Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
"Κηφισού 30 : Ντενισα. Νεαρή ξανθή με ίσια μαύρα μαλλιά. Σωματοτυπος αδύνατος, με μικρό σχετικά στήθος."

CHEYENNE, μην γραφεις αργα το πρωι...

Επισκέπτης
Μίνι επιδρομή στην Φωκαίας.
[...]
Φωκ. 19: Δύο Τουρκαλβανές, έκανα μεταβολή και έφυγα.  :badair:
[...]

Φωκ. 27 Ισ.: Ντοκιμαντέρ του Ζακ Υβ Κουστό με 2 φάλαινες όρκες.
[...]

Αδελφές Καραμπαζόφ και άλλα κητοειδή... :2funny: :2funny:

Για τοΥρκαλβανές δεν ξέρω αλλά μια αλγερινο-τουρκάλα, Εντβίζ Φενέκ (ηθοποιός-τηλεπαρουσιάστρια στο Ιτάλια) ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η Στέλλα μου είχε (αυτοβούλως) δηλώσει ότι δούλευε σε μπαρ, αλλά δεν της άρεσε και πήγε στο μπουρδέλο. Επίσης έιχε δηλώσει (αυτοβούλως) ότι είναι κύπρια (ή έστω μισοκύπρια). Άλλος συναγωνιστής την αναφέρει ως αλβανή (πως το ξέρει;).
Έχω κριτική, από διπλανό ίδρυμα, και λανθασμένα (λόγω βυζοζαλάδας, όπως μου είπε ο γιατρός) την αναφέρω ως Έλενα.

;)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Αδελφές Καραμπαζόφ και άλλα κητοειδή... :2funny: :2funny:

Για τοΥρκαλβανές δεν ξέρω αλλά μια αλγερινο-τουρκάλα, Εντβίζ Φενέκ (ηθοποιός-τηλεπαρουσιάστρια στο Ιτάλια) ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ!

Καραμουναρα, με μεσογειακα χαρακτγριστικα και καμπυλες, πωωωωωωωωωω!!!!

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
"Σπύρου Πατση 40 : Δυο καινούργιες κοπέλες : Ρουσλανα, νεαρή μελαχρινή, αρκετα γελαστή με φουλ προγράμματα συμπεριλαμβανομένου και του πρωκτικού. Καμια σχέση με την Ρουσλάνα την γυρολόγο. Μαζί της η Ντολορες, μελαχρινή επισης, με κοντό καρέ κούρεμα και πολλά τατουάζ στο σώμα της. Άνευ πρωκτικού.
"

Φανταζομαι η Ντολορες Ντελαπιαστονπαιχτονκαιρουφατονωρες...τουλαχιστον εγω αυτην ξερω, δεν νομιζω να κανω λαθος. Αν γνωριζει καποιος κατι διαφορετικο...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν το μπορώ ρε φίλε μου να με ρωτάνε συνέχεια  :2funny: :2funny: :2funny:

Στο Δημοτικό με ρώταγαν για να μου βάλουν βαθμό  :headbang: :headbang: :headbang:

το ίδιο στο Γυμνάσιο, στη Βραδινή Τεχνική Σχολή, στο Λύκειο, στην Ανωτέρα, στο Μετσόβιο

ε! όχι και στα μπουρδέλα!  :2funny: :2funny: :2funny:

και μάλιστα για να μας κάνουν τους ξύπνιους  :o :o :o

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Επιβεβαιωνω....μολις πηρα και θα ειναι μετα τις 23.00!!!
Τωρα ειναι η Ριτα....δλδ η γνωστη Ρεα αν δεν κανω λαθος!!!
Εσύ φίλε μου, ξοδεύεις μια περιουσία σε τηλεφωνήματα!
Εκτός και αν έχεις πρόγραμμα δωρεάν χρόνου...

Επισκέπτης
Αν ειναι πριν του '85 αστο..... :tooth: :tooth: :tooth:
lada.jpg
:thumbsup:

Σταθερές αξίες!:

Συνημμένα

• 1950-vatbourg-c.jpg
    1950-vatbourg-c.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • etz251.JPG
    etz251.JPG
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Συνουσία ἐπὶ χρήμασι μὲ τὸ φῶς τῆς ἡμέρας εἶναι ὡς ὁδήγησις ἠλεκτρικοῦ αὐτοκινήτου. Ἤ ὡς φιλικὴ ἑσπέρα ἄνευ οἰνοπνεύματος  :(.

Αλκοόλ και συνουσία είναι αντίρροπα πράγματα. Το 1ο δεν ευνοεί το 2ο.
Παρεμπιπτόντως μια φορά πριν από χρόνια, νομίζω στη Μυλλέρου (έναντι Δημοτικής Πινακοθήκης, τότε δεν είχε τραβέλια),αφού είχα πιεί κάποια ποτηράκια, πήγα και γάμησα μια χοντρή. Είχε περίπου διπλάσιο όγκο από μια κανονική γυναίκα. Είχα μια ευθυμία και έλεγα μέσα μου: «γαμάω βουνό».  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Αυτοκινητάκι δεν έχει σήμερα;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Για πιό έγκυρες απαντήσεις:

1) Γραμμή ΛΑΪΣ: 210 3303306 (αφορά όλα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα) (10:00πμ-6:00μμ)
2) Εθνικό Κέντρο Αναφοράς Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων & AIDS,Νοσ/μειο Αφρ.&Δερμ. Νοσημάτων «Α.Συγγρός», Ι. Δραγούμη 5 Ιλίσια, τηλ.2107243579
3) Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ), 3ης Σεπτεμβρίου 54 & Πολυτεχνείου 9, Αθήνα τηλ.210 5212000
4) Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ), θεσσαλονίκη τηλ.2310 229139

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εδω μιλουσαμε!
μπερδευτηκες και το ποσταρες διπλα!  :grin:

Όχι, δεν μπερδεύτηκα  :grin:
Συνειδητά το έκανα για να μην μπλοκάρω το θρεντ της ενημέρωσης, δεδομένου ότι ο συγκεκριμμένος δικός μας διάλογος αναφέρεται πλέον (κατα την γνώμη μου) σε κριτική-αξιολόγηση ή και σε σχολιασμό ενημέρωσης

Θεωρώ ότι ο Jockerx έκανε καλά που έφτιαξε αυτό το θρεντ και για αυτό το χρησιμοποιώ ...  ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Όχι, δεν μπερδεύτηκα  :grin:
Συνειδητά το έκανα για να μην μπλοκάρω το θρεντ της ενημέρωσης, δεδομένου ότι ο συγκεκριμμένος δικός μας διάλογος αναφέρεται πλέον (κατα την γνώμη μου) σε κριτική-αξιολόγηση ή και σε σχολιασμό ενημέρωσης

Θεωρώ ότι ο Jockerx έκανε καλά που έφτιαξε αυτό το θρεντ και για αυτό το χρησιμοποιώ ...  ;)
Ααααα οκ τοτε!
το σταματαμε εδω!  :)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ο αξιόμαχος jockerx και σε κατάστημα !

Συνημμένα

• DSC00121.JPG
    DSC00121.JPG
    247,9 KB · Εμφανίσεις: 69

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Μα εδώ μπορούμε να ... συνεχίσουμε   :grin:
Μα δεν εχω κατι να.... προσθεσω!
Απλα σε ρωτησα αν την δοκιμασες διοτι θυμαμαι οτι την ειχες βαλει στα υποψην, σε ρωτησα, ειπες οχι, τελειωσε το θεμα!
εκτος αν εχεις κατι να προσθεσεις!  :grin:

Επισκέπτης
Συμφωνῶ μὲ τὸν κ. ἀδίστακτον μέρμηγκα ὅτι ἡ ἐμφανισθείσα σύγκρουσις μεταξὺ κ.κ. Μουνελάνου καὶ farkeli εἶναι ἀναίτιος καὶ ἄνευ νοήματος.

Ὁ κ. farkeli δὲν ἦτο ποτὲ πιεστικὸς καὶ δὲν ἔχει δείξει τάσεις αὐταρχισμοῦ. Αἱ ἐνημερώσεις του χαρακτηρίζονται ὑπὸ ἀξιομνημονεύτου μεθοδικότητος.

Αἱ αἰτιάσεις τοῦ κ. Μουνελάνου εἶναι ἀκατανόηται.
Ποιος κατηγόρησε τον farkeli να τον τιμωρήσω εγώ!!!  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Ο συναγωνιστής farkeli είναι νηματόλατρης σε υπερθετικό βαθμό και απολαμβάνει της εκτίμησης όλων, πιστεύω.
Η δε διαλλακτικότητά του δεν είναι προς δόλον αλλά προς τέρψην...

Επισκέπτης
Επικίνδυνο Μεταξουργείο 15/4/2011 και το ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 20.30’
20:30 με 22:00 σε λήστεψαν...
Κομμένες οι μοναχικές βόλτες.Σπάϊντερντομ, ακούς;

[size=14pt]Ε ρε Καρατζαφέρης που χρειάζεται!
Για την πάταξη της εγκληματικότητας συνολικά:Και αλλοδαπών και Ελλήνων.
Τουλάχιστον να τον δοκιμάσουμε, τους άλλους τους καραγκιόζηδες τους ξέρουμε...[/size]

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both."

Από το στόμα του αγαπητού Βενιαμίν Φραγκλίνου, κάτι που έχει αποδειχθεί περίτρανα πολλάκις στον ρου της εγχόριας και διεθνούς ιστορίας. Μην επαναμβάνουμε την ίδια μαλακία παρακαλώ, καταντά κουραστικό και εντίνει τις θέσεις περί του μάταιου της ύπαρξης.  :headbang:

Φυσικά και λυπάμαι και συμπονώ τον φίλο που τον λήστεψαν κάτι που έχει συμβεί και στον υποφαινόμενο, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα αποζητήσω τον επόμενο φιλόδοξο σαλεμένο δικτάτορα και θα τον εκλέξω κιόλας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom