Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ετσι κατεληξα στην[size=16pt] Ειρηνη, διδυμου 8β,[/size] το διπλανο ηταν κλειστο. Η Ειρηνη ειναι μαλλον κοντουλα αλλα με χυτο κορμακι, φτιαχτα βυζακια 2αρια, αλλα απο μαστορα δυνατο, 25-28, μαλλια ισια καστανα μεχρι τους ωμους, ολιγον σκουρα, με ταπεραμεντο, εντονη διαθεση για ομιλια που δεν σταματαει ευκολα!
Δεν θελει φιλακια στο προσωπο, γλυψιματα και χαιδολογηματα χαμηλα.[size=14pt] Κατι βεβαια που η κυρια της υποδοχης δεν ειπε.[/size] Μονο την κασετα ειχε αναπαραγει, με μπλα μπλα ελευθερα, πανω κατω  μπλα μπλα, ευχαριστημενος μπλα, δεν βιαζεται μπλα, ολοι φευγουν ικανοποιημενοι κλπ
Ηρθε η δεσποσυνη της, την χαιδεψα και την φιλησα οπου επετρεπε, με εβαλε κατω κι αρχισε ενα αισθησιακο αργο υγρο καποτομενο μπουκιτσι που με χαλλλααααααρωσε! κι εκει που ειχα χτυπησει κοκκινο και ετοιμαζομουν για το επομενο σταδιο, [size=14pt]χτυπαει διακριτικα την πορτα η υπηρεσια, κι αρχιζει ενας ξενερωτικος μικρος διαλογος με την Ειρηνη, που με αγχωσε και συγκεντρωθηκα να τελειωσω, φοβουμενος μην και με αφησει ετσι! [/size]
Χαλια...σαν να πηγαινεις σινεμα και να σηκωνεσαι να φυγεις στο διαλειμα, γιατι οι διπλανοι σου μασουλανε και κανουν μπουρμπουλιθρες στο αναψυκτικο! Ουτε να ξαναγυρισω να δω το τελος, δεν εχω διαθεση!
Μέχρι πρότινος -στα 7-8 λεπτά χρονομετρημένα- και οι δύο υπηρέτριες έβηχαν κολλητά στην πόρτα.Τώρα μαθαίνουμε οτι κτυπούν πόρτα.[size=16pt]ΜΑΥΡΟ[/size]

Φιλε ,μπορεις να κανεις μια αυτοτελη ενημερωση που να εχει ΜΟΝΟ τις ομορφες με καλη συνεργασια ?
Μπορεις !...Δεν ειμαι μοναχοφαγάς ,αλλα μουνοφαγας !
Προκύπτουν μέσα από τις ενημερώσεις και τις κριτικές εγκρίτων μελών.
Ευτυχείς οι νέοι που λόγω διαδικτύου πάνε στα μπουρδέλα διαβασμένοι και όχι σαν εμάς στην δεκαετία του 1980.
Ξοδέψαμε και ξοδεύουμε χρόνο-κόπο-χρήμα...ε όχι και να τις προσφέρουμε στην πιατέλα!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ποια σου'χει μεινει ανεξιτηλα χαραγμενη στη μνημη απο τη δεκαετια του 80?

Επισκέπτης
γιατι δεν συμμετεχεις;πρεπει να γινεις πολυπλευρος σαν τον φαρκελι ας πουμε..... ;)
                                 ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ  ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΩ ΕΥ ΤΟ ΠΟΛΥ

ποια σου'χει μεινει ανεξιτηλα χαραγμενη στη μνημη απο τη δεκαετια του 80?
Ανεξίτηλα καμμία.

mariakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλέ ρε μαγκες αυτον τον γλοιώδη τον CHEYENNE γιατι δεν τον γιαουρτωνετε ομαδόν ;;;;;;;
Τον πήρε τηλεφωνο η πουτανα του υποσχεθηκε τσαμπα η τελος παντων πιο φτηνο γαμησι και κινησε ο καβαλαρης για την Κόρινθο προς ενημερωση (και καλα) των 'συναγωνιστων' ;;;;;;;

Δεν βλεπετε οτι ο ανθρωπος ειναι διαρκως σε διατεταλμένη αποστολη απο την πουτανοκαψουρίαση , την εξάρτηση και την αφραγκία ;;;;;;

Πόσο μαλακες του επιτρεπετε να σας περναει οταν ολοκληρη η κριτικη του και η δηθεν ενημερωση που κανει ειναι κειμενο διαφημιστικου εντυπου ;;;;;;;

Πόσο του επιτρεπετε να σας υποτιμαει τη νοημοσυνη και να την κατεβαζετε στο επιπεδο της δικης του οταν πεταει φρασεις οπως το οτι η πουτανα 'Μου έκανε κάποια «παράπονα» που τέλειωσα γρήγορα σχετικά' ;;;;;;;;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :2funny: :2funny: :2funny: Έλεος ρε μαλακα ανεγκέφαλε , υπαρχουνε και ορια χαμένε.........

