Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μάλιστα, τους βαφτίσαμε όλους Δικτάτορες. . . .
Είναι της μόδας τώρα τελευταία στην λεκάνη της Μεσογείου.

Μόνο που όλα τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα γίνανε επί Δικτατορίας.
Και το βασικότερο: η μόνη κατηγορία που του προσάχθηκε (του Γ. Παπαδόπουλου) ήταν ότι κατέλαβε την εξουσία δια της βίας.

Ενώ η μεταπολιτευτική "Δικτατορία" που μας ωφέλεισε και που μας κατάντησε ?

Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν: Ο δοκιμάζων το καλόν κατέχειν.

Και αφού όλοι οι σύγχρονοι "Δημοκράτες" ηγέτες της χώρας είναι για τον πούτσο, δεν βλέπω κανένα λόγω να μην δοκιμάσω κάτι καινούργιο.

Με τις υγείες σας.

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Θα σου απαντούσα ευχαρίστως αλλά είμαστε καρά-οφ τόπικ και θα μας πάρουν με τα τούβλα φοβούμαι..

Επισκέπτης
Χαλαρώστε συναθλητές.
Το off topik δεν πειράζει κάποιες φορές. Δεν το παρακάναμε νομίζω (ακόμα).
Πρόβλημα εγλκηματικότητας υπάρχει.Και από άσπρους, και από ημίμαυρους, και από μάυρους. Και πρόβλημα μεταναστών υπάρχει. Και τα δύο είναι έντονα.
Ωστόσο εξισώσεις τύπου: μετανάστης=έγκλημα και Καρατζαφέρης / ή χούντα = τάξη, δεν βγαίνουν.
(Ειδικά το βιογραφικό του Καρατζαφέρη δεν μοσχοβαλά νόμο και τάξη). Γενικώς το είδος του δεν διαφέρει, τουλάχιστον ως προς αυτό, από τους υπόλοιπους: Τη διγλωσσία. Λένε συνειδητά ψέμματα. Και τις αξίες τις έχουν γραμμένες εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Δεν ξέρω ποιοί την πέσανε στο farkeli, πρεζόνια ή απλοί ληστές. Δεν έχει σημασία.
Η περιοχή χρειάζεται αστυνόμευση. Αστυνομικοί πηγαίνουν συχνά. Αλλά χρειάζεται συνεχής επίβλεψη.
Φύγανε λίγο από τη Σωκράτους και πήγανε παρακάτω. Δυστυχώς τοέγκλημα είναι οργανωμένο και τα νανώτερα στελέχει δεν φάινονται και σίγουρα θα έχουν ¨καθαρά" χέρια...
Κολωνού και Αγησιλάου είναι στέκι (μικρο) εμπόρων. Μπάινω κάποιες φορές από Πειραιώς και το περιβάλλον δεν απονέει αισθήματα ασφαλείας.Εκτός από το πάθημα του farkeli, που πρωσωπικά με άγγιξε, εντύπωση μου έκανε ότι δεν ήταν περασμένη η ώρα.
Από την πορνεία ζουν και αστυνομικοί. Ας πρόσέξουν λοιπόν τη περιοχή αυτής της εργασίας και την εκλεκτή (εμάς δηλαδή) πελατεία τους.
Για να μη το παρακάνω δεν θα συνεχίσω.

Υ.Γ. Για μένα το κύριο πρόβλημα έιναι η ανηθικότητα (δεν μιλώ για σεξ) είτε νόμιμη είτε παράνομη. Η έλλειψη αξιών.

Επισκέπτης
Η μαλακία έγινε γιατί καθόμουν να φωτογραφίσω τα πρεζόνια που ήταν χυμένα πάνω στο βρεγμένο δρόμο και δεν μου έβγαιναν καθαρά οι φωτογραφίες.
Ήταν "μοναδικό" το θέαμα! Βρεγμένο το πορνο-πλακόστρωτο της Ιάσωνος, τα πρεζόνια ξαπλωμένα μέσα στα νερά και αποσυνδεμένα πλήρως από την πραηματικότητα και στο βάθος τα μπουρδελο-φάναρα του Ηρώδειου των μπυρδελών της Ιάσωνος.
Εκεί με σταμπάρισαν και μου την έπεσα

Γνήσιος καλλιτέχνης Farkeli!
Η ζωή όμως συχνά φέρεται σκληρά στους καλλιτέχνες. Με το τρόπο αυτό τους παράγει.

