You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Εγώ αγαπητέ μου jockerx και farkeli είμαι ο πρώτος εκ των εσχάτων!!Απλώς προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ και τους άλλους συναγωνιστές.Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι ενημερωτές καλύτεροι απο εμάς ουτώς ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά της πληροφόρησης και ας είμαστε όλοι εμείς οι "τιμημένοι" υποδεέστεροι αυτών.
Επισκέπτης
Και οι έσχατοι έσονται πρώτοι...Εγώ αγαπητέ μου jockerx και farkeli είμαι ο πρώτος εκ των εσχάτων!!
Επισκέπτης
kokolongos, εγκράτεια...92 αριστερα.εχω πιει πολυ τελικα.
ισως να εχω γερασει κ λιγο.
Επισκέπτης
Πόση τρέλλα κουβαλάς farkeli;ΦΥΛΗΣ 134 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ναταλί η πουτσοφάγος
Μπαίνοντας ξεκίνησε να μιλάει. Συνέχισε να μιλάει, ενώ ταυτόχρονα έβαζε το προφυλακτικό. Ξεκίνησε την πίπα και (προς μεγάλη μου έκπληξη) συνέχισε να μιλάει. Πρόσεχε κοπέλα μου (της λέω). Θα πνιγείς με το στόμα γεμάτο. Μου τα λες μετά. Μου θύμισε μια παλιά γκόμενα που την χώρισα για αυτήν ακριβώς την αιτία. Τόσο καλή ήταν η περιποίηση της που δεν θυμάμαι πότε και πως ξεκίνησε αλλά και ούτε πως και πότε τέλειωσε. Τόσο καλά.
Στα θετικά να σημειώσω το ικανοποιητικό στήσιμο στο πισω-κω(ο)λλητό και η καλή συμμετοχή της καθώς και η αντοχή της στις εντατικές πισινές επιθέσεις μου
Πήγες με την Ναταλί;
Εσύ να πας στην... Ναταλί και μη μιλάς.Καζανόβα της Φυλής έχεις ξελογιάσει όλες τις εργαζόμενες κοπέλες...
Θα αφήσεις επιτέλους κάποια ελεύθερη να ερωτευτεί και εμάς τους ταπεινούς;
Σιμόνα του Φυλής 200 και του Φυλής 134 υπόγειο-ισόγειο παλαιότερα.Τα βασικά.Μαραθώνας και Αχιλέως 48Β : Σιμονα. Στρουμπουλή μελαχρινή, με ίσια μακριά μαλλιά
sonderage, ήμαρτον! , στο ίδιο καζάνι το κορίτσι της Μάνης(Γκερέκου) και η Αιμιλία Υψηλάντη με τις Μπάρμπα-Δημητρίου-Μπεζεντάκου;O ιστορικός του μέλλοντος θα μνημονεύει τις πουτάνες του Μπερλουσκόνι
Δυστυχώς, αγαπητέ, ο συναγωνιστής Βερλουσκόνι μας έβαλε τα γυαλιά,τοποθετησας τα χρήματα του ( η των Ιταλών,αδιάφορον) με τρόπον ιδιοφυή.Δυστυχώς οι ελληνες πολιτικοί κρύπτονται ακόμη και εις αυτόν τον τομέα.Μόνη μας ελπίς διά να ασχοληθεί μαζί μας η Ιστορία είναι πλέον να σχηματισθεί Κυβέρνησις Εθνικής Ενότητος (οπως ηδη εχω προτείνει,αλλα χωρίς ανταπόκρισιν) υπο τον κ. Σπυρίδωνα Ρέβην και προσωπικότητας οπως οι Αντζελες( Γκερέκου,Δημητρίου),η Στέλλα Μπεζεντάκου,η Βανα Μπάρμπα,ο Ανδρέας (Αντριάννα η Φτερού),ο Ψινάκης,ο Καπουτζίδης,ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος,η Τζούλια Αλεξανδράτου,και ακόμη και εξ εφεδρειών ο Τέλης Σταλόνε,ο Νότης Πιτσιλός ( οστις γνωρίζει και απο κινηματογραφον),ο Γκουσγκούνης ,η Τινα Σπάθη, η Μαγδα Μακρή,Αννα Φονσου,Αιμιλια Υψηλάντου..
Σε ανακαλώ στην τάξη.
Εύγε!Έμαθα ότι από αρχές Φεβρουαρίου θα έρθουν νέες καραβιές από Ρουμανίες και λοιπές γειτνιάζουσες χώρες ... ;)
Νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται!.Αφορολόγητες, μαύρες και με απολαβές που διαρέουν στην αλλοδαπή!
Θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος!
Αν είναι -που λογικά αυτή είναι- η Άννα-Φυλής 54άνω και 109κάτω παλαιότερα, άσε καλύτερα...ο street ειναι κορυφαιος και το πιο σημαντικο παντα βγαζει λαυρακια (εξου αντριαννα...),μπραβο σου φιλε...
επισης για οσους νοσταλγουν την αννα-πιτσος μιας και αναφερθηκε απο τον street,η αννα στο φ59 κατω ειναι πανομοιοτυπη σε εμφανιση,λιγο πιο κοντη βεβαια με μεγαλυτερο στηθος...τωρα απο υπηρεσιες...
Ο Παπαδιαμάντης φοβόταν την θέα του αιδοίου;"...Ήτον απόλαυσις, όνειρον, θαύμα. ...και έπλεε, κ' έβλεπε τώρα προς ανατολάς, στρέφουσα τα νώτα προς το μέρος μου. Έβλεπα την αμαυράν και όμως χρυσίζουσαν αμυδρώς κόμην της, τον τράχηλόν της τον εύγραμμον, τας λεύκας ως γάλα ωμοπλάτας, τους βραχίονας τους τορνευτούς, όλα συγχεόμενα, μελιχρά και ονειρώδη εις το φέγγος της σελήνης. Διέβλεπα την οσφύν της την ευλύγιστον, τα ισχία της, τας κνήμας, τους πόδας της, μεταξύ σκιάς και φωτός, βαπτιζόμενα εις το κύμα. Εμάντευα το στέρνον της, τους κόλπους της, γλαφυρούς, προέχοντας, δεχομένους όλας της αύρας τας ριπάς και της θαλάσσης το θείον άρωμα. Ήτο πνοή, ίνδαλμα αφάνταστον, όνειρον επιπλέον εις το κύμα· ήτον νηρηίς, σειρήν, πλέουσα, ως πλέει ναυς μαγική, η ναυς των ονείρων...»
(Παπαδιαμάντης)
Περιγράφεις την Ελένη από Φυλής 109κάτω, Πιπίνου 65 και Φυλής 136 που τώρα εργάζεται στα Ιάσωνος 1.Έχει κριτικές.Μετά την φόλα της Ντάνας πήγα Ιάσωνος 1.
Στο Β πάνω αριστερά ήταν μια κοντή μελαχροινή σκουρόδερμη φουσκωτή ρουμάνα με άσπρο σύνολο εσωρούχων και άσπρες κάλτσες. Εδοκιμάσθη την επομένη. Καλή πίπα και υπομονετική στο κρεββάτι.
Φυλής 65 άνω:
Γράψε το και στα σχετικά νήματα:εμφανιζεται ενα μελαχροινο 0% πιπινακι με ωραιο βυζακι και piercing στο κατω χειλος, δινω τα 20 και περναω. πριν προλαβω να γδυθω εχει μπει ηδη μεσα και περιμενει με το καποτιδιο στο χερι...
με το που ξαπλωνω κανει κατευθειαν να το περασει ... χαλαρωσε λεω, δεν το βλεπεις οτι εχει παγωσει τι κανεις ... τιποτα αυτη με τα πολλα το περναει και αρχιζει μια πιπα-μαλακια , πιο πολυ χερι και μαλακια παρα πιπα, αφου σηκωνεται κανει μια στο πλαι και αρπαζει ενα σωληναριο κρεμα (δεν το ειχα δει γαμωτο) ανεβαινει και απο πανω αρχιζει να κοπανιεται αλλα δεν καταλαβαινα τιποτα λογω κρεμας τη γυρναω στα 4 ... βλεπω το κωλοτρυπιδι φουλ ανοιχτο ... δεν δοκιμασα να τον βαλω μεσα , δεν μπορουσα να τη πηδηξω με τιποτα με τοσα kg κρεμα που ειχε βαλει, στο τελος εχυσα με
οταν ντυνομουν για να φυγω [size=18pt]ακουγα τη τσατσα να μιλαει με εναν απ'εξω και του ελεγε εδω ειναι για 5 λεπτα[/size] αν θες παραπανω να πας σε στουντιο, οπως επισης και το οτι η μικρη προσφερε και κωλαρακι στο 20αρικο (ενω οταν περασα δεν το ειχα ακουσει) οπως και να χει δεν ξαναπηγαινα, πεταμενα λεφτα.
Άνκα-Πιπίνου 65 και Χωματιανού 11 κάτω:
Καλά έκανες που δεν πήγες στην Άνκα.Πήγα εγώ το πρωί της ίδιας ημέρας στο Χωματιανού 11 κάτω.Περασα σημερα από πιπινου 65 οπου ηταν η ανκα επιβεβαιωνοντας τον ντουντα του μεταξουργειου(farkeli) oμως πηγα στο 109 οπου δουλευε...
Στα 8,5 λεπτά η κυρία της υπηρεσίας κτύπησε την πόρτα.Στο τέλος η τσατσά είπε οτι είναι για 10 λεπτά.Φυσικά η τσατσά είναι συνεννοημένη με την Άνκα...
[size=16pt]ΜΕΤΡΕΙΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ....[/size]
Ακολουθεί κριτική.
Όχι.Η Άνκα κάνει...Α(ν)γκαθωτό.Έκανε στις αρχές.Η Ανκα κανει και ανκαποτο?
Φώκαιας 17 άνω:
Δεν καταλαβαίνει αυτή.Και δεν σέβεται τον πελάτη.Μακρυά από εκεί...Δεν σας κρύβω ότι στο μοναδικό μαγαζί που η κοπέλα βρισκόνταν στο δωμάτιο, ήταν στην Φώκαιας 17 (αναφέρομαι στο σπίτι που εργάζεται η Σελένα) κ η τσατσά με τον τρόπο της, έδιωξε (χωρίς μάλλον ποτέ ... να το καταλάβει), 2 συναγωνιστές κ εμένα, γιατί χτύπαγε στην πόρτα του δωματίου να "ξεμπεδεύει" η Σελένα (μόλις είχαμε ανεβεί κ οι 3) κ όταν φύγαμε όλοι μας, μας ζήτησε εξηγήσεις γιατί "δεν περάσαμε" μέσα, με αποτέλεσμα να την αποστομώσω κατάλληλα, βάζοντας στην θέση της .. Να μάθει άλλη φορά να μην χτυπά πόρτες .. (για τον ίδιο λόγο έφυγαν κ οι άλλοι 2, από όσο συζητούσαμε στις σκάλες)
Ελπίζω να κατάλαβε ...
Φυλής 71 κάτω:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ λόγω ξιπασμένης ψωροεγωίστριας τσατσάς Έυας.
Σε ποια "πολλά" πάει το μυαλό σου;Πιστευω οτι τα προσωπικα του καθενος δεν θα πρεπει να συγκρουονται με την εννημερωση των μελων εδω
Πιστευω οτι ειναι λαθος η τοποθετηση σου σε αυτο...... οπως το λες
Το μυαλο μου παει σε πολλα..... συμφωνα με τα οσα λες
Επισκέπτης
Χθες το βράδυ βρήκα την Νέλη-Φ67 στο Φυλής 71άνω σαν Τζαζμίν.Λέτε να έκανα λάθος;Φυλης 65κατω-Νελλυ η γνωστη Σλοβενα,τωρα που πηρε μερικα κιλα αξιζει
Αυτή η κωλάρα και το κούνημα δεν ξεχνιούνται...
Νέλη-Φυλής 67, 65κάτω:
Έφθασε η ώρα να περιβληθεί την αχλύ της υπαίθρου.Η τρελλοκαμπέρω εισέπραξε εγκαίρως το δυσοίωνο μήνυμα και έγινε αγρότισσα.Πλέον περιβαλλομένη ἐκ τῆς ἀχλύος τοῦ χρόνου...
Παράθεση από: jockerx στις χθες στις 05:29
Φυλής 134 ισόγειο:Έκανε το ψυχικό ο οπλίτης farkeli...ως οπλίτης .
Οπλίτη farkeli, αναλαμβάνεις επικίνδυνες για την ηλικία σου αποστολές.Συγγνώμη στρατηγέ jockerx, από την επόμενη φορά θα (σε) ρωτάω ποιά θα πηδήξω έτσι ώστε να μην κάνω... ψυχικά
Τι επιδιώκεις; Το παράσημο της ανοικτής παλάμης; ;)
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
jockerx, με όλο τον σεβασμό θα διαφωνήσω σε αυτό που σημειώνεις. Δεν μπορείς να γνωρίζεις την ηλικία μου γιατί και εγώ την ψάχνω από τα 19 ... ;)...Οπλίτη farkeli, αναλαμβάνεις επικίνδυνες για την ηλικία σου αποστολές.
...
Μάλλον της κλειστής παλάμης ......
Τι επιδιώκεις; Το παράσημο της ανοικτής παλάμης; ;)
Επισκέπτης
Παπακωνσταντίνου ακούγαμε στα 19 μας...jockerx, με όλο τον σεβασμό θα διαφωνήσω σε αυτό που σημειώνεις. Δεν μπορείς να γνωρίζεις την ηλικία μου γιατί και εγώ την ψάχνω από τα 19 ... ;)
Με το μπούρου-μπούρου και τα σπαστικά της Ναταλύ, έτσι τελείωσες μαζί της.Μάλλον της κλειστής παλάμης ...
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παρομοιως...
Επισκέπτης
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τζοκερ πρεπει να εισαι μεγαλος κουτσομπολης......ωραιο θρεντ ανοιξες.....Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος των ενημερώσεων,ας γράφουμε εδώ οτι θέλουμε να σχολιάζουμε εκτενέστερα.
Πάντως ο μακαρίτης ήταν μπαζογαμιάς...
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Απεναντίας.Αν ήμουν θα συμμετείχα στα ανάλογα νήματα ψιλοκουβέντας.τζοκερ πρεπει να εισαι μεγαλος κουτσομπολης......ωραιο θρεντ ανοιξες.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γιατι δεν συμμετεχεις;πρεπει να γινεις πολυπλευρος σαν τον φαρκελι ας πουμε..... ;)Απεναντίας.Αν ήμουν θα συμμετείχα στα ανάλογα νήματα ψιλοκουβέντας.
Επισκέπτης
Κλοπές στα πεδία αγοραίου έρωτα:
http://[URL unfurl="true"]www.motosikletpazari.com/ilanResimleri/3396/1.jpg[/img[/URL]]
[u][b]Τσέχικο[/b][/u] εργαλείο, δυνατό.
Ούτε εγώ με την αλήστου μνήμης μηχανή μου:Μὲ τὸ ἰδικὸν μου αὐτοκίνητον οὐδέποτε ἀντεμετώπισα πρόβλημα.
http://[URL unfurl="true"]www.motosikletpazari.com/ilanResimleri/3396/1.jpg[/img[/URL]]
[u][b]Τσέχικο[/b][/u] εργαλείο, δυνατό.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
γιατι δεν συμμετεχεις;πρεπει να γινεις πολυπλευρος σαν τον φαρκελι ας πουμε..... ;)
όπως για παράδειγμα εδώ :
Για να μην ξεχνιόμαστε... ;)
Πάντως jockerx δεν σε καταλαβαίνω και επειδή είσαι αρκετά έξυπνος (κατα την γνώμη),
μάλλον εσύ δεν θέλεις να σε καταλάβω
και απλά το τελειώνω εδώ γιατί το βαρέθηκα
Καλές ενημερώσεις και καλά μουνιά στον πούτσο μας ...