Ειλικρινα εγω μεχρι πριν καποιους μηνες ουτε ειχα δει οτι υπηρχαν επιμερους καταλογοι σπιτιων ωστε να γραφουμε κριτικες και ακομα και σημερα μπαινω μια φορα στις 10 μερες για παραδειγμα για να τις διαβασω.
οποτε μηπως ασχολουμαστε εμεις εδω πανω λιγο παραπανω απ'οσο θα επρεπε με τις κριτικες??
Το ειχα καταλαβει αυτο , οταν εσκασα μυτη εσυ ελειπες (καλοκαιρι) μετα ειδα οτι ειχες εμπειρια κι οταν πηγα να δω κριτικες δε βρηκα :S
καλα δεν γαμαει αυτος σκεφτικα , μονο τσαρκες κανει ?
Θεωρουσα αυτονοητο οτι καποιος γραφει ...Νταξυ δεν ηξερα νεος ημουν
Αν πραγματι οι κριτικες ειναι τοσο σημαντικες και υποθεσουμε οτι τις διαβαζει η πλειψηφια,τοτε φταινε οι mods που τοσο καιρο δεν ειπαν σε καποιους οπως εμενα οτι αφου κανουμε που κανουμε τοσες τσαρκες και καταθετουμε συχνα,καλο θα ητανε να γραφουμε και τις αναλογες κριτικες.
Εγω πιστευω πως ειναι γιαυτο και το εχω πει 500 φορες ( μαλλον βαρετος εχω γινει ) στην μπουρδελοκατασταση οτι πρεπει να γραφονται εστω 2 σειρες γιατι :
Α. Ειναι ευκολη η ευρεση τους , ενω και σεντονι να εχεις γραψει στην μπουρδελοκατασταση , αντε βρες το
Β. Διαβαζονται απο περισσοτερους
( θα μου πεις τι με νοιαζει εμενα ... οι ψαγμενοι ξερουν που να δουν και παρακολουθουν καθε μερα.. Ναι , ειναι μια αποψη κι αυτο ... )
Εστω κι αν πολλοι εχουν την μπουρδελοκατασταση στα αγαπημενα και γι αυτους αυτο ειναι ολο το φορουμ
και μπαινουν μονο εκει (ετσι εκανα και γω στην αρχη) οταν καπιος χρειαστει μια πληροφορια στις κριτικες θα ψαξει
την μπουρδελοκατασταση σεν θα την ξεφυλλησει κανεις , το πολυ πολυ να κανει αλλη μια χιλιοαπαντημενη ερωτηση
< Αυτη η Γεωργια κανει καλα τσιμπουκια ρε παιδια ? κωλο δινει ? Αρχιδια γλυφει ? φλωσοφιλα ? να την γαμησω η οχι ?
Γ. Διαβαζονται και απο < την αλλη πλευρα > ( μεριδα αυτης ) η οποια οπως εσυ νομιζες οτι η μπουρδελοκατασταση ειναι το < κεντρο > αυτη πιστευει πως ειναι οι κριτικες.
Τι μας νοιαζει αυτο ?
Αυτο μας νοιαζει ποιο πολυ απ ολα μαλλον
Αν δεν δει η κοπελα οτι κατι κανει λαθος ωστε να το διορθωσει αν δεν ζηλεψει λιγο την διπλανη που τους εχει παρει τα μυαλα ωστε να προσπαθησει λιγο
ΑΝ δε δει το αφεντικο οτι μια κοπελα ειναι αδιορθωτη , οτι μια τσατσα σπασαρχηδω και διωχνει κοσμο , η οτι ειναι κλεφτρα κλτ
Αν δεν... Πως θα αλλαξει κατι ?
Δ. Ειναι μια διαρκη απαντηση στην ποιο κλασικη ερωτηση συναγωνιστη προς συναγωνιστη < Καλη ρε φιλαρακι ? >
Οριστε αδερφε ,με ενα κλικ ολες οι γνωμες μου μπροστα σου , καλη σου ανανγωση ;)
με λιγα λογια για ολες οσες πηδηξες περισι δεν εχω ιδεα και πρεπει αν σε ρωτησω αν θελω κατι
ενω αν ειχες κριτικες περσινες , ξεροντας οτι εχουμε ιδια γουστα ΠΧ ,, θα μου ηταν πολυ χρησιμες
Η μπουρδελοκατασταση ειναι ενα πηγαδι , οτι πετας εκει συντομα παυει να ειναι ορατο ...
τσαμπα τα σεντονια ( δε λεω να μην γραφονται , αλλα οχι μονο εκει )
Καλη ρε φιλαρακι η παρομοιωση ? ;)
Επισης διαφωνω με την υπαρξη αυτου του θρεντ με τη λογικη του οτι και ποιος ειμαι εγω που θα κρινω την κριτικη του αλλου....
αφου κριτικες γραφουν και μελη που δε συμμετεχουν στο θρεντ.Πως μπορεις να τους αμφισβητησεις λοιπον??
Δεν ειναι αναγκη να τους αμφισβητησεις , μπορεις να τους επαινεσεις να ρωτησεις , να πεις κατι βρε αδερφε ...
Αν μετονομαστει σε < Σχολιασμος επιδοσεων κορασιδων > θα ηταν καλυτερο ?
Αυτες ειναι οι κρινομενες , αυτες ειναι και οι κριτικογραφοι , εμεις απλοι γραμματεις ειμαστε
το πολυ πολυ να μας κρινουν γι τα ορθογραφηκα μας λαθη
Το θεμα σαν θεμα υπηρχε στο φορουμ , αυτο το ανοιξα εγω για να μην μπερδευομαστε με τους προτεβουσιανους
Βεβαια υπαρχουν και κριτικες που βγαζουν ματι και φαινεται οτι ειναι απο μεσα.Οταν πχ εγραψα κριτικη για την Ελινα την αξιολογησαν με 13/38!!!
Δηλαδη εκτος οτι μπηκαν και την διαβασαν 38 μελη,ψηφισαν κιολας και στα 25 δε τους αρεσε κιολας.Λιγο υπερβολικο το βρισκω....
Η Συγκεκριμενη ηταν οχι μονο μελος αλλα ειχε και 500 κλωνους
εγω δινω σημασια στα γραφομενα και στο ποιος ειναι ο Γραματεας
το ποσοι ψηφισαν Ναι ή οχι ειναι λιγο < βρομικο >
Κυριε gl προηγειται ο Apollo64 και με διαφορα θα ελεγα....σημαντικοτατο μελος.να εισηγηθεις σιγα σιγα....εσενα σ'ακουνε
Οποτε νομιζω ειναι λιγο λεπτες οι ισορροπιες σε σχεση με τα αξιωματα,τον αριθμο μηνυματων,τον αριθμο κριτικων και το τι εχει προσφερει ο καθενας εδω μεσα....
Εγω δε θα πω ονοματα για να μην ξεχασω κανεναν και εχουμε παρεξηγησεις
χρησιμο μελος ειναι και ενας φιλος που δεν γραφει δημοσια γιατι μενει με την κοπελα του και φοβαται
κανα δυο φορες που εκανε τσαρκα μου εστειλε και την δημοσιευσα εγω
Ο τιτλος ειναι τυπικος πιστευω , ματαιοδοξος ισως αν δεν ειναι καπιος < τιμημενος > δεν τον κανει λιγοτερο αξιοππιστο στα ματια μου
και αν παλι ειναι δεν τον κανει λιοτερο <μαλακα>
House με τα μασαζ ξεκινησα να γραφω εδω , το πρωτο μου σεντονι το εγραψα εκει , πολλοι παραξενευτικαν και με περασαν για κλωνο κλτ
απο τοτε δεν ξεναπηγα παρα 2 φορες σε μασαζ , δεν εγραψα κατι γιατι εγραψε φιλος που πηγαμε μαζι , δεν ειχα κατι παραπανω να πω
Αυτο για να μην δημιουργηθει εντυπωση οτι <σνομπαρω> την εκει παρεα
Ουτε εδω αναφαιρομαι πρωσοπικα ;)
Θα ηταν χρησιμος ενας καταλογος κριτικων και εκει αλλα οπως εχω πει και στην < μασαζοκατασταση >
Πριβε καταστασεις και public forum ισως δεν κολανε και τοσο...
Αυτααααα δε νομιζω να ξεχασα κατι