Δηλαδη τι διαφορα θα ειχε η οργανωμενη παριουσιαση με τα διαφημιστικα κειμενα του ιδιοκτητη του στουντιο απο την οργανωμενη και εμπειρη πλεον παρουσιαση με τα υμνώδη κειμενα και τις επαγγελματικες φωτο (μην τυχει και χασει κανενας πελατακος το δρομο και δεν το βρει) του ηλιθιου που σωνει και καλα να σας πεισει οτι δεν κανει διαφημιση και δεν απολαμβανει προνομιων (τουλαχιστον) απο τα στουντιο και τις πουτανες και οτι απλα ενημερωνει τους 'συναγωνιστες' ο αγνος  :2funny: :2funny: :2funny: στουντιάκιας ;;;;;

Επισκέπτης
παιδια καλημερα!μηπως γνωριζει κανεις μια αννα ρωσιδα ξανθια καυλου που κωλοτριβοτανε στα σαλοναρισματα την ειχα πετυχει στο φ80 αν εμφανιζετε καπου αλλου :think: :think:
Που την θυμήθηκες αυτήν;
Καστανόξανθη ή ξανθή, λεπτεπίλεπτη που άρχισε στο Φυλής 71 κάτω και δεν έβγαζε τον στηθόδεσμο.Άφαντη.

ΦΥΛΗΣ 52
46304747446432479001.jpg

Στο παλιό μπουρδέλο που (παλαιότερα) ήταν κατοικία του Αλέξανδρου Σβώλου, ήταν ανοικτά τα παράθυρα και «έδειχνε» σαν να γίνονταν επισκευές.
Δυο πράγματα ενδέχεται να συμβούν :
Είτε θα επαναλειτουργήσει ως μπουρδέλο
Είτε θα λειτουργήσει ως μουσείο
Αναμονή
Πεθαμένη Αθήνα...
farkeli, έχει ενδιαφέρον η ιστορία των οικημάτων αυτών.Για παράδειγμα το κτίριο της Φυλής 134.Πότε κτίστηκε, ποιοι ζούσαν, πότε το εγκατέλειψαν και γιατί και τελικά οι κληρονόμοι το εκμισθώνουν ως μπουρδέλο...
Υπήρξαν εποχές που γνώρισε δόξες καθημερινές...την ζωή, τον θάνατο, χαρές, λύπες, τον πόλεμο ίσως.
Ψυχές ζήσαν και πεθάναν εκεί και ίσως τριγυρνούν ακόμα...

Επισκέπτης
Παράθεση από: opeth στις χθες στις 15:26
Μεγάλου Αλεξανδρου 133: Δεν θυμάμαι την κοπέλα λόγω αγενέστατης τσατσάς που με την είπε. ΜΑΥΡΟ!!
Παράθεση από: jockerx στις χθες στις 20:40
Βαμμένη ξανθιά, μεγάλη σε ηλικία με βαρύ χαρακτηριστικό γρέζι στο λαρύγγι;
Για την τσατσα ή για την κοπελα μιλάς[size=14pt];[/size]:2funny:
Συγκοινωνούντα δοχεία;.... :grin:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Φυλης και Σμυρνης γωνια πως λεγονταν το μπαρακι που λειτουργουσε τη δεκαετια 80 και αρχες 90 και τι μουσικη επαιζε??῞..

Οποιος το βρει κερδιζει  :knockinb:σε οποιο στουντιο θελει και οτι προγραμμα θελει....!!!!

Επισκέπτης
Συμπεριφέρομαι σταθερά κατά τον ίδιο τρόπο και όχι τελευταία.Όπερ:
1.Ανέκαθεν γράφω προς όλους να βάζουν "άνω" - "κάτω" - "υπ." - ισ." - "1ος"  αντί για "α" - "β", ανάλογα με τον οίκο:Π.χ. Φυλής 86 άνω, Φυλής 134 1ος.

κατω,πανω μας μπερδεψες,γραψε φυλης 71α,φυλης 69β κτλ,δεν τα ξερουμε ετσι

ΕΛΕΟΣ συνάδελφοι........ :S
Ο ένας έτσι ο άλλος κοκορέτσι να βάλουμε και το γιουβέτσι και να ζητάμε χρώμα και ντεκόρ εισόδου?
Ή να φωνάξουμε το Χαμουραμπί να τα κωδικοποιήσει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακολουθεί ο προσωποποιημένος ορισμός της επιβολής της άτεγκτης τάξης!!!! :grin: (βοηθειά μας...) :2funny:

Συνημμένα

• 250px-Girolamo_Savonarola.jpg
    250px-Girolamo_Savonarola.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 23

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλέ ρε μαγκες αυτον τον γλοιώδη τον CHEYENNE γιατι δεν τον γιαουρτωνετε ομαδόν ;;;;;;;
Τον πήρε τηλεφωνο η πουτανα του υποσχεθηκε τσαμπα η τελος παντων πιο φτηνο γαμησι και κινησε ο καβαλαρης για την Κόρινθο προς ενημερωση (και καλα) των 'συναγωνιστων' ;;;;;;;

Δεν βλεπετε οτι ο ανθρωπος ειναι διαρκως σε διατεταλμένη αποστολη απο την πουτανοκαψουρίαση , την εξάρτηση και την αφραγκία ;;;;;;

Πόσο μαλακες του επιτρεπετε να σας περναει οταν ολοκληρη η κριτικη του και η δηθεν ενημερωση που κανει ειναι κειμενο διαφημιστικου εντυπου ;;;;;;;

Πόσο του επιτρεπετε να σας υποτιμαει τη νοημοσυνη και να την κατεβαζετε στο επιπεδο της δικης του οταν πεταει φρασεις οπως το οτι η πουτανα 'Μου έκανε κάποια «παράπονα» που τέλειωσα γρήγορα σχετικά' ;;;;;;;;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :2funny: :2funny: :2funny: Έλεος ρε μαλακα ανεγκέφαλε , υπαρχουνε και ορια χαμένε.........

Δηλαδη τι διαφορα θα ειχε η οργανωμενη παριουσιαση με τα διαφημιστικα κειμενα του ιδιοκτητη του στουντιο απο την οργανωμενη και εμπειρη πλεον παρουσιαση με τα υμνώδη κειμενα και τις επαγγελματικες φωτο (μην τυχει και χασει κανενας πελατακος το δρομο και δεν το βρει) του ηλιθιου που σωνει και καλα να σας πεισει οτι δεν κανει διαφημιση και δεν απολαμβανει προνομιων (τουλαχιστον) απο τα στουντιο και τις πουτανες και οτι απλα ενημερωνει τους 'συναγωνιστες' ο αγνος  :2funny: :2funny: :2funny: στουντιάκιας ;;;;;
αυτος ο μαριακης ο τυπος ποιος να ηταν αραγε; :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Το «διατεταλμένη» σε ποια γλώσσα είναι άραγε; :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
και ακόμη ένα σχόλιο παρακαλώ για την ημερήσια ενημέρωση μας ...  :cheesy:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γιατί η ενημέρωση δεν είναι αυγολέμονο να κόψει ...  :cheesy:

Επισκέπτης
Aχ, ανακληθηκε ο ηρωικός (πλέον) Χάρυ Κλιν... Πολύ γέλιο!!!!!!! :2funny: :2funny:
Κάτι μιξ-γκριλ με Σαβοναρόλα (που πόσταρα εγώ) και Χαρυ Κλιν -εν μέσω πορνών και ευαγών ιδρυμάτων- κάνουν το θρεντ πολύ σουρεαλιστικό!

(Υ.Γ. Εγώ δεν ξέρω να ανεβάζω βιντεάκια, το φελέκι μου μέσα...)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και εγώ που ξέρω να ανεβάζω βιντεάκια, μην νομίζ(σ)εις ότι "κερδίζω" κάτι ...  :cheesy:

Επισκέπτης
Nαι, αλλά εγώ διασκεδάζω. :)

Υ.Γ. Να προσέχεις, να μην πατάς σε λάσπες.
Εγώ, όταν τις βλέπω, τις παρακάμπτω...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οι λάσπες αποκτούν (κάποια) αξία και μόνο όταν τις βλέπεις ...

Για αυτό (νομίζω) είναι σωστό να τις παρακάμπτεις ...  ;)

Επισκέπτης
Σωστόν!
Λοιπόν, πάω για ύπνο...
Καλυνύχτα
Sogni d'oro! (= χρυσά όνειρα, μάλλον ξανθιές θα εννούνε) :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom