λιγο

Εχει ποιο πολυ πλακα
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Οι κριτικές είναι κ θα είναι πάντα πολύ χρήσιμες.
Κ συνάμα διασκεδαστικές.
Ωραία κ η μπουρδελοκατάσταση, αλλά χάνεσαι εκεί μέσα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Οι κριτικές είναι κ θα είναι πάντα πολύ χρήσιμες.
Κ συνάμα διασκεδαστικές.
Ωραία κ η μπουρδελοκατάσταση, αλλά χάνεσαι εκεί μέσα.
πιο χρησιμες θεωρουσα παντα τις οριτζιναλ κριτικες μου ας πουμε για κοπελα μη δοκιμασμενη ,καινουρια κλπ.....

απαραιτητο να περιλαμβανουν περιγραφη εμφανισης,προγραμματα,τιμες,ονομα(με εκπληξη εχω δει κριτικη προσφατη που μαυριζει καποια που δεν την κατονομαζει :think: :think: :headbang:),καταγωγη κοπελας αν ειναι καινουρια και επι της ουσιας αν κανει προκαταρκτικα,ποιοτητα τσιμπουκιου,στασεις,κρεμιασμα ή οχι,εξτραδακια,διαθεση,συμμετοχη...

με βαση αυτα εχω κανει εναν μπουσουλα και γραφω.....οι δικες μου ειναι σχεδον λιγο μονοτονες στο στυλ αυτο εκτος αν γραψω υπο το πνευμα μεγαλου ενθουσιασμου για ενα γαμησι....

τωρα αυτες που γραφουμε για ηδη γνωστες απλα προσθετουν μια αλλη αποψη ,μια δευτερη γνωμη ας πουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom