Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μακάριοι οἱ πραεῖς, ὅτι αὐτοὶ κληρονομήσουσιν τὴν γῆν.
(Αγία Γραφή, κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον)

Ως παραίνεση για νηφαλιότητα δεν έχω να πω κάτι.
Θα ήθελα όμως -γενικότερα- να ερωτήσω:
α) Οι πηγές του κ. Ματθαίου είναι σίγουρες; :think:
β)  για τι χρονικό ορίζοντα μιλάμε; (γιατί μέχρι τώρα δεν έχει επαληθευτεί..)

Να σημειώσω, επίσης, την άποψη των πεσιμιστών ότι τη γη θα κληρονομήσουν οι... κατσαρίδες! Σύμφωνα με φήμες αντέχουν και σε πυρηνική κατστροφή!

Αμαρτωλώς διατελών

--------------------------------------------------------
Μιας και με πιάσανε οι μεταφυσκές μου ανησυχίες, θυμήθηκα και αυτό:

Συνημμένα

• post-33-80266-Arkas002.jpg
    post-33-80266-Arkas002.jpg
    83,2 KB · Εμφανίσεις: 23

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

[size=12pt]Στο 2:39"  ΜΑΝ#2: "Mmm. Well apparently, he's going to inherit the earth".

GREGORY: "Did anyone catch his name?"  :2funny: :2funny: :2funny:

MONTY PYTHON "Life of Brian"[/size]

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Θα ήθελα όμως -γενικότερα- να ερωτήσω:
α) [size=16pt]Οι πηγές του κ. Ματθαίου είναι σίγουρες;[/size] :think:
β)  για τι χρονικό ορίζοντα μιλάμε; (γιατί μέχρι τώρα δεν έχει επαληθευτεί..)

Να σημειώσω, επίσης, την άποψη των πεσιμιστών ότι τη γη θα κληρονομήσουν οι... κατσαρίδες! Σύμφωνα με φήμες αντέχουν και σε πυρηνική κατστροφή!

Αμαρτωλώς διατελών

--------------------------------------------------------
Μιας και με πιάσανε οι μεταφυσκές μου ανησυχίες, θυμήθηκα και αυτό:

Κι ο Ματθαίος άνθρωπος ήταν. Οπότε για ακόμη μια φορά ισχύει αυτό που έχει πει ο Κάσσιος: "Μα μια κι είναι τ' ανθρώπινα αβέβαια πάντα, ας βαλουμε στον νου και το χειρότερο". (Σ.Σ. ότι θα κληρονομήσουν την γη, ο Bill Gates, ο Warren Buffett κι οι όμοιοι τους...)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
¨Βρεθηκα Αθηνα για 2 μερες και γυρησαμε καμια 30αρια στουντιο,...
Εντυπωσεις γενικα??? παρα πολυ καλες καμια σχεση σε ολα τα επιπεδα με την φτωχη μας Σαλονικη, η τσατσαδες παρα πολυ ευγενικες, ολα τα στουντιο που πηγαμε χλιδατα, κοπελες εμφανησιακα πολυ καλες ποιοτικα, ερχονται να σε χαιρετησουν να σου μηλησουν, ολες οι τσατσαδες λενε το ονομα της κοπελας που δουλευει, τα προγραμματα αναλυτικα, αλλα αναφερουν και το bourdela σε πολα σπιτια...
Το μονο μειον μονο σαν Αθηνα??? Η πολυ λακουβα.!! το GPS που δεν σταματουσε να λεει....Βενζιναδικο με προστιμο.!! και οι μεταναστες σε σημειο να νωμιζεις οτι εισαι ξενος στην χωρα σου! κατα τα αλλα ολα καλα οι καλυτερες εντυπωσεις απο τα σπιτια αν και λιγα που επισκεφτηκαμε....θα υπαρξει και συνεχεια στο μελλον.!!"

Αυτα τους λετε και τους χαλατε...ρε εδω γραφουμε οτι κοροιδευουν, ξεπετανε, δεν φερονται ευγενικα...τι διαλα γινεται πανω?
Τι ειναι το βενζιναδικο με προστιμο?
Τελικα χρειαζεται καποιος να σου το πει, να σε ξυπνησει, σε σημειο να νωμιζεις οτι εισαι ξενος στην χωρα σου!
, γαμησε τα, ετσι και χειροτερα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
¨Βρεθηκα Αθηνα για 2 μερες και γυρησαμε καμια 30αρια στουντιο,...
Εντυπωσεις γενικα??? παρα πολυ καλες καμια σχεση σε ολα τα επιπεδα με την φτωχη μας Σαλονικη, η τσατσαδες παρα πολυ ευγενικες, ολα τα στουντιο που πηγαμε χλιδατα, κοπελες εμφανησιακα πολυ καλες ποιοτικα, ερχονται να σε χαιρετησουν να σου μηλησουν, ολες οι τσατσαδες λενε το ονομα της κοπελας που δουλευει, τα προγραμματα αναλυτικα, αλλα αναφερουν και το bourdela σε πολα σπιτια...
Το μονο μειον μονο σαν Αθηνα??? Η πολυ λακουβα.!! το GPS που δεν σταματουσε να λεει....Βενζιναδικο με προστιμο.!! και οι μεταναστες σε σημειο να νωμιζεις οτι εισαι ξενος στην χωρα σου! κατα τα αλλα ολα καλα οι καλυτερες εντυπωσεις απο τα σπιτια αν και λιγα που επισκεφτηκαμε....θα υπαρξει και συνεχεια στο μελλον.!!"

Αυτα τους λετε και τους χαλατε...ρε εδω γραφουμε οτι κοροιδευουν, ξεπετανε, δεν φερονται ευγενικα...τι διαλα γινεται πανω?
Τι ειναι το βενζιναδικο με προστιμο?
Τελικα χρειαζεται καποιος να σου το πει, να σε ξυπνησει, σε σημειο να νωμιζεις οτι εισαι ξενος στην χωρα σου!
, γαμησε τα, ετσι και χειροτερα

το gps που ειχαμε για να πηγαινουμε ακριβως κατω απο τα μπουρδελα, εχει σημειομενα μεσα στην μνημη του σαν ''αγαπημενα'' τα βενζιναδικα τα οποια εχουνε φαει προστιμο απο παρανομιες, οποτε οταν περνουσαμε απο βενζιναδικο τετοιο, το gps ηταν ενεργοποιημενο να μας λεει ποια βενζιναδικα ειχαν κανει παρανοιμοιες και ελεγε, βενζιναδικο με προστιμο.!!!

Στα μπουρδελα που ειχαμε καταχωρησει βαλαμε να λεει καυλα.!!!  :2funny: :2funny: :2funny: και οποτε πλησιαζαμε ελεγε ...καυλα.!!!  :2funny:

Παντως καμια σχεση Αθηνα-Θεσσαλονικη...εμενα μου φανηκε παραδεισος τα Αθηναικα, σε αυτα τα λιγα που πηγαμε...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
το gps που ειχαμε για να πηγαινουμε ακριβως κατω απο τα μπουρδελα, εχει σημειομενα μεσα στην μνημη του σαν ''αγαπημενα'' τα βενζιναδικα τα οποια εχουνε φαει προστιμο απο παρανομιες, οποτε οταν περνουσαμε απο βενζιναδικο τετοιο, το gps ηταν ενεργοποιημενο να μας λεει ποια βενζιναδικα ειχαν κανει παρανοιμοιες και ελεγε, βενζιναδικο με προστιμο.!!!

Στα μπουρδελα που ειχαμε καταχωρησει βαλαμε να λεει καυλα.!!!  :2funny: :2funny: :2funny: και οποτε πλησιαζαμε ελεγε ...καυλα.!!!  :2funny:

Παντως καμια σχεση Αθηνα-Θεσσαλονικη...εμενα μου φανηκε παραδεισος τα Αθηναικα, σε αυτα τα λιγα που πηγαμε...

Δυστυχώς ανέκαθεν τα μπουρδέλα στην Αθήνα ήταν και είναι, δυστυχώς ακόμη,  φθηνότερα και καλύτερα από τα αντίστοιχα της Θεσσαλονίκης. Μιλώ εξ ιδίας πείρας μιάς που τα έζησα επί μια πενταετοία στην Αθήνα.

Θεσσαλονίκη  μου μεγάλη φτωχομάνα.....................

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Δυστυχώς ανέκαθεν τα μπουρδέλα στην Αθήνα ήταν και είναι, δυστυχώς ακόμη,  φθηνότερα και καλύτερα από τα αντίστοιχα της Θεσσαλονίκης. Μιλώ εξ ιδίας πείρας μιάς που τα έζησα επί μια πενταετοία στην Αθήνα.
Θεσσαλονίκη  μου μεγάλη φτωχομάνα.....................

Παραδοξο! κανετε αποχη, κραξτε τους, να δουν τι εστι βερυκοκο. Παντως εσεις εχετε γυναικαρες...

Επισκέπτης
Άσχετα από μπουρδέλα, ωραία η Θεσσαλονίκη. Και μουνάρες έχει. Να περπατάς στη παραλία και να νοίωθεις να στενέυει το παντελόνι σου :rockon: :rockon: :rockon:
Πήγαινα τώρα μια βόλτα παραλία, από Λευκό Πύργο, Μακεδονία Παλάς και πέρα. (Πως λέγεται η περιοχή καρντάσι;)
(Αναλόγων προσόντων και τα Χανιά, στην Κρήτη).
Αχ, τι μου τα θυμήσατε τώρα...  :'( :'( :'(
Οι βουλγάρες τι γίνανε ρε παιδιά, που κρεμάγανε πανό έξω από τα κωλάδικα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Άσχετα από μπουρδέλα, ωραία η Θεσσαλονίκη. Και μουνάρες έχει. :rockon: :rockon: :rockon:
Πήγαινα τώρα μια βόλτα παραλία, από Λευκό Πύργο, Μακεδονία Παλάς και πέρα. (Πως λέγεται η περιοχή καρντάσι;)
(Αναλόγων προσόντων και τα Χανιά, στην Κρήτη).
Αχ, τι μου τα θυμήσατε τώρα...  :'( :'( :'(
Οι βουλγάρες τι γίνανε ρε παιδιά, που κρεμάγανε πανό έξω από τα κωλάδικα;

Αρετσου...

Επισκέπτης
Η Αρετσού δεν είναι πιο πέρα; Λέω εκεί που είναι και οι ομπρέλες του Ζογγολόπουλου.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Μπα!
Δεν νομίζω ότι ο συνάδελφος ΠΥΡΑΥΛΟΣ έγραψε αυτό το ποστάκι για να επικρατήσει νηφαλιότητα ...
Μάλλον για κάτι άλλο το έγραψε ...  ;)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
"Τον τελευταίο καιρό έχει πέσει κατακόρυφα η ποιότητα εμφάνισης των κοριτσιών στα μαγαζιά!
Σε σχέση με της παλιές Λαουρα, Σαντρα, Μελίνα, Ιρενα, Μαριάννα, Νικολ, Σερβες κλπ που είχαν μια άλφα εμφάνιση,(προσοχή αναφέρομαι ΜΟΝΟ σε εμφάνιση, ασχέτως υπηρεσιών) τώρα δουλεύουν και κοπέλες απαράδεκτης εμφάνισης για τα παλιά στανταρ της αλυσίδας!
"

Μηπως αρχισε η πτωση? συνολικα, για ολα τα μαγαζια. Μηπως η μιζερια μας γυριζει πισω? μηπως μεταναστευουν κι οι κοπελες για καλυτερα και πλουσιοτερα μερη? παραλογο?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μπα!
Δεν νομίζω ότι ο συνάδελφος ΠΥΡΑΥΛΟΣ έγραψε αυτό το ποστάκι για να επικρατήσει νηφαλιότητα ...
Μάλλον για κάτι άλλο το έγραψε ...  ;)

Πράα συμπεριφορά δεν σημαίνει ενδοτικότητα αναγκαστικά.
Softness is not weakness.

Επισκέπτης
Δὲν ποσοτικοποιεῖται ἡ συνεισφορὰ ἑνὸς ἑκάστου. Ἐν ἐναντίᾳ περιπτώσει θὰ ἠδύνατο τις μὲ ἀναρτήσεις σχημάτων (smileys) καὶ 10 κριτικὰς ἐρωτικῶν ταινιῶν ἡμερησίως νὰ διεκδικῇ τίτλους καὶ ἀξιώματα.
Σωστά.Ο kokolongos είναι περιεκτικός στις δημοσιεύσεις του και επί θεμάτων πρώτης γραμμής!
Λίγα λόγια και καλά.

Αυτές οι κριτικές ταινιών πρέπει να βγουν από την πρώτη σελίδα.Ας εκτίθενται κάπου αλλού στα μετόπισθεν.
Γιατί πολύ απλά είναι μετόπισθεν.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
" Την ώρα όμως που πλησίαζε το τέλος και άρχισα να αυξάνω το ρυθμό αυτή άρχισε όλως τυχαίως να γλιστράει προς τα μπροστά και κάτω με συνέπεια η ώρα της κορύφωσης να με βρει να παλεύω να μείνω μέσα της (και λέω παλεύω γιατί για καλή μου τύχη ενώ βγήκα εντελώς από μέσα της την ώρα την κορύφωσης κατάφερα αμέσως να την ξανακαρφώσω παρότι είχε ξαπλώσει πλέον τελείως στο κρεβάτι. Εν κατακλείδι η επιστροφή μου στο σπορ μετά από ένα μήνα αποχής κρίνεται ανεπιτυχής. Το μόνο που άξιζε ήταν τα βυζιά της .Προτείνετε μόνο σε όποιον θέλει να εξασκηθεί σε λαβές ελληνορωμαϊκής πάνω στην ώρα την εκσπερμάτισης. "

Τυπικη περιπτωση προσθιου, που αντιμετωπιζεται νωρις με τις πρωτες απλωτες, αν αργησεις, το ματς ειναι χαμενο. Εφαρμοζεις λαβη κλειδωμα, βαζοντας το ενα χερι στο κρεβατι, πανω απο τον ωμο εμποδιζοντας την να προχωρησει και το αλλο αγκαλια κατω απο την κοιλια, ωστε να μην την αφηνεις να χαμηλωνει. Εναλλακτικα βαζεις και τα 2 χερια πανω απο τους ωμους και την κλειδωνεις σπρωχνωντας.

Αν κατι παει στραβα αλλαξε το αδερφε, απο πανω, η πλαγια να χεις το πανω χερι, και να της δωσεις να το καταλαβει!

Επισκέπτης
@siderdom καλα σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο απλα τι γινετε η παιρνει ο καθενας το νομο στα χερια του με πολλες και διαφορες μεθοδους που δεν θα αναλυσω η [size=14pt]τους κανεις μια ωραια στημενη δουλεια μεσω ΕΛΑΣ την οποια φυσανε και δεν κρυωνει, μιλαω για προσυνενοηση, προσημειωμενα χαρτονομισματα κτλ. γιατι αφου γουσταρουν εξυπνα κολπακια και φτωχομπινεδικες μαγκιτσες πρεπει να δουn και μια αλλη προσεγγιση του θεματος ετσι για να μην μας περνανε για μαλακες[/size].
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
...

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΞΙΑ
Στέλλα καστανοκόκκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια προς ψηλή, με ύφος βιωματικής πουτανιάς, μάλλον γεματούλα με υπερ-χορταστικά στήθη και στρουμπουλό κώ(ο)λο, όλα μέσα σε τιγρέ ολόσωμο νυχτικό

Η Στέλλα μου είχε (αυτοβούλως) δηλώσει ότι δούλευε σε μπαρ, αλλά δεν της άρεσε και πήγε στο μπουρδέλο. Επίσης έιχε δηλώσει (αυτοβούλως) ότι είναι κύπρια (ή έστω μισοκύπρια). Άλλος συναγωνιστής την αναφέρει ως αλβανή (πως το ξέρει;).
Έχω κριτική, από διπλανό ίδρυμα, και λανθασμένα (λόγω βυζοζαλάδας, όπως μου είπε ο γιατρός) την αναφέρω ως Έλενα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom