Επισκέπτης
@βιλλυ13 δεν μου χεις εξηγήσει ακόμα αυτό το χύσιμο στο στόμα με καπότα...
@καστελ ε τι δεν είσαι ζουπερμαν? με τηλεμεταφορά πρέπει να κάνεις τις τσάρκες σου...
...Μη σου πω με διακτινισμό....
@καστελ ε τι δεν είσαι ζουπερμαν? με τηλεμεταφορά πρέπει να κάνεις τις τσάρκες σου...
''Έτσι,γερά,γερά με τσαμπουκά!''Και εγώ έχω σχέδιο...θα πάω και θα της βάλω την γλώσσα μου 4 εκατοστά...μέσα στην κωλότρυπα...μετά 69...και τέλος γαμήσι...
Σαν παιχνιδάκι θα είναι στα "στιβαρά μου χέρια"...
Έτσι μου έρχεται,να την γυρίσω ανάποδα και να της κάνω στα όρθια 69.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
το ίδιο λέμε......Μη σου πω με διακτινισμό....
Και εγώ έχω σχέδιο...θα πάω και θα της βάλω την γλώσσα μου 4 εκατοστά...μέσα στην κωλότρυπα...μετά 69...και τέλος γαμήσι...
Έτσι μου έρχεται,να την γυρίσω ανάποδα και να της κάνω στα όρθια 69.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
το ίδιο λέμε...
ασε καταλαβα και το άλλο...
χύσιμο στην καπότα με χρήση στόματος μάλλον θα είναι...
είναι αυτό που κάνει ο κος Φρουδ στην γνωστη Καζακστανή...??? εεε????
Μεγάλε, κανόνισε να μας καυλώσεις πρωί-πρωί και να διακτινιστούμε σε καμμιά 100ρια μπουρδέλα για να βρούμε κωλότρυπα σαν της Αγάπης....
εγω πίστευα ότι είναι τουλάχιστον τέσσερεις διαφορετικοί, μοιράζουν περιοχές και βάρδιες αλλοιώς δεν βγαίνει...Ο castel...όσο και να σου φαίνεται παράξενο είναι υπαρκτό πρόσωπο...
Δες το π.μ...
εγω πίστευα ότι είναι τουλάχιστον τέσσερεις διαφορετικοί, μοιράζουν περιοχές και βάρδιες αλλοιώς δεν βγαίνει...
εδω κάποιος τον ρωτάει η ταδε στο τάδε... και αυτός απαντά το πρωί που πέρασα δεν ήταν εκεί...
απίστευτος... πως το λένε οι πιτσιρίκες οι ψωλούδες... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
Μπα...Εχουμε και μυστικά;;;
Ερωτευμένα πιτσουνάκια...
Λύθηκε το θέμα....
θέμα? ποιό θέμα?
Το Αγκάπη από την Κρήτη ,γιατί μόνο 3η βάρδια....;
Αφού δεν με βολεύει..... :S
θέμα? ποιό θέμα?
ρ
Τώρα που το λες, δεν έχεις άδικο...
Το απογευματινό στη Φυλής το έκοψε και τελευταία όλο στην τρίτη βάρδια του Μεταξουργείου είναι.