Από την συγκυριακή αλλά παρατεταμένη αγαμία, η επιθυμία για ηδονική μουνοθεραπεία είχε εξελιχθεί σε πιεστική ανάγκη, βεβαίως πάντοτε εντός των ηθικών πλαισίων της Λαγνείας και της Ασωτίας.
[...]

Απολαυστικός κ. Πύραυλε. :thumbsup:
Απορώ με την έκταση της Λ.Α. σας. Με ότιδήποτε δίποδο?
Τουλάχιστον δεν πηγαίνατε στο Μετάξι να «κανονίσετε» τους κακοποιούς που πείραξαν το συναθλητή μας? :2funny: :2funny:

Αλήθεια, τώρα τη Μεγάλη Εβδομάς (νεοελλ. σύνταξη) θα νηστεύσεται ή έχετε απαλλαγη λόγω «ψυχαναγκαστικῆς πολυφαγίας  (bingein)» (bakalhs)  :2funny:

Για το Μετάξι:
Μέχρι να αναλάβει η αστυνομία τη σκούπα
Λέω να κυκλοφορώ με τσομπανόσκυλο!

Συνημμένα

• tsoban.jpg
    tsoban.jpg
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • skoupa.jpg
    skoupa.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 66

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Αλήθεια, τώρα τη Μεγάλη Εβδομάς (νεοελλ. σύνταξη) θα νηστεύσεται ή έχετε απαλλαγη λόγω «ψυχαναγκαστικῆς πολυφαγίας  (bingein)» (bakalhs)  :2funny:
...

Ας νηστέψει ο bakalhs, ή εν πάσει περιπτώσει ας ισχυρισθεί ότι θα νηστέψει, μπας και καταφέρει να γλυτώσει τον 2ο Κύκλο της κολάσεως προς τον οποίο κατεθύνεται τάχιστα.

Επισκέπτης
εχει και κατι χρυσες μπαλες εκει... στο πεζοδρομιο το ειχε 1.70 το σουβλακι αλλα μυριζε η σκυλιλα απο μακρυα πως αντεξατε  :2funny:

Το κατάστημα σερβίρει κρεατάκι του γάλακτος κύριε...
Το κρέας κόπτεται παρουσία του πελάτου.
Το βλέπετε άλλωστε.
:2funny:
[size=8pt](αστειεύομαι, δεν το ξέρω το μαγαζί)[/size]

Συνημμένα

• dsc00331ih1.jpg
    dsc00331ih1.jpg
    98,2 KB · Εμφανίσεις: 75

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το κατάστημα σερβίρει κρεατάκι του γάλακτος κύριε...
Το κρέας κόπτεται παρουσία του πελάτου.
Το βλέπετε άλλωστε.
:2funny:
[size=8pt](αστειεύομαι, δεν το ξέρω το μαγαζί)[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ρε φιλε... πλεον με την κριση που υπαρχει και τις σκατοκομπινες που παιζουν

τρωω μονο απο μαγαζια που ξερω χρονια.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Πρόβλημα εγλκηματικότητας υπάρχει.Και από άσπρους, και από ημίμαυρους, και από μάυρους. Και πρόβλημα μεταναστών υπάρχει. Και τα δύο είναι έντονα.
Ωστόσο εξισώσεις τύπου: μετανάστης=έγκλημα και Καρατζαφέρης / ή χούντα = τάξη, δεν βγαίνουν.
(Ειδικά το βιογραφικό του Καρατζαφέρη δεν μοσχοβαλά νόμο και τάξη). Γενικώς το είδος του δεν διαφέρει, τουλάχιστον ως προς αυτό, από τους υπόλοιπους: Τη διγλωσσία. Λένε συνειδητά ψέμματα. Και τις αξίες τις έχουν γραμμένες εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Δεν ξέρω ποιοί την πέσανε στο farkeli, πρεζόνια ή απλοί ληστές. Δεν έχει σημασία.
Η περιοχή χρειάζεται αστυνόμευση. Αστυνομικοί πηγαίνουν συχνά. Αλλά χρειάζεται συνεχής επίβλεψη.
Φύγανε λίγο από τη Σωκράτους και πήγανε παρακάτω. Δυστυχώς τοέγκλημα είναι οργανωμένο και τα νανώτερα στελέχει δεν φάινονται και σίγουρα θα έχουν ¨καθαρά" χέρια...
Κολωνού και Αγησιλάου είναι στέκι (μικρο) εμπόρων. Μπάινω κάποιες φορές από Πειραιώς και το περιβάλλον δεν απονέει αισθήματα ασφαλείας.Εκτός από το πάθημα του farkeli, που πρωσωπικά με άγγιξε, εντύπωση μου έκανε ότι δεν ήταν περασμένη η ώρα.
Από την πορνεία ζουν και αστυνομικοί. Ας πρόσέξουν λοιπόν τη περιοχή αυτής της εργασίας και την εκλεκτή (εμάς δηλαδή) πελατεία τους.
...

Ευχαριστώ jopino για την συμπαράσταση  :)

Θα ήταν "αναμενόμενο" μετά από αυτό που μου συνέβη να είχα τις πλέον ρατσιστικές απόψεις για τους αλλοδαπούς (γιατί αλλοδαποί ήταν αυτοί που με λήστεψαν και με κτύπησαν).

Όμως σκέφτομαι το ζήτημα ως εξής :

Σαφώς όποιος πεινάει, κάνει ότι μπορεί για να επιβιώσει. Κάποιοι κάθονται στα φανάρια και ζητιανεύουν, κάποιοι κάνουν οποιαδήποτε δουλειά (μαζεύουν παλιοσίδερα με καροτσάκια του σουπερ-μαρκετ κλπ κλπ) και κάποιοι ληστεύουν και κτυπούν συν-ανθρώπους τους ορισμένες φορές μέχρι τον θάνατο.
Για τους τελευταίους, αν τυγχάνει να είναι και λαθρο-μετανάστες ειλικρινά το λέω με πολύ ευγενικό τρόπο έχει πλέον εξαντληθεί η υπομονή μου.

Σιγά μην φωνάξω και ζήτω στα κλεφτρόνια. Εξάλλου αν θυμάμαι καλά πάντα τέτοιοι ήταν οι περισσότεροι Λύβιοι, Αιγύπτιοι και Μαροκινοί. Μόνο που παλαιότερα ήταν πειρατές.
Κατα την ταπεινή μου γνώμη αξίζουν οι γυναίκες τους για πήδημα γιατί μου αρέσουν οι μελαχρινές με τα μακριά μαλλιά. Από αυτή την πλευρά κάπως μαλακώνει η στάση μου απέναντι τους.

Δεν νομίζω ότι οι Πάκηδες είναι ίδιας νοοτροπίας και συμπεριφοράς. Διαφέρουν σε αρκετά σημεία

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ταυτιζομαι με τις αποψεις και του jopino,και του φαρκελι γιατι πανω απο ολα μιλανε με βαση τη λογικη και οχι το φανατισμο απο οπου κι αν προερχεται.Συμφωνω επισης για τους βορειοᾱφρικανους...απο τις χειροτερες φαρες...οπως και οι κουρδοι...λαοι αιμοβοροι,μοχθηροι,εκδικητικοι...χωρις κανενα σεβασμο σε κανεναν και ποσο μαλλον στις γυναικες τους.Εχω περασει 5 χρονια στην ινδια,αρκετο καιρο στο νεπαλ και στην ταυλανδη....Ποτε στην ινδια δεν βρεθηκα αντιμετωπος με επικινδυνες καταστασεις(οπλοχρησια,μαχαιρια,κλπ)...ανθρωποι φτωχοι φιλικοι,και μονο με τη πονηρια πανε να σε εξαπατησουν για λιγα λεφτα παραπανω σε κανα παζαρι η σε κανα νταραβερι για δωματια η για λιγι μαυρο....ποτε δεν ειναι βιοι...το ιδιο και ο πακιστανοι και οι μπαγκλαντεσι...ιδια φυλη ειναι με διαφορετικο θρησκευμα.Επισης καλα λογια μπορω να πω και για τους ιρανους αλλα και για τους τουρκους...ομως οι αραβες της αφρικης ειναι προβλημα παντου...στην ολλανδια οι μαροκινοι ειναι οι πιο μισητοι...στην γαλλια οι αλγερινοι,και στην ιταλια οι λιβυοι...
Φαρκελι παντως για τα δικα μου γουστα οι πιο ωραιες ειναι οι λιβανεζες...μακρυα μαυρα μαλλια,αμυγδαλωτα σκουρα αλλα και ανοιχτα ματια...μεσογειακη θερμοτητα....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ταυτιζομαι με τις αποψεις και του jopino,και του φαρκελι γιατι πανω απο ολα μιλανε με βαση τη λογικη και οχι το φανατισμο απο οπου κι αν προερχεται.Συμφωνω επισης για τους βορειοᾱφρικανους...απο τις χειροτερες φαρες...οπως και οι κουρδοι...λαοι αιμοβοροι,μοχθηροι,εκδικητικοι...χωρις κανενα σεβασμο σε κανεναν και ποσο μαλλον στις γυναικες τους.Εχω περασει 5 χρονια στην ινδια,αρκετο καιρο στο νεπαλ και στην ταυλανδη....Ποτε στην ινδια δεν βρεθηκα αντιμετωπος με επικινδυνες καταστασεις(οπλοχρησια,μαχαιρια,κλπ)...ανθρωποι φτωχοι φιλικοι,και μονο με τη πονηρια πανε να σε εξαπατησουν για λιγα λεφτα παραπανω σε κανα παζαρι η σε κανα νταραβερι για δωματια η για λιγι μαυρο....ποτε δεν ειναι βιοι...το ιδιο και ο πακιστανοι και οι μπαγκλαντεσι...ιδια φυλη ειναι με διαφορετικο θρησκευμα.Επισης καλα λογια μπορω να πω και για τους ιρανους αλλα και για τους τουρκους...ομως οι αραβες της αφρικης ειναι προβλημα παντου...στην ολλανδια οι μαροκινοι ειναι οι πιο μισητοι...στην γαλλια οι αλγερινοι,και στην ιταλια οι λιβυοι...
Φαρκελι παντως για τα δικα μου γουστα οι πιο ωραιες ειναι οι λιβανεζες...μακρυα μαυρα μαλλια,αμυγδαλωτα σκουρα αλλα και ανοιχτα ματια...μεσογειακη θερμοτητα....
σωστος ο τυπος
συμφωνω και για τις λιβανεζες,τρελα μουνια

Επισκέπτης
Πήγα κάτι να αλλάξω και τα έσβησα.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Επείδη κάποι απάντησαν το ξαναβάζω σε λάθος σειρά...

Κατανοητή η αγανάκτηση και νομίζω όχι μόνο λόγω προσωπικού παθήματος. Γενικώς η λαθρομετανάστευση έχει παραγίνει - δεν το συζητάω αυτό.
Πιθανώς οι βορειοαφρικανοί άραβες  να είναι ιδιαίτερα επιθετικοί. Για τους ινδοποκιστανούς, δυστυχώς, δεν νομίζω ότι υπάρχουν γενικεύσεις, ότι είναι γενικώς "καλοί". Κατά περίπτωση είναι και αυτοί.
Αρκετά σκληροί είναι και μετανάστες από το πρώην ανατολικό (σοβιετικό) ή μη μπλοκ.
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός με τη δική του προσωπική ιστορία.
Όμως η λαθρομετνάστευση δεν είναι ατομικό αλλά κοινωνικό πρόβλημα. Σχετίχεται αλλά δεν ταυτίζεται με την εγκληματικότητα.
Σαφώς πρέπει να φυγουν χιλιάδες λαθρμετανάστες και να οι γινουν αυστηροί οι όροι παραμονής των νομίμων. (Για μένα δεν είναι λύση να σπάμε το κεφάλι όποιου βρούμε μπροστά μας, όπως θα θέλανε κάποιοι.) Και επειδή το θέμα είναι σοβαρό νευρίαζω όταν κάποιοι το χρησιμοποιούν σαν μέσο πρόωθησης άλλων επιδιώξεων. Είτε ψευτοεθνικιστές είτε ψευτοδιεθνιστές.
Πάντως δεν διαφωνώ μαζί σου. Smiley
Ελπίζω (αν και δύσκολο) να βελτιωθούν τα πράγματα.

Για τις γυναίκες δεν έχω παρά μόνο μια προακατάληψη: να μου αρέσουν. Χρώμα και φυλή δεν κοιτάω. Cheesy

(Στο συνεφάκι: «το αραβικό όνειρο που αγαπάς»)

Συνημμένα

• Sexy_Arabian_Harem_Girls.jpg
    Sexy_Arabian_Harem_Girls.jpg
    94,7 KB · Εμφανίσεις: 60

Επισκέπτης

Θα συμφωνήσω και εγώ αν και μου αρέσουν οι (γνήσιες) ξανθιές.
Πριν χρόνια, όταν η μετανάστευση δεν ήταν γενικευμένη, είχα γνωρίσει στο περιβάλλον της δουλειάς, μια νεαρή λιβανέζα, μελανούρι, άλλο πράγμα.
Λευκό δέρμα, μαύρα μαλλιά και όμορφα μεγάλα μάτια που σε ρουφούσαν σαν φίδι.  (άρωμα: hypnotic poison). Μείγμα αισθησιασμού και νωχελικότητας: Μου έφευγε κάθε σκέψη και τη φανταζόμουν στο κερββάτι μαζί μου.
Ακόμα τι θυμάμαι...
Δυστυχώς δεν είχα κάτι μαζί της... :'( :'(

Επισκέπτης
Θα κανω μια οφφ τοπικ παραθεση και θα αναφερθω στη κατασταση των ελληνικων γηπεδων. και θα ρωτησω??Βλεπωντας την χθεσινη εικονα και τοσες αλλες μες τη χρονια πιστευεται οτι ειμαστε καλυτεροι απο τους κουρδο-πακηδες,λιβυους,αλγερινους,αφρικανους κλπ??

Δυστυχώς μας εχουν κανει να ντρεπομαστε οχι μονο οι πολιτικοι μας αλλα και οι συμπολιτες ημεδαποι...απο οποια ομαδα η παραταξη προερχονται...!!!
Συφωνώ και εγώ spiderdom. Nα βλέπουμε και τα δικά μας. Να μη μας φταίνε πάντα οι άλλοι.
Κάποιος συνάδελφος μου έιχε πει κάτι το οποίο με τα χρόνια εκτίμησα: Για τη γειτονιά μας καλοί είμαστε. Δηλαδή, είμαστε βαλκάνιοι έχουμε κάτι από Τουρκία, κάτι από  Ιταλία και κάτι από βόρεια Αφρική.
Έχω την εντύπωση ότι οι πάκηδες είναι χειρότεροι από τους ινδούς. Οι ινδοί έχουν δείξει καλές επιδόσεις σε διάφορους τομείς (έστω και σε μικρό (κατ' αναλογία του πληθυσμού τους) ποσοστό. Για πακιστανούς δεν έχω ακούσει τίποτα.  
Οι πάκηδες είναι χρόνια στην Ελλάδα - πριν το μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα. Λόγω του ήρεμου (σχετικά) χαρακτήρα τους είχαν τη φήμα του «καλού παιδιού».
Δεν υιοθετώ πια απόψεις επειδή απλά επαναλμβάνονται. Κρίνω από ότι στοιχεία έχω. Αρκετές φορές γίνονται βίαιοι κια οι πάκηδες. Ίσως οι εγκληματκότητα τους να αφορά τα ενδοκοινοτικά τους. Σίγουρα δεν είναι στα ποσοστά άλλων εθνικοτήτων. Αυτοί που είναι πιο σκληροί, πιο οργανωμένοι και που τραβούν εύκολα τη σκανδάλη είναι λευκοί, κυρίως από τον χώρο της πρώην Σοβιετίας και των κλάδων της.
Δεν ξέρω πως αλλά, τα μετασοβιετικά καθεστώτα δημιούργησαν ανηθικότητα στους ανθρώπους. Αν στη δύση ο καπιταλισμός είναι ένα σύστημα, άσχετα από αν και πόσο το αποδέχεται κανείς, εκεί είναι ζούγκλα.

Για τη μαλθακότητα, σχετικά με τους ινδούς (για πάκηδες δεν ξέρω) έχουν πει ότι οφείλεται στην έλλειψη ενός ενζύμου.
Εμάς αν μας λείπει κάτι ή πλεονάζει δεν ξέρω... :2funny:

Επίσης να προσθέσω ότι η κουζίνα των ινδοπακιστανών δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον, κατά τη γνώμη μου. Και μάλιστα έχουν υψηλές τιμές αντίθετα με τις άλλες ευρωπαΊκές χώρες όπου είναι από τα φθινότερα.

Οι χουλιγκάνοι κάνουν αυτά για τί τους αφήνουν. Στην αγγλία τους μαζέψανε.
Οι ισπανοί φίλαθλοι είναια ώραίοι. Ουτε κάγκελα έχουν ούτε τίποτα και βλέπουν και ποδόσφαιρο της προκοπής.

Που είναι η μπάλα οεο;

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ενας απο τους λογους που μπορει να κανει τους ινδους ειρηνικους ειναι κυριως η θρησκεια τους,,,,
Για το φαγητο δε συμφωνω καθολου...εχουν εξαιρετικη κουζινα και με μεγαλη ποικιλια,,,υπαρχουν αρκετα φαγητα που μοιαζουν με τα ελληνικα....εχω ασχοληθει παρα πολυ και εχω περασει πολλες ωρες στα ιμαλαια και στη νοτια ινδια διπλα σε μαγειρες και μαγειρισσες....αυτα ομως ειναι εκτος θεματος ,,συμφωνω οτι εδω ειναι καπως υπερτιμημενα,,ειδικα αυτα που απευθυνονται σε ελληνικο κοινο..βεβαια και στο αμστερνταμ ο μουσακας η μεριδα εχει 18 ευρο σε ελληνικη ταβερνα...το εθνικ ειναι φασιον και πουλαει...τη πεμπτη πηγα με τη φιλη μου σε πακιστανικο ζαχαροπλαστειο στη μενανδρου....πολυ χαμηλες τιμες και καλη ποιοτητα..ολα τα βαζανε με το γαντι...στο ζαχαροπλαστειο ειχε και μικρα γευματα (σνακς)...σαμοζα και τικι μασαλα....

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
υπαρχει και η θεα ΚΑΛΙ μεσα στο πανθεον των ινδικων θεων και θεοτητων....παντως για 1δις πληθυσμο τετοια περιστατικα θεωρουνται μεμονομενα....

Σίγουρα.
Οι Ινδοί είναι πιο σοβαροί από κάτι άλλους.
Έτσι κι αλλιώς, κανείς δεν είπε ότι και εμείς έχουμε τα "λαυράκια" μας. . . . . .  .

Επισκέπτης
Ενας απο τους λογους που μπορει να κανει τους ινδους ειρηνικους ειναι κυριως η θρησκεια τους,,,,
Για το φαγητο δε συμφωνω καθολου...εχουν εξαιρετικη κουζινα και με μεγαλη ποικιλια,,,υπαρχουν αρκετα φαγητα που μοιαζουν με τα ελληνικα....εχω ασχοληθει παρα πολυ και εχω περασει πολλες ωρες στα ιμαλαια και στη νοτια ινδια διπλα σε μαγειρες και μαγειρισσες....αυτα ομως ειναι εκτος θεματος ,,συμφωνω οτι εδω ειναι καπως υπερτιμημενα,,ειδικα αυτα που απευθυνονται σε ελληνικο κοινο..βεβαια και στο αμστερνταμ ο μουσακας η μεριδα εχει 18 ευρο σε ελληνικη ταβερνα...το εθνικ ειναι φασιον και πουλαει...τη πεμπτη πηγα με τη φιλη μου σε πακιστανικο ζαχαροπλαστειο στη μενανδρου....πολυ χαμηλες τιμες και καλη ποιοτητα..ολα τα βαζανε με το γαντι...στο ζαχαροπλαστειο ειχε και μικρα γευματα (σνακς)...σαμοζα και τικι μασαλα....

Kατ' αρχάς χάρηκα για τα ταξίδια σου. Παλαιότερα ήθελα και εγώ να ταξιδέψω εκεί.
Για την κουζίνα προφανώς τυα ξέρεις καλύτερα. Εγω έχω φάει δύο φορές, μία στο Φάληρο (ακριβό ήταν) και άλλη μια φορά κάτω από την Αθηνάς, δεν είμαι σίγουρος που.
Αυτό που λες στη Μενάνδρου (δρόμος με αναμνήσεις) θα το κοιτάξω. Μετά θα πάω και από Κολωνού-Ιάσωνος... :2funny:
Προς την Πειραιώς είναι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι πακιστανο-ινδοί είναι αλήθεια, είναι ήρεμοι και ειρηνικοί λαοί. Πάντως το ίδιο μπορώ να πω για τους Αιγύπτιους, ενώ αλγερινο-μαροκινοί είναι λίγο κολοπαιδάκια . Τέτοιοι μπορεί να στην έπεσαν φαρκέλι ή και τσιγγανορουμάνοι. Και αυτοί είναι " καλόπαιδα". :cheesy:

Πάντως οι μαροκινοί μπορεί να ναι τσαμπουκάδες και αλητόβιοι αλλά οι γκόμενές τους είναι καλές. Λιβανέζες επίσης όπως λέει ο σπάιντερντομ ενώ άμα δείτε τις ιρανές παθένετε πλάκα! :O

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom