Πρέπει να είσαι μεγάλος μάστορας για να το κάνεις αυτό ...
Τίποτα,απλά θέλει λυγισμένα γόνατα...και το βάρος στους 4κέφαλους...όχι στην μέση... ;)
Ούτε 50 κιλά δεν είναι η καύλα....
Ακόμα κι εγώ,που είμαι κατηγορία... πετεινού,πιστεύω ότι το καταφέρνω!Τίποτα,απλά θέλει λυγισμένα γόνατα...και το βάρος στους 4κέφαλους...όχι στην μέση... ;)
Ούτε 50 κιλά δεν είναι η καύλα....
Την είχα γαμησει στο Ιάσωνος 1α οπου είναι πιεστικά τα πραγματα με τον χρονο.Η τσατσα την φώναξε κάνα 2 φορες άλλα η Λάνα έμεινε μέχρι να χυσω.Μου αρέσει εμφανισιακα .Εχει καυλοφατσα και απίστευτες βυζαρες άλλα μου την έσπασε η τσατσά!!! Τοτε δεν έγραφα όμως κριτικες.Τώρα που το λες δεν έχεις άδικο-εκεί γύρω στα 35 το πολύ την έκανα.
Μουνάρα η τύπισα και στανταράκι-τουλάχιστον για εμένα, δεν ξέρω εσένα ποιες είναι οι εντυπώσεις σου...
ΥΓ: Απάντησα εδώ στον DEVITO και όχι στην Ημερήσια Ενημέρωση μια και εδώ μού ανέφερε για την Λάνα.
Την είχα γαμησει στο Ιάσωνος 1α οπου είναι πιεστικά τα πραγματα με τον χρονο.Η τσατσα την φώναξε κάνα 2 φορες άλλα η Λάνα έμεινε μέχρι να χυσω.Μου αρέσει εμφανισιακα .Εχει καυλοφατσα και απίστευτες βυζαρες άλλα μου την έσπασε η τσατσά!!! Τοτε δεν έγραφα όμως κριτικες.
Μόλις επέστρεψα από Καλύμνου 48β από,(πού αλλού;),την Πωλίνα.Ξεκίνησα για την Πειραιώτισσα στο Αλκαμένους 117,αλλά απουσίαζε και σήμερα,οπότε μπαίνει στον προγραμματισμό για τις επόμενες επισκέψεις.Παρόλη την αναμονή άξιζε τον κόπο,αν και ομολογώ ότι δίσταζα να δοκιμάσω λόγω διαφοράς ηλικίας,(δεν είναι το target group μου),και του ενδόμυχου φόβου της... αιμομιξίας!,αλλά δεν το μετάνοιωσα!Για συμπεριφορά,υπηρεσίες,''τα λόγια είναι περιττά...''
Κάτι "τυφλοί" κτλ...που συνεχίζετε και βρίζετε από πίσω - ξέρω ότι διαβάζετε - ,θα τα πούμε από κοντά στην πιάτσα...πάντα σε φιλικό κλίμα...
Καλημέρα... :-* :-* :-*
Θα καταλάβει αυτός...με διαβάζει φανατικά...από πάκικο καφέ...
(Σήμερα έχω να κάνω δουλίτσες..και δεν θα κάνω πολλά ποστ...όμως... )
Α,ναι....μπαγλαμά...αυτοί που σε βοηθούν,γελάνε μαζί σου...φιλάκια... :-* :-* :-*
νομίζω τα στουντέλα στο 30αρι είναι
παιδιά ποια βάρδια θεωρείται την καλύτερη από πλευράς ποιότητας κοριτσιών κατά μέσο όρο?
πρωϊ, μεσημέρι, βραδυ, μεταμεσονύκτιο?
στις αρχές της κάθε βάρδιας πριν προλάβουν να κουραστούν τα κορίτσια
και κυρίως σε χρόνους και χώρους που δεν πλακώνει πολύς κόσμος (κατ'εμέ πάντα)
Όχι φίλε μου δεν πιστεύω! Νομιζω ανάλογα το πότε θέλει να δουλέψει η κοπελα. Σύμφωνα με αυτά που εχω δει εγω σε όλες τις βάρδιες μπορείς να βρεις από τα καλυτερα μουνια μέχρι τα χειρότερα μπάζα! Το θέμα είναι αν θα είσαι τυχερός και πέσεις στα καλά!ναι αυτό σωστότατο συναγωνιστή μου!
όμως λέμε γενικά ποια θεωρείται η καλύτερη βάρδια απόλες?
πχ η μεταμεσονύκτια είναι λίγο πιο μπάζα ή είναι η ιδέα μου?
Όχι φίλε μου δεν πιστεύω! Νομιζω ανάλογα το πότε θέλει να δουλέψει η κοπελα. Σύμφωνα με αυτά που εχω δει εγω σε όλες τις βάρδιες μπορείς να βρεις από τα καλυτερα μουνια μέχρι τα χειρότερα μπάζα! Το θέμα είναι αν θα είσαι τυχερός και πέσεις στα καλά!
Άνοιξε καινούργιο θρεντ και βάλε ψηφοφορία!όμως αυτό που ρωτάω είναι ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ πότε έχει τα καλύτερα στολίδια?
λοιπόν αγαπητέ Ευλάμπιε... ''Μαλακάκο νέοπα που έβγαλες και γλώσσα, θες να σ'αρχίσω στα κλωτσίδια να φύγεις κλαίγοντας?''λοιπον προτεινω εαν συμφωνει και ο διαχειριστης να γινει επανενταξη του καστελ στο φορουμ...και οπως λεει το ρητο..."υπερ παντων ολων το μουνι"...
Λερναία Ύδρα Χόρχε, κόβεις ένα κεφάλι, φυτρώνουν δύο.λοιπόν αγαπητέ Ευλάμπιε... ''Μαλακάκο νέοπα που έβγαλες και γλώσσα, θες να σ'αρχίσω στα κλωτσίδια να φύγεις κλαίγοντας?''
έτσι θα σου απαντούσε ο αγαπητός τραμπούκος Καστέλ που δυστυχώς στα τεσσερα μοναδικά σου μηνύματα ζητάς επιμόνως την επανένταξή του...
Εγώ που είμαι ευγενικό παιδί θα σου πρότεινα να πας να τον βρείς εκεί που βρίσκεται... πρίν προλάβεις και κλέισεις την πρώτη σου εβδομάδα εγγραφής στο σάιτ...
άιντε κλωνάρι ΟΥΣΤ...